| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 09:46
- Nahlásit
Baico
To si pak budu muset něco koupit na bolístku.
dalšího pejska?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 09:49
- Nahlásit
tě bůch ,děcka,jaxe máte?
su podrážděné bo je akorát hyc,ale blbje svítí a tak nevim jak s rybníčkem ,je tak trochu vjetnam a to mne moc neba
vejcuc samo neudělá žádnej z vás hajzlů ,coš?!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 09:55
- Nahlásit
Gerda
dalšího pejska?
Dobrej nápad, asik si dneska zajedu ještě pro tu fenečku, co sice má letět do Ameriky, ale Evě se jí tam posílat nechce, protože je úžasná
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:04
- Nahlásit
Gerda
hele pani, to je ale pěknej nápat! A nechcete taky studovat ty feťáky a gauneřííí, abyste nám pak mohla dělat rehabilitace? Anebo studujte tu cigánistiku, pak můžete spolupracovat s ympaktem na sdělávání etnický skupiny....
jj to romistiku asik jo, delam 17. prijimacky, meli by mi zkousky z prvniho rocniku uznat aty dva snad nejak doklepu, abych mela aspon toho blbeho bacila. Jaspis hodne uvazuju o tech zviratkach, na veterinu vejskuse mi nechce to je moc sprtani a to uz jsem lenive. Uvazovala jsem stredni veterinu, ze kdybyudelali indivindy plan a zkratili to tak bych trebaza 2-3 roky mohla mit odbornost, ale nejak sesklebeji jak to obvolavam. Nejradeji bych do budejc, aletam, zebych musela 1-2 tydne dojet na praxu a to nevim jestli bych financne dala, pak bybyl super Benesov ( je blizko), tam by indivindy dali, ale maj plno mam zavolat v srpnu jestli nekdo neumrel.
Pak jeste uvazuju o zemedelce vejsce - specialni chovy ale tam zas to neni moc veterinarne zamereno a to ja bych spis chtela. Tak mam desne dilemato, vim, ze se to nejak vyvrbi a bude, ale stejne jsem nerfnoucka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:09
- Nahlásit
davidkova renata
su podrážděné
sa omyj vlažnó vodó
Baico
asik si dneska zajedu ještě pro tu fenečku
no vidiš, to je nápat, budeš mít tři bílé pejsky za jednu injekci a to se vyplatí bobe!
lucYnka XIII
Tak mam desne dilemato
to je jen z horka, to vás přejde.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:11
- Nahlásit
Gerda
to je jen z horka, to vás přejde.
nefim pani, jen aby, neslo by trebazjistit kdo se do toho benesova hlasi a nejak zaridit aby mu nahodou spadla cihla na hlavu, aby se uvolnilo misto? udelala byste to pro me?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:17
- Nahlásit
Ahojte děfčata
Mamce je dneska dobře , tak doufám, že už to tak zůstane a nebude mít zase nějaký křečový záchvat.
Na procházce jsme potkali 17 letou pudlici, jsem stála s utevřenou papulou, vůbec nekulhala, jen chodila pomalu, šlo vidět, že je starší, ale na 17 bych jí teda netypovala.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:20
- Nahlásit
Monty
Mamce je dneska dobře
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:21
- Nahlásit
lucYnka XIII
neslo by trebazjistit kdo se do toho benesova hlasi a nejak zaridit aby mu nahodou spadla cihla na hlavu, aby se uvolnilo misto?
Pani, chytte jednoho takoveho do sklopce a poslete ho Bilusce zkrmit, a mate to, ciste ruce a zadny stopy
neni u vas dalkove studyjum osetrovatel ve veterinarni klinyce? Tam se daji i vybrat specializace podle zvirat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:24 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
lucYnka XIII
neslo by trebazjistit kdo se do toho benesova hlasi a nejak zaridit aby mu nahodou spadla cihla na hlavu, aby se uvolnilo misto
díky za nápad, takto můžu zase já likvidovat uchazeče o místo, abych se někam dostala
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:35
- Nahlásit
Čus děvenky!!!
KEJTLIN
V troji ta jedna dvanáctiletá kryska už nemá napsaný v léčení.....VOLEJ!!! ale je tam napsáno, že jsou na sebe s tou druhou fixované a daj je spolu )))))
Jinak su nasratá, jelikož za nabouraný auto, když to byla vina toho druhýho nám pojišťovna proplatí jen 60%, HAJZLOVÉ!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:35 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
lucYnka XIII
udelala byste to pro me?
Jak to jen říct, aby t neznělo jako že ne....NE! )) Chci mít karmu čistou jako lílyjum
leyenda
pani, vám gratulírung machen k pračce, jen je blbé, že kůli ní musíte rozbourat půl domku. Co teťkanc budete dělat s těma fuseklima všeckima? Udělejte si seznam, co máte přivézt za dárky:
Bajkovi - chleba
Housátku vot kachny_ - vobleky
Gerdičce - levanduli do truhliku
Alekse - levanduli do země (a pak, až budete mít přívěs, tak eště rozmarýn a oleandr)
Mamce - francouskou dyjetu*
Bilušce - francouskou dyjetu*
Lucynce - šestinohou kočku
kejtlin a nemethový - nějakou francouskou tragédyjy (ani nemusí mít titulky, stačí, dyš tam budou všichni nešťastní a nasraní, můžete jí sama napsat)
*...prostě jim na papírek francousky napíšete - nežerte!
Kdóóóóóó chce eště dárek s francyje vot lejendyyyyyyyyyy
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:38
- Nahlásit
Monty
Gratuluju k zdravé mamce, už to bude jen lepčíííí )))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:39
- Nahlásit
Gerda
Bajkovi - chleba
To jsem ale skromná Stačí mi kus chleba a jsem spokojená
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:39
- Nahlásit
Gerda
Alekse - francouskou dyjetu*
já necí dijetu já cí levandulí a rozmarýnu, ta mi zatim dycky chcípla a oleandr žlutej a červenej plnokvětej. Děkuji a zůstávám s pozdravem
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:40
- Nahlásit
leyenda
neni u vas dalkove studyjum osetrovatel ve veterinarni klinyce? Tam se daji i vybrat specializace podle zvirat
nic takoveho neni to by bylo uplne idealni
to s tim sklopcem je dobry a na co se chytaj nevis? pujdou taky na ryby jak kocky?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:40
- Nahlásit
Gerda
*...prostě jim na papírek francousky napíšete - nežerte!
ježiš ty jseš trubice
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:41
- Nahlásit
Alexa
levandulí a rozmarýnu, ta mi zatim dycky chcípla a oleandr žlutej a červenej plnokvětej
To asi kůli tobě pojede lejenda s přívěsem, aby sej í tam ta plantáš vešla, ne? přepisuju tě na levanduli - chceš jí do truhliku nebo na zachradu? Asi na zachradu do země, viď?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:45
- Nahlásit
Chci mít karmu čistou jako lílyjum
Gerda
Právě jsis jí ušpinila, pře si nepomohla potřebnýmu ))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:47 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
přepisuju tě na levanduli - chceš jí do truhliku nebo na zachradu? Asi na zachradu do země, viď?
jak jako přepisuješ já cí i to ostatní
leyenda
prosím dovézt levanduli na zahrátku, oleandr žlutej a červenej plnokvětej a rozmarýnu. Děkuji paní mnohokráte. Upeču vám za to medovníček nebo si napiště co chcete
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 10:58
- Nahlásit
Alexa
prosím dovézt levanduli na zahrátku, oleandr žlutej a červenej plnokvětej a rozmarýn budu se snazit, i kdys zlutej oleandr sem nevidela, mela sem jeden barvy champagne, na podzim sem ho vykopala a spalila, chyt nakou chorobu
Gerda
ponosky schovam, as se zas rozbije
ste pani strasne schopna organyzatorka a zapisovacka prani, mela byste dostat nejakou dulezitou funkci tra v evropsky vlade nebo ve spojenejch narodech, mohla byste bydlet v njujorku, asik by vam k ty funkci dali i ridice s limuzinou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 11:01
- Nahlásit
leyenda
by vam k ty funkci dali i ridice s limuzinou
dyš budou veliký prachy, klidně ať je aji řidič s dodáfkou ))) Přivezu vám z ňujorku ňákýho herce.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 11:27
- Nahlásit
Brej den, já bych taky chtěla levandulýýý!
Hele, du na oběd, chcete něgdo něco?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 11:28
- Nahlásit
Gerda
Přivezu vám z ňujorku ňákýho herce.
jestli muzu vnaset zmatek do vasich planu, ja bych raci nakou osobu na uklid, vite takovy ty jak sou ve fimech, jak samy vsechno zvladnou v domacnosti, umeji varit, sou porad vzhuru a usmevave a pani domu jen strka kytky do pripravenych vazicek, to bych fakt raci nes herce, co by mi tu pridelaval bordel a spinavy pradlo a urcite by mel furt hlad
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 11:30
- Nahlásit
jbat
ja chci 1 cerstvej ananas a 1 ne moc zraly avocado, dekuju
levanduli poznamenavam
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 12:33
- Nahlásit
Gerda
Bilušce - francouskou dyjetu*
necu žádnou dyjetu Ci být tlustá, páč bednu s malýma hadrama mi zabavila Lybička a nový si kupovat nebudu, víš jak je to zabijácké na nervy
Od leyendy ci nějaké francouzské kytičky, eventuelně zvířátka, ale nesmí to být psi . Mohla by mi dovízt třá toho oslíka, nebo želvu To bysem byla moc ráda
BrendaBenji
Jinak su nasratá, jelikož za nabouraný auto, když to byla vina toho druhýho nám pojišťovna proplatí jen 60%, HAJZLOVÉ!!!
So kesáš? Dyť to jde z povinného ručení toho bourače a musí proplatit naprosto fšechno. Kdybys v tom autě vezla něco křehkého - třá vázu z dynastije čchang, ta by se tím nárazem rozbila tak ti musí zaplatit i tu vázu. Nedej se odbýt.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 12:38
- Nahlásit
leyenda
aňaňás neměli. avokádo taky neměli. tak jsem ti koupila aspoň něco...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 12:53
- Nahlásit
U Davídkovic hořelo?
http://www.novinky.cz/koktejl/202858-babicka-zachr anila-z-horiciho-domu-psy-vnuka-nechala-v-posteli. html
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 12:58
- Nahlásit
Uf uf, jsem vyřízená. Toliko pochůzek - to není na mě.
Biluška
Úkol splněn, protivník zneškodněn.
all
Kdo přijede na brigádu? Dneska schováváme další várku sena. Je toho mega moc. Tak mi přijeďte pomoct to aspoň otočit, ale musí to být teď hned, protože večer se to bude schovávat. Jako bonus budete taky opálení.
No nic, musém jít. chjo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 13:01
- Nahlásit
pawLINka
Úkol splněn, protivník zneškodněn.
Výborně
Kdo přijede na brigádu? Dneska schováváme další várku sena. Je toho mega moc.
U nás se dneska seká další várka Právě začínám :blééééé:
|