| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 18:52
- Nahlásit
leyenda
mi všechno sežerete, je jasný že mám holky doma
zatím teda v ohrádce, aby si zvykly na prostředí a přes ohrádku aby se okoukly s mými psy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 18:53
- Nahlásit
kejtlincau,co ovce?jak jsou na tom a psiska?jak snaseji to vedro?ode dneska mam volno,tak patek,sobota a nedele,asi si udelam nejaky vejleticek.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:04
- Nahlásit
nemethova5
radek s nima nespal do dvou do rána, zase po troškách napájel a ošetřoval, ale budou dobrý dneska vylezly i ven s těma původníma na pastvu.
psiska jsou z vedra dost hotoví, krom ovčáků, krysaříků a jezevců sice jsou rozpláclý v garáži-tam je betom a chladno, ale jinak kao a kolie trpí neskutečně.
nový holky z troje je krysařička vendulka-její původní jméno a pinčice se nepodařilo zjistit jméno dám bud´ vikinka-viki, nebo pipina-pipi, nebo jestli něco vymyslí žumpa....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:07
- Nahlásit
kejtlinno,to jsem rada,ze se holky zmatorili a co kocour trion?amin chodi do koupelny,je tam dlazba,hajan lezi u balkonovych dveri,kde je otevreny okno,co v robote?ja mam natekly nohy a ruce,ale mozna je to z toho vedra.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:07
- Nahlásit
kejtlin
týýýýýýýýý joooo, ty jsi skvělá zachránkyně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:10
- Nahlásit
kejtlin
nový holky z troje je krysařička vendulka-její původní jméno a pinčice se nepodařilo zjistit jméno dám bud´ vikinka-viki, nebo pipina-pipi, nebo jestli něco vymyslí žumpa....
uš je máš?????? ,tyvoe pánbůch ti to voplatí na dětech třá..nebo rači né,co? ale seš anděl úpa!!!!!
a jaxe maj,povidej!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:14
- Nahlásit
davidkova renata
makreltak vymyslejte jmena,jo?mne uz inspirace dosli a jak jsem po pate nocni,tak jsem mirne mimo a nemysli mi to.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:15
- Nahlásit
davidkova renatajeee,dnes jsme chteli pokecat,ze?jak jsi na tom,mas cas,tra na upc????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:23
- Nahlásit
kejtlin
co Handulka
makrel
paní co vy si to stříkáte proti jídlu? Taky asi potřebuju, celý den žeru a nutně potřebuju zhubnout.
menuje se to hoodia spray, ale nevim essi to funguje. Jako hlat jako hlat mám pořát, ale nemám chuť na jídlo a gdyž už jdu povinně jíst tak toho sním tak půlku co normálně, ale nevim essi si to jenom nesugeruju
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:28
- Nahlásit
Alexa
už jdu povinně jíst tak toho sním tak půlku co normálně, ale nevim essi si to jenom nesugeruju
to je mi jedno, jak to funguje, hlavně že nebudu žrát!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:28
- Nahlásit
jsou celkem na piškot kontaktní-vezmou si z ruky, ale zase se stáhnou, ale to se poddá myslím, ta mladší zatím bezejmená asi bude mít stejné potíže se srdíčkem jako můj starý krysařík-taky kašle při vzruchu, stačí trochu prochladnout tak pokašlává, ale žije s tím už mnoho let bez omezení, až budou trochu zvyklý tak je nechám poslechnout u mýho veta, aby řekl, mají obě údajně luxaci patelly, ale to bude nějaká max. jednička, to moje šerina má ty čéšky mnohem horší, a vendulka-krysařička starší má už málo zubů na jedný straně, ale to ty mini mají všechny ke stáru, ta druhá má víc zubů, ale je víc bojácná, jo a nemají důvěru ke chlapům, byla jsem tam s kamarádkou-bych to nenašla holky od Alexy vědí jak jsem na tom s orientací v praze , jela jsem poprvé přívozem-super zážitek až na to, že jsem si namlátila koleno, jak mám artrózu, tak lod´ka byla hluboká a nemohla jsem se vydrápnout na molo-bez pomoci ruky v náručí vendulku, peněženku, dokumenty od holek a druhým kolenem jsem se praštila o železný bok lodi, se mi tam udělala taková divná bulka a nemůžu to ohýbat, bolí to úděsně, ale to nic to bude dobrý, vydával je super sympat´ák a moje krevní skupina-pokérovanej, měl puštěnou metaliccu, stejnej typ humoru, sem tam sprostý slovo, když viděl, že já s kamarádkou to fakt neřešíme , musím tam stejně s piškotama jsem přivezla jen dvoje.ptala jsem se na belgičana a je prý čím dál lepší, je bojovník a vypadá, že bude v pořádku , ale ten had jak byl špatnej tak bohužel umřel
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:42
- Nahlásit
kejtlin
vydával je super sympat´ák a moje krevní skupina-pokérovanej
vim kerej..vydával mi tu vlkošetku..dobrej řízek
jsem se na belgičana a je prý čím dál lepší, je bojovník a vypadá, že bude v pořádku
vo hadovi vim
taki krysy dobrý,aš zas nějakou uvidim tak ti jí dohodim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:43
- Nahlásit
kejtlin
Pipina je nadávka, ne jméno. To je jako kdybys jí říkala coura, nebo kurwa přece To už radši tu vikinu. To je taky děsný,ale pořád lepší. Co takhle žofka, zuzka, nebo beáta? Aby teda ladila s Vendulou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:50
- Nahlásit
Alexa
handulku jsem měla čivu, to ne, já jsem na to pověrčiváa navíc nesmí to být podobný jméno, aby na něj neslyšely obě.
Biluška
radkova čiva je pipina , ale zuzanka se mi na ní hodí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:52
- Nahlásit
kejtlin
nebo Valerie . Popř. Valentýna
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:52
- Nahlásit
nešel mi net,
lidi, co jsem komu co udělala? Proč skoro všem, které mám ráda něco je???
Mamka dneska mluvila s mamkou mojí hodně dobré kámošky a ta je ochrnutá na půl obličeje.
To už jako není normální
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:54 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
Biluška
nebo Justýna
Monty
To už jako není normální
njn když se to sere tak pořádně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:54
- Nahlásit
Monty
ta je ochrnutá na půl obličeje.
Ta kámoška, nebo ta mamka?
hele to nic není, já to měla taky. Parézu obličejových nervů. Vypadalo to děsně dramaticky, páč mi přes noc ochrnula půlka obličeje, ale totálně. Všichni to viděli na nádor na mozku a podobné diagnozy. Spravilo se to po pár injekcích béčka. Dost nepříjemné na tom bylo, že jsem musela mít hlavu v teple. Bylo to v září a já chodila se zimním kulichem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:59
- Nahlásit
Biluška
ty jo, já už jsem takový magor, že už i to co napíšu nemá hlavu a patu. Myslela jsem svou kámošku, je to mladá holčina (v březnu jí bylo 22) dneska chudák lítala po nemocnici a prý to může být virového původu nebo třeba borelia. V pondělí jde na krev. Místo toho aby oslavovala, že je Bc, tak má chudák toto
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:01
- Nahlásit
Monty
se s tebou asi přestanu kamarádit, ty to přitahuješ!!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:02
- Nahlásit
Alexa
njn když se to sere tak pořádně
já si připadám jak v nějakém špatném snu, ze kterého se nemůžu probudit.
Od bráchy přítelkyně se dneska vrátila z nemocnice a v pondělí nastupuje zase, ta má zase kronovu nemoc a nějako se jí to zhoršuje. Sice jí nemám vůbec ráda, ale toto bych jí fakt nepřála.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:05
- Nahlásit
makrel
se s tebou asi přestanu kamarádit, ty to přitahuješ!!!!!!!
asi fakt jo jsem nějaký omyl, který by měl být izolovánm od světa
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:09
- Nahlásit
Monty
hele, to je nejspíš fakt jenom paréza lícního nervu a to je jak psala Biluška na 90% prkotina, akorát to dramaticky vypadá... může to bejt třeba jenom z vofouknutí, ve spoustě případů se ani nepřijde na to, z čeho to bylo a spraví se to samo
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:10
- Nahlásit
Monty
a teď zase crohnova nemoc... ty máš teda kamaráčofty:-/
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:11
- Nahlásit
Baysha
mamka říkala, že ta její mamka úplně brečela
snad to bude prkotina, mám ji moc ráda, pomohla mi v době, kdy jsem to měla strašně těžké a moje "kámoška" se na mě v té době totálně vypdla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:12
- Nahlásit
Monty
ale ne, nepřestanu a když ti bude nejhůř, tak ti přijedu třeba zazpívat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:14
- Nahlásit
makrel
tak ti přijedu třeba zazpívat
díky lybičko, doufám, že vyješ
anebo mi asi příjdeš zaspívat na pohřeb, protože moje nervíčky už jsou vážně na pochodu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:15
- Nahlásit
kejtlin
ale zuzanka se mi na ní hodí
Jupiiii, budu mozna kmotricka Kejtlin novy krysicky
Ale fakt sem ti na to skocila, celou dobu jsem na to myslela pri vareni,
ze neni mozny, abys je nevzala jen kvuli tomu, ze jsou stary, jsem myslela, ze je treba nekam zasantrocili a ty nas chces usetrit blbejch zprav
Coz takova Monty na to kasle a chrli jednu spatnou zpravu za druhou,
skoro bych rekla, ze kam se na Kejtlin hrabe
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:16
- Nahlásit
Monty
teď uš ti makrel aji vyhrožuje
a kdy deš teda na to vyšetření?:P a prosimtě nevykládej, že nemáš love, se tu na tebe složíme a k dochtorovi tě dotahnem, gdyby to mělo bejt ve svěrací kazajce
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:18
- Nahlásit
Monty
vyju úplně brutálně, pak se budeš cítit naprosto skvěle, až skončím.A jestli tě to potěší, tak jsem si tak silně upravovala vlasy a lakovala, že teď z nich mám zabetonované roští
|