| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 13:34
- Nahlásit
želva
mě se to počasí líbíííííííííííííí
Ok,ber na vědomí,že tě zapíšu eště do kurzu japonštiny a krasobruslení
máš mailíka
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 13:40
- Nahlásit
davidkova renataha,ha,ty se čilis,ale asi budete mit pani pravdu,ale rekni,proc by to meli zavreny,na jiny se dostanu v pohode,uz jsem vztekla,no nic,pujdu s hajanem taky ven,fuj tajxl,bahno a dest fakt nemusim a co zelvu dat na tyden na argos,pak by mohla rikat,jak se ji pocasi libi,co ty na to?saigon je proti tomu prochazka ruzovym sadem,uz vidim,jak by zelva chodila v tom marastu,moje fantazie je bujna.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 14:21
- Nahlásit
jeden trénink tě už stejně nezachrání
Jí stačí malinko. No jo, ZZO. Nejdu, ty speciálky píská Karlas a takovým způsobem, aby nahrál domácím
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 15:26
- Nahlásit
ahoj ,
tak jsme se vrátili z 1. větší prochajdy, Piškota jsem omotala svou pelerínou na barvení vlasů, uheftla sichrhajckama a vyrazili jsme . V sadech nebyla v tomhle hnusným počasí ani noha a jsem ráda, že jsem se tam dokopala, bylo tam moc dobře... Když jsme šli cestou domů dvoranou Břevnovského kláštera, prozřetelně jsem si Piškota připla na vodítko.. a dobře jsem udělala, hned za branou jsou dva rybníky a potůček a kam se Jóžin z bááážin hrnul? .... do bahýnka v potůčku samozřejmě....
Tady je pár fotek z dnešní prochajdy, mobilem..... Davídkový především, doporučuju se podívat, protože si možná šlape po štěstí....
http://www.cz-pes.cz/galerie-1193-q-Piskot-11.11.0 7--
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 15:40
- Nahlásit
maixnerova
. Davídkový především, doporučuju se podívat, protože si možná šlape po štěstí....
Teda to je nádherný vyznání!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 15:45
- Nahlásit
jablunka
že jo , a to prosím Renča říká, že tam skoro nechodí.... a nějakej chlapík se tam přitom tak snaží....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 15:51
- Nahlásit
maixnerovamoc pekny fota pani,jinak koukiam,ze ma slusivej oblecek piskot,ja to hajanovy usila ze slidy a je klid,akorat jak jsem jela na sichtu tak jsem udelala poprask po ostrave,ovcak s pelerinou,to lidi nemohli pochopit,jinak ctitel dost dooooobry.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 16:13
- Nahlásit
Čaukííí fšicííí
Sem tu zasejc chvilu nebyla a vyste to tu zas tak zas...li příspjefkama, že se f tom vodmítám brodit. F sněhu uš sem se dneska brodila - jeli sme přes Skřítek do Šumperka z Ostravy a po druhym smyku sem toho uš mjela plný zuby. Taky sme jeli místo dvou hodin tři.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 16:23
- Nahlásit
nemethova5
fotku Hajana v pláštěnce jsem viděla - moc mu to sekne a ostatní ať si moknou, jak uznaj za vhodný .
Piškot žádnou pláštěnku nemá, prostě jí nepotřeboval.... teďka po tý operaci se přece jenom trochu bojím, je to vlastně o něco víc než 14 dní a takhle jsme si užili 2 hodinovou procházku aniž bych trnula strachy, jestli mu to neublíží... Ten slušivej obleček, jak píšeš , je jak už jsem psala, moje pelerína, kterou si dávám přes ramena, když si barvím vlasy, už je docela flekatá , nicméně pár zavíracích špemdlíků a pupík zůstal v suchu a čistej .... Piškot to nes statečně .
Vyrobím mu něco podobného z mojí staré žluté pláštěnky. Teď jsem měla docela vítr v peněžence, tak se mi nechce utrácet další prachy za nějaký oblečky...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 16:29
- Nahlásit
Joker
Nejdu, ty speciálky píská Karlas a takovým způsobem, aby nahrál domácím
Ty voe,jaký speciálky??? a jak může nahrávat domácím,dyk tam vůbec nic neni .Já osobně naprosto nechápu význam slova "speciální cviky",to dle mýho patří do základní výbavy posledního sídlištního vořecha.Fakt tam nic není,je to na cvičáku uvnitř,naprosto běžnej průběh,jak když cvičíš normálně v řadě,fakt se nemusíš bát,žádný záludnosti.
sme dneska mohli klidně nakonec jít bo vod 2 nepršelo už vůbec ,akorát děsnej vítr,ale v dolíku by to nevadilo..
maixnerova
Davídkový především, doporučuju se podívat, protože si možná šlape po štěstí....
Ty vado,vodted nikam jinam nepáchnu,postavim si tam iglů a počkám... Jednou se přece dočkat musim dybys ho náááhodou viděla dříf než já,dej Piškotoj povel hlídej a cinkni mi,já sem tam cobydup
Jinak já nakonec šla na Ladronku,lidi to byla krása bez těch hnusnejch agresívních bruslařů ,nebyl tam ani jeden,konečně jsem se mohla projít v místech,kde to normálně nejde bo je to vo život!Akorát děsnej vichr.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 16:50
- Nahlásit
jablůůnka a spol
argošek vedle něco vyčenichal,tady
http://www.utulek-tachov.wz.cz/
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 16:51
- Nahlásit
davidkova renata
Ty vado,vodted nikam jinam nepáchnu,postavim si tam iglů a počkám... Jednou se přece dočkat musim ....
to fíš, že jó... . Chce to jen nějakej zateplenej posed, triédr, termosku z grogem a hurá na čekanou, uspávací šipky by se taky mohly hodit, kdyby to byl plašan.... .
Jinak na Piškota je spolehnutí, jeho oblíbená metoda je skočit, srazit k zemi, zalehnout a voblízat od hlavy k patě... takže ho dodá i umytýho....
Jinak já nakonec šla na Ladronku,lidi to byla krása bez těch hnusnejch agresívních bruslařů
My jsme taky ty latifundie nad klášterem měli jen pro sebe... úžasný
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 16:57
- Nahlásit
a jak může nahrávat domácím,dyk tam vůbec nic neni
Byla jsem tam před 3mi, nebo 4mi lety a mluvím z vlastní zkušenosti. Jinak bych si nedovolila to psát. Poslušnost pískal normální rozhodčí a speciálky Karlas na parkovišti. Měla jsem nejlepší poslušnost, další za mnou byl až o 6 bodů. speciálky nehodnotil bodově, jak se to na závodech dělá, ale jen slovně, jako na zkouškách. Zadal mi 2x PV a 1x P. Do výsledků ale se zapisovaly z nějakého důvodu jen 2 výsledky, já měla zapsáno 1x P a 1x PV. A s tímhle jsem byla nakonec 7má z 10ti. Seřazovali to podle hodnocení těch speciálek, vyhráli místní, kteří měli poslušnost otřesnou, první byl pes, který měl o 12! bodů horší poslušnost, jak já. A jako cenu útěchy jsem dostala prasklou vypsanou propisku a skoro rok prošlou masovku, kterou když bych dala psovi, tak mi chcípne, jak vypadala, když jsem to rozbalila. Od té doby jsem se zařekla, že na ZZO na Břevnov už nikdy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:08
- Nahlásit
Joker
nehodnotil bodově, jak se to na závodech dělá, ale jen slovně
no ale tohle je tak i na zkouškách,tak proč by to mělo bejt na závodech jinak?Nebyly body,ale slovní ohodnocení a to i na BH! ZZO speciál se dělaly na cvičáku,BH ,pravda,na parkovišti. S cenama je to jasný,asi sme chudej cvičák,my dostali vodítko .No ale kvůli ceně tam teda já nejdu,to si to radši koupim . A s kýms tam byla,Mína je mladší ne?Jinak nevim,ale když máš přivolání,nevim jak by ti moh kdokoli uškodit,páč v zásadě nic jinýho nepotřebuješ .kdes našla kdo to píská,hod mi kdyžtak linka,dík.No jak chceš,ale mě to přijde škoda,fakt tam neni vůbec nic!
maixnerova
termosku z grogem
mám přeci fungl novou ploskaňu
uspávací šipky by se taky mohly hodit, kdyby to byl plašan
ty voe,ty budou v mým věku a při mý vizáži nutný ,du trénovat na terč
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:13
- Nahlásit
no ale tohle je tak i na zkouškách
Na zkouškách ano, ale i když jsem byla celkem asi na 12ti závodech podle ZZO, tak všude se to hodnotilo bodově. Byla jsem tam se starou. A píská to Skála, Dvořák. Nechci na ZZO kvůli cenám, ale z principu. No i když možná to tak dopadne. Pokud Jarda dostane volno v práci, tak přijede před tím závodem ráno a dá jí kousnout. A buď to půjde, nebo ne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:17
- Nahlásit
Joker
Pokud Jarda dostane volno v práci, tak přijede před tím závodem ráno a dá jí kousnout. A buď to půjde, nebo ne
No to ale pujdeš na Zm tim pádem ne? A nezapomen,že nástup je v 8 ráno ,to abyste kousali eště za tmy..
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:18
- Nahlásit
to abyste kousali eště za tmy
Zas tak děsné to nebude.
No to ale pujdeš na Zm tim pádem ne
Pokud to nebude úplně v pr****, tak jo
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:24
- Nahlásit
davidkova renata
A na konci prosince je závod ZZO taky v Jinonicích. Taky bys mohla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:29 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Joker
A na konci prosince je závod ZZO taky v Jinonicích. Taky bys mohla
no hele,to fakt nevim,mě to moc nebere,jestli seš všimla.Tohle sem přislíbila asi f pomatení smyslů .Nemám auto a dopravit se o víkendu kamkoli dál než se dovalim pěšky mě těžce zatěžuje Vstávám celej tejden už léta ve 1/4 na 5 a o víkendu jsem ráda,že žiju .Navíc mě těžce nebaví celej ten trávit čas v podstatě čekáním,na zkouškách sem málem zdechla a to nás bylo jen 7 (bernardýn už pak nešel ) a tady řikala Jana ,že může bejt až 30-35 lidí .to je na celej den...A navíc bude asi kosa a tu nesnášim ..
Takže ty se rozhodneš až vlastně brzo ráno esi deš nebo ne?
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:33
- Nahlásit
Takže ty se rozhodneš až vlastně brzo ráno esi deš nebo ne?
No Jarda snad bude vědět dřív, jestli tam bude, nebo ne. No když to bude stát za prd, tak možná na to ZZO vlezu. Možná. Podle toho, co tam bude za lidi. I když zas je mi blbý s ní lézt na ZZO, když jinak už závodíme výš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:43
- Nahlásit
Joker
no jo,tak uvidíme,ted nic nevymyslíme.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:46
- Nahlásit
no jo,tak uvidíme
Jj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:48
- Nahlásit
Joker
hele,todle sem ted našla ve zkušebáku vo tý ZZO,tak třeba proto ti to napsal jak to napsal..nebo nevim..
Výsledná výcviková známka se stanovuje podle horšího výsledku (poslušnost nebo spec. cviky).
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:50
- Nahlásit
Výsledná výcviková známka se stanovuje podle horšího výsledku
Jo, ale u zkoušek. U závodů to vždycky bylo jinak. Já už to neřeším, je to 4 roky zpátky. Ale nejen já jsem se nad tím pozastavila, ale i všichni ostatní
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:53
- Nahlásit
davidkova renata
argošek vedle něco vyčenichal,tady
http://www.utulek-tachov.wz.cz/
Zase čmuchal u NB!!!!
Vím o tom a těším se na zprávy!Ta čubina si už zaslouží klidnej život!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:46
- Nahlásit
čau lidičky
heleďte mě napadl jeden nápad: teda geniální nápad: a to takový že by sme jako jeli společně na dovolenou a tam by sme za uutižili ty vstahy a za b udělali ty linie (teda psí jako) bo vy na to ??
Navrhuju zimní dovolenou na otukání a letní natvrdo. Jakože zimní třeba jen víkend a letní už na 10dní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:49
- Nahlásit
benda2
Jakože zimní třeba jen víkend a letní už na 10dní
a co řekneš doma???
no ale já sem pro,hlavně ta letní by se mi líbila,mohli bysme mít takovej velkej stan třá ,jako měli ve 4007 Mash .Můžem si na ně i hrát,já budu třá major Hulihenová a ty můžeš bejt Frenk alias kuní xicht Jaxe ti to líbí,draku?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:55
- Nahlásit
jablunka
těším se na zprávy
taxem to viděla na Nóvě ,xichtíky zmačkaný
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 19:58
- Nahlásit
alias kuní xicht Jaxe ti to líbí,draku?
no to se mi teda nelíbí páč bych chtěl bejt Hokííííííí Pííírs nebo aspoň Bídžej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 20:02
- Nahlásit
benda2
páč bych chtěl bejt Hokííííííí Pííírs nebo aspoň Bídžej
a co teda Radar?? Anebo hele,mám GENIÁLNÍ nápad,jiný vostatně nemívám ,budeš Klinger!!!!!
|