| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:59
- Nahlásit
Tak jsem jim zavolala. Slíbili, že se tam zajedou podívat a dají vědět.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:04
- Nahlásit
Biluška
Tak jsem jim zavolala. Slíbili, že se tam zajedou podívat a dají vědět.
ty woe tadyk je detektífka v přímém přenosu. Hlavně aby byla v pořádku, pak jí můžeš zabít
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:10
- Nahlásit
Biluška
Nasraná? Tak má mít rozum, ne?
Alexa
Aby to nebyla vražda v přímým přenosu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:11
- Nahlásit
impact
Aby to nebyla vražda v přímým přenosu.
nestraš, nebo myslíš až jí zabí Biluše?????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:12
- Nahlásit
Alexa
Hlavně aby byla v pořádku, pak jí můžeš zabít
No pak ji zabiju zaručeně. Až jí budu zpívat tak bude litovat, že nebyla na fšech přednáškách hodinu před začátkem
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:19
- Nahlásit
Alexa
Jj, myslím to strašení..
Ale zase to beru podle sebe. Já bych se bez ozvání se na práci vyflákla jen kdybych ležela někde mrtvá nebo v bezvědomí.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:20
- Nahlásit
impact
Já bych se bez ozvání se na práci vyflákla jen kdybych ležela někde mrtvá nebo v bezvědomí.
Nápodobně... Proto mi přijde taky divný, že se vůbec neozvala. Ještě víc je mi divný, že to není divný její rodině...
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:21
- Nahlásit
No, myslím, že slečna nezvěstná má docela kliku že oryjent je od Kladna trošku z ruky, jinak.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:22
- Nahlásit
pawLINka
Ještě víc je mi divný, že to není divný její rodině...
Podle toho co říkala Kejtlin s ní rodina nějak v kontaktu není.
impact
Ale zase to beru podle sebe. Já bych se bez ozvání se na práci vyflákla jen kdybych ležela někde mrtvá nebo v bezvědomí.
Nápodobně. Ale každý takový není... jsou i tací, kteří se na půl roku zdejchnou a pak řeknou "jsem potřeboval být chvilku sám, tak soráč".
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:23
- Nahlásit
Biluška
Podle toho co říkala Kejtlin s ní rodina nějak v kontaktu není.
Tak minimálně je v kontaktu se sestrou...
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:37
- Nahlásit
voni bydlej u nás na sídlu, maj azyjata, alabaja, dovezenýho z ruska, dycky se modlim, aby nechodili na louku, čokl je stejnak furt zavřenej na balgoně, zakous už ovčáka, chtěj si pořizovat eště fenu, snad si to poříděj, až budou bydlet někde jinde, v tom domku s pořádnym plotem. Chlebeček jedný kámošce, co s nima bydlí v domě, vyhrožoval, že na jejího labroša pustí svojeho alabaja, eště jednou na něj labroš zavrčí - von ho totiž už skoro neudrží na vodítku, tak nechce, aby se alabaj rozčiloval, voba sou jak za groš kudla. Teda jako pergnerka a chlebajda. Pes je pořádnej, pěknej, moc, ale viděla sem ho jen z dálky.
To není asiat z Ruska ani alabaj, těžko říct co to má za původ, ale není to žádný zázrak, taková žižalka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:40
- Nahlásit
LucieS
To není asiat z Ruska ani alabaj, těžko říct co to má za původ, ale není to žádný zázrak, taková žižalka.
Aha, tak on o něm tak mluví, že je to alabaj, já se v nich samože nevyznám, to víš, mě to v porovnání s mařkou a ostatníma místníma čokliskama přijde jako velikej pořádňáckej pes...sem tolik azyjatů naživo neviděla - v tom případě pardon všem azyjatářům.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:42
- Nahlásit
pawLINka
Tak minimálně je v kontaktu se sestrou...
Tak asi je to ségře jedno....nebo ví, že je Denisa ten typ co se občas zdejchne a zmizí....kdo ví.
Jdu sekat trávu, vsaďte se, že do patnácti minut začne lít
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:46
- Nahlásit
Biluše se zase vedle zviditelňuje.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:48
- Nahlásit
A dokonce ve dvou tématech.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 16:13
- Nahlásit
Biluška
sem se ted´ vzbudila, byla jsem nevychrápaná ohledně šeriny, ty s tam nechala ject benga? ty woe mělas mi napsat smsku jela bych tam já!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 16:44
- Nahlásit
kejtlin
jsem si říkala, že nemáš určitě prachy na benzín. Příště už žádné takovéhle akce podnikat nebudu, přísahám Když jsem posledně chtěla pomoc tomu Turkovi co "zabloudil" tak mě to stálo tři stovky a to díky bohu, že jsem víc u sebe neměla a že Lilátko začalo chrochtat Kašlu na pomoc komukoliv a budu stejně sobecká a zlá jako zbytek světa
All
Akce Denisa - pravdu měli ti,co se klonili k názoru, že Denisa se prostě sebrala, na všechno se vykašlala a udělala si volno Startuju Míňu a jedu ji zabít. Pražáci zrušte si objednávky Vetamixu, maso přivezu já
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 16:49
- Nahlásit
Biluška
pravdu měli ti,co se klonili k názoru, že Denisa se prostě sebrala, na všechno se vykašlala a udělala si volno
ty woe to je pipina
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 16:55
- Nahlásit
Biluška
Už ti volali jako cajti nebo co? To dopověz. Jsem zvědavá.
Ale kráva je to na entou teda.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 16:58
- Nahlásit
impact
Už ti volali jako cajti nebo co? To dopověz. Jsem zvědavá.
Ne, laskavě se ozvala nějakýmu Kejtlininýmu kamarádovi, ten dal info Kejtlin a ta mě.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 17:14
- Nahlásit
Biluška
tak si dávej do prac. smluv smluvní pokutu za absenci na přednášce. Michalův šéf to tak řeší taky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 17:17
- Nahlásit
kachna_
tak si dávej do prac. smluv smluvní pokutu za absenci na přednášce. Michalův šéf to tak řeší taky
Dobrý nápad.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 17:20
- Nahlásit
Alexa
Ty vole, davítková se fakt vnutí fšude! http://www.super.cz/clanek/39299-stoleti-kubanci-p iji-hodne-kafe-kouri-a-sexuji.html
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 17:24 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
mocinky jí to sluší, tě zabije počki
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 17:30
- Nahlásit
Gerda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 18:05
- Nahlásit
tuším, proč to denisa udělala, protože prodala štěňata za dost těžký prachy, ale neuvědomuje si, že peníze dojdou a že podělala člověka. nasarala i mě, já jí nechala několik sms at´ se mi okamžitě ozve,jestli je v pořádku že jí shání 3 lidi, a neozvala se, aspoň že e ozvala radkovi.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 18:31
- Nahlásit
kejtlin
Peníze kazí charakter. Názorný příklad.
A s tím dáním si do smlouvy souhlasím. Ono dokud nejsou ti lidi postižitelní, je jim to jedno. Teda jak kterým. Mě je třá jedno, jestli jsem postižitelná či ne, páč nějaká zodpověnost tam je. A zase vím, že Biluška není pitomec, který by bez rozmyslu ty prachy strhával.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 18:43
- Nahlásit
kejtlin
Takže si madam s klidem řekla "prachy mám, tak co bych makala" jo? No tak to mě nasrala ještě víc, za tohle ji zabiju dvakrát
Tyhlety depičky typu "on se se mnou rozešel, nenávidím celý svět a nikoho nechci vidět" dokážu pochopit u náctiletý holky, ale ne u dospělé ženské. A i tu náctiletou holku bych profackovala pokud by nenastoupila do práce kde se s ní počítá a nechala ve štychu iks lidí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 18:50
- Nahlásit
Biluška
takže si madam s klidem řekla "prachy mám, tak co bych makala" jo?
asi tak
nikdo se s ní nerozešel,ale co říkal radek, tak jí začalo lézt na mozek, že bydlí sama a se psama to přepískla, měla už dřív potíže se sousedy a na to reagovala tak, že si pořídila další 3 velký psy, takže dle mého nemyslí hlavou a není ten typ, co dokáže udržet prachy, a projede to za voloviny.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 19:01
- Nahlásit
Biluška
a ještě navíc jsem jí vyjednala granule přes známýho, má je za levno a kvalitní, měli se někde setkat, ten plný auto granulí, vzal si kvůli tomu volno, já mu řekla, že peníze má to je v klidu, ten jel, volal jí a ona nic, ten vzteky neviděl pochopitelně, ani mu nenapsala sorry grancle si strč do pr*ele, takže je na mě naštvanej co jsem to domluvila, přitom se znají, tykají si, kdyby to byl cizí člověk, budiž. dohodli jsme se s radkem, že už jí nebudeme v ničem pomáhat.
|