Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4581 . 4582 . 4583 . 4584 . 4585 . 4586 . 4587 . 4588 . 4589 . 4590 . 4591 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:05
- Nahlásit

Biluška
No my jsme si to nechali poséct traktorem, bo je toho hafo a strávili bychom několik dní sekáním. Jenže kdo to má teď uklízet? Stačí, že se to otáčí 2 hodiny.

Ať už je to pitomý seno doma... Jenže zítra se bude sekat další. Nj, milion králéků, tři prdele koz a ovcí - to už něco sežere.

Ty děláš zásoby pro koníka?

leila
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:10
- Nahlásit

Biluška
Zdravím paní, se omluvuji, že jsem nebrala telefony ale z technických důvodů to nebylo proveditelné ( měla jsem hnusnej úpal, tedy ještě mám, ale už každou minutu nezvracím )

Jinak plavání opraveno, dneska nahraju koplet nově šňapí stránky s těma milijonama aktualizací! Jinak co znamená ten majla co si my poslala

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:22
- Nahlásit

jbat
ses hodna, dekuju
Biluška
Davidkovy dite us ma dite?, dyt se teprva chystalo vyspat se s tim heskym rektorem kuliva pravum, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:28
- Nahlásit

leyenda
jestli muzu vnaset zmatek do vasich planu, ja bych raci nakou osobu na uklid, vite takovy ty jak sou ve fimech,
neni to zmatek, vopravuju vám to na dženyfr lopés, jak byla v univerzální uklízečce nebo jaxe to menovalo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:32
- Nahlásit

tak jsem volala do troje a kryska s pinčicí jsou k vydání, zítra-snad už mi přijde nemocenská!!!!!!!!!!!!!!!!musí jinak jsem v pí*i, tak jedu na kukačku příp. si je odvézt, což bez penez dost dobře nepůjde.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:33
- Nahlásit

leila
inak co znamená ten majla co si my poslala
To je nový číslo účtu. POtřebuju, abys ho opravila ve všech propozicích + někam dopředu, hodně viditelně, na titulní stránku napsat tohle nové číslo a žádost ať fšechny platby za tábory a pod směřují sem.

No a pak ty aktualizace

pawLINka
No my jsme si to nechali poséct traktorem, bo je toho hafo a strávili bychom několik dní sekáním
Taky jsem nad tím uvažovala, jenomže traktor by mi musel přejet přes parkur a nadělal by tam čurbes. Tak to ožužlávám postupně kosou.
Dneska jsem si chtěla ulehčit práci - po čtrnácti dnech mi KONEČNĚ v opravně vydali křoviňák o kterým prve tvrdili, že to bude hotový za pár minut Posekala jsem s ním cca dva metry a zdechl Je rozbitý Su neskutečně nasraná. Hlavně na toho debílka v té opravně. Věčně má na hubě nalepené cigáro (i když tam přijde zákazník), je žoviální jak prase, na jakékoliv naznačení, že by mohl s něčím lajt zrychlit odpovídá, že můžu být vůbec ráda, že mi něco opraví Počítám, že sekačku uvidím tak na konci léta, essi vůbec Váhám jestli nemám vybrat úspory a jet si koupit radši novou

leila
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:45
- Nahlásit

Biluška
dobra, predelano ve vsech propozicich ;) jinak tu reportaz z CT jsem zaradila do Canisterapie, nebo to chces jinde?

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:55
- Nahlásit

Pracka funguje
sice to byla teska skouska trpelivosti s instalaterem, ale drzela jsem se, je to posledni z sirokeho okoli, ktery me jeste nepoznal kdyz trpelivost dojde, musim si ho setrit
Biluška
ja uz mam muj vopravenej, hec, ale tak jsem si zvykla na macetu, ze jsem ho zatim nepouzila, no aspon ho nerozbiju

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:00
- Nahlásit

Biluška
Jako fakt? Nám řekli, že 60%. Nemá na to vliv že je to poj. Generali. Je to někde napsané, abych jim měla co omlátit o hlavu?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:01
- Nahlásit

tak kamarádka mi půjčí, abych si mohla zítra případně holky z troje odvézt, tak držte palce, abysme si navzájem padly do oka

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:07
- Nahlásit

kejtlin

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:08
- Nahlásit

BrendaBenji
Jako fakt? Nám řekli, že 60%. Nemá na to vliv že je to poj. Generali. Je to někde napsané, abych jim měla co omlátit o hlavu?
Ne, z povinného se musí zaplatit fšechno. Kvůli tomu ho fšichni máme . Někde to napsané určitě je, ale netuším kde. Je jedno jaká je to pojišťovna.

leyenda
ja uz mam muj vopravenej, hec, ale tak jsem si zvykla na macetu, ze jsem ho zatim nepouzila, no aspon ho nerozbiju
Já budu mít sekačku opravenou asi v zimě Uš mě to fakt neba S tím křoviňákem mi tvrdil, že je to na pár minut, ať si skočím nakoupit a stavím se. Řekla jsem mu, že přijedu v pondělí. Pro jistotu jsem přijela až ve středu (jsem tam neměla cestu). Řekl mi, že ztratil nějaký špunt od hlavy, nebo co a že ho nemůže najít, tak musel objednat nový Že teda příští týden....příští týden nebylo na křoviňák ani sáhnutý a o sekačce mi řekl, že nůž to není, ale neví co to je, páč ji ještě nestihl rozebrat. Křoviňák prý bude mít v pátek. V pátek ráno jsem mu volala essi to má. Prý jo, mám přijet. Dojedu tam a dozvěděla jsem se, že ztratil ten čudl a že ho nemůže najít a tak dál viz minulý týden. Ale že gdyž jsem to já a on má moc rád pejsky tak to možná bude mít odpoledne. V pondělí to furt ještě neměl Dneska už jsem byla velmi asertivní a nepříjemná, tagže to přede mnou začal spravovat - trvalo mu to asi hodinu, zatímco jsem přešlapovala v krámě a z nudy si četla návody k použití nalepené na krytech prodávaných sekaček Tomu fakt říkám zabitá hodina
Zítra si asi vezmu spacák, kempingovou židličku, knížku a pudu tam, třá mi spraví i sekačku

leila
jj, do canisky. Dík.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:09
- Nahlásit

leyenda
ktery me jeste nepoznal kdyz trpelivost dojde, musim si ho setrit

ale tak jsem si zvykla na macetu

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:10
- Nahlásit

leila
ještě prosím tě dopiš ke psům, že Bony byla u MVDr. Stani vyšetřena na PRA/CEA a je negativní (ve dvou měsících a ve třech letech). Plánujeme krytí se psem Jíra z Karlova hrádku (blue-merle), předpokládáme hárání září-říjen.Fšechny štěňata jsou taky negativní a už mi přišly rodokmeny, tagže bezpapíráci z nich holt nebudou. Snad příště

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:11
- Nahlásit

Biluška
Dík, ještě tam teda zavolám a budu velmi prudérní)))

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:19
- Nahlásit

jbat
vy neznate macetu ("c" s hackem) pani? Prece takovy to, cim si cestovatele klesti cestu tropickym pralesem....jednou mi ji doporucul nekdo ve Spanelsku na osekavani palem, fakt se osvedcila, radcovi dodnes blahorecim, jsem s ni o kus sikovnejsi nez s krovinorezem, ktery je navic tezky jako krava (manzel u vedomi toho, ze na nej nigdy nesahne mi koupil k narozeninam ten nejvetsi model, co nasel)
Biluška
vidim, ze Evropa je prinejmensim sjednocena co se tyka drajvu remeslniku a opravaru, mne dneska volal opravar pracky, ze - mozna -
negdy pristi tyden by mohl dostat tu hadici, jsem mu nejlibeznejsim hlaskem rekla, ze je moc hodny. Se tesim az s ni dovali a ja mu se stejne libeznym usmevem reknu, at si ji nacpe do - no vite kam
Pred tim ale musim zjistit, je-li v tomto kraji jeste nejaky jiny opravar pracek

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:26
- Nahlásit

leyenda
Pred tim ale musim zjistit, je-li v tomto kraji jeste nejaky jiny opravar pracek
essi ne tak se holt odstěhuješ do toho urugvaje

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:32
- Nahlásit

leyenda
vy neznate macetu ("c" s hackem) pani? Prece takovy to, cim si cestovatele klesti cestu tropickym pralesem
znám, ale neznám nikoho, kdo by s ní sekal trávník...

jo palmy, to vám tam tak rychle rostou, jo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:44
- Nahlásit

leyenda
máš sůvu paní

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:54
- Nahlásit

kejtlin
sem ti poslala taky jednu, muzes hnedka odpovedet?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:59
- Nahlásit

leyenda
máš odpověd´

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:00
- Nahlásit

jbat
s ni taky nesekam travnik, ale kroviska kolem kanalu a vybehu, palmovy listy se musi sekat 2x rocne, ale jde to, mam jen jednu velkou a par malejch, v minulem pusobisti jsem jich mela 18 velkych

Biluška
f tom pripade ti pracku vodkazu, pac tam maj 110V a nech si ji vopravit ty, v Oryjentu me neznaj

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:06
- Nahlásit

kejtlin
pani a vy ste ta krysí mamka, že jo?
to je super, že takový lidi jsou... kolik už máte čoklůch?

impact
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:06
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/202858-babicka-zachr anila-z-horiciho-domu-psy-vnuka-nechala-v-posteli. html

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:20 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

zdááááááááár fšici!

todle počasí ňa s**e, su ouplně vyšťavená, sme se byli ráno podívat na tři byty a tak sme zabloudili, že pro nás ten makléř musel dojet

leyenda
esi budeš kupovat tu kartu, tak na to bude potřeba ten tydlifoun taky nastavit. pošli mi do mejlu co máš za tydlifoun a jakej máš operační systém

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 15:22
- Nahlásit

impact
jako mne pripada divny, ze na vnuka zapomnela, jinak holt kazdy ma svy pryjority, tra vona taky, ale je ji to blby rict ...

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 16:16
- Nahlásit

leyenda
mi to připomnělo jak byl nějaký debilní seryjál v TV, lidi byli na detektoru lži a odpovídali před rodinou a známýma a před kamerama na otázky. a jednou se jakési baby ptali, essi by někdy dala pryč koňa, kdyby to zachránilo život její dcery. a vona řekla že ne. a všichni strááááááášně pobouření, ale já to trošku chápu - za a) co by to sakra mohlo být za situaci, kdy odchod koně zachrání něčí život a za b) nepříjde mi divný, že jsou ženský, který nemaj k dětem vztah. prostě nemaj, no, to se nedá svítit, lidi jsou různý.
ale u týhle pani to spíš bylo o šoku, já si taky dycky říkám, co bych dělala kdyby... a nakonec to dopadne úpa jinak.

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 18:14
- Nahlásit

tak mamka prodělala odpoledne zase křečový záchvat je to děs, vždycky u toho chudák sténá, že chce radši zemřít, zítra s mamčou jdu k jejímu obvoďákovi
ach jo, já asi nebudu mít nikdy klid, výsledky dopadky dobře a teď má pořád křeče

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 18:17
- Nahlásit

Monty
Nemůžou být ty křeče z toho jak srůstá rána? Nemyslím na povrchu, ale uvnitř.

All
Se na to vykašlu. Zase mi volala kámoška, že našla psa něgde v lese, nechce se nechat chytit. Policajti se na to vyprdli (se jim ani nedivím, je to les mezi vesnicema, rajon nikoho....
Nechci dalšího psa, mám sto chutí se na to vyprdnout, ale nějak to nedokážu . Kurňa jak to fšichni dělají, že dokážou akorát říct "která kurwa ho vyhodila" a jít si sednout k televizi? Chci to taky umět A ci a ci a eště víc jak puve

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 18:18
- Nahlásit

jbatahoj,ja k parchantum vztah absolutne nemam,malem me v praci zensky ukamenovali,pry jsem divna,jako nechapu proc bych mela byt divna,kdybych si mela vybrat mezi psem a deckem,vyhrava jednoznacne pes,jako na me nekay matersky pudy nejdou a neminim se motat kolem posranych prdeli decek,bohuzel,a kazdyho nazor chapu,no ja se citim normalne,ale pry jsem divna,mela bych se pry lecit!!!!!

<< 1 ... 4581 . 4582 . 4583 . 4584 . 4585 . 4586 . 4587 . 4588 . 4589 . 4590 . 4591 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání