Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4437 . 4438 . 4439 . 4440 . 4441 . 4442 . 4443 . 4444 . 4445 . 4446 . 4447 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:23
- Nahlásit

impactpawLINka
Já se nehádám

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:24
- Nahlásit

makrel
Ale ani se se mnou nebavíš.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:25
- Nahlásit

pawLINka
já se s tebou nehádám!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:28
- Nahlásit

pawLINka
jaknebavím, jsem ti napsala, že máš hnusný růžový fretí miminka .A máš se učit a ne bavit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:30
- Nahlásit

jinak můj známý bude muset dát to štěně tý známý, ale zároveň udělá díru do plotu a jakože uteče, schová ho u mě a prodá ho, vytáhla totiž na něj, že mu dala áju-to je čivava kdysi březí, to jo, ale ája byla v tak špatným stavu,že porodila jedno štěně a to ještě známý vypiplal, protože se fena nechtěla starat a hlavně, měla ulomenou nohu, má to pořád, protože už je stará a byla v tý době kdy ji dostal stará, ty jí s tím nechala, bylo jí líto dát veterináři kolem 2000kč, aby to dal do pořádku tak jí s tím 5 let nechala, je to zadní a visí jen na kůži, u známýho se má super, ted´ jí je asi 15let a pořád je veselá, tam by dávno umřela.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:30
- Nahlásit

kejtlin
Jé, to je dobře.

makrel
Ts.

Mno nic holky, jdu si zopáknout jednu otázku a vyrazím s čoklidama ven.

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:31
- Nahlásit

kejtlin
jinak můj známý bude muset dát to štěně tý známý, ale zároveň udělá díru do plotu a jakože uteče, schová ho u mě a prodá ho,
ty jo a není to moc krkolomné? co když se to dozví a pak bude naštvaná víc, než kdybyste jí to řekli na rovinu?

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:32
- Nahlásit

pawLINka
Mno nic holky, jdu si zopáknout jednu otázku a vyrazím s čoklidama ven.
Aby tu pak byl vůbec někdo funkční než se vrátíš se všichni pohádaj a porvou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:37
- Nahlásit

makrel
to nemůžeš jí říct na rovinu, to pak začne vyčítat, že tam měl známý zvířata a koně a všechno vyčte, jsme to zkoušeli a nejde to, jiná česta není, nedozví se to, nemá jak, vždyt´ ty díry v plotě tam má pořád, už hodněkrát jí utekli malí psi.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:39
- Nahlásit

makrel
Já se rvát nebudu. Jdu na pívo asik.

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:41
- Nahlásit

impact
se máš, já nebudu moct pít pěkně dlouho

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:43
- Nahlásit

makrel
A už je to lepší?

Ty jo, babička mi koupila nějakou ARO rozpustnou kávu. Bylo mi blbé to odmítnou, tak mi ležela v poličce. Včil jsem si říkala, že kofeinu bylo dost ráno, tak si dám odpolko tutu, že to bude beztak nějaká náhražka. Ale ty woe hrčí to dobře. Ještě jsem si dala skoro tři lžičky.

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:50
- Nahlásit

impact
no lepší to je, ale našli mi v krvi zvýšené něco, takže mámněkde nějaký zánět, takže vyšetřování bude pokračovat .
Kafe piju tak 1x týdně, takže to mi chybět nebude .-)

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 17:56
- Nahlásit

makrel
se všichni pohádaj a porvou

no, vypada to tak, jsem si to prelouskala, nevim, jestli si zakladatelka predstavila, kam se to zvrhne
i jsem mela chut napsat par poznamek, ale k cemu by to bylo
na nejake dohadovani se na netu nemam cas ani energii

kejtlin
a proc ji ho musi dat? Ty jo, to je teda situace

jinak toho klucika dnes nasli, ziveho a zdraveho, tak aspon tak

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:01
- Nahlásit

leyenda
jinak toho klucika dnes nasli, ziveho a zdraveho, tak aspon tak
aspoň nějaká dobrá zpráva

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:01
- Nahlásit

pawLINka
Prosím já se nehádám, ale povídat si nemůžu, nic nestíhám. Fakt nic Teda já stíhám, ale hodinky se mi nějak předbíhají, nebo co. Kdyby bylo půl jedenácté tak jsem v normě

kejtlin
Tvůj kámoš je degen když jí to štěně dá. Jak bude muset??? Kdo ho k tomu nutí? Policie? Zákon? Má to soudně nařízené? Úplně normálně bych jí řekla, že se mi její způsob chovu nelíbí, že tam štěně nedám a hotovo. I za cenu, že se s ní pohádá. Proč potřebuje kamarádit s někým takovým? To už by si rovnou mohl pozvat na kafe Bártů

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:02
- Nahlásit

leyenda
jakého klučíka????
no protože ona mu dala kdysi taky čivavu, tu s ulomenou nohou, bylo jí v tý době asi 9let, nikdy ji ten známý nenakryl, ještě se tomu divila.zrovna dneska jsme to probírali, že má opravdu peníze, jako fakt hodně peněz a nekoupí jim ani pořádný granule, někdy ani ty tesco ne, nikdy neměli lepší granule a ten pastevec má štěstí, že k ní šel až v 5ti měsících a že měla v tý době kozu tak jsme mu dojili mléko.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:04
- Nahlásit

Biluška
no kdo je nezná tak je to strašně těžký pochopit, ví na něj moc věcí a je schopná ho i udat, pohádali se několikrát, řekl jí to na rovinu, že jí ho nedá protože se mu nelíbí jak se ke psům chová a že nemají ani vodu a žrádlo, její odpověd´ takže se u mě mají jako špatně jo a odpověděl přesně tak a ona tak ty se ted´ taky budeš mít špatně a že zavolá na policajty......

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:09
- Nahlásit

kejtlin
takže se u mě mají jako špatně jo a odpověděl přesně tak a ona tak ty se ted´ taky budeš mít špatně a že zavolá na policajty......
Jo tak, takže ona ho vydírá páč na něho něco ví a on coby úplatek obětuje to štěně, jo? Prosím tě už mi radši víc neříkej, tohle mi docela stačí
Nebudu ti ani psát jak by takovou situaci řešili normální lidi, beztak je to zbytečné.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:21
- Nahlásit

děcka co je poctatnýho?? nestíhám dočítat

P.S. děcko uš má tudletu maturýdu a šlo chlastat..nejsu pišná matka,su velmi vičerpaná matka..

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:22
- Nahlásit

davidkova renata
poctatnýho asi nic, fšichni se hádají, jestli jsou rasisti nebo ne, Morava klesla a kejtlin má nový plán, jak nedat štěně blbé babě. Gratulace děcku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:25
- Nahlásit

makrel
fšichni se hádají, jestli jsou rasisti nebo ne
aha,tak to je mi fuk,rasista sem jaxe mi to zrovna hodí
Morava klesla

a jaký sou škody,jako myslim u žumpáků co sou tu..podotýkám,že biluščiny namočený brambory se nepočítaj
kejtlin má nový plán, jak nedat štěně blbé babě
šiš prostě at jí řekne : Nasrat!

Pumpa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:26
- Nahlásit

davidkova renata

hele tadyk se vlastně fšude fšichni hádaj. Buťto vo nechlupatejch psech nebo vo něčom jinym.
Tak gratulace, to je dobré ne?, já mám sedmého přijímačky

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:26
- Nahlásit

davidkova renata
myslím, že škody nejsou žádný, kromě mojí skvrny na stropě v záchodě .Naštěstí teda nevím o ničem jiným.
Neřekne, zařídí mu útěk.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:31
- Nahlásit

Biluška
já jí chtěla rozbít hubu, je to sice primitivní ale stále nejúčinnější....
ona ho mít bude, ale pak jí uteče asi tak po 2 dnech kdy bude pod známého dohledem, prostě vlk se nažere a koza zůstane celá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:36
- Nahlásit

Takže vlkodafka Marmelka se začala s paničkou věnovat dogdancingu. Budou soutěžit ve frístajlu, neboť Marmelka nemůže splnit žádný časový limit stran delších reakcí. Zejména náročné jsou prfky podbíhání noch psovoda:

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:38
- Nahlásit

bože jsem fakt asi úplnej idiot, šla jsem do kuchyně, že si uvařím kafe, než jem tam došla tak jsem zapomněla co jsem chtěla a nakrájela psům maso, dojdu zpátky sednu k notasu a přemejšlím co jsem chtěla dole, jo už vím kafe, dojdu do kuchyně, udělám si št´ávu a jdu do obýváku a přemejšlím co jsem chtěla, jo to kafe, dojdu dolů, vezmu kartáč na psy, začnu jednoho vyčesávat a přemejšlím co, že jsem to vlastně chtěla......je to normální?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:40
- Nahlásit

kejtlin
......je to normální?
tady úplně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:42
- Nahlásit

Gerda
šiš ta je nějaká vječí né?
Pumpa
já mám sedmého přijímačky

makrel
že škody nejsou žádný, kromě mojí skvrny na stropě v záchodě
no aspon tak!

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:47
- Nahlásit

kejtlin
ale pak jí uteče asi tak po 2 dnech kdy bude pod známého dohledem
To ste vymysleli hlavou jo? Fakt nenápadný jak noha
Ona teda asi taky nebude žádná myslitelka, ale tohle snad musí dojít i jí

davidkova renata
Gratulujem děckovi

podotýkám,že biluščiny namočený brambory se nepočítaj
Jak nepočítaj Štyry sem musela vyhodit, měli plíseň Víš co je to škody?

<< 1 ... 4437 . 4438 . 4439 . 4440 . 4441 . 4442 . 4443 . 4444 . 4445 . 4446 . 4447 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání