Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4590 . 4591 . 4592 . 4593 . 4594 . 4595 . 4596 . 4597 . 4598 . 4599 . 4600 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 23:18
- Nahlásit

Gerda
chci se vejít, zatim mám tři až čtyři lidi.
dobre tak mi to nejak do konce pristiho tydne upresni kolik a jakych ju? diky

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 23:21
- Nahlásit

lucYnka XIII
dobre tak mi to nejak do konce pristiho tydne upresni kolik a jakych ju? diky
já taky budu ještě chtít, ale dozvim se to až příští sobotu, když gerda přijde

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 23:25
- Nahlásit

Alexa
to nevim jestli se to stihne do te objednavky zahrnout tak kdyztakj v dalsi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 23:25
- Nahlásit

lucYnka XIII
Alexa
Gerda
jj dědici, nechtěli ani slyšet, že by se o ně postarali, říkali v útulku -neví se jestli dědici nebo sousedi je tam odložili.prý nemůžou bez sebe být, kdyby byly prej mladší, tak by je rozdělili, ale v tomto věku už ne.
mě furt bolí to koleno jak jsem padla na lod´ přívozu

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 23:40
- Nahlásit

kejtlin
krysinky jsou zlate a maj stesti, dopadlo to pro ne dobre, budou mit hodnou panicku a spoustu kamaradu
koleno je blby, rekni mu at toho hnedka necha, nebo ho soupnes do utulku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 23:45
- Nahlásit

leyenda
mě tam znepokojuje ta divná bulka, je to levý to bolí stejně normálně. hm zuzička chraptí a kašle, vyrazím za veterinářem radši zítra je tam 10-12hod, snad se vzbudím včas radši nařídím budíka ted´ jsem vstávala pořád brzo, po nočních prd bo sekali trávu a malý sovy jsou zticha to je divný, zase ale řvou u hospody ožralové, bydlím od ní kousek.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 23:53
- Nahlásit

děfčata, jdu spát,brou noc

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 23:54
- Nahlásit

kejtlin
uvidis, jestli to zmodra, hejbat s nim muzes?
Chudak Zuzicka, snad to bude jen nachlazeni, to by bylo teda fakt blby, aby si to u tebe poradne neuzila, tak dej zejtra hned vedet
Jdu si cist do postele zajimavou knizku o Francovi, jsem hrozne ucaprtana a zejtra taky brzy vstavam
tak dobrou a dik za Vendulku a Zuzicku, at z nich mas jen radost

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 23:58
- Nahlásit

leyenda
nevím jestli zmodrá, při sebemenším pohybu bolí jak sfině, sem asi bouchla nějakej nerv, bude nachlazená, tak kašle ricky když se trochu nachladí, pokud bych věděla, že má třeba v pořádku srdce tak dávám jitrocelák třeba 4-5dní a pak veterinář, ale to se takhle bojím, sice o srdci nic neříkali v útulku, ale at´ mám jistotu, sem posera co se týká mých zvířat, dám vědět to je jasný.taky jdu počíst a spát, dobrou noc.

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 06:40
- Nahlásit

Dobre rano, preju fsem krasnou sobotu, jeste si polezte a tady mate snidani

Baysha
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 06:52
- Nahlásit

brej den, nechrápejte, blpky, venku je krááááásně!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 07:07
- Nahlásit

Bayshahm,venku je krasne,zas nadherny parak,dnes to vidim celej den u vody s coklama.
a jinak dobre rano vsem!!!!!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 07:08
- Nahlásit

nemethova5
u nás je zatím překrásných 19 stupňů, valíme nakupovat, dokaď to de

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 07:24
- Nahlásit

Bayshauz jsem byla nastesti!pak se nehnu pres dopoledne z baraku,odpoledne pujdu k te vode,jestli tam vubec dolezu.mam tak otekly prsty jak na rukach,tak na nohach,silene.mam v tech prstech takovy tlak,ze si pripadam,jak by mi meli puknout.

Baysha
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 07:29
- Nahlásit

nemethova5
u nás votvírají aš ve vosum, tak vyrazíme za chvilu, máme to asi dva kiláky přes les
voteklý prsty znám, taky mívám a moje mamka je mívala na vejletech dycky voteklý hrozně, pak sem jí vjenovala trekový hůlky a vot tý doby pohoda, vloni v zimně si zlomila ruku a jak se jí to hojilo, tag zas chodila s těma hůlkama a rehabilitační sestřička se divila, jak to má nádherně rozcvičený

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 07:29 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Dobré ráno, my tady už máme přes 23 stupňů, to mi zase bude Monty někde v půli cesty mini procházky stávkovat...
Mamka říkala, že měla ve čtyři jen malé křeče, ale že to nebylo nic hrozného.
Takže to vypadá, že si budu moct asi první bod odškrtnout

Baysha
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 07:32
- Nahlásit

Monty
zdarec, no tak vidíš, dobrý to bude

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 07:34
- Nahlásit

Co tu zase drásáte? jen vám jdu říct, že se fstává a zase se jdu lehnout, páč mě trošku bolí hlavička z vajna, kdo by to čekal, že?
Monty
jsi na letním táboře, že sbíráš body, nebo co???? Jestli nikam dneska nepůjdu, tak bychom mohly zítra ráno ven.

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 07:39
- Nahlásit

makrel
jsi na letním táboře, že sbíráš body, nebo co????
nene to jsem psala, včera, že už se ta moje smůla musí prolomit, tak jsem napsla, co chci a že se to teď MUSÍ plnit a co se splní tak to odškrtnu jako splněné
jo sjuper, tak mi pak napiš kdy, asi bych vyzvedla jezevčíkokokra (je to strašné zlatíčko) bych ho vzala na naší prochajdu a pak bych ho ostříhala (bydlí kousek od vás)

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 07:45
- Nahlásit

Bayshaja to mam z te zasrane prace!nikdy jsem takovy problemy nemela,jsem otekla cela.

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 07:49
- Nahlásit

nemethova5
a nemáš něco z ledvinama? mě s tím taky vždycky strašili, jak jsem přišla opuchlá jak ropucha

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 07:54
- Nahlásit

Montyasi,fakt nevim,jen vim,kdyz jsem silene pretazena,ze me desne picha v prave ledvine,ale fest,fakt nevim a ted zrovna o praci prijit nemuzu.

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 07:56
- Nahlásit

teď přišel tatík z řezníka, jej jak my jsme se teď s mamkou zase nechlamaly, on má asi sklerózu chtěl odejít bez placení jenže on to jako fakt nechtěl a ta prodavačka udělala scénu, takže se tatík asi v tom řezníkovi už asi neobjeví

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 07:59
- Nahlásit

Montyno chudak tatka,no nektere prodavacky jsou pekny satorie.taky jsem mela tu cest,ale to jsem se jen ptala na ledovy caje,trikrat,poctvrte uz jem na ni vylitla,jestli jsem vzduch pro ni,nebo se mam zeptat jinde?

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 08:04
- Nahlásit

nemethova5
ze me desne picha v prave ledvine,
to není moc dobré...
a ted zrovna o praci prijit nemuzu.
však ty máš práci na směny ne???

To mi připomnělo bráchu, jak jsme byli u mamči v nemocnici a o něčem jsme se bavili (o nepovedených operacích, když vezmou třeba něco jiného než mají apd.), myslím, že to bylo o paní, která tam ležela s mamkou, šla na operaci cév a chudákovi jí asi udělali něco špatně (asi nerf) a nehýbala vůbec levou rukou a mamka říkala, a co třeba má dělat ten člověk co jde na operaci s ledvinou... a yntelygentní brácha na to: však co, má přeci ten člověk druhou ne??? Tak jsem se na něho fakt nechápavě podívala a řekla jsem mu no a na co mu ta druhá, která mu nefunguje bude no brácha prostě perlil, jsem měla úplný výbuch smíchu co zase zplodil

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 08:06
- Nahlásit

nemethova5
no není to poprvé chudák, za chvíli nikam nebude chodit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 08:09
- Nahlásit

Montyjo,ale to jsem pretazena,kdyz si lehnu v klidu,tak mi tam cuka,jo na smeny mam,mam trismenny provoz,za ty prachy zadna slava,fakt,tak spon neco,nez dratem do oka.jak jsem si myslela,tak prochazka ruzovym sadem to fakt neni.no,jestli bracha je takovy celkove,no chudak mamka,jsi dostala brachu za trest,ne?

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 08:44
- Nahlásit

nemethova5
tak určitě časem najdeš nějaké hlídání ;) nejlépe by bylo do konce zkušební lhůty, to by jsi mohla dát výpověď ze dne na den, pak už by tě tam mohli držet dva měsíce...
on jí chtěl jako dostat z toho aby na to nemyslele. Víš on je úplně jak aprílové pošasí - jednou je strašně fajn a je s ním sranda a někdy je vážně na zabití, nervní, nevidí si do huby atd., že bych mu měla sto chutí nafackovat

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 08:54
- Nahlásit

Dobré deň!!! Venku je zase krásně, ale nemuselo by být až tak. Ve 4 jdu do letního kina prodávat pívo a ták. Máme Open Fest a asi se to protáhne. Budu v buňce a v tom horku tam asi zdechnu.

kejtlin
Pani, vy máte nové psíky? Gratulejšn.

Můžete mi ve zkratce napsat jak jste k nim přišla? jsem četla něco o dědicech, ale ňák nechňápu. Zdědili čokly a dali je do útulku? Jak jsou staří?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2010 09:13
- Nahlásit

pawLINka
mám, přišla jsem na ně skrz davídkovou, objevila je v troji v útulku, jedna je 12ti letá krysařice a druhá 10ti letá pinčice, jsou po zemřelém majiteli, dědici je bud´ dali do útulku nebo sousedi dědiců to se neví, pomalu se seznamujou se smečkou.jedna mi asi trochu nastydla skru klimu v autě, tak pojedem k veterináři.
all
holky byly asi hodinu venku je pod mrakem takže ideál, byly navolno, ale nechala jsem je za sebou tahat vodítka pro jistotu, ale už předemnou ani neutíkaly, přišly na piškot a mohla jsem je zvednout.

<< 1 ... 4590 . 4591 . 4592 . 4593 . 4594 . 4595 . 4596 . 4597 . 4598 . 4599 . 4600 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání