Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4581 . 4582 . 4583 . 4584 . 4585 . 4586 . 4587 . 4588 . 4589 . 4590 . 4591 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:14
- Nahlásit

Huš jsem zase tu.
Svatováclavská vinice krásná, úžasnej výhled na Prahu, krásný prostředí, moc milej žadatel. Supr kontrola
pawLINka
Lukáš šlápl ráno na hřebík
No tetanovku určitě a pokud to byl nějakej starej hnusnej hřebík, tak možná dostane i preventivně antibiotika kvůli infekci.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:23
- Nahlásit

POSÍLÁM SLUNÍČKOVÝ POZDRAF

už se těším domki do bezénu

zimomilky nechci vás tedy strašit, ale četla jsem dlouhodobou
přetpověť a kromě drobných ochlazení na 25 má být celý červenec a začátek srpna tagle
pawLINka
Co by s tím taky jinýho dělali? Musí počkat až se to zahojí a přestane to bolet...
no taky by mu tam měli dát drénik, essi to teda má hluboký, aby se mu to neuzavřelo a nehnilo vevnitř

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:30
- Nahlásit

Alexa
už se těším domki do bezénu
Já taky
Jinak se vám musim pochlubi jak jsem inteligentní a předvídavá. Rozhodla jsem se, že se moji hafouškové nebudou mačkat v kufru, ale že jdenomu koupím bednu do auta. Tak jsem vybrala jednu takovou, aby měl Faroušek pohodlí, i když vyroste ve velkého Faraona. Bedna přišla, je krásná, Baico se tam pohodlně otočí i ve stoje. Ofšem problém je v tom, že se mi bedna nevejde do auta. Teda vejde, ale musim vyndat uplně zadní sedačky a pak je to o.k. Ale je stim hrozný práce a já jí tam nechci mít furt.
Naštěstí moje milovaná psí maminka a chovatelka ji ode mě koupí. Mají forda transita, tak tam těch beden nacpou klíďo 10

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:40
- Nahlásit

Nazdar pipky, us sem od lekara, takze tam atb, kortikoidy a rukavice na noc. Teď se tu stavovala Matheička i s Davídkem, taky byla u lékařa, bo má uši. Už nechci svítit!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:40
- Nahlásit

Baicose mi bedna nevejde do auta
jsi jako ja s tou prackou velka, krasna, ale neprojde dverma do pradelny

Alexa
má být celý červenec a začátek srpna tagle
fakt??? To by bylo prvne, co nam neproprsi a neprozimi prazdniny v Cechach

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:41
- Nahlásit

Gerda
takze tam atb, kortikoidy a rukavice na noc
Pro sebe nebo pro Maryji? Co mate?

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:44
- Nahlásit

čaute děcka, jak se máte? Doufám, že lépe než já

Gerda
Co Maryje???

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:46
- Nahlásit

leyenda
pro mě. Mám folikulitýdu a zánět v rukách, jakože v nechtech, mám je celý vlnitý a poškozený lůška s velikejma a hlubokejma záděrama a exémem na palcích )))

Monty
Co Maryje???
je jí vedro a už neblije Montymamku hlídej, ať se dneska nehejbá, hodně pije a máchá si nošky v lavórku. Ta moje si taky máchá.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:47
- Nahlásit

Baico
Ofšem problém je v tom, že se mi bedna nevejde do auta. Teda vejde, ale musim vyndat uplně zadní sedačky a pak je to o.k.
a že ses nezeptala???? taky takovou mám doma i gdyž já jí chtěla jen v autě převézt složenou, páč sedačky mám z auta vyndaný hned vod začátku a mám pro čokly celej zadek, oddělenej mříží, kterou jsme vyrobili doma z kari sítě
Monty
Doufám, že lépe než já
co se děje?????

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:47
- Nahlásit

leyenda
jsi jako ja s tou prackou
Ona ta bedna asik byla levnější než ta pračka. Ale jak říkám, naštěstí jí hned dneska vezu do Průhonic.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:52
- Nahlásit

Ou jes. Ou tů. Mám konečně rychlej internet )

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:57
- Nahlásit

kachna_
Mám konečně rychlej internet
Pani, zapřísahám vás, při tý rychlosti, ne že teď budete psát i přes zákas!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 11:59
- Nahlásit

Alexa
POSÍLÁM SLUNÍČKOVÝ POZDRAF
di do řiti i se sluníčkem, aleksičko!!!!!!!!! Doufám, že ti naskáčou pihy přes celej ksicht!
)))))

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:01 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Gerda
je jí vedro a už neblije
takže už je úplně OK?

Alexa
co se děje?????
ani se paní neptejte mamku pokud ty křeče nepřestanou, tak asi půjde zase do nemocnice a mě dneska našli něco u oční, nějaké krvácení a prý to není vůbec dobré, ale já už fakt pořádně lidí nevnímám co říkají

kachna_
Mám konečně rychlej internet
to se někdo má, ale já to asi nemám netem, ale už compek, asi za chvíli půjde do kytiček

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:03
- Nahlásit

Alexa
a že ses nezeptala???? taky takovou mám doma
To jsem ráda, že v tom nejsem sama Předevčírem jsem do ní v pohodě zavřela i ségry přítula, kterej neni zrovna trpaslík a poskládal se tam

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:32 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Baico
Předevčírem jsem do ní v pohodě zavřela i ségry přítula, kterej neni zrovna trpaslík a poskládal se tam
tak to máš určitě stejnou jak já. Vejdou se tam v pohodě vobje moje čokle. Gdyž hárá pudla tak zavírám Matesa a má to jak obr kotec
Monty
mamku pokud ty křeče nepřestanou, tak asi půjde zase do nemocnice a mě dneska našli něco u oční, nějaké krvácení a prý to není vůbec dobré, ale já už fakt pořádně lidí nevnímám co říkají
a tak zas jí pořádně vyšetřej a hlavně nebude mít nervy s bráchou a jeho rozmazlenym pézetkem. A ty buď ráda že ti na oko přišli kdyby né taks to mohla mít horší. Uvidíš že to bude dobrý

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:34
- Nahlásit

Monty
mamku pokud ty křeče nepřestanou, tak asi půjde zase do nemocnice
jo, aspoň jí pořádně vyšetřej a zjistěj, proč ty křeče má. Jen ať tam jde.

mě dneska našli něco u oční, nějaké krvácení a prý to není vůbec dobré
může to bejt i z horka? Jak se mění tlak a je šílený vedro, může se takhle překrvovat celej čék...co ti na to řekli víc?

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:40
- Nahlásit

Jsme si gdysi koupili megavýstavní klec. Na setřici Šagynu co musela být pořád zavřená, aby nežrala malý pejsky. Je to ta úplně největší velikost co existuje, asi dva metry na délku a metr a půl na šířku,nebo tak nějak . Gdyž tam zavřu šeltie tak tam běhají závody kolem mříží

Je tu děsný vedro, ale fakt děsný, na buldoka jsem musela navlíct mokrý tričko a dát ji do sklepa, jinak by asi humřila Jdu plavat, nic jinýho nemá v tomhle počasí význam

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:43
- Nahlásit

Biluška
Je tu děsný vedro, ale fakt děsný
no, to je vot toho, jak ti aleksa posílá sluníčkovej pozdraf!

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:45
- Nahlásit

Gerda
jo, aspoň jí pořádně vyšetřej a zjistěj, proč ty křeče má. Jen ať tam jde.
se bojím, aby jí tam zase něco nezjistili

může to bejt i z horka?
asi ne, jsem se jí ptala, že jestli to třeba nemůže být ze stresu, že jsem ho teď měla až až a ona řekla, že ne, že je to asi se špatně kompenzavaného diabetu, mám jít na nějaké vyšetření, ale to je nějak zpoplatněno, tak jsem ji řekla, že to teď určitě nejde, že jsem na pracáku

Alexa
nebude mít nervy s bráchou a jeho rozmazlenym pézetkem
o rozmazlené PéZétko se už má kdo postarat, její matku dneska propustili z nemocnice

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:50
- Nahlásit

Monty
že je to asi se špatně kompenzavaného diabetu, mám jít na nějaké vyšetření, ale to je nějak zpoplatněno, tak jsem ji řekla, že to teď určitě nejde, že jsem na pracáku
máme se tu na tebe složit, abys na to vyšetření šla? Zejména dyš je to krs cukrofku? Naval maila, ti řikam, napíšu ti něco.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:51
- Nahlásit

V Přišimasech je hezky, jenom škoda, že nemáme bazén, už by se nám sem nevešel Zdravím všechny z dovolené

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:53
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
kup si ten nafukovací, aspoň něco v tomhle vedru.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 12:58
- Nahlásit

Gerda
jste se zbláznila paní ne? jaké skládání??? jako naši by mi půjčili, ale já nechci mít žádné dluhy a ani jim to nebudu říkat, stejně se mě nikdo neptal co u oční a navíc budu od 1.7. úplně bez peněz, protože mi z ÚP nedají ani kačku. Prostě to vyšetření počká, až budu mít práci

impact
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:21
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:22
- Nahlásit

impact

Co to je za plemeno?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:24
- Nahlásit

impact
to je boží výstava, co? strašně se těším, až bude někdy u nás...

impact
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:27
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Šiš, tak to fakt nevím.

Maky a Trix
Ble jako.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:28
- Nahlásit

impact
Mě to přijde parádní, jsou to mnohem hezčí preparáty než máme ve škole, hezky si s tím vyhrála.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 13:33
- Nahlásit

A vzadu je ňákej velkej pták a hlava velblouda

<< 1 ... 4581 . 4582 . 4583 . 4584 . 4585 . 4586 . 4587 . 4588 . 4589 . 4590 . 4591 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání