| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:19
- Nahlásit
leyenda
já vám to všem hned na začátku psala, že Kejtlin předčím
Ale mám aspoň jednu pozitivní zprávičku mamka měla jen ráno o půl páté malilinké křeče a do teďka nic, doufám, že to nezakřiknu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:20
- Nahlásit
Monty
makrel
esi vyješ, tož já se přidám na vyjolu a budeme duos vyjos a Monty bude hnedka lípšejš
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:22
- Nahlásit
Monty
tak hlavně že je mamce líp
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:22
- Nahlásit
Monty
si normalne lidi, co se nabizej za kamarady lustruj, ne? Po zdravotni strance aspon...
A nenervi se porad tak, nakonec v ty nemocnici skoncis sama a kdo z toho bude mit uzitek? Tadyk kamaradis s jednou z nejpozitivnejsich zumpich dusicek, tak se to od ni uc (lepsi nez kdybys od ni chytla salmoneu, ze jo)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:24
- Nahlásit
Baysha
ve svěrací kazajce
v ní mě tam stejně někdy uvidíte
a kdy deš teda na to vyšetření?
slibuju, že se ještě nějak uskromním, více už to sice asi nejde a půjdu tam, ale nebojte na úkor Monťase to nebude, to bych nikdy v životě neudělala (ba naopak, ikdyž jsem na ÚP, tak se má stále pořád dobře, možná i líp, protože jsem s ním dá se říct 24 hodin denně)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:26
- Nahlásit
Monty
anebo mi asi příjdeš zaspívat na pohřeb, protože moje nervíčky už jsou vážně na pochodu
hele ale todle je vážně pjeknej pohřep
http://www.youtube.com/watch?v=dtlBbsgbPxo
Ale mám aspoň jednu pozitivní zprávičku mamka měla jen ráno o půl páté malilinké křeče a do teďka nic, doufám, že to nezakřiknu
no kámoška po laparoskopickym slepáku měla taky děsný křeče v břiše, dochtor jí vysvětloval že je to od toho jak to břicho nafukujou, ale nevim jak dlouho po operaci jí to přestalo. Tak už to snad bude v poho.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:27
- Nahlásit
Baysha
makrel
tak ke zpivani - kdyz jsem byla mala, spatne jsem snasela cestovani v aute, chtelo se mi zvracet. Abych na to tak nemyslela, zpivavala jsem si,
jednou rekl tatinek tlumene mamince "prosim te, rekni ji, at uz mlci"
Maminka "ale ne, to by treba zvracela" Tatinek "tak at radsi zvraci"
takhle mi to zustalo, tagze se hlasim do klubu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:28 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
a víte to že dneska dávaj v telce Bilušinu Samaru????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:28
- Nahlásit
Děcka, sem usla u telky, to je smrt, to je smrt! A zatim tady taková krásná zprááávááááá - kejtlinová je boží! Mohly by bejt Vendulka a Bambulka, nebo Vendulka a Verunka, nebo Vendulka a Zuzulka, nebo Vendulka a Mendulka, nebo Vendulka a Kristýnka (jko od krysky)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:32
- Nahlásit
leyenda
si normalne lidi, co se nabizej za kamarady lustruj, ne? Po zdravotni strance aspon...
paní se obávám, že bych asi byla bez kamarádek
(lepsi nez kdybys od ni chytla salmoneu, ze jo)
při mém štěstí, co není může být
SAKRA a dost!!!!!!
Od zítřka MUSÍ být lépe!!!!!
Snad už to začíná mamčou, pak kámoška se uzdraví, i ta bráchova přítelkyně, já si najdu práci a koncem roku budu mít vysněné štěně. A všichni už budou jen zdraví a šťastní
Tak a snad už si to budu jen odškrtávat jako splněné úkoly
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:34
- Nahlásit
Alexa
, dochtor jí vysvětloval že je to od toho jak to břicho nafukujou,
on dochtor mamce říkal, že by to mohl být vzduch co jí dělá neplechu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:35
- Nahlásit
Monty
a pak ti s lybyškou a leyendou přídem zaspívat a zahrát, uš sme tryjos vyjos, tag to by bylo, aby nebylo!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:37
- Nahlásit
Alexa
http://www.youtube.com/watch?v=dtlBbsgbPxo
ven ten klip bez zvuku asi není ono, že??? Mám ke compu připojené bedničky od hifiny, která mi ovšem nefunguje, takže jsem jaksi bez zvuku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:40
- Nahlásit
Baysha
a pak ti s lybyškou a leyendou přídem zaspívat a zahrát, uš sme tryjos vyjos,
Tatík má v neděli svátek, tak mu můžete zapět
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:42
- Nahlásit
Monty
SAKRA a dost!!!!!!
Od zítřka MUSÍ být lépe!!!!!
to je spravny
holky, ja koukala na ten Alexy pohrebni odkaz, a pak jsem tam videla vedle
pohreb Waldemara Matusky, jsem ani nevedela, ze je mrtvej, jsem na to koukala a normalne jsem se rozbrecela
a mezi prichazejicimi lidmi je jeden herec a nemuzu si vzpomenout jak se jmenuje a strasne me to stve, jdu umejt nadobi a dat konim seno a jestli si nevzpomenu tak jsem dement nejvetsi
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:46
- Nahlásit
leyenda
a pak jsem tam videla vedle
pohreb Waldemara Matusky, jsem ani nevedela, ze je mrtvej, jsem na to koukala a normalne jsem se rozbrecela
šiš to mě mrzí, to jsem nechtěla nikoho rozbrečet
a mezi prichazejicimi lidmi je jeden herec a nemuzu si vzpomenout jak se jmenuje a strasne me to stve, jdu umejt nadobi a dat konim seno a jestli si nevzpomenu tak jsem dement nejvetsi
kterej herec????popiš ho zkusíme ho identifikovat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:55
- Nahlásit
Alexa
Na čem jede ta Samara?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:56
- Nahlásit
Biluška
Na čem jede ta Samara?
nova cinema 22,50
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 21:04
- Nahlásit
ovšem hra na schovávanou je taky super film.
leyenda
sem vás chtěla krapet podusit, tak do21hod, ale pak jsem si to rozmyslela, že byste mi daly jmen a jak bych dostala přes hubu v jílovým a tak
Monty
ty woe, tragéd jsem tady já , bude líp.na jaký vyšetření jdeš? jsem to nějak nepobrala. až se budou skládat prachy tak něco taky přidám.hlavně že je mamce o hodně líp v těch vedrech to je fakt humus.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 21:05
- Nahlásit
Alexa
nova cinema 22,50
Aha, tak to už budu dávno tuhá . Brzo ráno, prakticky ještě v noci vyjíždíme na závody.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 21:10
- Nahlásit
kejtlin
ovšem hra na schovávanou je taky super film.
to paní s váma souhlasím, ale nefím, nefím jestli se na něho budu dívat: za 1) f televizi se nějakých 22 blbců honí za míčem a otec se na to dívá a za 2)ikdybych měla volnou TV, tak bych se u toho filmu asi pos.rala strachy
.na jaký vyšetření jdeš?
oční
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 21:12
- Nahlásit
kejtlin
až se budou skládat prachy tak něco taky přidám
už mě s tím proboha nese.te, já už z vás asi zešedivím, a to mi prosím nedělejte, to bych si musela koupit barvu na vlasy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 21:19
- Nahlásit
Zatim můžem sesbírat něco pro vendulky, bestak byly kejtlinový vnucený tady )) Tak myslim, že by bylo fér, aby každej, kdo kejtlin lámal do vendulek, aby jí něco přihodil na starání se o ně. Furt má kulový a teď třináct čoklůch.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 21:19
- Nahlásit
Monty
a to mi prosím nedělejte, to bych si musela koupit barvu na vlasy
hele a máme se ti na ní složit ??????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 21:23
- Nahlásit
Gerda
počkej počkej, mě nikdo lámat nemusel a holky sežerou nula, nula prd
Monty
budeš mít přírodní melír, mě šediví vlasy od 14let, od 16ti se barvím, ted´ mám polovinu vlasů šedivých, nevíš co je moderní
Alexa
hele a máme se ti na ní složit???????
ženská ty si úúúúúl
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 21:25
- Nahlásit
Monty
se barvi gencijánou jak gerda, šak jí to šikne
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 21:26
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 21:30
- Nahlásit
impactto je hrozny,ja uz to cetla a videla odpoledne,v te indii maji povetsinou same anomalie!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 21:30
- Nahlásit
Koukáte na mýtinku? To je hrča prčaaaaaaaaaa! Děvenka moje starostlivá ))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 21:31 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
nemethova5
tag anomálije sou aji u nas, akurat že by to tu odoperovali do pár měsíců věku...
|