| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:30
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Já myslela, že tu oranžovou vestu měl ten pes
ee, pes měl obleček tmavý až na nožičky.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:31
- Nahlásit
kejtlin
Né, však já to nemyslím, že je třá neumíš vychovat nebo tak. To vůbec. Jen mě prostě baví představa dvou pidi psů, co se rvou.
Jinak šarvátky o hárafky znám moc dobře a někdy to dopadne třeba 15 stehama jako u nás.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:31
- Nahlásit
davidkova renata
Tsssssssssssss. Dřu každej den, tak si snad můžu jednou dáchnout. Ani se psama dneska nejdu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:34
- Nahlásit
makrel
ty si s nima chtěla chodit???
ne, já neslyšela, přes zavřený vokýnko, co řikaj, až dyš sem se právě aji s tim autem natoočila k nim ))))))
davidkova renata
konečně béš mít fstach???????
asik to neklapne, bo dyš zjistili, že skoro bourám, ujeli rychle pryč )))
Monty
on měl zase tu oranžovou vestu
)))) socan?????? )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:36
- Nahlásit
pawLINka
to není o výchově, ale o hormonech, taky pokud neteče krev tak to neřeším, u fen jo ty když se chytnou tak je problém vždycky, ale ti moji dva si dají dobrý pozor aby si náhodou neublížili víc , když jdu ven tak s celou smečkou většinou, než si lidi u nás na vsi zvykli tak jsme byli středem pozornosti a když jde kamarádka co má taky smečku asi 10ti psů a radek se svýma pidi čivama čítající 8 psíků tak si to umíš představit jak ovládneme les , máme všichni snášenlivý psy mezi sebou i k ostatním tak to není problém vyrazit společně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:37
- Nahlásit
Gerda
bo dyš zjistili, že skoro bourám, ujeli rychle pryč )))
srapi!!!!!!!!!!!!!!!
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:37
- Nahlásit
čaute žumpáci
U nás voda nic, prej jen metr ve firmě, ale to sem nepochopila, esi metr na výšku nebo na šířku...
Troubky teda strašný.
pawLINka
Mimina jsou božsky plešaté
impact
Už vidělas tu sirotu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:38
- Nahlásit
impact
Ty nemáš co dělat jo? No tak dobře, řekla sis o to sama .TAgže laskavě sesmol žádost na tu arcidijecézi a zeptej se jich kolik by chtěli za ten plac u kravína. Potom vyrob seznamy škol na Břeclavsku a kolem Karlových Varů. Napiš nějaký čananý článek o treku. Našem pochopitelně. Vyrob průkazky pro nové canisterapeuťáky - to hoří nejvíc, sem na tom nějaká zaseklá či co. Skoč k nám nakrmit kozu a vyčistit Orině klec. A hoď sebou páč dneska přijede vlak, takže ve tři musíš být na nádraží a socializovat štěňata
Já ti dám, že nemáš co dělat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:38
- Nahlásit
Gerda
)))) socan?????? )))
jj, přesně tak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:40
- Nahlásit
tak děcka,je to tady ,voda uš teče do kopce,gde se to zastaví mi řekněte..
http://www.novinky.cz/domaci/200657-on-line-ricka- v-kvasicich-tekla-pod-tlakem-moravy-do-kopce.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:41
- Nahlásit
Biluška
Já ti dám, že nemáš co dělat
blpka ..mlčeti zlato
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:45
- Nahlásit
makrel
tak tady jsou slibované fotky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:45
- Nahlásit
davidkova renata
je to tady ,voda uš teče do kopce,gde se to zastaví mi řekněte..
na sněšce přece! Budem vyjíždět peřeje jako lososi!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:47
- Nahlásit
Monty
Tak eslivá f tomhle chodí ten psík ven, pak se divim, že tě zastavil jen jeden čék ))))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:48
- Nahlásit
Monty
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:50
- Nahlásit
Gerda
Tak eslivá f tomhle chodí ten psík ven, pak se divim, že tě zastavil jen jeden čék
ne, tak s ním nechodím to má župan po koupání
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:50
- Nahlásit
Monty
chudák cikán,si musel myslet že mu prodali blbý zboží
Gerda
na sněšce přece! Budem vyjíždět peřeje jako lososi!
lososi?????? nepřídu si úpa jako losos.. ,a na čom to jako béme vyjíždět??? raftu nemaje?? a navíc na sněšku..víš jak nesnášim zimu...nemůžem bejt něco ninýho???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:51
- Nahlásit
Monty
Sem tu měla loni na hotelu vestíka, čoveče začínám přemýšlet essi to nebyl ten tvůj
Panička mu přivezla kufr od Gučiho a ten byl plný!!! oblečků. Botičky na ven, papučky na doma, pláštěnka, obleček do zimy, obleček do rosy, obleček na doma....měl taky župánek a dokonce plavečky
Sme se dlouho řehtali a zkoušeli jednotlivé díly oděvu. Pak Pumice nakousla do plaveček díru, takže jsem to zase fšechno zabalila, hodila do sklepa a vestík si užil báječný týden psovství
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:53
- Nahlásit
davidkova renata
blbý zbož
to by museli prodat mne
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:55
- Nahlásit
Biluška
mám podobné zkušenosti s francouzkým buldočkem, paní navíc říkala, že je nevrlý, kdyby se ke mě někdo choval jak ona k němu, tak bych byla víc než nevrlá, pes naprosto normální spíš pohodář a sžil se se smečkou jako málokterý hotelový pes a nechtěl s paní domů, ta mě obvinila, že jsem ho něčím nafetovala, když ji nepoznává a chtěla mě dát k soudu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:56
- Nahlásit
Biluška
kufr od Gučiho nemám ani mít nebudu ani ho nechci
a plavečky fakt nehrozí on totiž nemá rád vodu
a Monty nikdy v hotelu nebyl, takže neboj nebyl to on
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:00
- Nahlásit
kejtlin
a nechtěl s paní domů, ta mě obvinila, že jsem ho něčím nafetovala, když ji nepoznává a chtěla mě dát k soudu
Já tu takhle měla pudlici. Taková nevychovaná, neměla jsem ji moc ráda. Paní přijela, pudlice jí zdrhla a šla za našima na zahradu. A paní začala normálně vyjednávat, že když se jí tady tak líbí tak bych si ji mohla nechat na furt Snad v životě jsem neměla žádnýho čokla chycenýho rychleji, vraženýho do náruče paničky a obě vypoklonkovaný za bránu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:21
- Nahlásit
Biluška a kejtlin
Nápodobně. Jedna fenka po příjezdu "paničky" utekla za mě a schovala se. Stoupla si na zadní, opřela se předníma o můj zadek a jakože "nejduuuuuu". A druhá čubina sice odešla, ale dodnes dělá v Praze nálety na všechny Jack Russelly, ptž si myslí, že je to moje banda.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:07
- Nahlásit
impact
So se tu vykecáváš, už máš hotové ty průkazky?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:10
- Nahlásit
Dáška
Nn, akorát čistím comp, abych mohla stánhout.
Biluška
Ty woe, jsem to přehlídla. Takej bojovej úkol. A kolik za to dostanu, když to udělám?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:14
- Nahlásit
davidkova renata
...a máš župan na raft?
Teď to vypadá, že se povodně přestěhují do Jižních Čech, aspoň tak prší, zatím s kopce.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:43
- Nahlásit
Je super sledovat, jak ta Morava hezky klesá.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 16:04 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
A takhle to aktuálně vypadá před barákem rodičů:
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:14
- Nahlásit
Dneska jsou nějaký erekce na slunku, že se celý cz-pes jen hádá a nikdo se se mnou nebaví?
Prostě jsme různí lidé, máme různé názory. Nechápu proč nemůže každý říct svůj názor, říct argumenty k tomu jinému názoru, a pak se nad to povznést... Proč každý potřebuje jiné přesvědčovat o své pravdě?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:18
- Nahlásit
pawLINka
Kdyby přesvědčovat. Ale těch nadávek, co tady dneska lítá.
|