| Autor |
Zpráva |
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 14:05
- Nahlásit
nemethova5
co je Hajanovi?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 14:11
- Nahlásit
maixnerova
TAK TO GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemethova5
Mám stajnou otázku jako maixnerova????
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 14:14
- Nahlásit
jablunka
..kuju ... jestli jsi tam u vás před chvilkou slyšela velkou ránu, tak to mi spad v Práglu kámen ze séééééérdce
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 14:20
- Nahlásit
želvamaixnerovamilej hajan byl vcera na veterine,jelikoz ma dosti velkou alergii na blesi kousnuti,tak to jsem jeste nevidela co mel na stehnech,na vnitrni strane stehen,uplne velky fialovy bolaky a neprisla bych na to,kdybych ho necesala,pry ho to muselo bolet jak hrom rikal vet,no prave mi ukazoval na svych prospektech,co dokaze udelat blecha,decka byl tam ovcoun,taky chlupac a mel polovinu hlavy uplne zdeformovanou,to se neda popsat,uplne rana hluboka do masa,fuj,jeste ted je mi blbe.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 14:22
- Nahlásit
želvahm,tak to asi mel dasty hlad,ze ju sezral?ja mam doma taky morcata,ale nemuzu je vzit ven soucasne s hajanem,protoze hajan je majetnicky a nikoho k morcatum absolutne nepusti,je agresivni a hlida si je,nedej boze jak nejaky morce zapiska.to proste nas chuvak,nevim po kom to ma.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 14:28
- Nahlásit
nemethova5
... zabraly mu ty léky? Až před chvilkou jsem našla, kde o tom píšeš.
No, ale myslím, že bylo od toho veta dost nerozumný ukazovat tobě jako laikovi a především majitece alergického psa, kterýho miluješ, takový fotky... Předpokládám, že to, co se stalo tomu vlčákovi na fotce, byl ojedinělý případ.
Příjde mi to, jako vyprávět těhotný ženský brutální historky o komplikovaných porodech nebo postižených dětech a ukazovat fotky z patologie....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 14:58
- Nahlásit
maixnerovato je v poradku,ja delala na vezterine vypomoc,akorat pozoruju co se tyce ovcounu,tak jsou s tema alergiema cim dal tim horsi,jsou na to dost citlivy,coz nikdy ovcak nebyl,jsem rada,ze jsem to videla,to neni ojedinely pripad tech je plno a plno nezodpovednych majitelu to necha jenom tak,protoze nechteji za psa platit a starat se,takhle to bohuzel dopada takovym otresnym pripadem,ja jsem zvykla,ale opravdu cumim co dokaze jedna svinska mrnava blecha a jeji kousanec.jinak vet je velic rozumny a chapavy clovek a ma srdce na pravem miste,pokud muze tak poradi,coz se o jinych rict neda.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 14:59
- Nahlásit
maixnerovajo jinak leky zabrali,dnes uz to mel o hodne lepsi,zitra si jdu pro jakysi sprej nejaky zelenkavy,takze nebudu cerneho psa ale zelenyho,nastesti jen na stehnech.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 15:05
- Nahlásit
no nic,tak se vsichni mejte,jdu pracovat,tak cus fsici!!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:15
- Nahlásit
Gerda
o víkendu 17-18 se jede na vlčáry, budu řidič
No nevím,nevím Gerdi,s tím tvým ramenem do takový sibérie...abys nenastydla
Ale nějak mi nedochází jedna věc: ono se tam zase něco zachraňuje?Pochopila jsem to s těma Krupákama,no ještě třá to stěhování,ale jezdit k někomu makat na jeho nemovitost ?Že mne tohle nikdy nenapadlo,pozvat si brigádu na stavění ohrad-sem mohla ušetřit tisíce a ještě na tom něco vydělat.Chjo,jsem teda přízemní
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:19
- Nahlásit
maixnerova
HISTOLOGICKEJ NÁLEZ JE NEGATIVNÍ!
No a co jsem asi říkala! Tak už běž odšpuntovat ten šampus a Piškotoj vyměň vložku.Ještě tak 2-3 dny a pak mu to nech na sucho.A nezapomeň mu zazpívat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:20
- Nahlásit
isdpch
Ty si měl krásný číslo příspěvku-14444.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:22
- Nahlásit
isdpch
to musím písnout tlustýmu, aby tě vyřadil ze seznamu sektářů
Já jsem na nějakým seznamu?No možná na cz.
