Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 08:12
- Nahlásit

Dobré ráno všem a obzvlášť Želvě
tady svítí sluníčko

želva
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 09:01
- Nahlásit

Biluška
tady svítí sluníčko
tak ho pošli sem

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 10:08
- Nahlásit

želva
Nic nebude, sem lakomá a sluníčko si nechám . Vy byste ho v Praze zasmogovali

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 10:18
- Nahlásit

Čus človjecííííííííííííí..........

želva
Biluška
Tady sluníčko už vůbec nevylejzá a prší tu se sněhem!Do toho hnusnej vítr a 3°C!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 11:05
- Nahlásit

Neessiaha,vidis to me nenapadlo,neboj oni ted stavi halu a vsechny bubny s medi musi mit pod strechou,nesmi to stat na volnem prostranstvi,je to dobre,hajan uz je v poho,vidis,ale to me vubec nenapadlo,i kdyz jsou to zaizolovane kabely,tak dik za radu atd.jinak cus vsici,davidkoj jeste chrni?

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 11:15
- Nahlásit

Tady už se taky zatáhlo a sněží . Stihla jsem to ven jenom s Gozénkou, zbytek bude muset bez sluníčka (což o to, psům je to jedno, krom Lilátka teda, ale já budu muset s nima )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 11:35
- Nahlásit

Biluška
ale já budu muset s nima
tak podte s náma vodpoledne do Šárky.Tady je příííšerně,hnus,humus,potetovaný myši,esesácký helmy jo a filcky bych málem zapomenula

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 11:36 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

nemethova5
,davidkoj jeste chrni?
Tsss,už sem byla f práci .du něco dělat,je tu bordel jak f tanku.Maily došly,pěkný věci,pani,pak to sem dám až budu mít čas

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 11:38
- Nahlásit

Tak oprava, sníh utekl na Polsko, tady už je zase sluníčko .

davidkova renata
Bysem šla paní, ale nebylo by lepší jít tady když tady je sluníčko a u vás filcky a potetovaný myši?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 11:41
- Nahlásit

davidkova renata no nic,ja pomalu pujdu na bus do rachoty,no dnes u vas s tema svinema nacistickyma bude veselo,ja bych je mlatila hlava nehlava,jinak diky za pochvalu,tak se mejte pani,tady bude za chvilku lit,kdyz tak vecir brnknete.dana

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 11:45
- Nahlásit

Biluška
Bysem šla paní, ale nebylo by lepší jít tady když tady je sluníčko a u vás filcky a potetovaný myši?
Hm...něco na tom je,zkusim to navrhnout na štábu
nemethova5
ok,,večír uvidíme,pa

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 12:03
- Nahlásit

davidkova renata
hnus,humus,potetovaný myši,esesácký helmy jo a filcky bych málem zapomenula
Řekla bych,že dneska tam ty helmy budete mít naživo,tak nechte Nyný trošku kousnout!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 12:07
- Nahlásit

jablunka
dneska tam ty helmy budete mít naživo
jo,asi jo! měla s náma jít i Janika,ale volala,že nejde bo by musela se psem cestovat přes zónu smrti ,což není rozumný bo sou to paka a není čas na hrdinství.Taky bych se radši takovejm situacím vyhla,rozhodně se nedá počítat,že by vám něgdo pomoh.Bych ty šmejdy vůbec nikam nepouštěla,holt máme ale tu demogracyji!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 12:13
- Nahlásit

davidkova renata
bo by musela se psem cestovat přes zónu smrti ,což není rozumný bo sou to paka a není čas na hrdinství.
To je fakt,na ně se čék blbje podívá a má kudlu v ledvinách!

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 12:51
- Nahlásit

davidkova renata

a kde ty fašounský debilové maj bejt? Teď jsem zprávy vůbec nesledovala...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 12:58
- Nahlásit

maixnerova
Já nevim,někde f centru asi ,něco sem zaslechla kolem židofský synagogy,ale nevim esi je to vono..jenže janika by musela metrem přes centrum

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 13:01
- Nahlásit

maixnerova
davidkova renata
To máte fuck kde budou pochodovat. Jedou do Prahy z celé republiky, tagže budou fšude. Hajzli nacističtí. Booože, proč nepochodujou tady, pumička se tak zoufale nudí . Taky tady máme židovskej hřbitov. I kostel.... Pošlete jich sem pár, prosííííííím

MImochodem, jsem děsně zoufalá, bo je tady švagr a ten žere jak kyselina takže už od rána vařím a peču .Samečci si venku hrajou s motorovkou a já peču už třetí buchtu Já se snad půjdu oběsit do rybníka, to je situace tohlencto, to je situace

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 13:10
- Nahlásit

Biluška
jsem děsně zoufalá, bo je tady švagr a ten žere jak kyselina takže už od rána vařím a peču .
Proboha!!!!! no to je strašné,pani kolegyně!!! Kam se hrabou nacističtí hajzli! Okamžitě toho nechte,eště si zvyknou a co pak??!!

želva
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 13:11
- Nahlásit

davidkova renata
paní jestli chcete vzrůšo,tak jdete do centra,za chvíli to začne
jdu se vošplouicnout a mizím na schůzi,body jsou napsány a doufám že je projednáme
ahooj večír
jinak jdu zítra s janikou a možná i s jimmi venčit

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 13:18
- Nahlásit

davidkova renata
Kam se hrabou nacističtí hajzli
No to nefim pani . Prostě je to tragédie

Okamžitě toho nechte,eště si zvyknou a co pak??!!
No nevím co pak, pak by mohli sníst povoz i se senem, dřevorubce se dřevem a tak dál... copak tu pohádku neznáte? Ještě jim udělám borůfkovej koláč a končím. Vezmu psy a půjdu do lesa... a sem zvědavá jestli barák bude stát až se vrátím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 13:34
- Nahlásit

Biluška
tu pohádku neznáte
no znám,ale von nakonec uhynul ne?? Eště to zvažte
a sem zvědavá jestli barák bude stát až se vrátím
No hlavně aby vám fachčil intronét!!!

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 13:34
- Nahlásit

davidkova renata, Biluška
Jedou do Prahy z celé republiky, tagže budou fšude....

no to asi jó, fakt se mi z těch vyžranejch organizovanejch spratků dělá zle... jednou jsem je načapala u nás v baráku, jak píšou na stěnu oblíbená hesla "Židi do plynu" apod. Já se tak strašně rozzuřila, že jsem si vůbec neuvědomila, že by mi třeba něco mohli udělat... a hnala jsem je svinským krokem. Byli to hrozně mladý náckové, tak 14 - 16, o to to na mě působilo hůř... A pak jsem zavolala cajty... těžká puberta je jedna věc a takovýhle mladý gauneři druhá. Kamarádím se se skoro devadesátiletou paní od nás z domu. Jako jediná z rodiny přežila v koncentráku holocaust. Je báječná, hodně energická a naprosto přímočará, pálí jí to mnohem víc, než některým lidem ve třiceti, má neskutečnej smysl pro humor a čilá je jak rybička.... Když ty nápisy viděla, bála se celé léto otvírat okno, bydlí v přízemí....

Teď volala máti, která bydlí v centru na Starém městě, v 15 tam začíná pochod neonacistů (prej z celý Evropy) i anarchistů, a od 14 je v majzlovce shromáždění Židovské obce... to bude asi docela hustý...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 13:43 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

maixnerova
puberta je jedna věc
Jaká puberta???Šmejdi to sou,bych se s nima nemazala,né že bych komouše milovala,,ale za nich takový monstra nevystrčili ani rypák!!To samý cigáni,bydlela jsem v Libni,ani nevim,že tam byli.A dneska?? Bych blil..
tam začíná pochod neonacistů
jinak říkaj,že je to nepovolený ,tak jakej pochod???bhych je ztloukla hned jak vylezou z toho busu,s*áče!!

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 13:53
- Nahlásit

davidkova renata
Jaká puberta???Šmejdi to sou,bych se s nima nemazala

....no dyk to já taky nééé

né že bych komouše milovala,,ale za nich takový monstra nevystrčili ani rypák!

... rypák vystrkovali zas jiný monstra a určitě né lepší....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 13:56
- Nahlásit

maixnerova
rypák vystrkovali zas jiný monstra a určitě né lepší....
tož to jó,já jen jako myslela,že na ulici přeci jen nebyl takovejdle Sing-Sing

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 14:00 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

davidkova renata
tož to jó,já jen jako myslela,že na ulici přeci jen nebyl takovejdle Sing-Sing

to máš pravdu, ale když si vzpomenu třeba na leden 89....., vůbec se Janice nedivím, že nechce jet s pejsem přes centrum, zfanatizovaná lůza, vymaštěný těžkooděnci, slzák.... no fuj...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 14:04
- Nahlásit

maixnerova
no dyk já se nedifim vůbec,taky bych nejela.
Tož du ,za chvíli je tu isdpch,dem moknout

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 14:07
- Nahlásit

davidkova renata

užijte si to . My jedem do Hvězdy....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 19:09
- Nahlásit

gde ste gdo???
ste všicí umrzli bo co???huž sme doma z výletu,celkem ani nelilo,bahno děsný a úchylnej choďák co celou dobu neslez z Nyný ,takže sem jí musela vykoupat a vyfenovat bo by schla eště f pondělí.Mu pošlu účet za vodu a elektriku,třá zjistí,že je lepčí toho psa vychovat.
Tady sou nějaký foto věcí co dělá nemethová a Hajan v pláštěnce
http://album.volny.cz/davidkovarenata/browse.php?a lbum_id=95751&browse_page=0

Joker
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 19:11
- Nahlásit

ste všicí umrzli bo co???
Spim, ne?

Jak to zítra vypadá? Doufám, že to nebude moc brzo, jedu do Letňan na výstavu

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání