| Autor |
Zpráva |
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:35
- Nahlásit
Gerdo,
ok díky mrknu se na fotky které bych chtěl. Bude mi to chvilku trvat protože jsem si něco smazal při přeinstalaci a něco mám zálohovaný na externím disku.
Jen nerozumím A3 na 300dpi, fotky mám z 6,3Mpix v Jpg panorama poskládané z více fotek
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:40
- Nahlásit
želva
kuk
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:43
- Nahlásit
benda2
fotky mám z 6,3Mpix v Jpg panorama poskládané z více fotek
to si myslim, že je nízká kvalita podkladů k tisku tak velkýho formátu. Abys měl ostrou fotku, musejí mít tisková data 300 dpi při velikosti obrázku A3. Ideálně fotit to na 10Mpix foťák. S 6,3 dostanem v dobrý kvalitě tak akorát A3 formát.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:52
- Nahlásit
benda2
Našla jsem ještě další odkaz na tsk fotek ve větším formátu, pokud bys toho chtěl hodně a já to nemohla pak za tuhle cenu zaručit: http://www.posters.cz/muj-plakat/
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 21:50
- Nahlásit
Nikde nikdo?Zase jsem dorazila pozdě
ale přece!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 21:53
- Nahlásit
No tak si aspoň štrngněte se mnou něgdo,krucinál-to mám jít spát bez šláftruňgu,bo co?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 06:56
- Nahlásit
Neessi
V takovou nelidskou hodinu už jsem mutvá . Tak teda opožděně "dobrou s kobrou"
Fšichni ostatní dokonalí, úžasní a milí
Dobré ráno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 08:17
- Nahlásit
Biluška
Fšichni ostatní dokonalí, úžasní a milí
Dobré ráno
Tož su ráda,že na mě myslíte ,taky brýýý ránko.Tady je pro změnu chnusně ,už mi ta zima jako dost se*e!!!Ráno sem byla jak v nějaký grotesce bo to klouže jak svińa,prosím isdpch aby mi poslal nějaké odkazy o zlomeninách..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 08:39
- Nahlásit
davidkova renata
Profesionální dotaz - máš úrazofku? Hodně dobrou úrazofku? Páč jinak tuhle zimu budeš f pérdeli . I tady, pod horama, to začíná vypadat krutě. Jediný kdo z toho má radost je Gozén destruktor. Dneska venku řádila jak magor, nabírala sníh do tlamy a shora si ho házela na záda... no degen. Lilátko na ni zhnuseně zíralo a celou vycházku se drželo daleko od ní, aby na ni nedejbože taky nějaký ten bílý hnus nespadnul
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 08:48 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
máš úrazofku? Hodně dobrou úrazofku
Nemám....vůbec žádnou,ani špatnou .Sem lakomá totiž
Plně se ztotožnuji s Lilátkem,jsme naprosto zajedno.Předloni jak byla zima od října asi do května sem měla celou dobu zatažený žaluzky abych se na ten bílej humus nemusela dívat .Du ven,esi sebou fláknu,budeš to muset nějak šikovně podstrčit na vedení,přece se nebudu válet zadara!!!!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 08:53
- Nahlásit
davídková,
sem měla celou dobu zatažený žaluzky abych se na ten bílej humus nemusela díva
a roztáhla si jen proto aby si se mohla dívat na fasádníky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 09:00
- Nahlásit
Dobrýýýýýý rááááánko fšem nadšeným i zhnuseným počasím..
Já sem fčera vytuhla f osum a probrala se jen kvůli tomu,abych se z gauče přesunula do ložnice!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 09:10
- Nahlásit
davidkova renata
Pani, vy a Isdpch mě přivedete k bankrotu . Tak až sebou někde švihnete tak volejte hned z nemocnice, ať to stihnem
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:22
- Nahlásit
davidkova renata
Tady je pro změnu chnusně
Neboj, v sobotu bude ještě hůř. Užijem si to.
Jinak nevím, jestli Ti to Jarda psal, ale jednu vodňanskou čubu nechtějí pustit na start, protože má IPO3. A přitom je pravidlem, že nejvyšší kategorie je bez limitu. Místní se bojí konkurence
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:45
- Nahlásit
benda2
a roztáhla si jen proto aby si se mohla dívat na fasádníky
Ty taky všecko vykecáš!!! Ale byli dobrý ne?
Biluška
Pani, vy a Isdpch mě přivedete k bankrotu
To bysem nerada,pani .Rači zavolám už předem a pak řeknu že sem se pomýlila
Joker
Neboj, v sobotu bude ještě hůř
no třá ne,zima teda jo,ale snad by nemuselo bejt to hnusný mokro .
pustit na start, protože má IPO3
No mezi náma,vona to není moc machrovina přihlásit se na závod někam s ZVV2 když máš složenou IPO3.Krom toho třá na ten Davidův memoriál bylo taky daný,že můžeš soutěžit jen pokud nemáš složenou vyšší zkoušku než kam se hlásíš,někde to tu je,zkus to dohledat.Když tě to tak se*e,tak tam nechod ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:51
- Nahlásit
davidkova renata
Už dneska konečně sednu k tomu mailu. Tady je to před koncem roku k zešílení. Fšichni podnikatelé zkouší kam by ulili prachy před berňákem a já už pomalu ani nechodím spát. Na jednu stranu jsem ráda, protože je-li práce jsou penízky (které mi ovšem stejně sežerou složenky, kurvy růžový nenažraný). Na druhou stranu děcka už jsem týden neviděla (když přijedou ze školy já jsem v práci, když přijdu z práce děcka spí). Psice sice vídám, ale to je tak všechno, protože na nic jiného nemám čas .
Joker
Nechápu proč se jí bojí. Mám zkušenosti, že ti nejšpičkovější psi ty nejjednodušší věci nezvládnou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 10:54
- Nahlásit
davidkova renata
Paní,co vy a srazík cz.psa????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:11
- Nahlásit
Biluška
Už dneska konečně sednu k tomu mailu
klíííd,pani,sem řikala,že to má čas
Na druhou stranu děcka už jsem týden neviděla (když přijedou ze školy já jsem v práci, když přijdu z práce děcka spí
a proč to chcete měnit? Dyk to je krásně nastavený
Mám zkušenosti, že ti nejšpičkovější psi ty nejjednodušší věci nezvládnou
Ku*va,pani,to byl přesnej zásah ,no je vidět,že ste nějakej ten čas f klubovnách ,kam psííí nesměj, strávila
jablunka
Paní,co vy a srazík cz.psa????
Pani ,já nic ,pro mě je to tak komplikovaný ,že to prostě vypouštim.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:15
- Nahlásit
davidkova renata
Pani ,já nic,pro mě je to tak komplikovaný ,že to prostě vypouštim.
Obří škoda!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:18
- Nahlásit
isdpch
je hrozná
Nech si ty lichotky ,dyk víš jak to je.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:20
- Nahlásit
jablunka
Obří škoda!!!
helejte,ale dyk snad toho 8. se uvidíme ne?ˇučast bude hojná,hlavně vod Hujerů
Jak to bylo s tou dogou??Vona tak brzo umřela že ste jí měli jen 3 roky?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:31
- Nahlásit
davidkova renata
no je vidět,že ste nějakej ten čas f klubovnách ,kam psííí nesměj, strávila
Vono je to bohužel stejný i u agi . Prostě ten pes má mozkové závity nastavené na ty těžké věci a ty lehké neočekává. Když přijde lehká tak pes čeká zradu. Začne být nervní, protože nemůže najít tu zradu a je to celé v loji .
Mě to Hesina udělala na kterémsi mistrovství republiky (tuším 2005) . První kolo absolutně bombasticky zaběhnuté, bylo jasné,že když to v druhém nepomrvíme máme velké šance na bednu. Běžíme druhé, v půlce trati je pevný tunel. První překážka, se kterou štěńata začínají. To nejjednodušší co na agi je. Hesina suverénně nabíhá do tunelu, já se otáčím a čekám ji, nachystaná na sprint ke slalomu. Vteřina, dvě, pes nikde.... hala vstává ze židlí.... pes vylízá ze stejné díry tunelu jako tam vběhl !! (pro neagiliťáky - to je moooooooc špatně) . Chyba, kterou nikdy v životě neudělala. Chyba o které dvouměsíční agištěńata vědí, že je to ještě horší než počůrat se pánečkovi do postele. Hesina stojí v tom tunelu a v očích výraz " myslela si tenhle tunel, jo? Sem se jenom chtěla zeptat" . "TUNEL" soptím, protože vím, že umístění je v loji. Hesina mizí v tunelu, já zase zaujímám startovní sprintovní pozici u východu z tunelu. Vteřina, dvě, tři.... pes furt nikde. Kuwa, co tam dělá? Hala začíná řvát smíchy. Hesina stojí ve vchodu do tunelu, čučí na mě, v očích výraz "jako fakt tenhle tunel? Jsi si jistá?" . Kdybych mohla mít na trati traverzu tak jsem ji na místě utloukla. Podotýkám, že v té době už byla A3šampion, na kontě stovky vyhraných závodů a provedla tohle. Fakt tak na úrovni dvouměsíčního štěněte a třetí agi-lekce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 11:50
- Nahlásit
Nazdar všichni druzi ve zbrani!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:13
- Nahlásit
Biluška
myslela si tenhle tunel, jo? Sem se jenom chtěla zeptat
No to je na prášky,to uznávám Nicméně můj názor je ,že někteří ti super psííí ty nejjednodušší věci neudělaj prostě proto,že je neuměj .Furt makaj na tom dokonalým ííípu a na běžný věci jednak nemaj čas a dvanak se na place nepředváděj,tak na co je to učit
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:14
- Nahlásit
davidkova renata
helejte,ale dyk snad toho 8. se uvidíme ne?ˇučast bude hojná,hlavně vod Hujerů
Máme to f kalendáři,de jen vo to,jestli bude auto.
Gdo sou Hujerovi???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:19
- Nahlásit
jablunka
Gdo sou Hujerovi???
Vy jako neznáte Marečku,podejte mi pééro???
Hujerovic sme my,jakože postižený...mozkově teda...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:20
- Nahlásit
ahoj všem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:21
- Nahlásit
davidkova renata
Vy jako neznáte Marečku,podejte mi pééro??
Jakože švestičky z vlastní zahrádky???To poznám!
Hujerovic sme my,jakože postižený...mozkově teda..
To už je mi bližší!
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:37
- Nahlásit
No mezi náma,vona to není moc machrovina přihlásit se na závod někam s ZVV2 když máš složenou IPO3
Mezi náma, mě ZVV2 přijde o dost těžší, než IPO3. Je tam vysoká kladina, plazení, polohy před psovodem...
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2007 12:40
- Nahlásit
Kam jedete?
|