| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 10:31
- Nahlásit
pawLINka
jen když je o samotě
stačí když si jdu udělat kafe nebo na záchod a hned má tentence to škrábat, navíc ho má tak zvláštně přidělanej, je jí i ten nejmenší velkej takže je různě zašitej sponkovačkou, takže myslím, že když ho sundám, tak ho budu muset zničit.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 10:34
- Nahlásit
jbat
Ty voe, fakt. Mi to právě od lybičky přišlo divné.
Je vidět, že nejsem vyspaná.
Gerda
Ona má ráda sníh, ona má ráda všechno. Ale nasere se, když jí sebereš balónek a chceš po ní, aby chvíli seděla a tvářila se inteligentně.
Ona totiž balonek nedá z huby:
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 10:36
- Nahlásit
kejtlin
Aha, tak to je blbý. Tom nosil límec několikrát dlouhodobě, ale vždycky jsem mu ho přidělala na rozepínací obojek tak, abych mu ho přetáhla přes hlavu a měl ho jen doma, když jsem na něj nedávala pozor. Venku vůbec... Ale on neměl tendence si ho ani třá sundávat (to jen po operaci zadku, kdy byl ve velkých bolestech).
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 10:37
- Nahlásit
pawLINka
vypadá nasraně aji s tim balonkem v hubě )))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 10:39
- Nahlásit
Gerda
Tak já ti nefim. Možná tak na fotkách fakt působí, ale ve skutečnosti je to moc milé žvížátko, které se usmívá a mlaská, aby ji každý hladil.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 10:40
- Nahlásit
pawLINka
šerina ho zkoušela sundat zezačátku, pak zjistila, že se namáhá zbytečně a vzdala to.když jí ho dám na obejek tak ho sklepe i s obojkem, má ho na obvazu ten má kolem krku a ještě zmenšenej obvod límce sponkovačkou, zkoumali a vymýšleli jsme to s veterinářem asi 15min, ale vymysleli.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 10:43
- Nahlásit
pawLINka
moc milé žvížátko, které se usmívá a mlaská, aby ji každý hladil.
šak jasnééé, dyť ju znáš, jen ty zimní fotky kdybys teda nedávala uš v začátku ))))))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 10:47
- Nahlásit
kejtlin
Aha, tak to je blbé. Tak to jí přeju, aby se jí to zahojilo fakt rychle, pač jestli s límcem taky do všeho naráží jak to dělal Tom, tak ji lituju. Na druhou stranu, on se asi pes naučí s tím žít, když to má na sobě pořád...
Gerda
Ae dyk jo. Třeba impact ji taky zná jen nasratou. Ale ta doopravdy. Přitom je to fakt moc hodnej psík. Je vlastně jediná, která se poslouchat naučila snad sama. Jinak je to ale děsná mrcha, která pořád v tom mozku vymýšlí blbosti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 10:52
- Nahlásit
pawLINka
Třeba impact ji taky zná jen nasratou. Ale ta doopravdy.
asi nemá krom sněhu ráda nudličky?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 10:54
- Nahlásit
Gerda
Nudličky jí nevadí, ale k smrti nenávidí Mafiána. Ten vůl si za to může sám. Když ji viděl poprvé, tak ji pořád chtěl ojíždět (úchyl). No a ona si to pamatuje a jakmile ho vidí, tak mu dává jasně najevo, že jakmile něco zkusí, tak je synem smrti. A on ji přitom má tak bezelstně rád.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 11:12
- Nahlásit
pawLINka
nechtěla ses jít učit?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 11:23
- Nahlásit
pawLINka
A on ji přitom má tak bezelstně rád
dyť řikam, picbumek hloupoučký ))))))
Jo děcka a mám jednu takovou potěšující zprávu - máme na sídlišti pár RR, jeden z nich je fakt takový chůdě zašlapaný do země...s pánem sep otkáváme v noci na venčení, von dycky blitíka na krátkym vodítku, řval na něj příkazy, pes vycukanej, zlomenej. Mluvili sme o coursingu, že by se tam jako mohl řádně proskočit a vypádit, a von furt že ne, že pes neposlouchá, že by napadal a blablabla...A fčera vám ho potkám, Blitik navolno, jen na hubě koš, veselej, ani mařka ho nepojedla, i když si čuch, pán radostnej a s velikou omluvou v hlase řikal, že našli cvičák v davli, že maj super instruktorku, že ví, že psovi ublížil, jak na něj furt jen řval ty povely, že teď dělaj na odměny a pohlazení, že je tomnohem lepčí, že už čokla ani na šňůrce vláčet nemusí, že je mu líto, jak fungal předtim, ale teď že to rozhodně napraví, bo má Blitika rád! To je moc hezký, že jo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 11:33
- Nahlásit
Gerda
Pani, následující fotky vznikly na vaši počest. Bohužel na nich taky vypadá ňáká nasratá. Ale je to jen zdání, je spokojená f posteli.
Tadyk jedno mlasknutí, kterým nutí k pohlazení:
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 11:33
- Nahlásit
Gerda
To je moc hezký, že jo
To je super, pani, kéž by takovejch osvícenejch bylo víc.
Ale i tak to za to stojí - o jednoho spokojenýho psa víc.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 11:34
- Nahlásit
Gerda
To je moc hezký, že jo?
je to moc hezky
udelalaste pani dobrej skutek, ze jste panovi promluvila do duse
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 11:38
- Nahlásit
Gerda
to je fajn, kdyby bylo takových lidí víc, co si nechají promluvit do duše...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 11:46
- Nahlásit
pawLINka
je spokojená f posteli
a mohla by si z ní udělat toho lachtana? že bys jí protáhla tu hlavičku dlouhym rukávem, čouhal by jen obličej, ouška zakrytý, prostě aby vypadala jako lachtaní hlava! S ní by to šlo, to se musí dělat se psem, co má pořádnou hlavu!
jbat
leyenda
makrel
neee, to já mu nepromlouvala, on na to přišel sám, to je na tom to nejlepčejší!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 11:50
- Nahlásit
Gerda
neee, to já mu nepromlouvala, on na to přišel sám, to je na tom to nejlepčejší!
nebudte pani zbytecne skromna, urcite jste vedla hovor spravnym smerem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 11:56
- Nahlásit
Berete někdo nějaké probiotikum? myslím přímo lidi, ne psové. A jaké když tak? Mi to Dr. dnes doporučila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:03
- Nahlásit
makrel
si kupte živej džogurt paní, to je úpa nejlepší a přitom nejlevnější probijotikum. Ale musí to být džogurt co má živou džogurtovou kultůru. Třá "Selský jogurt Hollandia", nebo ten kauflanďácký...tuším Vian? Prostě ta jejich značka.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:07
- Nahlásit
Biluška
já vím, že to je nejlevnější, ale bude to stačit?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:08
- Nahlásit
Gerda
Ona nechce spolupracovat. Chtělo by to ještě jednoho člověka, který by fotil. Pač vona si dycky lehne.
Jo, a teď je doopravdy nasratá.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:14 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Tak teda lochtan se nepoved, pač mám úzký rukávy a f teplákách to nebylo vono:
Edit: Na zemi i na posteli lze samozřejmě spatřit kromě bordela i papíry s učením.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:16
- Nahlásit
makrel
Berete někdo nějaké probiotikum?
neberu probiotikum, ale měla sem velice dobré zkušenosti s mladým ječmenem....
pawLINka
Ona nechce spolupracovat
Jo, a teď je doopravdy nasratá
)))) tak to je strašně roztomilýýýýý )))))
děfčata, trocha toho kamarádšoft proma - můj kolega v práci vyrábí kožený šperky, já sem z toho nadšená a už mám tři a dva sem dala kamarátkám - www.marlon.cz - ty kožený šperky. Dybyste se chtěly mrknouti, je to ručně vyráběný, sou na tom normálně součástky z bauhausu, je to jakože yndustryjál ) A rozměr a úpravy na míru. Konec reklamy.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:16
- Nahlásit
makrel
ja ze nechci laktozu to nahrazuju klickama, kysanym zelim, fermentovanymi zeleninovymi stavami
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:18
- Nahlásit
pawLINka
ty vole, tak ta je výborná! Můžu si pučit tu první fotku a různě jí ukazovat lidem, co se chtěj zasmát? Nemáte na to ňákej kopyrajt?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:19
- Nahlásit
makrel
pani, v lékarně vám poradí, je toho milion druhů, já to taky žeru na kila + vlákninu + jogurty. Ideálně bílé, neslazené, ty Hollandia jak píše Biluš jsou fakt dobré, poctivé.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:20
- Nahlásit
Gerda
Klidně si ju půjčuj.
Musém si od Lukáša půjčit nějakou mikinu, pač pak bude lochtan parádní. Ty tepláky jsou moc široký a má to jak turban.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:20
- Nahlásit
pawLINka
Ty vole tak tomu teprve říkám nasratý pes!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:26
- Nahlásit
jbat
a pomáhá to?
|