Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4392 . 4393 . 4394 . 4395 . 4396 . 4397 . 4398 . 4399 . 4400 . 4401 . 4402 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 22:53
- Nahlásit

Gerda
skoro, pracuju na tom.
rosnička
co ti provedl ?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 22:55
- Nahlásit

ted´ mi volala denisy ségra že jí policajti hledali na jejím bývalém pracovišti, ale ségru né denisu, tu zřejmě nenašli, ale mezitím se ozvala, že je v pořádku, jako denisa.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 23:12
- Nahlásit

A co teď? Teď už spíte? Já už du, takže krásné spaní drahé ženy, po tom zyrteku je mi výborně, už mě to skoro nesvědí. Rači si vemu eště tak tři až pět, co dyby tam byl zas kodein, ten dělá heský pracovní dopoledne. Verš na dobrou noc:

Když sem se z kina vracel,
viděl sem skina jak zvracel.
Přátelskou herdu v bedra sem mu dal,
máš recht, brachu, kdo by se s tim sral.

rosnička
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 23:20
- Nahlásit

kejtlin
co ti provedl ?
Ále, darmo mluvit. Vymyslel cílovou vodměnu za to, že za celej rok nebudeš nemocná (hahaha). Ofšem aby jako ukázal, že nejni nelida, dyš Tě náhodou schvátí lepra nebo mor, povolí Ti dva, tři dny na vyléčení, akurát si je musíš vodečíst z dovolený, kerý máš uš tak vo dva dny míň, neš ten nejubožejší chudák f tomdle státě. Podotýkám, že na neschopenky se u nás ve firmě nevěří- taky si ji nigdo za těch pět let, co tam dělám, nevzal, krom teda jedinýho kolegy na operaci kolene.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 23:21
- Nahlásit

Gerda
ja nespim dokoumavam terminatory

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 23:46
- Nahlásit

terminatori

vyhlasuju posilani prachu na muju ucet

vel. S - 320kč

vel. M. - 340 kč

vel. L - 350kč

konskej - 790kč

plus ti co to chtej poslat postou si pripocitaji 50kč

alebrz nemam mail na kejtlinku, uzenou rybicku, pumpicku, jahudku, tak jim to prosim preposlete, nebo at se mi ozvou na muj lucia13uk@seznam.cz, nebo skype, icq, to najdete na www.kocicinadeje.cz, kontakty - Lucia Ivanková

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 00:36
- Nahlásit

Gerda
davidkova
nechybi vam to masicko co mate u me? suplik je zamrznutejsi a zamrznutejsi nevim jak ho dostanem ven ale aspon mate jistotu, ze ho neskrmim, bo ho nevyndam
ale me neprekazi klidö at si tu je

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 04:44
- Nahlásit

Lije jak z konve
Lucynce to pošlu později, bo teď se musím chystat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 07:20
- Nahlásit

fstávat a makat babizny, už máte nejvyšší čas. Tady zase leje, tenhle způsob jara zdá se mi poněkud nešťastným

Aš budu mít čas tak vám popíšu jak se koupe roční komondor o velikosti středního telete, který ještě v životě nebyl ve vaně. Zatím vám to řeknu jen hodně krátce. Koupe se blbě

kejtlin
Mě policajti volali nějak kolem půlnoci, že ji nemůžou nigde najít, essi mám tip kde by mohla být. Tak jsem zrušila pátrání, že už se ozvala. Shodli jsme se na tom, že je to kráva.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 07:26
- Nahlásit

Biluška
její ségra říkala, že s dnešní přednáškou prý denisa počítá, tak nevím jak jste byly domluvené.

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 07:36 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

čauky lidijové!
Dneska se jdu učit do terénu měřit pozemky džípíeskou. Takže až dneska dopoledne uvidíte po Šárce pobíhat skupinu lidí s pípajícím přístrojem, tak to jsme my

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 07:56
- Nahlásit

kejtlin
její ségra říkala, že s dnešní přednáškou prý denisa počítá, tak nevím jak jste byly domluvené.
Potom co se vysrala na úterní přednášku a tři dny mi nezvedala telefon už nemusí počítat s žádnou přednáškou. Klidně jí vyřiď, že má padáka a že na tu její dnešní jede někdo jiný. Ať se neobtěžuje a dál si trucuje doma.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 08:13
- Nahlásit

Biluška
já s ní mluvit nemůžu, protože bych jí asi musela říct něco od plic. její sestra mi tlumočila vzkaz-denisa si netroufla mi ani zavolat, že potřebovala vypnout a užívala si volna nebo dovolený, tak po tom, co jsem to strávila a po otázce, zda to bylo myšlený vážně mi odpověděla, že jo, tak jsem jí jen vzkázala, že aspoň mohla napsal polibte mi p*del, nic mi není, nejsem mrtvá, ale , že v případě, že by příště byla, tak má smůlu, protože ji nikdo hledat nebude

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 08:23
- Nahlásit

bud´ je na mělníku hafo vos a všechny se stahují ke mě na vážnici, nebo je to pouze ta jedna a ovládá zmrtvýchvstání, už šestou jsem zabila, myslím, že zabila, plácačkou na mouchy, někam zapadla, za skříň, stůl, apod a za chvíli je taky další, to je tou podělanou kytkou voskovkou, která kvete, a je to tak těžká vůně a sladká, že mě z toho bolí hlava i při oknu dokořán, asi ty květy ostříhám, měla jsem ji doma taky a musela jít na chodbu, protože v době kvetení se nedalo s ní vydržet v jedný místnosti

pawLINka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 08:28 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Biluškakejtlin
No nemám slov... Zodpovědnost puberťáka...

lucYnka XIII
Když objednávám terminátory 2 a chci je poslat oba počtou, tak bude poštovné 50 nebo 100?

Edit: Asi nebudu u netu, tak mi prosím písni na mejla, ju? Děkujů.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 08:28
- Nahlásit

Dobré ráno!

jeden taneček pro zlepšení nálady URL u nás teda ten pán nebyl, ale to neva Tak a teď vás jdu dočíst!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 08:36
- Nahlásit

BrendaBenji
To je mazééééc!!!! Dokoukala jsem to celé. Mám úplně husinu, pač to je týpek.

Nejlepší byla Korea a Indie.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 09:20 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit

pawLINka
Hustej frajer co teď to má od něj obšlehlý Aquila v reklamě

A ještě Kuwait, jak ho tam papá ten milý psík

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 09:26
- Nahlásit

BrendaBenji
taneček je fakt dobrej

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 09:35 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

DObré jitro mamlasi! Už nemám pupínky, zázračný zyrtek to vyřešil.
Simvás, soustřeďte se na ten mail od lucynky, du vám to narvat eště do mailu, apsoň těm, na který mail mám. Chybí mi Dáška, sem si ten její neuložila, takže ať se laskavě milostivá znova vozve, simvás, jo?

Takže uzenka, pumpa a dáška a pavlínka sem daj akutně svý maily, jo?

lucynkanebojaxetopíše - maso už mi začíná chybět, mám přivézt sekeru? Myslism, že jí mám, bohužel s ní neumim zacházet.

edit - lucynka už to rozeslala, je to děfče hodné, rychlé, zručné a milé.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 09:55
- Nahlásit

tě bůch,skíni co zvracíte na ulicích
Gerda
maso už mi začíná chybět
hele mě též..jednak mi napiš kolik za něho Honzík vod lucynky počítá a dvanak mi napiš kolik dlužim za termynátora,já ti to voboje vo víkendu dám tak to dej honzíkoj až pojedeš pro mjáso jo? kuju..

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 10:26
- Nahlásit

lucYnka XIII

jsem zahlášená emylem prosím o č.ú. hihi

brý dopo fšem, jinak. Clarke má olysalý dva fleky na lopatkách a to jenom proto, že jsem mu dala do žrádla trochu citrónu, já kráva, no nic, aspoň vim, že to nemam dělat. Dostali sme zázračnou vodičku a roboran a mačkaný slunečnice.

Gerda

eslis měla pupínky, pošlu Ti tu vodičku příště, je fakt dost dobrá )))

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 10:27
- Nahlásit

Jo a taky jsem chtěla fšem říct, že mi fčera přišla voháňka z vojtamixu a fakt bomba, je to na polífku...

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 10:31
- Nahlásit

davidkova renata
máš to v sms ty jelymane

Pumpa
jakej máš roboran? Na srst? Na lední medvědy? Jakou vodičku? Nám kvetou kaštany na zahradě v práci a já se fčéra svědila celej den, až sem myslela, že sem v rakovicích chytla filcky, ale po zyrteku mě to přešlo, tak to asi byly ty kaštany, aji pupénky z ksichta mi zmizly. Sem si taky fčéra večer vydrhla ksicht Alpou - dyš uš si tim drhnu nohy, tak sem vzala aji ksicht, vono je to ve výsletku jedno.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 10:34
- Nahlásit

Gerda

pro černý a bílý pséky, a píčou tam, že na kvalitu srsti a kůže, je to nadopovaný biotinem a béčkem, tak to bylo, aby nebylo.
Nevim, dycky zapomenu, jak se to menuje, ale hned se po tom hojí

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 10:37 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

DOBRÉ RÁNO PAKA
sem ráno 2x věšela prádlo a nakonec jsem ho nepověsila, páč sem tam měla i po mnoha mácháních prášek
Gerda
hele bych ti ty prachy taky mohla dát v sobotu co myslíš????
Pumpa
jakej máš roboran? Na srst?

to už ti stejnak nepomůže

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 10:41
- Nahlásit

dneska co řidič to ču*ák, ale echtovní např. přišel jeden, byl tady poprvé, nebyl v pc tak se ho ptám, jakého má přepravce, arogantně řekl,kdybyste roztáhla ty žaluzie,tak to uvidíte na plachtě, já odvětila, že kdybych j
e roztáhla neuvidím nic, protože budu koukat přímo do sluníčka a on já jsem přepravce a mlčel na to já a máte nějaký jméno, on no mám a mlčel to už jsem skoro cákla a zeptala jsem se a prozradíte mi ho ku*va do pí*i, nemám časa jenom na vás, tak to rychle vychrlil a najednou to šlo, idiot,a hlavně samej cizinec rumuni, madaři a s nima se prostě nedomluvim

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 10:41
- Nahlásit

Alexa

myslíš, že si to bude sypat po ránu do kafe?

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 10:50
- Nahlásit

Gerda
uzenka dává mail: dagmar45uzenáčcentrum.cz a chraň vás pánbůh mi posílat nějaké spamy nebo nemravné obrázky!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 10:55
- Nahlásit

Alexa
hele bych ti ty prachy taky mohla dát v sobotu co myslíš????
nemyslim, tim mě neurážej laskavě!!!! Jinak jistě, ale dej mi je v sobotu f prokopáku, deme papat strejdíky - když se vyprdneš na brigádu, mohla bys přiject, ne? Anebo za tebou máme zajet po prokopáku? Jako nechci pracovat, ale chci si pohrát s pudlatama, jo? Můžem? Anebo rači v neděli?

<< 1 ... 4392 . 4393 . 4394 . 4395 . 4396 . 4397 . 4398 . 4399 . 4400 . 4401 . 4402 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání