Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4581 . 4582 . 4583 . 4584 . 4585 . 4586 . 4587 . 4588 . 4589 . 4590 . 4591 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:29
- Nahlásit

kejtlin
hele, v matersky us tolik neblejou a neposravaj se, a kdyztak tam budes mit nejake kolegyne, ty treba udelas neco za ne, voni za tebe umejou ty tvy posrany
nemethova5
hm, tak to taky nepopisujes moc ruzove, ale aspon, ze je pes vporadku

muj pes je taky do kazdyho pocasi, vedro mu nevadi, komary odpuzujeme
geraniem a citronelou
si dneska uzije, zavlazuju v noci louky, je strasny sucho, nemuzu to odflaknout , ale pes to miluje

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:32
- Nahlásit

děcka proč furt píšete???!!!! uš abych dělala u lejendy tu žehlyčku,to mi to bé fuk!
gdo dělá vejcuc????????????????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:35
- Nahlásit

leyenda
jsou tam pézetka od 3 let, ty se posrávají i blijou a největší problém bych viděla ten řev. a co bych asi mohla udělat za ně? o tom jsem taky přemýšlela
zas máš zavlažování z tý řeky?

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:36
- Nahlásit

leyenda
udelas neco za ne, voni za tebe umejou ty tvy posrany
ona třeba za ně můž zmlátit ty jejich

Cesmina
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:39
- Nahlásit

Pomozte mi udat tu bílou fenečku, co inzeruji vedle. Je fakt krásná a úžasná. Vůbec nechápu, jak mohla Slováky jen napadnout myšlenka na utracení tohoto psa. Jsem ráda, že jsem si ji všimla, tak snad si jí teď všimne někdo, kdo pro ni má místečko na dvorku napořád. U nás už je právě teď na dvorku černej, apricotka, hnědočerná holčička a teď tady ta bílá hostka a dvorek není bohužel nafukovací...

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:44
- Nahlásit

kejtlin
makrelale kdybys byla úča, tak bys jim nebyla vzácná. já bych to dělat nemohla. nemám na to nervy.

hele to ani neni o tom essi je jim vzácná nebo né, ale jaký nastaví pravidla. U nás máme úči, který maj děcka srovnaný do latě a stejně je milujou a úči, který si děcka nechaj lízt po hlavě a je tam řev, že je slyšet až u mě v kanclu. Je to jak u čoklů prostě musíš nastavit pravidla a dbát na jejich dodržování, taky tu funguje pamlskování a míčkování
poblitý dítě měli holky letos 1x a posraný ještě žádný, ale musíš jim utírat prdele

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:51
- Nahlásit

Alexa
musíš jim utírat prdele
ty woe to je jak posraný, tos mi neřekla se vše dozvídám tady na fóře.
na co pamlskování a míčkování, přibroušenej ostnáč z obou stran je účinnější psovi na krk bych to nedala, ale na pézetko bych ho klidně použila.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:52
- Nahlásit

kejtlin
a co elektrika? to máš ovládání na dálku, se ani nemusíš zvedat

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 20:56
- Nahlásit

kejtlin
S těma posranýma pézetkama to není tak strašný. Když chodilo moje starší díťato do školky tak s ní byl ve třídě jeden kluk co se posral. Zetúčky ho tak jak byl postavily do sprcháče a šly zavolat matce,ať si ho přijde umýt. Nic víc. Jsem zrovna dovedla holku do školky, tam řev, že byl slyšet až na chodbu...tak se ptám co se stalo a prý nic - kluk prostě řve ve sprše.Nikdo si z toho nedělal hlavu. Jak vidíš tak i takhle to jde
Zavolat matce snad zvládneš,ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:01
- Nahlásit

makrel
a co elektrika
to je drahý, co když bude potřeba ji použít na víc kusů
Biluška
jenže když jsi měla starší děcko malý, tak to tak ještě třeba fungalo, ted´ se obávám, že tomu tam není, nejhorší je ten řev, to jsem si neuvědomila, asi bych ho nezvládla.

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:01
- Nahlásit

leyenda
konečně mám čas, koukám ti tu na mobilní internety a nevim... fšude mají buď paušál, tagže bys musela podepsat smlouvu, to pro tebe nemá smysl... anebo předplacenou kartu, ale zas jsem nenašla, že by se dala koupit bez modemu kde se vlastně budeš vyskytovat? třeba je tam nějakej místní poskytovatel...

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:08
- Nahlásit

kejtlin
jenže když jsi měla starší děcko malý, tak to tak ještě třeba fungalo, ted´ se obávám, že tomu tam není
Tohle se určitě nesmělo ani před deseti lety Ale jak vidíš, v praxi se to používá.

, nejhorší je ten řev, to jsem si neuvědomila, asi bych ho nezvládla.
Tak ten mi třá osobně vůbec nevadí. Uznávám, že některé ufňukané děcka jsou obzvlášť protivné, ale znám na světě horší věci.

A jdu se svalit, nigdo nedrástejte, nebo budete dělat výcuc V kolik je dneska večerka?

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:09
- Nahlásit

Biluška
V kolik je dneska večerka?
v deset a budíček v 5.45

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:11
- Nahlásit

makrel
Tak dlouho nevydržím, jdu se svalit ještě před večerkou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:12
- Nahlásit

Baysha
já mám mobilní internet přes usb kartu , může se dát i do mobilu a mobil údajně fungá, ale používám ji jen na net, mám připojení nastálo tj, že i když tady budu celý den a noc tak zaplatím stejně jako kdybych tady byla hodinu.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:12
- Nahlásit

Biluška
však večerka nemusí být přesně, dřív se může

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:12 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
hele to by sis to musela zkusit ti přece píšu že záleží jak jim nastavíš pravidla. Jako září je dost děsný páč jsou nový pézetka a ty řvou ale pak se to zklidní a jsou celkem vpoho. Nevím nenutím ti to, ale myslím že vzhledem k penězům, pracovní době a prázdninám to neni špatný zaměstnání. Do školy bych dělat taky nešla ale v tý mateřině se daj děcka ještě zvládnout

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:13
- Nahlásit

Cesmina
hele můžeš jí zainzerovat všude tady,jinak bohužel nevim
http://www.utulky.estranky.cz/stranka/info-pro-pom ocniky-utulku

makrel
Člen
- Nahlásit

Alexa
a na to nemusíš mít pedagogické vzdělání?

kejtlin
Člen
- Nahlásit

makrel
bych taky šla spát, bohužel opět sekali celý dopoledne park a pak už se skrz vedro spát nedalo.

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:14
- Nahlásit

kejtlin
to jo, mně šlo o připojení pro leyendu jenom na ty tři týdny, co tu bude, jsem jí slíbila, že na to zkusím mrknout...

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:15
- Nahlásit

makrel
a na to nemusíš mít pedagogické vzdělání?

měla bys mít, ale když je třeba úča a nepřihlásí se žádná s pajďákem tak vemou kdo je a může slíbit, že si školu dodělá.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:16
- Nahlásit

Baysha
to jo, mně šlo o připojení pro leyendu jenom na ty tři týdny, co tu bude, jsem jí slíbila, že na to zkusím mrknout...

hele a vy nemáte takovou tu měsíční kartu jak kupovala někdy zjara Lucynkaatd od tmobilu?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:17
- Nahlásit

Alexa
to by bylo všechno dobrý, jen musím pečlivě zvážit pro a proti, abych tam nebyla víc nešt´astná, než jsem tady, já ty děti fakt nemusím, proto žádný nemám.

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:17
- Nahlásit

Alexa
to jo, ale ta stojí na měsíc 850

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:19
- Nahlásit

kejtlin
jen musím pečlivě zvážit pro a proti, abych tam nebyla víc nešt´astná, než jsem tady, já ty děti fakt nemusím, proto žádný nemám.
tak tam zkus zavolat a zeptat se jestli by nepotřebovali třá záskok. My vždycky sháníme když jsou úči nemocný nebo na dofče někoho na zástup, na dohodu, že by sis to mohla zkusit a viděla bys. Můžeš třá hodit řeč i ve školkách kam jezdíš s čoklema

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:22
- Nahlásit

Alexa
jezdím většinou kolem 50km od domova, to je na dojíždění škub, na záskok bez zkušeností? no zkusím tam zavolat.
Baysha
vím, že je to pro leyendu, nevím jak to pořešit jsem těchto věcí naprosto tupá, jedině internetovou kavárnu.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:22
- Nahlásit

kejtlin
já ty děti fakt nemusím, proto žádný nemám.
moje řeč, škoda, že si o mě okolí myslí, že nejsem normální...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:24
- Nahlásit

makrel
a že jsem tak zvědavá, kolik ti je?mě 31let.

Cesmina
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 21:26
- Nahlásit

davidkova renata
Díky moc.
Až budu mít hezké fotečky, tak ti něco pošlu a vrhnu se na to hromadné inzerování.
Zatím mám jen tyhle :=((( www.psiboskovice.cz Anka

<< 1 ... 4581 . 4582 . 4583 . 4584 . 4585 . 4586 . 4587 . 4588 . 4589 . 4590 . 4591 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání