Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4392 . 4393 . 4394 . 4395 . 4396 . 4397 . 4398 . 4399 . 4400 . 4401 . 4402 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 08:38
- Nahlásit

pawLINka
se budu učit doma.
šiš co se zas budeš učit, dyťs psala že už máš fšecky zkoušky hotový???????

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 08:48
- Nahlásit

Alexa
Jenže přesně za 3 týdny mám absolutorium. Čeká mě ta největší zkouška.

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 08:56
- Nahlásit

pawLINka
tak se poradne uc, nebo....

Alexa
no ale byl v sobotu a ten předtím byl taky v sobotu takže svátky naprt
to mate blby, tady teda kdyz svatek vyjde na so - ne, tak je stejne volno v patek, aby jako vo to lidi neprisli, divnej system, pak se lidi divi, ze je tu draho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:00
- Nahlásit

tě bůch,volové
uš jedem do lázních za jéééžíškem??? abysem to nepropásla

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:00
- Nahlásit

leyenda
Jo jo, budu se učiti. Já vím, já vím.

malinka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:17
- Nahlásit

davidkova renata

četla to tu moje mami a chce ject takýý. Tak se připrafte budete mít dozor.

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:18
- Nahlásit

davidkova renata

uš jedem do lázních za jéééžíškem???

ještě ne, bo ještě nemám šprckovou hydru!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:34
- Nahlásit

Brýdééén, nemám žádné heské správy. Sem votrávená, bo mi ňák nevyšlo stávání. Co novýho? Kejtlin už má čupku f cajku?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:42
- Nahlásit

Gerda
nemám žádné heské správy.
chceš slyšet moje? 13 000 doplatek za vodu,dan z nemovitosti 2krát větší než loni,jako fakt nevi,patrně nás vystěhujou páč prostě NEMÁM!

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:49
- Nahlásit

davidkova renata
dan z nemovitosti 2krát větší
jsem na tom stejně. Jihočeská prdel bez pracovních příležitostí s nejvyššími cenami a poplatky = Tábor

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:53
- Nahlásit

davidkova renata
13 000 doplatek za vodu
COŽEEE???????????!!!!!!!!

dan z nemovitosti 2krát větší než loni
Hele ale v nějakym pořadu řikali, že Praha ty koeficienty vůbec nenavyšovala, možná že praha ani koeficienty nestanovovala, jak to, že máš dyaň 2x vyšší? A jak to, že daň žádnou neplatim? Je to tim, že nemám byt v OV? A to se teda platí i z bytu? To sou kurviska....

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:00 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
13 000 doplatek za vodu
coooo? prosimtě to nemám ani na celým baráku, platím cca 5000 ročně a to zalejváme zahradu, nejmíň 2x napouštíme bazén a čoklům vaničku každej tejden, přes léto 2x tejdně. Co s tou vodou děláš áááááá už to mám ty se denně cachtáš ve vaně

Gerda
Je to tim, že nemám byt v OV? A to se teda platí i z bytu? To sou kurviska....
nebuj příští rok už jí plati budeš dyž sis ten byt koupila

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:04
- Nahlásit

Budem ve Psovi budem ve Psovi. Příští pátek vyjde článek o závodu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:06
- Nahlásit

Gerda
Alexa
holky já nevim,fakt se mi chce brečet..já nevim jak je to možný,už dlouho to nechápu bo já dycky!!!! doplácim tak 4,5 litrů,vůbec nevim za co,sme tu dva a nahoře píči s 2 harantama na kočáru berou přeplatek v řádu tisíců! a vokolo to samý! nevim kde co a jak reklamovat bo prostě nemám šanci,jednou sem to zkusila a bylo to jen ztráta času.Vůbec se nekoupem ,jen f sobotu jak Bolek Polífka,normál se jen sprchujem,peru max. 2 krát tejdně! Samo že měsíčně se k tomu platěj normoš zálohy,jen nevim kolik,ale asi kolem 2 litrů..fakt mě to úplně vzalo,to snad paltim za všecky vokolo a nemám vodvolání

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:07
- Nahlásit

Alexa
zalejváme zahradu, nejmíň 2x napouštíme bazén a čoklům vaničku každej tejden
tohle tady už nechci slyšet! Že má někdo zahradu a bazén a je to celý tak velký, že tam můžou běhat psi!!!!!!!!!!!! Okamžitě to smaž a jdi si vypláchnout pusu mýdlovou vodou!

no tak to tam my teda rozhodně nebudem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:10
- Nahlásit

davidkova renata
Jestli máš zálohu dvojku měsíčně, ste tam dva a pravidelně doplácíš takovouhle raketu, tak je fakt někde chyba. Opisuješ si sama čísla z vodoměru a kontroluješ si to s tim vyúčtovánim? Jestli se na tebe někdo nepíchnul, pokud to teda vůbec de...Určitě se to musí dát někde vokontrolovat...jak řikam, já mám zálohu 100 a 200 a nedoplácela sem nic a doma s vodó operuju stejně jak ty, vany nemaje. Za někoho platíš, to je jistá věc.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:11
- Nahlásit

davidkova renata
holky já nevim,fakt se mi chce brečet..já nevim jak je to možný,už dlouho to nechápu bo já dycky!!!! doplácim tak 4,5 litrů,vůbec nevim za co,sme tu dva
hele a máte hromadnej vodoměr, nebo máš u bytu??? Každopádně to reklamuj, páč essi platíš 2litry zálohy a ještě takovej doplatek tak to neni normální
Gerda
Že má někdo zahradu a bazén a je to celý tak velký, že tam můžou běhat psi!
mi máme pidi zahrádku, půlka je naše, půlka čoklů a do bazénu teda rozhodně nesměj, tam se válím jen já !!!!!!! čoklům musí stačit vanička

gabifi
Člen
- Nahlásit

Gerda
Je to tim, že nemám byt v OV?
jo, je to tím. Pokud máš družstevní, tak platíš kousek daně každý měsíc, pokud jsi v nájmu, platí vlastník.

davidkova renata
nemáš něco s vodoměrem? Renato, ta částka za jeden reklamační dopis určitě stojí Zkontroluj staf vodoměru atd.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Gerda
no tak to tam my teda rozhodně nebudem.

ty ale budeš ve Světě psů a svět je větší¨
du do obory se povohlídnout po nějakým šikovným smrčku gde se pověsim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:13
- Nahlásit

gabifi
nemáš něco s vodoměrem? Renato, ta částka za jeden reklamační dopis určitě stojí Zkontroluj staf vodoměru atd.
no jiný vysvětlení nemám,ale já tomu vůbec nerozumim,chápeš?,nevim co mám kde načíst a mj to odečítali někdy v lednu a to děcko podepsalo,tagže..,prostě nevim co mám dělat

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:14
- Nahlásit

davidkova renata
a ten vodoměr je jenom pro váš byte, nebo jedete na společný s jinejma bytama

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:15
- Nahlásit

davidkova renata
á tomu vůbec nerozumim,chápeš
tomu nemusíš rozumět. Na vodoměru máš řadu čísel, to porovnej s loňským vyúčtováním a uvidíš jakou máš za ten rok spotřebu. Každopádně to reklamuj. Hele a nemůžeš se s někym domluvit kdo ti na to koukne???

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:15
- Nahlásit

Alexa
Kdy máme přiject na zahrátku na pudlata? Dokud sou eště maličká a heskááá? Sme si mysleli v sobotu....

gabifi
Pokud máš družstevní
ano, mám a ještě dlouho mít budu

davidkova renata
ty ale budeš ve Světě psů a svět je větší
takže budeme ve dvouch časopisech! Jupíííí! Mediální sme! Škoda, že do reportáže nemohla aji Maryje. Nebude chuděra vůbec hvězda, pokud nevyjde v tom Joyi. Musíme se vnutit do fšech kynologyckejch plátkůch, koně přítele podchytim s pihlonou, bestak tam brzo bude jako odstrašující přípat s drajvovým říbátkem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:17
- Nahlásit

davidkova renata
gabifi
Alexa
Hele ženy, u nás to bylo tak, že mě se dva roky netočil vodoměr, proto sem nedoplácela, ale ta částka se rozpočítala tak, abych aspoň něco platila. Neni možný, že to Renatě nějak debilně účtujou za ty rodiny, co maj velkou spotřebu? V každym případě tam někde chyba je, a já bych teda volala našeho dědu, bo ten umí a ví šecko!

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:18
- Nahlásit

Gerda
Sme si mysleli v sobotu....
to by šlo, akorát se zdržíme trochu dýl na cvičáku, páč budem sekat trávu, ale přijeďte dostanete hrábě

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:19
- Nahlásit

Mám jedno řešení pro mamku - buď se znova narodí, co nejdříf, nebo se dobře vdá - za tu spisovatelku, co napsala heryho plotra: http://www.novinky.cz/zena/styl/199745-miliardarko u-se-zena-musi-narodit-nebo-se-dobre-vdat.html

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:19
- Nahlásit

davidkova renata
odečítali někdy v lednu a to děcko podepsalo,tagže
nechali ti odečítači papírek s odečtem?
Hele, udělej smutný voko na nějakýho chlapa, ať ti vodečte vodoměr a pak se vnuť s tou hodnotou na tvýho dodavatele vody, třá udělali chybu v desetinné čárce nebo tak něco. Pokud je vodečet ok, v prdeli je vodoměr, páč podle tý ceny a záloh máš spotřebu jako městskej bazén

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:20 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

vodoměr máme u bytu a měřáky na topení též,ted sem na to číhla,doplatek za topení 9 000 tisíc!!! a to v kuchyni nikdy nezapínám topení,vůbec! a vodný stočný asi 4600!!
eště dodám že kdysi todle měl kámoš,řval jak kráva,nechal si kontrolovat nějakým znalcem měřáky,nejen že to musel zaplatit(tu kontrolu)ale stejně to nakonec musel zacvakat celý.
voptám se nějakýho souseda,ale šanci mám asi jako sněhová koule f pekle

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:20
- Nahlásit

Alexa
stejnak bude pršet, to nemá cenu sekat...

gabifi
může zažádat rovnou o výměnu vodoměru?

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:21
- Nahlásit

Gerda
Neni možný, že to Renatě nějak debilně účtujou za ty rodiny, co maj velkou spotřebu? V každym případě tam někde chyba je, a já bych teda volala našeho dědu, bo ten umí a ví šecko!
no to záleží na tom tady maj v panelákách každej u bytu svůj vodoměr a pak maj nějakej společnej v kotelně, a tam se ro rozúčtovává na všechny byty a předloni bo kdy jim praskla trupka za vodoměrem a cca půl roku jim tekla voda ven než to opravili a taky platili děsný prachy. Teď už si to hlídaj. To si Renata musí zjistit. No tak dědu zavolej néééé

<< 1 ... 4392 . 4393 . 4394 . 4395 . 4396 . 4397 . 4398 . 4399 . 4400 . 4401 . 4402 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání