Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4581 . 4582 . 4583 . 4584 . 4585 . 4586 . 4587 . 4588 . 4589 . 4590 . 4591 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:00
- Nahlásit

Monty
neboj nic, mamka bude ok, může to být pooperační stav+vedro, navíc jestli jí brácha dělá nějaký nervy, tak to jde jedno s druhým.
jbat
kolik už máte čoklůch
11

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:06
- Nahlásit

byli jsem s radkem pro ovce merinky, původně jsme je nechtěli, ale tak zubožený ovce jsme ještě neviděli, dědek je měl někde ve chlívě a vůbec je nepouštěl ven, ony neumějí chodit, kulhají, jsou teda ostříhaný, mají rány po těle mokvavý, tak jsme volali veterináři jestli by nemohl se přiject podívat, tak přijel, napíchal je, my je nastříkali tekutým obvazem aby se jim do těch ran nedostali mouchy, napájeli jsme je 4 hodiny po troškách, protože byli i dehydrovaný. byli obě za pár slepic vlašek, tak si je dovedete představit.

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:29
- Nahlásit

kejtlin
a co s nima budeš dělat?

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:39 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

makrel
a co s nima budeš dělat?

coby

Monty
hele mamka ty křeče může mít i nervový. Měla by bejt v klidu a ne se nervovat s praštěným synáčkem. Určitě zajděte zítra za doktorem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:49
- Nahlásit

makrel
radek si je nechá, má 2 suffolky tak přibral ještě merinky, meriny se nedají jíst maso je cítit lojem

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:53
- Nahlásit

Alexa
pani, vy mate vzdycky takovou trefnou odpoved

leila
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 21:04
- Nahlásit

makrel Monty
holky jestli budete online, kouknete na FB a vyjadrete se

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 21:44
- Nahlásit

Večerka!!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 21:53
- Nahlásit

makrel
pro noční smečku: lucynku s tím divným nickem, leyendu, bayshu každý lichý týden a mě to neplatí

all
mladý sovy řvou jak krávy až do rozednění a asi se vylíhli nějaký nový přímo na našem stromě, nebo se přestěhovaly.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 22:03
- Nahlásit

Beru na vědomí večerku a jdu se svalit . Pro příště ji navrhuji posunout, nejvíc by mi vyhovovala tak po večerníčku

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 22:11
- Nahlásit

kejtlin
já dneska večerku držím a jdu se svalit do bezvjedomí, vypadla jsem z worku dřív a jsem úplně mrtvá, bo rýma f tomto počasí je smrtelná nemoc a navíc su od 7 od rána na nohách

brou noc, smečko

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 22:24
- Nahlásit

nemethova5

Sory, že se vám sem s*eru, ale nemužu si pomoct, protože mám radost, že jsem našla nēkoho jako jsem já stran tech panchartú už jsem si myslela, že jsem jediná divná na zemēkouli. Škoda jen, že se mi nikdy nepovedlo najít stejnē smyšlejícího frajera...každej mē hned začal tlačit do dēcek...a to se riká, že chlapi se nechtēji vázat

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 22:29
- Nahlásit

Tak gdyž je ta večerka tady máte večerníčka
Potkal jsem v baru jednu postarší, ale čipernou dámu. Mohlo jí být něco přes padesát, ale byla dobře udržovaná a skvěle jsme se bavili. Po několika společných drincích se zeptala: "Už jsi někdy zkusil domácí trojku? To je sex s dcerou i matkou zároveň!" "Ne," řekl jsem. Zase jsme něco popili a ona pak povídá: "Hele, líbíš se mi a dobře se s tebou kecá. Dneska bude tvůj šťastný den. Pojď ke mně, dáme si domácí trojku." Šli jsme k ní. Odemkla, vstoupili jsme a ona zavolala nahoru do haly: "Jsi ještě vzhůru, maminko?"

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 22:54
- Nahlásit

Alexa
ty si normálně úplně nejstrašnější rourááááááááááá díky tak dobře jsem se potřebovala zasmát

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 22:57
- Nahlásit

zuzanarosakova
nemethova5
taky mám s tím problém, několik slibných vztahů ztroskotalo na tom, že nechci děti, už rejpou i v práci, prokecla jsem se, že jsem měla 31 narozeniny, všichni se divili, protože vypadám na míň, a ted´ mi řekl kolega, že bych se měla konečně usadit, že mám nejvyšší čas otěhotnět.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2010 23:40
- Nahlásit

kejtlin

Mam uplnē stejnej problem, bude mi 32 a vypadám mladší a hlavnē se tak cejtim, asi tak na 15 a s dētma otravujou všichni a hlavnē si furt myslej, že je to nējaká moje póza, že preci nemúže existovat ženská ,která by doopravdy vúbec nechtēla dēti

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 00:37
- Nahlásit

uf jsem mrtvola sparena, dnes byl silenej den.
Me je 28 adeti bych chtela , ja mam deti celkem rada, jense bojim, ze bych je fyzickyzatim nezvladla, preci jenom mimi je zahul ataky chyby oplodnovatel

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 05:58
- Nahlásit

Dobre rano,
koukejte vstavat a neco delat, ja jsem vcera stravila nocni smenu zehlenim, jeste mi dost zbylo, ale celkem jsem s tim pohnula

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 06:19
- Nahlásit

Fstávat a makat, už je zase ráno . A zase je tam krásně

leyenda
Tady je fšeobecně rozšířený trend nežehlit . Se to musí správně pověsit a správně poskládat, žehlit netřeba . Až na nějaké drobné vyjímky jako košile do obleku a tak podobně, ale to jsou fakt vyjímky

Add haranti - pořád říkám, že haranty si musí ženská pořídit v mládí z blbosti. K stáru z rozumu už to žádná neudělá

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 06:28
- Nahlásit

Fstávat a zdechat vedrem . Nesnáším to počasí!
Taky nežehlím, když dojde na tu vyjímku, tak si radši obleču něco jinýho
Add haranti: mladá už nejsem, takže haranti nebudou

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 06:29
- Nahlásit

zuzanarosakovakejtlinnemethova5
založíme klub anti PZ

impact
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 07:06
- Nahlásit

Bréééééééééééééééé ráno.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 07:27
- Nahlásit

Dobré deň fšem.

Dneska konečně nebudeme dělat seno. Aspoň jeden den. Půjdeme se koupat s psíkama, ale až večer, ať k té vodě dolezou.

Taky je u vás tolik komárů????!!!!!!!????!!!!

Už jsme zlikvidovali jeden repelent a dnes jdu do města koupit další zásoby i pro psy. (Doufám, že tady budou něco mít.)
Nejvíc je mi líto právě těch psů, protože jim komáři obalí celé nohy místečko vedle místečka. Fakt nechutný.
Zasraná voda.

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 08:06
- Nahlásit

Dobrý den!
Dneska bude hezky, proto jedu na supervizi na vinic, tramvají
Dneska totiž jedu na Svatováclavdkou vinici na Pražský hrad. Udělám si hezké dopoledne

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 08:43
- Nahlásit

Tak motivační dopis napsaný, životopis taky hotový. Už jen naskenuju nějaké dokumenty a pošlu to... Moc si přeju, aby to vyšlo, ale šance je malá... Byl by to sasrak.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 08:55
- Nahlásit

pawLINka
Moc si přeju, aby to vyšlo, ale šance je malá.
nech toho, na pesymysmus je tu kejtlin

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 09:34
- Nahlásit

pawLINka
Byl by to sasrak.
No vzdyt tady se sasraky deji

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 10:35
- Nahlásit

Dneska tadyk platí zákaz psaní nebo co?

U nás je zase veselo - Lukáš šlápl ráno na hřebík a teď přišel dom, že nemůže pracovat (jezdí s Avií) a jde k doktorovi. Nohu má jak balon. Já se z toho poseru... to jsme měli jít dnes k vodě...

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 10:47
- Nahlásit

pawLINka
Dneska tadyk platí zákaz psaní nebo co?

Prave, ze zadny zakaz neni, tak asi nikdo nepise
Lukáš šlápl ráno na hřebík
pozor na tetanus, hluboke malo krvacejici rany jsou pro nej jak delane, ale to snad bude pan doktor vedet

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2010 10:55
- Nahlásit

leyenda
No právě tam šel s tím, aby mu píchli hlavně tu tetanovku.

Co by s tím taky jinýho dělali? Musí počkat až se to zahojí a přestane to bolet...

<< 1 ... 4581 . 4582 . 4583 . 4584 . 4585 . 4586 . 4587 . 4588 . 4589 . 4590 . 4591 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání