| Autor |
Zpráva |
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:11
- Nahlásit
kejtlin
tak to je super, že už je čubinka lepší
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:11
- Nahlásit
davidkova renata
Sem kdysi v pravěku měla takhle nečekaně vysoký nedoplatek za vodu, taky jsem se odvolávala až bůhví kam a houby houby zlatá rybko, musela jsem to zacvakat
Ale jinak je to fakt dost vysoký. Já platím čtvrtletně kolem 800,- . Plus mínus jak kdy. Zálohy nevedem, jednou za čtvrt roku přijde chlápek, nechá se pokousat od Megyny, koukne na vodoměr, zacvakám osmsettřicetdvakorun a hotovo. A to jsme tu čtyři, puberťačky se cachtaj jak kachny, já v podstatě taky, peru tak dvě pračky denně a ještě věčně koupu psy kvůli kanysce..... Je fakt, že platíme akorát za studenou vodu, teplá se ohřívá v bojleru a stočné nevedem, páč tu není kanalizace
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:17
- Nahlásit
kejtlin
šerina sama pije a snědla skoro celý kuřecí prso,
Biluška
stočné nevedem,
tak to znásob dvěma, i tak mi to přinde hrozně moc my platíme cca 5000 za rok bez stočnýho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:18
- Nahlásit
kejtlin
ahoj lidi, mám super náladu, šerina sama pije a snědla skoro celý kuřecí prso
no tak prosimtě, to je moc dobře!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:24
- Nahlásit
Viděli jste někdo Uvolněte se, prosím, kde byla Tereza Pergnerová????
Mazec, ona byla úplně mimo!
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/210522161800 017-uvolnete-se-prosim/obsah/112515-tereza-pergner ova/
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:31
- Nahlásit
kejtlin
Je super, že se má psice líp. Ať ti dobrá nálada vydrží.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:33
- Nahlásit
pawLINka
Tak to je masakr, ta už by to fakt neměla brát
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:34
- Nahlásit
BrendaBenji
Nejlepší je, že chlapi práší. To jsem byla mrtvá.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:37
- Nahlásit
pawLINka
Já když jsem bydlela na Vinohradech, tak jsme bydleli nad tím klukem co jí upích Samuela. Smažka to byl hroznej, okrádal a mlátil svojí mámu a tak, no hnus...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:42
- Nahlásit
pawLINka
At´ti dobrá nálada vydrží
vydrží,pokud bude šerina v pohodě.
Biluška
dovolala jsem se denisy segře a taky o ní neví.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:43
- Nahlásit
pawLINka
BrendaBenji
voni bydlej u nás na sídlu, maj azyjata, alabaja, dovezenýho z ruska, dycky se modlim, aby nechodili na louku, čokl je stejnak furt zavřenej na balgoně, zakous už ovčáka, chtěj si pořizovat eště fenu, snad si to poříděj, až budou bydlet někde jinde, v tom domku s pořádnym plotem. Chlebeček jedný kámošce, co s nima bydlí v domě, vyhrožoval, že na jejího labroša pustí svojeho alabaja, eště jednou na něj labroš zavrčí - von ho totiž už skoro neudrží na vodítku, tak nechce, aby se alabaj rozčiloval, voba sou jak za groš kudla. Teda jako pergnerka a chlebajda. Pes je pořádnej, pěknej, moc, ale viděla sem ho jen z dálky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:48
- Nahlásit
kejtlin
dovolala jsem se denisy segře a taky o ní neví.
Nemělo by se to třá nahlásit na policajty? Byla se ta ségra podívat u ní doma? Essi tam třá Denisa neleží něgde na podlaze
Každopádně má mít zítra přednášku. Vezmeš to místo ní?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:51
- Nahlásit
Gerda
No tak to teda nic moc, puma ti chodí u práce, alabaja na sídlu, ty už jsi snad ohrožený druh Hele a nepříde ti že si zas něco sype do frňáčku?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:52
- Nahlásit
Biluška
zejtra mám denní, stejně tak v pátek v sobotu a neděli noční v pondělí ráno končím.v úterý máme v práci poradu,ale to je od 7.30 max do 8hod.
dominika-ségra denisy něco říkala, že měla sraz leopardů, to vím a ted´ něco říkalao slovensku jestli tam nejela, ale to není ověřená informace.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:53
- Nahlásit
pawLINka
Nejlepší je, že chlapi práší
no ale zase my leštíme a kraus se zavíjí ,tak ta má dost
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:59
- Nahlásit
pawLINka
Nemyslím si, že nutně musela být mimo. Vypadá střízlivě. A ty gesta? No, ty roky na perníku a háčku se podepíšou na člověku. Obzvláště, jestli brala jehlou.
Čímž nechci popřít to, že může být sjetá.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:03
- Nahlásit
impact
No já myslela mimo, jako že mlela úplně z cesty. Jestli je sjetá nebo ne, si netroufnu posoudit...
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:08
- Nahlásit
impact
Když mě zase přijde, že jak tenkrát dělala nějaký to realityšou tak vypadala docela dobře a byla dost v pohodě, ale co je s Chlebečkem tak je to o dost horší.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:09
- Nahlásit
BrendaBenji
Nevím jak to je, ale v každém případě jestli zase něco bere, tak je mi fakt líto těch dětí...
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:14
- Nahlásit
pawLINka
no tak to každopádně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:24
- Nahlásit
kejtlin
to vím a ted´ něco říkalao slovensku jestli tam nejela, ale to není ověřená informace.
No jestli se vykašlala na přednášky a odjela si někam na Slovensko tak ji osobně zabiju, rozčtvrtím, rozemelu do granulí, skrmím psům a ještě u toho budu zpívat operní árie
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:31
- Nahlásit
Biluška
No ty woe.
BrendaBenji
No, koukla jsem i na její 13. komnatu a vypadala podstatně lépe.
pawLINka
Aha, já ji neposlouchala. Jen jsem se dívala na její chování. Můj běžnej problém.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:35
- Nahlásit
impact
Tak to je chybáá. Ona totiž mlela neskutečný hovadiny. Buď se na ní tak šíleně podepsal heroin (což je divný, protože když uváděla Vyvolené, tak byla normální) a nebo fakt bere. Ale to jsou jen spekulace...
Ale ty srač-y, co mlela, si poslechni.
Biluška
Netuchám kdo je Denisa, ale začíná to být dobrá detektifka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:40
- Nahlásit
pawLINka
Netuchám kdo je Denisa, ale začíná to být dobrá detektifka.
Lektorka co má na starosti Kladno a okolí. Krom toho ještě Kejtlinina kamarádka.
Ale to s tím Slovenskem se mi nezdá. Páč ten sraz leoprdů byl minulý týden, to jsem s ní mluvila a říkala mi, že do pátku bude zpátky páč v pátek má školku. Tam ještě byla. Ale na přednášku co měla v úterý už nedorazila a je nesehnatelná
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:47
- Nahlásit
Biluška
Tak to nahlaš, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:50
- Nahlásit
impact
Na cajty? No přemýšlím nad tím...si říkám, že jestli tam někde leží a potřebuje pomoc tak každá minuta drahá. Na druhou stranu - já ji ani osobně neznám, netuším na kolik je spolehlivá a tak. Pokud se např. pohádala s milencem, práskla za sebou dveřma a vyrazila si na Slovensko a já ji nechám hledat policajtama tak asi nebude moc nadšená.
Asi nejlepší by bylo kdyby se tam Kejtlin skákla podívat a podle toho se můžem zařídit dál.
Kejtlin zajedeš tam?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:52
- Nahlásit
Biluška
Myslím si, že postrádat zaměstnance není nedůležitý důvod. Pokud tam bude fakt ležet, budeš si to do smrti vyčítat.. Minimálně by se mohli jít cajti podívat k ní domů...
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:52
- Nahlásit
Biluška
...ale je fakt, že už je to divný, když jí nemůžete sehnat takovou dobu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:53
- Nahlásit
No tak jim jdu teda zavolat, maximálně bude Denisa šíleně nasraná.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:55
- Nahlásit
Biluška
To je dobře, že tam zavoláš...
|