| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 14:36
- Nahlásit
holky pamatujete, jak jsem tu psala o tom klukovi nasi Anicky, jak je tvarnej
a pomahaci? Si prectafte ze k nam prisel pjesky!!! v silenym parnu a slunci, bydli tak dobrejch 25km od nas. Rikal, ze jeho rodice jsou oba na vikend pryc a autobus uz letos jel, myslim v dubnu to bylo. Jsem mu vynadala, ze nezavolal, prej nechtel voptezovat, ale byl by rad, kdybych ho mohla vecer odvezt, ma nohy samej puchejr.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 14:38
- Nahlásit
leyenda
teda, to je láska, já bych neušla ani 1 km v tom vedru!!!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 14:44
- Nahlásit
makrel
no prave, i kdyz je to ctrnactiletej kluk a zrejme dava kridla nejen Redbull ale i laska , ale stejne... vypada teda hrozne usle, poslala jsem ho do sprchy
a napit, snad nebude mit upal nebo tak neco
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 14:47
- Nahlásit
leyenda
tyjooooo, to je fakticky asi zamilovaneeeej )) Doufám, že ho teda večír vodvezeš, třá davítková by ho určitě nevodvezla, i dyby přišel za žábou třá padesát kilákůch.
Jinak su mrtvé, sem zas usla na chvílu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 14:48
- Nahlásit
Gerda
co dělá maryje? taky jen leží jak placka?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 14:53
- Nahlásit
kurňa ať uš zašne pršet! muj drahy si eště vymyslel špagety, tak sem mu v tý výhni uklohnila špagetky se skoroboloňskou a su ouplně splavená, vlažná sprcha pomůže dycky jenom na dvě minuty
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 14:53
- Nahlásit
leyenda
týýýýý jo, ale my to bereme jinak než mladý, těm to až tak nevadí. mi příde že se fakt ochladilo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 14:54
- Nahlásit
makrel
no jistě, co by dělala, je f kómatu a hledá si co nejchladnější místa, možná jí dám do kopelky mokrej ručnik...veer by měla přijet amálka, mařeny jediná kamarátka )))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 14:57
- Nahlásit
Gerda
já nechápu jak ti ostatní psi v tom můžou fungovat.Jako že dokonce i běhají. blázni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 14:58
- Nahlásit
zjišt´uju, že vendulka a zuzanka jsou asi zvyklý žebrat, at´ piju kafe nebo něco jím-je jedno co, tak stojí v pozoru a koukají na mě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:05
- Nahlásit
makrel
vůbec se je nesnaž pochopit, bestak běhaj hlavně teryjéři a ty sou pošahaný a nepochopitelný i dyš je chladnějc.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:09
- Nahlásit
tady slibovali taky dest a byl by fakt potreba, vsechno krome zavlazovanejch luk uz je zluty, spaleny, ale houby, zachvilku zacnou zase pozary
GerdaDoufám, že ho teda večír vodvezeš
vodvezu, ale nabidla jsem mu, at tu zustane, kdys je doma stejnak sam, tra mu bude vecer zle, budu klidnejsi, kdys tu zustane. Si prectafte, ze mu Anicka volala asi ve 12, jesli tu nechce bejt drif a jit s nama na svatecni vobjet do restaurace, rek, ze nemuze, to us byl na ceste a prej vedel, ze by to nestih a nerek ja du pjesky.
kejtlin
asi byly zvykle dostavat od panicka/y od stolu jidlo, hodne lidi to dela, ze jedi se psem prakticky z jednoho talire. A jsou hodny? A jak je berou ostatni psi?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:12
- Nahlásit
Gerda
jsem se debil podívala na teploměr. Ve stínu 34.
kejtlin
třeba ne, třeba je jim to jen vzácné, kdo ví, co žraly předtím
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:14
- Nahlásit
makrel
Gerda
holky muj pes je taky pako nepochopitelny, lita i v tom vedru jak zbesilej, s nim jezdim na kole, protoze jinak bych chcipla
Kone jsou rozumny, pres den spinkaj ve staji a probiraji se as kolem 9vecer,
ale musim rano brzy fstavat, abych s nima stihla tak do 9 neco udelat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:15
- Nahlásit
leyenda
vedel, ze by to nestih a nerek ja du pjesky.
kolik mu je? Ňákej karakter, ne?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:17
- Nahlásit
Gerda
14, charakter nevim, kdyz vidim jak mu ta moje beruska vladne ....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:18
- Nahlásit
makrel
fůůůůj, takovejch stupňůch! Už se na to nekoukej rači vůbec. Tady se trošku zatáhlo, úplně přestalo dout větrem, takže je dusnovedro, úplná hrůza, vlažim květiny a uschla mi druhá pračka ouplně troudem. Kéž by zapršelo velmi studenou vodou.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:20
- Nahlásit
Gerda
my jsme celý den zalezlí, žaluze zatažené, i okna na té straně kde svítí ten nesmysl. Jak poustevníci. Dneska asi ani na velkou prochajdu nepůjdem, protože někdy v deset večír lozit do lesa se mi nechce.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:20
- Nahlásit
Gerda
je dusnovedro
z dusnovedra muze bejt bourka, drzim vam palce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:24
- Nahlásit
makrel
my máme bohužel vokna jen na jižní stranu, balgon je úplně vypálenej, průvan si musim dělat přes chodbu. A právě pudem do lesa v deset, jesi přijede ta amálka, jinak sami asi taky ne. To by pak chtělo vjěčího a hrůzostrašnějšího čokla.
leyenda
Až přijde vodička, skováme vám pár kapek na ty louky jo?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:25 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
ČAU DĚCKA
tady už neni krásně zalezlo totiž sluníčko
Tak sme zas posekali cvičák, doufám že to chvíli vydrží
nevim co furt máte??? moji čokli taky lítaj
Gerda
sem zas usla
šiš zas takový intimnosti sem asik ani nepiš
hele v pondělí budem asik mít v práci klímu maj jí v makru za 5000,- tak ti napíšu jak to fungá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:28
- Nahlásit
Gerda
bestak běhaj hlavně teryjéři
tak ten můj je totálně KO, celý den leží jen se přesouvá na jiné chladnější místo a venku neujde v tom hicu ani 15 min.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:30
- Nahlásit
Monty
hicu ani 15 min.
můj ani 10. Půjdem zítra ráno, když nebude pršet: ale brzo, jo?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:30
- Nahlásit
leyenda
bude bouřka určitě a já mám ject na grilování, jakože do zítra ale asi bych po grilování jestli vůbec pojedu jela domů, zítra bych chtěla na cvičák a tak.
údajně měl někdo majitel/ka/ venku celý život i v mrazu, byly prý hodně nemocné, když přišly-jako kůže, srst, zuby, dásně ale na to ty malý trpí všechny, když se to zanedbá a to že byly venku jim moc nepřidalo-říkali mi v útulku, když jsem tam volala poprvý nebo podruhý, nejsou moc kontaktní to je prav da, jinak jsou hodné, s velkými psy jsem je ještě nepustila a malý na ně jsou v pohodě, bylo velký vočuchávání tak jsem nechtěla aby se vyděsily, tak jsem na ně moje psy pouštěla postupně a zanjí se se všema, ale když byly s mými psy venku tak neběhaly jen seděly a koukaly, asi to chce čas, tak jsem moje psy zavřela, aby holky poznaly prostředí i venku, psi se totiž hned hrnuli za nima.
makrel
maso jim je vzácné určitě, nejdřív ho nevěřícně očuchávaly-včera při večeři, pak se na něj vrhly, ale ani nemají průjem nic.myslím, že jsou na tom ob ě zdravotně velmi dobře .ono 10 a 12 není pro mini plemena žádný pokročilý věk, jen se už můžou přidat nemoci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:39
- Nahlásit
kejtlin
šiš to sou bumbrdlíčci! Hlavně že sou spolu, to se jim ty změny hnedle snášej lípějc. Teˇuž naštěstí žádnou zimu venku trávit nebudou. A líběj se jim tvoje krysky vlastní?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:41
- Nahlásit
Gerda
copak louky, ty jsou zavlazene, ale zahrada uz je chcipla, to nedokazu cely zalejvat, uz jsem zminimalizovala zahony, ani jsem na jare nic nedavala do truhliku a kvetinacu, pac vim, ze mi to stejnak umre, ja delam hezkou zahradku az v zari a za normalnich okolnosti az do vanoc kytky kvetou
ale ted to nema smysl, kdyz ted zacne ten hnusnej mistral, tak stejne vsechno spali, zalite nebo ne
A kam chodite do lesa? Vy bydlite nekde na kraji Praglu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:48
- Nahlásit
leyenda
jééé tak to potom musíš taky nafotit sachrátku a poslat! Čim sem starší, tim víc mě zachrátky bavěj, sem se mámě smála, že je posedlej mičurin s tim pěstitelstvim na balgoně sachrátky nemaje, a teď už taky ráda šnořim v katalogu bejkru po různejch rostlinkách. Teď zrovna sušim bezový kvjěty, uš sem si udělala do lednice studenej výluch, bezinků je tady děsně hodně. Les máme naštěstí za barákem, bydlíme skoro na konci prahy, ale s dobrou dostupností do centra, když nen i pracovní den, sem od baráku k baráku v práci za dvacet minut autem, sockou za 45 i se všema přestupama. Bohužel ten les je furt plnej lidůch, ale furt se to docela dá, neni to přeplněnej park v centru města. Zelenýho je tady hodně, je to docela starý sídliště, možná i jedno z prvních v praze, kdy se tak nějak na tu zeleň dbalo víc než když pak stavěli jižák a ten je hodně betonovej.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:49
- Nahlásit
kejtlin
sis, tak podle toho, co pises, skoro dobre, ze byly dedictvi, se jim bude darit u tebe lip, ja si prectavovala jak bydlely na gauciku u nejake hodne babicky, co se s nima delila o prvni posledni
Je to moc fajn, ze mohly zustat spolu
Tak ja jdu deckam nakrajet dort a pak par kilometru na kole s tim mym blbiskem cernym
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:52
- Nahlásit
makrel
klíďo, co třeba v sedm, nebo dříve???
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 15:54
- Nahlásit
Gerda
tak to bydlis dobre, musis na ty fotky premluvit v Jilovym moji Anicku, ta ma slusnej fotak a se sdelana s pocitacem, ja taky furt neco susim, mam matovy pole, co jsem vcas posekala a ususila, voni tim vsechno, barak, staje, senik. Ja matu miluju a porad piju matovy caj nebo rozsekanou matu s citronem a ledovou vodou, mooooc mnam
us fakt du
|