A nemám snad pravdu?Tobě chodí někdo na brigádu domů?A máš tam taky kasičku?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:34
- Nahlásit
isdpch
no já jsem u tlustýho taky na seznamu, že jsem sektář, dokonce se na mě v některejch věcech, třá Akéla, s důvěrou obrací
,no to víš,jseš důvěryhodná vosoba,proto se na tebe obrací ,ale proč tě švihnul na seznam,to nechápu.Asi nezná tvůj vřelý vztah k Čertoj a že některé akce bereš jako bezpečné venčení psa v uzavřeném větším prostoru.Kdo by se pro psa neobětoval,že jo?
no já to vim nejmíň rok, tak už se ani nepodivuju
Nebůj,mně to došlo taky před rokem,ale já jsem z těch,co mají pořád co dělat,tak se na cizí brigády necpu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:45
- Nahlásit
isdpch
Neessi
aha,tak já zas mizim.....co dyby náááhodou..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:47
- Nahlásit
Neessi
ale jezdit k někomu makat na jeho nemovitost ?
Já ale nejedu makat, jen zas potřebuju Marii dotáhnout mezi feny, začíná být zas hnusná, protože to s ní prostě neumim. Nemůžu dělat žádnou těžkou práci, jednak proto, že jí normálně nedělám a jednak proto, že nemám ruku v pořádku, ale ty návštěvy mýmu psu pomáhaj minimálně v tom, že já se snad pomalu zas přestávám bát psů a tím se snad i pomalu uklidňuje můj pes. Mařka se musí naučit mezi ostatníma čubama, navíc teď moc nechodíme ven, protože jsem furt v práci a každý výlet mimo sídliště je pro mě moc fajn. A pokud chci od někoho s něčím pomoct, nemám problém za oplátku pomoct s něčím, co je potřeba.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 16:57
- Nahlásit
isdpch
dyť ty jdeš na ty závod, ne ?
no du no..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:09
- Nahlásit
Gerda
jen zas potřebuju Marii dotáhnout mezi feny
No ale vždyť tam byl psáno,že se tam teď nedají vůbec volně pouštět a musíš ji mít pořád na vodítku,aby nebyly problémy s vesničanama.
Ale jinak já mám taky dvě čuby ,Davídková jednu,želva taky,rosnička tiež ...ono by sejich dalo pár dohromady,aby Mařce srovnaly morálku.To bysme mohly vzít čubiny a hrábě a třá shrabat listí ve Stromovce,ne?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:11
- Nahlásit
davidkova renata
Na jaký závody dete,paní?Von už vám volal H.Dubový a jdete spolu závodit,jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:13 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Neessi
Von už vám volal H.Dubový a jdete spolu závodit,jo?
eště né ,stejně by se mnou nešel bo bysme ho porazily .Nějaký závody na cvíčáku,Trpišovskýho memoriál nebo tak...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:18
- Nahlásit
davidkova renata
Trepišovskýho memoriál nebo tak... .....jo tak,no třá se přijede kouknout a bude fandit Nyný.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:19
- Nahlásit
Neessi
jo tak,no třá se přijede kouknout a bude fandit Nyný.
to těžko,pani
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:22
- Nahlásit
davidkova renata
o těžko,pani
Tak to ho ještě neznáš
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:23
- Nahlásit
davidkova renata
Nebo v nejhorším popadnem ty hrábě a pudem s Gerdou venčit Marii,že jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:25
- Nahlásit
Neessi
Nebo v nejhorším popadnem ty hrábě
a to prvenství si vybojujem
du dřít
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:32
- Nahlásit
Neessi
Ale jo, já to chápu, jak to myslíš.
Jinak s Davídkoj Nýnou problém nemáme - Mařka je vždy bez koše - s želvoj Cindou se viděly jen 2x a taky bez koše, myslim že by Mařka zvládla i tvoje čubky, bo bych já byla v pohodě, neb bych ti důvěřovala, že mi s eventuálním problémem pomůžeš a nenecháš mě (eventuálně) řešit rvačku čub samotnou.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 17:46
- Nahlásit
isdpch
mám nějakou prémii za to ?
Jasně,jedno navíc v hospě!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:10
- Nahlásit
Gerda
Mařka zvládla i tvoje čubky, bo bych já byla v pohodě, neb bych ti důvěřovala, že mi s eventuálním problémem pomůžeš a nenecháš mě (eventuálně) řešit rvačku čub samotnou.
Tsssss,traversou vždycky To se prostě nesmíš pořád bát,že se bude rvát,o tom to je.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:12
- Nahlásit
Neessi
Asi vim ne? A nejde mi to, ne?!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2007 18:59
- Nahlásit
Zdravíme všechny sektáře i odpadlíky . Mě dneska stávkují trpajzlíci a nepouštějí intronét . Teď jede v nouzovým režimu a nevím jak dlouho to vydrží
Neessi
Mnohodog bude štěstím bez sebe, hned mu zavolám, že další sektář otevřel oko
|