| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 18:47
- Nahlásit
NAZDAR PAKA
tak sem spjet. V Pardubicích bylo krásně byli sme na ženách f pokušení - doporučuju - a na xmanželce za odměnu - šlo to - a na bláznivejch nůžkách - ptákovina. Hrozně sme se na předváděčkách přežrali a přepili utratili sme děsný prachy za perníky a cestou dom u Starkla. A vůbec nám nepršelo!!!!!!! Stalo se za mé nepřítomnosti něco poctatného??????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 18:57
- Nahlásit
Alexa
Stalo se za mé nepřítomnosti něco poctatného??????
kdyš si odjížděla, měla uš lypka breberu? nic nového, lejenda má zraněný fšecky děti, mládě vot mamky má madurydu, ympakt chce další nudlu, kejtlin krade psy a furt jí sere práce, pumpa se učí na senyjora, dáška se učí, aby mohla do holomóca, pavlínka se učí na ynženýrku...nic poctatnýho.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 18:58 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
nic poctatnýho.
dík za výcuc co má smradlavá lybicta za breberu????? Gdy přijedete k nám????
kejtlin krade psy
má jich málo????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:00
- Nahlásit
Alexa
co má smradlavá lybicta za breberu?????
má kakavou breberu, plotože krmí psa masem.
Gdy přijedete k nám????
na pudlatáááááááá! Hned! Zítra večer jedu ke kámošce na říbátka, ale chci jet na pudlata!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:03
- Nahlásit
Gerda
plotože krmí psa masem.
počki a vona pak toho psa žere???? nebo žere to psí maso?????
Gerda
ale chci jet na pudlata
klíďo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:04 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Tááááááááááák jsem si koupila na tržnici půl kila banánů, nadojila si litr mlíka z automatové kravičky, hodila to do mixéru a mám půl litra naprosto lukcucní mňamky.
Doufám, že nedopadnu jak lybka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:06
- Nahlásit
Alexa
počki a vona pak toho psa žere???? nebo žere to psí maso?????
šáhla si do voka....jenom.....
ta co kdybysme přijeli v neděli ráno na cvičení a pak na pudlata? A vůbec, nepudem prostě normálně na prochásku? Povedu Balunu.
impact
lypka u chlumce ))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:06
- Nahlásit
Alexa
tssss, mám breberu baktérii z drůbežího masa a klidně jsem ji mohla chytnout když jsem chystala kuře sobě, Gerdice šíří fámy
impact
Doufám, že nedopadnu jak lybka
no to teda nevím,mě by zabilo už to mlíko, mlíko nesnášííííííííííím
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:07
- Nahlásit
Gerda
lypka u chlumce
spíš lypka na hajzlíku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:07
- Nahlásit
Gerda
lypka u chlumce )
Blbpkoooo.
makrel
Tssss, jsi divná. A z automatu je nejlepčí.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:12
- Nahlásit
Gerda
ta co kdybysme přijeli v neděli ráno na cvičení a pak na pudlata? A vůbec, nepudem prostě normálně na prochásku? Povedu Balunu.
v neděli mi přijedou na přejímku pudlat to nemůžu.
makrel
mám breberu baktérii z drůbežího masa a klidně jsem ji mohla chytnout když jsem chystala kuře sobě, Gerdice šíří fámy
salmonelu???? tu měla kámoška a dost to podcenila a byla na tom hodně špatně
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Gerda
anebo seš plostě plase, lypko, co si nemeje luce.....
Jak si asi může lypka mít ruce? Leda tak ploutvičky přece
Palačinku chci s jahodama a šlehačkou, rači dvě prosím.
Sem byla s ještěrkama na očičkovém vyšetření (fšichni sou negativní, ale to se předpokládalo) a taky na kanysce. Fšichni důchotci jsou úplně hotoví (což se taky předpokládalo), štěňata počůrali fšechny dostupné koberce (předpokládalo se)...prostě fšechno klape podle předpokládání
Uš sem se definitivně rozhodla, že doma zůstanou obě holky. Akorát jsme si je s Pupíkem prohodili. Tagže ta, co ma v papírech napsálo Amazonka Lajf se podomácku jmenuje Laila. Ta co tam má napsáno Aila Laila se bude jmenovat Vici. Jako veni,vidi,vici...chápete jo? Gdo nechápe má smůlu a je zabedněnec, prostě Laila není Laila ale Vici a Amazonka je Laila, je to naprosto jasný
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Alexa
já ho neukradnu pro sebe, spíš ho známej prodá, ale v reálu jen pseudoprodá, protože se vzápětí běhěm několika dnů zaběhne....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:15
- Nahlásit
Alexa
není to salmonela, je to ta druhá a jak to podcenila? zítra dostanu další léky
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
impact
z automatové kravičky
co to je???
pouzivas bozi smajliky
mam deti vosetreny, teda ta prostredni dostala jen psychickej obkladek, dala jsem jim prvni veceri a uvarila si caj
pes dostal posledni 3 banany, muj pes uplne nejvic ze vseho miluje banany, kdyz nekdo jenom vyhodi slupku, bude hypnotyzovat kos do skonani sveta; Teda podotykam, ze ho krmim masem, na ktere saham jen v jednorazovych rukavicich
Gerda
co to je za smecku? To jsou vsechno psici jednoho majitele?
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
ale v reálu jen pseudoprodá, protože se vzápětí běhěm několika dnů zaběhne....
tý známý????? fakt jí ho nechá jo????? zdá se mi to překombinovaný a určitě to nevyjde
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:25 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
makrel
je to ta druhá a jak to podcenila? zítra dostanu další léky
Měla průjmik, málo pila nijak to neléčila, až jsme donutili jejího manžela aby jí odvezl do nemocnice a tam jí řekli, že je tak dehydratovaná že by asi už dlouho nevydržela naštěstí se z toho vylízala akorát říká, že se od té doby děsně zhoršily oči, že blbje vidí. A essi kupuješ salámy v místě kde maj i maso, mohla sis to přinýst odtamtud. Páč některý prodavačky maj ve zvyku ti nandavat syrový maso a vzápětí salám, aniž si umyjou ruce o jednorázovejch rukavicích si můžeš nechat zdát
leyenda
mam deti vosetreny
cos provedla děckám??????
co to je???
automat na mlíko
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:26 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Alexa
tak když už ho léčím a doktoři to vědí, tak to bude dobrý, ne?
a jo, možná jsem koupila v jednom obchodě šunku u pultu, kde je i maso, to už je jedno, kde jsem to vzala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:27
- Nahlásit
Alexa
jo a jo a vyjde, musí.......
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:28
- Nahlásit
makrel
tak když už ho léčím a doktoři to vědí, tak to bude dobrý, ne?
jo to jo maš atb???? ona s tím ležela v podstatě jen se smectou asi 4 dny a jen průjmovala a hrozně málo pila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:29
- Nahlásit
Alexa
aniž si umyjou ruce o jednorázovejch rukavicích si můžeš nechat zdát
Toš to bacha,u nás jednorázový rukavice používají furt Ráno si je nasadí a mají je až do konce šichty Ať sahají na salám, na maso, na peníze, nebo jdou na záchod Absolutně nechápu k čemu je maj
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:30
- Nahlásit
Alexa
mám lokální atb na střevo už od úterý a zítra jdu znovu k doktorce. A jím a piju normálně.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:31
- Nahlásit
makrel
m koupila v jednom obchodě šunku u pultu, kde je i maso
zkus tam schválně chvíli sledovat prodavačku, já je tim hrozně seru, páč mi tudle jedna pipina se snažila vnutit šunku, když babě předemnou brala syrový kuřecí řízky a já jí řekla že to snad nemyslí vážně a ať si ty ruce laskavě umeje
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:31
- Nahlásit
Biluška
Absolutně nechápu k čemu je maj
k tomu, aby mohly někoho nakazit přece, ne?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:32
- Nahlásit
Alexa
zkus tam schválně chvíli sledovat prodavačku, já je tim hrozně seru, páč mi tudle jedna pipina se snažila vnutit šunku, když babě předemnou brala syrový kuřecí řízky a já jí řekla že to snad nemyslí vážně a ať si ty ruce laskavě umeje
no ty jo to mě nikdy v životě nenapadlo sledovat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:33
- Nahlásit
Biluška
nás jednorázový rukavice používají furt
to znám a jsem u nás v krámech děsně oblíbená, nicméně už jsem je to za ty roky naučila a protože nikdy neví kdy se objevím a začnu zase ječet na celej krám o hygieně tak si na to už dávaj pozor
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:34
- Nahlásit
makrel
nikdy v životě nenapadlo sledovat
právě že málo koho ale já tím že v tom dělám, jsem na to dost ujetá
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:37
- Nahlásit
Alexa
já většinou kupuju tam, kde je to zvlášť a je tam i jná prodavačka, jen asi v jednom obchodě to mají u jednoho pultu, se tam schválně budu dívat, ale těžko říct, kde jsem to chytla...hlavně ať to rychle zmizne
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:52
- Nahlásit
leyenda
Automatová kravička je automat, co dojí mlíčko od krávy. To tam v cizině nemáte?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:53
- Nahlásit
impact
to nemáme ani my
|