Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4428 . 4429 . 4430 . 4431 . 4432 . 4433 . 4434 . 4435 . 4436 . 4437 . 4438 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:38
- Nahlásit

Pumpa
a vykoupala by si psa než mu dáš antiparazitní obojek?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:40
- Nahlásit

kejtlin

no, jestli to správně chápu tak by to asi mělo bejt fuk, ne?, ne druhou stranu nevim, proč bych nemohla koupat před použitím pipety?, když po koupnutí uschne, tak je to asi fuk, ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:43
- Nahlásit

Pumpa
pipetu nevím, ale pawlin ka myslí, že lepší nekoupat před obojkem, že líp účinkuje, já myslím že na umytou a nezaprášenou kůži a srst je lepší účinnost, že se nezanese hned mazem, tak nevím, je to dohad o ničem, jen čistě pro zajímavost

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:44
- Nahlásit

Pumpa
proč bych nemohla koupat před použitím pipety?, když po koupnutí uschne, tak je to asi fuk, ne?
protože se údajně ta účinná látka váže na kožní maz, který se koupáním odstraní.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:46
- Nahlásit

kejtlin

to bude taky asi kus vod kusu. Hele teď mi tak došlo, že já vlastně Medvjeda vykoupala a dyž uschnul, dala jsem mu pipetu. Ani mně to nenapadlo, aplikovala jsem to s velikou skepsí, páč nic nefungovalo a náš poslední trumf byl duovin bo jak se to písá. A ten začal účinkovat až za tejden. Tak esli je to tim, nevim

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:47
- Nahlásit

kejtlincau vetsina antiparazitnich obojku je vodeodolnych,psi muzou i do vody,hele,ja vzdycky hajana koupala,nez jsem mu dala obojek,jinak,co ma hajan na cumaku ten melanom,tak jsem se rozhodla,ze to totalne kaslu!pokud to bude mit zhoubny,tak to nechci vedet,at ma krasny podzim zivota.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:47
- Nahlásit

makrel

jo tydle vydle ...

hmm tak to sem pjeknej lůzr...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 21:55
- Nahlásit

nemethova5
hajan má melanom???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 22:11
- Nahlásit

kejtlinasi jo,vetce se to absolutne vubec nelibi,jen se na to koukla,rikala,ze udela biopsii,ani nahodou,do hajan uz vrtat nenecham,prozil si toho opravdu moc a nebylo to nic prijemneho,takze ho nechavam byt,pokud se to nezvetsuje,neroste,nevsimam si toho.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 22:17
- Nahlásit

nemethova5
za jak dlouho to narostlo? a je to zvenku nebo zevnitř? a jak je to velký?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 22:23
- Nahlásit

kejtlinje to zvenku,ma to od ledna,jak byl pritruty,ma to,jak se nosi nahubek,a jak je nanosnik,matka furt rikala,ze to je starecka bradavice,ale na bradavici to ma takovy jak zapouzdreny,no nevim,jak bych ti to popsala a ma velky jak mensi petikoruna.zda se mi,ze se to zvetsilo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 22:26
- Nahlásit

nemethova5
nech to pořádně vyšetřit, jestli nosí často košík, tak může mít otlak, může to být i ta bradavice, každá je jiná, moje stará jezevčice ji má asi 6 let na boku a taky je to takový jiný než bradavice a je to bradavice.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 22:33
- Nahlásit

kejtlinotlak to neni,vazne,sama si siju nanosniky,hajan to ma ze semise,nebo sametu,ma to mekkoucky,takze odreny cumak,nebo na cumaku mozol to neni,vetka si spis mysli,ze mu neco vylezlo z toho ledna,jak byl desne nemocny a jak mel silene snizenou imunitu,ne ja to necham tak,kaslu na to,hajan uz ma deset a znova do nej rypat,na to uz nemam naladu,ani zaludek,jeste i rekla,ze by ho musela uspat,aby udelala biopsii,moc to krvaci,coz do toho se mi vubec nechce.doufam,ze to je jen bradavice!

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 22:40
- Nahlásit

nemethova5
pani, nemate to vubec lehky, s tou praci, s hajanem...
Doufejme, ze to bude ta bradavice, ja celkem i vas postoj chapu, ze do nej nechcete nechat stourat, snad to dobre dopadne, moc vam drzim palce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 22:41
- Nahlásit

nemethova5
záleží na tobě, je fakt, že je mu už 10let a čím starší pes, tím hůř nese narkózu, já bych do toho taky asi nešla a to mám ráda jistotu at´ je jakákoliv.snad to bude jen bradavice!!!!! jestli to má už od ledna tak to bude nejpravděpodob něji nějaká blbost, protože to už by se projevilo velkým nárůstem myslím já.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 22:50
- Nahlásit

kejtlinjako myslis,kdyby to bylo neco zhoubneho,ze by to hodne jako narostlo???no kez by,fakt,nechci do nej hnapat,prozil a zkusil si toho dost,uz jen prave proto,ja jsem prave prvniho psa musela nechat uspat,kvuli raka!ale to slo raz naraz!
leyendano jo pani,dnes to bylo obzvlast komicky na tom pohovoru,pry slouvu bych musela podepsat az v praze,coz se mi teda nejak nezda,abych kvuli smlouve tahla az do prahy??????????je to cely nejaky podivny,nu coz hledam dal.no ja jen doufam,ze to je ta bradavice.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 22:57
- Nahlásit

nemethova5
myslím, že by to fakt rychle a hodně narostlo a hlavně je to na kosti tam by byl asi nejpravděpodobnější osteosarkom a to je nejhorší a nejrychlejší forma rakoviny a to už by byl hajan mrtvý, protože tam je asi tak měsíc než nastane úplný konec, můj pit ji měl a přesně od nálezu byl 14 dní a pak jsem ho nechala uspat.
takže si opravdu myslím, že je to bradavice.moje tessa má taky divnou jako bulku a je to bradavice i když to tak vůbec nevypadá

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 23:07
- Nahlásit

kejtlinno trosku jsi me uklidnila,aspon se mi pujde lip spat,ja uz jsem ze vseho upa hotova,myslim psychicky,tak jo cau a diky jdu chrapat,vsichni se tu mejte krasne,dobrou.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 02:12
- Nahlásit

buu Honzik mi chtel sezrat Ebinku ne krokodyl, ale kocour z vedlejsiho vchodu. Ona vyskoila na strom a on za ni, nahore na sebe prskli a protoze byla na flexine musela jsem flexinu pustit a flexina zustala na strome, jak jsem se snazila ji sundat a cely strom se tras tak jsem se obavala, ze na me nekdo zavola poldy pro vandalismus na stromech. Skubycek pak za Honzikem bezel coz jsem ocenila, ze ji chrani. Ebine nic neni vono to je normalni, ze si Honzik chrani revir to hold kocky delaj, ale sere me ze jsem prisla o voditku kvuli nemu. Blbej kocour moh by na ten stroim vylezt a voditko donest.

Joo a nevim jestli jsem uz hlasila, ze trinozka uz ma domov

Furmiky uz jsem zaplatila, koncem tydne nebo zacatkem dalsiho by meli dorazit.
Penizky uz mam na uctu od makrel, pawleenky, leyendy, Dasky, pumpy a alexy.

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 06:10 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

dobre rano
doufam, ze moravanky jsou v suchu, jsem rada, ze nasi hokejisti porazili Kanadu a preju vsem hezky den - moravankam hlavne slunickovy

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 06:18
- Nahlásit

Fstávat a makat, nebo plavat, jak kdo potřebuje. Bože, mě se dneska nechce

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 06:56
- Nahlásit

Zdar tady konečně přestalo na chvíli lít, ale jak se dívám na mraky, tak to asi moc douho nevydrží.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 07:13
- Nahlásit

kejtlin
Ještě k tomu obojku...

Někde jsem četla, jak podotkla makrel, že když pséka vykoupeš šamponem, tak mu smyješ tendlecten maz a obojek nepůsobí hned. On působit bude, ale tuším, že jsem někde četla (opět nepodložené info), že až za cca 2 dny.

Koupání v rybníce je něco jiného, protože tam se jen namočí a do vody takhle může bez omezení...

Ale nefim, já psy nekoupu, bo to nemá cenu.

all
Hezké ráno, jdu se učit.

Začínám mít depku...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 07:16
- Nahlásit

Morava stoupla od včerejšího večera cca o 40 cm... Pořád je ale relativně v pohodě...

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:10
- Nahlásit

Tož tady to asi kulminuje, co tak koukám.
Jen všude píšou, že je klid díky tomu, že se to v Troubkách rozlilo doširoka.

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:10
- Nahlásit

u nás už konečně neprší - snad už to tak zůstane

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:39
- Nahlásit

Dobré ráno, hlavně hodně slunka všem z moravy, ať co nejrychlejc vyschnou!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:41
- Nahlásit

impact
No to si taky myslím, že ty Troubky tomu pomohly... Je to blbé, ale je to tak, kdyby se to nevylilo tam, tak plavou asi všichni okolo.
Těch lidí tam je mi ale moc líto, zvlášť těch, kteří si třeba po 97 postavili nové domy.

Včera byla Morava celý den zhruba na stejné úrovni - neklesala ani nestoupala, přes noc teda o těch 40 cm, ale myslím, že už to výš nepůjde a i kdyby, tak podle mě už to nestoupne natolik, že by to přeteklo.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:49
- Nahlásit

Obnovila jsem si i téma o fretkáchk, ale dám to i sem.

Dorotka má 8 miminek. (Původně jsme napočítali 6 - 7 )

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:51 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

pawLINka
myslim že lidi v troubkách sou zralý na mašli. Z minula jsou zadlužený do konce života a teď zas o všechno přišli.

Fujky mujky, copa je to za ošklivá mláďátka?

<< 1 ... 4428 . 4429 . 4430 . 4431 . 4432 . 4433 . 4434 . 4435 . 4436 . 4437 . 4438 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání