| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:25
- Nahlásit
benda2
si si stěžovala že se puma nudí a teď prošvihneš takovou šanci
Ty woe, já už jsem ten kolotoč pokousání-pohotovost-pes na veterinu - potvrzení o očkování donést na pohotovost-znova na veterinu-znova na pohotovost absolvovala tolikrát, že už to fakt nemusím. Nehledě na to, že když mu ukousne tamto místo (a to puma obzvlášť ráda) tak se se mnou degen bude ještě soudit za to, že je impotentní ne?
jablunka
Já jim klidně umožním přístup na pozemek, ale snad se můžou ozvat od branky a počkat až jim jako normálním lidem otevřu, ne? Přece nemůžou jenom tak vlézt někomu na pozemek? Ještě k tomu řádně oplocený (alespoň ze strany od lidí ) .
Když to vezmu z druhé strany - co kdyby k nám vlezl, moji psi tou brankou utekli (a jim stačí fakt málo) a vběhli pod auto? Já budu zodpovědná za to, že způsobili dopravní nehodu? Nehledě na to, že teda přijdu o psy..... drzost lidí a zákony, které jim nahrávají mi už fakt začínají jít na nervy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:28
- Nahlásit
Biluška
tak se se mnou degen bude ještě soudit za to, že je impotentní ne?
Tsss,si myslim,že už beztak je bo jinak by dělal něco pořádnýho a né vodečty elektroměrů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:28
- Nahlásit
davidkova renata
Nicméně mám za to,že z právního hlediska by vám ta cedul byla k hounu
Sem se na to kdysi informovala na polisájtech. Musíš mít cedulku na každém vlezu a na plotě co 15 metrů. Viditelnou. Když ti to zaroste kopřivama tak se to nepočítá. Na té ceduli musí být "pozor pes" . Nepočítají se takové ty "já jsem u vrat za pět vteřin" a pod. To je jako kdybys neměla nic. Za žádnou cenu tam nesmí být napsáno "pozor,zlý pes" . Protože pak dáváš najevo, že jsi si vědoma, že tvůj pes je nebezpečný a jako takového si ho nedostatečně zabezpečila. Prostě na hlavu postavené
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:29
- Nahlásit
Gerda, Biluška a dalsi
jen aby bylo jasno.. ty navrhy, co jsem sem povesila jsou zmensene verze pro prohlizeni na webu! tzn. NEJSOU v tiskove kvalite! pro tisk pouzivejte ty originalni, ktere Gerda rozesilala mailem (ty jsou velikosti A3 ve vysokym rozliseni) .-)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:35 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
Sem se na to kdysi informovala na polisájtech
hm,pani,ty ale nejsou zrovna nejchytřejší Necííí se hádat,ale mám za to,že kdyby tam někdo vlez i přes tu ceduli a pes ho rafnul,máte stejnej průser jako kdyby ste tam měla místo cedule pověšenou podprdu...Na hlavu postavený to samo je !!!!Von vás vykrást může,ale vy mu nesmíte říct,že je bekanej bo byste mohla dostat flastr nepodmíněně!!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:36
- Nahlásit
Gerdo,
důležitý dotaz: nevís o solidní firmě která za slušný peníze dokáže tisknout fotky ve větším formátu např. šířku A3 z role třeba panorama ???????,
jo a nejlépe na počkání
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:39
- Nahlásit
davidkova renata
to je hezká vlastnost,takový psi sou můj šálek kávy
Průser byl,že na mě před ním nesměl šáhnout ani Othelo,ani děti. Othelo to dokonce vodnesl prokousnutým břichem a rukou! Tenkrát sem se zařekla,že už v životě nebudu zachraňovat zádný čokly!!! Ale ňák už mi to vypadlo z hlavy!
Biluška
Přece nemůžou jenom tak vlézt někomu na pozemek?
Pokud máš elektroměr na pozemku,tak bohužel můžou!!On je totiž elektroměr majetkem elektráren!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:40
- Nahlásit
Jsem to chtěl tučně a ne na šikmo protože se ptám já Gerdy
Gerdo,
důležitý dotaz: nevís o solidní firmě která za slušný peníze dokáže tisknout fotky ve větším formátu např. šířku A3 z role třeba panorama ???????,
jo a nejlépe na počkání
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:41
- Nahlásit
Jablunka,
Pokud máš elektroměr na pozemku,tak bohužel můžou!!On je totiž elektroměr majetkem elektráren!
taky až se do vedení dostane nějakej kynolog tak budou fasovat místo montérek ringooblečky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:42
- Nahlásit
benda2
nevís o solidní firmě která za slušný peníze dokáže tisknout fotky ve větším formátu n
Jako chceš rozesílat ty svý nebo jak???
jablunka
Ale ňák už mi to vypadlo z hlavy
To znám a čék taky nejni zásadovej...a von byl zachráněnej jo??Mi to popište,mušim ven ,ale paxi to pročtu..
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:46
- Nahlásit
davidkova,
Jako chceš rozesílat ty svý nebo jak???
nechci páč jsem si je omylem smazal ale chci na chatu panorama ............... až ho znovu vyfotím
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:52 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
benda2
ja si velkoformatovy tisk vzdycky nechavala delat v CTK v Opletalce (i panorama i na pockani a hlavne udelali i 1 ks).. ale zda se, ze ted je to tady
.-) zkus si tam zavolat, info a kalkulaci nabizeji zdarma
edit: jsem popletla ulici .-)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:52
- Nahlásit
benda2
nevís o solidní firmě která za slušný peníze
No tohle samo o sobě je problém. Kolik toho chceš? Jak to bude velký? Zkusila bych to zajistit u nás, máme tu fotopapír a formát A3 by měl jít. mám pocit, že to taky tady máme v rolích....prostě se zeptám, pak by to na počkání bylo a prachy zjistim.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:53
- Nahlásit
isdpch
tam se nemám jak dostat, kde na Praze 4 ?
Tak odkud jsi? Já pojedu z Krče.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:57
- Nahlásit
benda2
Tak to umí i naše DTP, fotopapír máme, i v rolích. Řekni rozměry, počty a já ti pak řeknu cenu. Třá by se dali ukecat na zadáčo, ale pochybuju, bo ten papír je drahej. Snad kdyby to bylo jen po jednom kusu...nevim, neslibuju.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 13:59
- Nahlásit
Gerdo,
moc toho nechci 2 nebo 3 fotky podle ceny. Velikost tak 42 x 60 - 90cm
Stahi dík mrknu se.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:01
- Nahlásit
Gerdo, já to nechci zadara ale taky nechci profi služby jako u škody za Xtisíc.
ps: jakou šíři role máte ??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:01
- Nahlásit
benda2
taky až se do vedení dostane nějakej kynolog tak budou fasovat místo montérek ringooblečky
Fčera bylo pozdě!
davidkova renata
von byl zachráněnej jo??Mi to popište,mušim ven ,ale paxi to pročtu..
Njn,byl!Na tom neníco moc k popisování,paní,jeli sme si do útulku f Pardubicích pro kotě a vodjeli s kotětem a dogátkem! Byl to dvouletej nezvladatelnej harlekýn s PP!Majitel ho nezvládl a chovatel ho nechtěl! A paní nám tenkrát řekla,že gdyž do 14 dnů nikoho neseženou,budou ho muset nechat utratit,páč ho tam nezvládali venčit a v tom kotečku trpjel!Tak byl náš!Byly to 3 roky vočistce,ale já ho strašně milovala!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:05
- Nahlásit
davidkova renata
tak dnes jdu zas od 16 hodin na cvičák
|
želva
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:06
- Nahlásit
tady od rána sněží a prší dotoho,to je humus,to zas půjdu ze cvičáku totálně pokrá a špináva
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:06
- Nahlásit
jablunka
Co furt máte s těma velkejma čoklama - tady se fakt nikomu nelíbí kardijak?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:09
- Nahlásit
Gerda
Co furt máte s těma velkejma čoklama - tady se fakt nikomu nelíbí kardijak?
Korgíčci se mě taky líbjej,ale ještě sem neměla možnost ho zachránit!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:11
- Nahlásit
500 stran!!!!!!!!!!!!Davídková,to chce voslavu!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:13
- Nahlásit
jablunka
Ale vzít si problémovou dogu a ještě to s ní zvládnout, tý brďo, to jsi arenalínovej člověk!
Davídková, chcem na oslavu od tebe nějaký šampaňcký!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:14
- Nahlásit
jablunka
neumím to sem v kládat,dej mi sem taky nějakej hezkej smjlík
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:15
- Nahlásit
Gerda
Ale vzít si problémovou dogu a ještě to s ní zvládnout, tý brďo, to jsi arenalínovej člověk!
No teď bych si to už taky neriskla,přece jen mám o dvje děti navíc!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:16 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
želva
Vrat se vo dvje i tři strany zpátky,naházela sem tam plno smajlů jen pro tebe a Paroubka!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:19
- Nahlásit
jablunka
ale to vím,ale neměla bys tam něco normálního?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:23
- Nahlásit
želva
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2007 14:24
- Nahlásit
benda2
Gerdo, já to nechci zadara ale taky nechci profi služby jako u škody za Xtisíc.
ps: jakou šíři role máte ??
Tak jako na zavolání nám dnes instalují nový stroj, umí všecko, jakejkoli formát. Vytiskli by mi do A2 za 300 a do A1 za 500. Nejsou to ovšem ofiko ceny, jen přátelská cena za spolupráci atd. Takže když ty věci budou v rozsahu cca 4 ks, pošleš mi data v A3 na 300 dpi, vyber si formát.
|