| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:22
- Nahlásit
davidkova renata
vodný stočný asi 4600!!
no ale to bejt může, já myslela, že máš 15 litrů jen na vodě.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
doplatek za topení 9 000 tisíc,
vodný stočný asi 4600!!
hele a čím topíte??? a je to víc opropti loňsku? My teda letos jak byla dlouhá hnusná zima, měli větší spotřebu plynu. Hele ale to vodný stočný je stejně dost to máš skoro 30 tisíc za rok.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:38
- Nahlásit
davidkova renata
uprimne s vama soucitim, pani
ja jsem se kuliva nedoplatku vody i soudila, mi pripadalo jaxi evidentni, ze mam narok na vraceni preplatku, kdyz jsem pul roku jela na vlastnimi silami zajistenou a zaplacenou cisternu, pac vodovodni a kanalizacni rad se opravoval pul roku a provizorni vedeni nemelo dostatecny tlak, aby u me v baraku vytekla byt jen kapka vody. Na to jsem mockrat na vsech nadrazich upozornovala, dokazovala, ukazovala, prosila, vyhrozovala..., no nic, se 3 malejma deckama to jinak neslo nez tu cisternu, ofsem gdyz mi pak vyuctovali spotrebu a chteli nesmyslne vysokej nedoplatek za 0 spotrebu, tak jsem vypenila. Muzu teda rict, ze s poplatkama za advokata to vyslo tak 0 od 0 posla, trvalo to 2 roky, ale ulevilo se mi. Nenechte se takhle skubat, nebude to asi jednoduchy, ale neni mozny, abyste tolika vody ve 2 spotrebovali
to prece nemuze bejt mozny
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:41
- Nahlásit
davidkova renata
aha, já myslela, že to máš všecko za vodu.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:51
- Nahlásit
Gerda
pani ahoj moc prosim kuknete mam ten seznam takhle spravne?
Aleksa - 1x ten, co má Bajkonurka - L + 1x velkej na koně jako lejenda - neposílat, přivezu jí to
mamka - 1x ten, co má Bajkonurka - L - neposílat, přivezu jí to
kejtlin - 1x ten, co má Bajkonurka - L - neposílat, přivezu jí to
Pumpa -1x ten, co má Bajkonurka - L - posílat
malinka - 1x ten, co má Bajkonurka - L - posílat
pavlínka - 1x střední - M a 1x malý S - posílat
Dáška - 1x střední - M - posílat
makrela - 1x střední - M - posílat
Jimmijová - 1x střední - M - neposílat, přivezu jí to
gerdička - 1x na mařenku - M - neposílat, přivezu jí to
lejenda - 1x velkej pro koně - neposílat, přijede si, ale platí CACIBAMA
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:55
- Nahlásit
davidkova renata
to je nějaká blbost,už ty zálohy 2000 za měsíc jsou obrovské a ne ještě doplácet. Mrknu na svoje.Já mám zálohy za vodu 6500 a 3000 ROČNĚ, na jednu osobu teda, ale nešetřím nijak extra a nedoplácela jsem nic.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 10:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
ano, to by mělo být ouplně finálnické, dál uš na ně serte, pani, měli dost dní na přihlášení do akce, teťkanc už to vobjednejte, ať nám ty terminátoří nepřijdou až po vylínání psůch. Pošlete mi svý číslo účtu, rozešlu to všem + těm, co se jim to bude posílat navýšim částku o dva litry a vymlátim z nich adresy, ať z toho taky něco máme, ne? Třá dyby nám přišlo vyúčtování vody nebo tak.... )
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:06
- Nahlásit
Gerda
navýšim částku o dva litry a vymlátim z nich adresy, ať z toho taky něco máme, ne? Třá dyby nám přišlo vyúčtování vody nebo tak....hmm, jak nad tím tak přemýšlím, tak ten terminátro zas tak moc nepotřebuju
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:08
- Nahlásit
U nás na farmě:
A včera u vody:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:21
- Nahlásit
pawLINka
a kde máš tu nasranou? Ta je z nich nejlepčí, jak se tváří furt děsně ale děěěěsně nasejřeně ))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:24
- Nahlásit
Gerda
Ta je na fotce důle - jak plave.
A jinak ještě tadyk:
Nasraně tady nevypadá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:31
- Nahlásit
pawLINka
Nasraně tady nevypadá
to nemá cenu, dyš neni nasraná, takhle vypadá jak vobyčejnej mazlik )))) Ale fotky máš krásný, klobouček milostivá!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:32 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Gerda
to nemá cenu, dyš neni nasraná
Tak to ti ji budu muset někdy vyfotit v přítomnosti Mafiána od impact. Jessa ho nenávidí z celého srdce a jen co ho spatří, tak se s ní člověk nedomluví, pač nasadí ten nejnasranější xicht jaký umí.
A za pochvalu fotek děkuju. Sice mám foťák jak kráva, ale ty fotky za to stojí...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:48
- Nahlásit
pawLINka
ty fotky za to stojí...
to mas teda pravdu, jsou fakt moc krasny
moc se mi libi ta kuna (?) je to kuna?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:49
- Nahlásit
leyenda
Je to fretka. A čeká miminka, už má velký břucho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:49
- Nahlásit
pawLINka
nasadí ten nejnasranější xicht jaký umí
tak to jí hned vyfoť, mě byla ze všechn nejsympatičtější na tom sněhu - byla nasejřená za všechny picbumy světa ))
Sice mám foťák jak kráva, ale ty fotky za to stojí...
jo, to stojí! Taky bych si přála dobrej foťák, moc ráda fotim, ale neumim to, nemám cit pro tu fotku, vim, jak bych chtěla, aby vypadala, ale nejsem schopná to vyfotit. Když sme jezdili s chlapíkem po různejch zemích, dycky sem mu řikala, co bych chtěla na tý fotce mít, a von to dokázal vyfoťánkovat, bo to uměl. Takhle cvakam jen obyč mňoukadlem a závidim všem, co maj ty fotky krásný a bezvadňácký - třá teď vajfvolf a ty.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:51
- Nahlásit
pawLINka
heská farma.-))))))))))))))))))
Alexa
hele a čím topíte??? a je to víc opropti loňsku
ústředním topením a pokud si dobře pamatuju,měla jsem posledně za topení dokonce přeplatek cca 2 litry(teda zas jinde byly nedoplatky,tagže sem doplácela stejnak 4,6t),takže je to letos vo 11 t. víc????? to bych musela bydlet na sibiři,ale to prej bylo už v minulým životě,to mi ty kurvy asi poslali astrálně zpětně!!
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:51
- Nahlásit
Dobré deň!!!
pawLINka
Máte krásný žvížátka paní a fotky samo taky )))
leyenda
Ta kuna bude asi fretka ne? )))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:52
- Nahlásit
Gerda
Hele, já fotit vůbec neumím. Moc mě baví fotit a byla jsem vždycky naštvaná, že jsem nemohla vyfotit pséky v pohybu. A tak jsem si koupila trochu lepší foťák (není to zase až takový zázrak). Fotit s ním ale neumím - jen blikám a zkouším... Už se ty fotky ale lepší oproti začátkům.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:56
- Nahlásit
pawLINka
Je to fretka
hm, to sem se moc nepredvedla jako bijolog,
ale stejne je moc krasna
Gerda
Taky bych si přála dobrej foťák, moc ráda fotim, ale neumim to
mne se tvy fotky libej
ja bych rada umela fotit, ale neumim, nechci dobrej ani spatnej fotak, byl by mi stejnak na nic, ale nekdy je mi to lito
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 11:57
- Nahlásit
leyenda
paní, vy jste říkala, že se zajímáte o nějaké ty alternativní tydlencty, nejste třeba taky bylinkářka?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:07
- Nahlásit
makrel
nejste třeba taky bylinkářka
trosku jo, vy taky?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:10
- Nahlásit
Tak jsem první nástin koncepce odeslala k připomínkování ředitelce. Jsem zvědavá, co mi přijde zpátky.
Tadyk se totiž nedá pracovat bo ty dvě kravičky jsou jak trefený....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:12
- Nahlásit
impact
ty voe,jaxe vražděj ,ty sou hustýýýý.-))))))))))))))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:16
- Nahlásit
leyenda
no snažím se, bych právě potřebovala vědět, jestli bylinky pro lidi nejsou některé pro psy jedovaté, jestli se můžou používat všechny, nebo ne.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
No a piš v tomhle Koncepci dle standardů sociálních služeb.
Aktuálně teda Mamba drží Merci pod krkem a táhne ji po zádech přes celou místnost. Bože, to jsou magořííííííííííííííííííííííííííííííííí.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:29
- Nahlásit
Noch einmal.
Tentokrát s tenisákem....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:51
- Nahlásit
ahoj lidi, mám super náladu, šerina sama pije a snědla skoro celý kuřecí prso,teda snědla by ho,kdybych jí ho nechala,ale musím pomalu.rána na zádech se jí rozšklebila ještě víc,ale at´ to popraská ted´ pak at se jenom hojí,je veselejší a celkově lepší,dávala jsem zbytku smečky pamlsky a koukala z ohrádky,co že to mají dobrého, předtím jen ležela.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:54
- Nahlásit
davidkova renata
tak zavolej na dodavatele vody, že máš vysokej nedoplatek at´ se na to podívají, bud´ slušná a skoro breč a vyjdou vstříc, já takhle měla doplácet loni 25000 za plyn a byla to jejich chyby, vyfakturovali mě omylem někoho jiného.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:58
- Nahlásit
kejtlin
, šerina sama pije a snědla skoro celý kuřecí prso
tak vidíš,je to holka šikovná
já takhle měla doplácet loni 25000 za plyn a byla to jejich chyby, vyfakturovali mě omylem někoho jiného.
fak jo? ,no já tam nějak zavolám,až se nějak vzpamatuju
|