| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:31
- Nahlásit
davidkova renata
Jo a jinak to vypadá, že si nejsem jistá, jestli budu mít na víkend hotový auto, jedu do servisu teprve zítra, takže není vyloučeno, že výlet na vlčáry padne. Navíc se musim přiznat, že první jízda po dálnici v tomhle počasí mi celkem nahání strach....takže pokud bych vyměkla, bylo hotový auto a nikam jsem nejela, do Šárky bych se dostat měla - bude prochajda eventuálně?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:47
- Nahlásit
Gerda
bude prochajda eventuálně?
Těžko říct,spíš nee,v sobotu bych měla jít na ten závod a v neděli snad už konečně po asi 10 letech kousat Se domluvíme voperatývně,bo nefim stejnak nic.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:56
- Nahlásit
davidkova renata
a v neděli snad už konečně po asi 10 letech kousat
Nechápu, jak chceš jít kousat, když Nána nemá sukýnku s kanýrkama, ani obyčejný fiží kolem krku - budeš na place tak leda trapná. Zamysli se nad sebou čéče!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:05
- Nahlásit
Gerda
budeš na place tak leda trapná
no to ale nejni nic novýho a navíc na co fiží????Jakmile Nyný dostane dojem,že by v několika příštích hodinách moh přijít něgdo ,gdo vzdáleně figuranta připomíná,předvede Tanec Svatýho víta a proletí rychlostí světla na plac se mnou v závěsu bo se vůbec nechytám .Odpor vzduchu tim vytvořený by jí jakýkoli fiží serval f pikosekundě Ale počkej,už na ní něco rychtuju bo mě uš se*e !!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
moh přijít něgdo ,gdo vzdáleně figuranta připomíná
No, chudáci děti v zimě na kopci v oteplovačkách )))))))))
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:19
- Nahlásit
Čúúúús dracíííí,
vy to tady vedete
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:38
- Nahlásit
Triniti
Nazdar pani, vedeme tady debatu, tak takhle to tady vedeme .-)))) Přectavte si, že Davídková chce jít na obrany bez kanýrků! No neni to škandální?
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:50
- Nahlásit
Gerda
Škandááááállll!!! To je eště horší jako jít nahá Že se nestydí, nemrava nemravná. Já su bes kanýru taky nesvá a dyš ho náhodou mušim dát vyprat, tak se oděju alespoň do parfému. Jen tak besničehoš bych nešla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 13:07
- Nahlásit
Triniti
bes kanýru taky nesvá a dyš ho náhodou mušim dát vyprat, tak se oděju alespoň do parfému
no jistě! Vy ste velká kynoložka, šup s váma na plac, body máte jasný, bo víte, co si vzít na sebe!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 13:51
- Nahlásit
davidkova renata
Tak akce houno se dneska nekonala. Ovšem místo ní se konala akce "hele, děcka, támhle je hnůj, schválně kdo tam bude dřív" . První cenu vyhrála Šagy s pumou. Zbytek jsem stihla odvolat . Mia se opět projevila jako malý tichý podrazák a vyválela se mi za zády zatímco jsem rovnala do latě ty dvě. Doma šly do vany fšechny . Jejich pracně obstaraný parfém "Toilet ala prasečí hnůj" jsem odstranila několika vrstvami jablečného šampónu s kondicionérem. Doma to teď smrdí jako v moštárně a psi jsou z toho na prášky.
Mimochodem, bez fiží na plac vážně nemůžete, mějte rozum
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 13:59
- Nahlásit
Biluška
Pani vidim, že vy těm psům ani moc tý radosti ze života nedopřejete! Co jim ty jabka třá nechat nakvasit? A až budou mít kocovinu, rádi si spomenou, že to maj za to, jak se váleli v hnoji!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:06
- Nahlásit
Gerda
Nic nebude, eště by pak byli rozmazlení, frackové jedni Zlobí, budou za trest vonět . Estli to provedou eště jednou tak je pošplíchám svým diórem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:13
- Nahlásit
isdpch
Co se nervuješ, já tady žiju už 33 let a můžu odpřísáhnout, že nejsem Jety
|
želva
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:22
- Nahlásit
takže zdravím všeci
davidkova renata
píši až ted jelikož mi přibyla ještě jedna firma na nošení letáku a v tom dnešním dešti a sněžnici se jezdí dost blbě z dvouma vozejkama a batohem na zádech,takže jsem dneska byla už 6x a to mě to večír čeká a pak šup do práce
jak bylo na cvičáku
no raději ni napíši mejl,ale půjde mu to když bude dělat co po něm chci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:23
- Nahlásit
isdpch
53 cm sněchu .... to na jižní spojce nigdá nebylo
53 cm se tady bere jako rozjezd . Nad tím mávnem rukou a říkáme, že "sníh eště neni" . Počkej za pár dní, až bude přes metr, to teprve berem do úvahy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:26
- Nahlásit
Biluška
akce "hele, děcka, támhle je hnůj, schválně kdo tam bude dřív" .
To je také pěkná akce,budiž vám útěchou,že dle předpovědi má být od čtvrtka v noci -15,takže se v tom hnoji vyválej jen těžko .
Mimochodem, bez fiží na plac vážně nemůžete, mějte rozum
Inu tedy dobrá,ale je to na vaši zodpovědnost,vzhledem ke klimatickým podmínkám žádám,abysem si mohla vzít aspon boa..
isdpch
mej dej mej dej
No mě to řikej ,akce závod vážně ohrožena,necíííí aby mi prdel přimrzla k lavičce...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:28
- Nahlásit
davidkova renata
Dobže dobže, boa mít můžeš. Nýný taky. Ve stejné barvě pochopitelně, abyste spolu pěkně ladili
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:29
- Nahlásit
želva
ale půjde mu to když bude dělat co po něm chci
skutečně geniální odpověd na otázku jak to šlo na cvičáku Dastymu Sportácíííí by se mohli učit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:31
- Nahlásit
davidkova renatanazdarek pani,ja mela vecer veselo,v sousednim objektu byl zlodej,jenze nez jsem otevrela ty zamknuty dvere tak zlodej byl fuc,tak jsem myslela ze si uziju trochu srandy,jako obrana nazivo a ono zase nic,takova smula,ach jo,hajan chctel preruckovat pres plot,ale ma smulu,ja ho nepustila,pani to jste mela videt tu rychlost,asi cvicil nekde spartakiadu,bo si chudak hajan uz dlouho nekousl,tak jsem mu chtela udelat radost,rikam hajanovy ber ho,ber ho,nez se hajan vzpamatoval co vubec po nem chci,mel nejaky zpomaleny reakce,ale spis ten vitr chytl zlodej ze me,bo sem rvala jak sirena,pekne nastvana!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:34 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
želva
http://www.novinky.cz/domaci/paroubek-potvrdil-sob otni-svatbu-s-kovacovou_126718_vlm5j.html
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:50
- Nahlásit
souhlasím se 3 mega pro každýho na foru
vsichni
tak jsem si rikala, ze vas zas po case pozdravim
Gerda
esi tu jsi, posli mi ten plakat na mail (jsem stahi na centru) a ja se pokusim ten jpg 'zpravoplatnit'
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:55
- Nahlásit
StaHi
máš to tam - díky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 16:59
- Nahlásit
StaHi
souhlasím se 3 mega pro každýho na foru
vsichni
tak jsem si rikala, ze vas zas po case pozdravim
Tomu říkám dobrý načasování!!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 17:01
- Nahlásit
Gerda
cece, nemam.. jak je to velky? (esi hodne, tak je to mozna jeste na ceste).. ale pro jistotu to zkus poslat jeste jednou (je to sice kapanecek paradox, ale az mi to prijde, tobe prijde nedorucenka)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 17:05
- Nahlásit
StaHi
Aha! Má to 7 MB, ale oba dva, takže to by nemusel bejt problem, ne? mám to v odeslaných, tak snad za chvilku....
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 17:10
- Nahlásit
Gerda
no problem by to rozhodne byt nemel (schranka volna, muzu posilat i prijimat i daleko vetsi prilohy..)... ale zda se, ze to tu zatim neni..uz mi prisla i notifikace na mobil, ale ve schrance stale nic novyho musim ted pryc, ale vecer jeste juknu a dam vedet .-)
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 17:16
- Nahlásit
Gerda,
já jsem taky nic nedostal (vykulený smajlík)
pro Jablunku a davídkovou,
Nechte už ty smajlíky nebo budu deprimovanej
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 17:27
- Nahlásit
benda2
pro Jablunku a davídkovou,
Nechte už ty smajlíky nebo budu deprimovanej
Tak jeden zvlášť pro tebe!
|