| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:22 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Alexa
hele ale jak voni ne a ne pochopit co je lákání a co ne,ty voe to se bavim ,viz poslední příspjeveček
rosnička
já sem chtěla Nyný jenom popsat, pro ty, co ji neznaj.
To ste se tu musely děsně nudit, beze mě, žejo?!
zná jí každej uš a nenudily!!!
edit : blejt budete uš ze fšeho,bohužel,my ted blejem z cvičákůch
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:23
- Nahlásit
pawLINka
hmm, za tu cenu to je fakt, a i tak, esli to nebude ani na kila, tak zkus polífkovou žíci denně a uvidíš. Uškodit mu to asi fakt nemůže.
davidkova renata
plutonyjum schováme Náně, ne? Nebo bych mohla Medvjeda narvat do nějakýho trapnýho voblečku, aby nepelichal, popřípadě mu udělat igelitový skafandr....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:25
- Nahlásit
pawLINka
no jo, ty taky nejsi "tam od nich".
Gerda+Lucynka
Můžu taky ten střední prosííííím? A kam mám poslat prchy a kolik? A ne že mi dáte nějaký falešný účet, třeba od Davítkový
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:25
- Nahlásit
davidkova renata
viz poslední příspjeveček
no nejlepčí příklad je ta holka jak píše že mu nebude dávat ani pamlsky ani hračku, páč si jí stejně nefšímá, že je roztěkanej, ale gdyž jim tam pak někdo nevim už kdo napsal že je to o naučení toho psa si třá hrát a né jen tupě jít zavolat strčit balon a víc si čokla nefšímat tak už dostane přes prsty že je OT
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:26
- Nahlásit
Pumpa
Mno, objednám a ufidím. A dám si taky
Hlavně, aby ho ta nožka přestala bolet, chjo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:28 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Alexa
a četla si gerdičky poslední příspěvek??
myslim její úplně poslední
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:29
- Nahlásit
davidkova renata
četla si gerdičky poslední příspěvek?
počítám že už má SZ
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:34
- Nahlásit
makrel
a jak to pak od Lucynky pojede k ostatním? ty terminátory
co já vim? ))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:40
- Nahlásit
Gerda
us mas banana?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:41
- Nahlásit
Alexa
Víš, já se nemůžu o výchově a výcviku s nikym hádat, sama mám dost málo zkušeností na ňáký machrovačky, jenomže na poradně je jelit mýho kalibru mnohem víc než odborníkůch, proto si myslim, že odrazovat od pamlsků je škoda, když si ty lidi jinak s přivoláním stejnak neuměj pořádně poradit, odměna nebo lákadlo může aspoň do začátku pomoct, třeba aspoň na upoutání pozornosti....nevim jak to říct, mě třeba netrápí vědomí toho, že pes si přijde hlavně pro ten piškot, když jde na zavolání. Nemám z toho pocit selhání...třeba je to špatně, fakt nevim...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:44
- Nahlásit
Gerda
kuji za přidání do seznámku.
mě třeba netrápí vědomí toho, že pes si přijde hlavně pro ten piškot, když jde na zavolání. Nemám z toho pocit selhání...třeba je to špatně, fakt nevim...
mi je to úplně jedno, proč přijde, hlavně že přijde ale já nejsm výcvikář ani kynológ
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:49
- Nahlásit
makrel
mi je to úplně jedno, proč přijde, hlavně že přijde
no jistě, šak řikam, že krs ty hory a to pocení sme ňáký provázaný -))))) Taky nejsu cvičitel a mařka cvičenec, zatim sme nebyli ani jednou na bedně )))
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Alexa
Gerda
leyenda
jéééžiš já to nemůžu uš číst ,čék by neřek jak moc způsobama se dá vyjádřit že něgdo pochopil leda tak úplný howno ,viz opjet poslední perla ,du rači ven,co myslíte mám si vzít sak se žrádlem nebo né?? co dyš mi nepříde bez něj?? si ho rači vemu,ale dám tam něco co můžu jíst aji já a sežeru to sama
Gerda
...třeba je to špatně, fakt nevim...
ale hovno!akorát si nemusíš leštit égo jak tě ten čokl vobdivuje dyš uš holt nigdo jinej,no
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Gerda
že pes si přijde hlavně pro ten piškot, když jde na zavolání.
no hele a o čem myslíš že celej ten výcvik je??? Udělám něco dobře mám odměnu a je jedno essi je to pamlsek, balonek, pohlazení nebo klík, udělám to blbě, nejen že odměnu nedostanu, ale navíc je na mě páneček nasratej, eventuálně dostanu dodržky. Jako přectava, že pes bude dělat co mi na očích vidí protože mě milákuje???? takovejch je velmi málo. Píšeš jim to tam moc hezky, akorát mám pocit že už tě brzo utnou
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:50
- Nahlásit
davidkova renata
a gde to tam fšichni čtete? mě to nechce do výcviku pustit
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:51
- Nahlásit
Alexa
Jako přectava, že pes bude dělat co mi na očích vidí protože mě milákuje???? takovejch je velmi málo
jsou takoví, ale i tak je to spojené s tím, že je člověk krmí a stará se o ně. Připadá mi to normální, že to tak je.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:53
- Nahlásit
Jak to tak čtu, tak jsem ráda, že k RD nechodím. Ináč teda já všechno všechny učím na pamlsky a nebo na balónky, pač vždycky těm lidem říkám, že oni taky nechodí do práce zadarmo.
No asi změním taktiku a vlastně eště ušetřím za pamlsky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:54
- Nahlásit
makrel
musíš bejt registrovaná,jinak tě to nepustí,téma cvičáky a cvičáky
Alexa
Jako přectava, že pes bude dělat co mi na očích vidí protože mě milákuje???? takovejch je velmi mál
no tam nejni rozhodně ani jeden a beztak ho musíš nějak vychovat,nejlépe fstachem a ten se tvoří nejlépe jídlem...pes jitrničku sežral...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:54
- Nahlásit
makrel
le i tak je to spojené s tím, že je člověk krmí a stará se o ně. Připadá mi to normální, že to tak je.
ale tak tos pochopila úplně, ale úplně špatně ten pes musí dělat co ti na vočíh vidí, lépe řečeno ještě před tím, jen na to letmo pomyslíš, protože tě milákuje takovou jaká seš, ne kvůli kusu žvance tak to tam aspoň podávaj
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:55
- Nahlásit
pawLINka
Ináč teda já všechno všechny učím na pamlsky a nebo na balónky,
taky a pak nemám narozdíl od jiných problém s přivoláním,protože pes letí s radostí, protože si myslí: Panička mě volá, to mi chce určitě něco dát, nebo si se mnou hrát" a neplazí se s otráveným ksichtem, že mu kazím zábavu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:56
- Nahlásit
Alexa
musí dělat co ti na vočíh vidí, lépe řečeno ještě před tím, jen na to letmo pomyslíš, protože tě milákuje takovou jaká seš, ne kvůli kusu žvance
Fungá to tak i u chlapů?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:56
- Nahlásit
Alexa
takovejch je velmi málo.
jo a bydlej fsici v modrym kralovstvi
ja bych chtela vedet jednu vec - voni si privrzenci fakt vsichni mysli, ze to, co tam hlasaj je uplna pravda nebo je to hra? Ze tra vedi, ze to tak neni, ale delaj jako ze jo aby mohli bejt opravneny, slavny a popularni?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 13:57
- Nahlásit
Alexa
tak se asi zaregistruju, ať se dozvím, co dělám tolik let blbje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 14:00
- Nahlásit
leyenda
voni si privrzenci fakt vsichni mysli, ze to, co tam hlasaj je uplna pravda nebo je to hra? Ze
zajímavá otáska ))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 14:00 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
pawLINka
Fungá to tak i u chlapů?
hele vono to nefungá ani u těch čoklů, ale navař chlapovi domácí svíčkovou a budou se dít vjeci, to samý s čoklama, buď ho máš na stopce a přivolání pořád na h.... nebo ho uplácíš pamlskama/balonkem a čokl běží na přivolání s radostí
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 14:00
- Nahlásit
pawLINka
Fungá to tak i u chlapů?
chvili jo, ale vetsinou jim to nevydrzi
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 14:01
- Nahlásit
leyenda
ale vetsinou jim to nevydrzi
no a pak musí nastoupit to uplácení
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 14:01
- Nahlásit
Alexa
leyenda
Kazíte mi mé ideály. I když za těch skoro 6 let jsem je asi už ztratila.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 14:03
- Nahlásit
pawLINka
Kazíte mi mé ideály
tak promin, ten tvuj je urcite vyjimka co potvrzuje pravidlo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 14:05
- Nahlásit
pawLINka
Kazíte mi mé ideály
a tak vždycky je něco za něco, už jsi zažila aby někdo dělal něco úplně nezištně?????
leyenda
ten tvuj je urcite vyjimka co potvrzuje pravidlo
|