| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 15:54
- Nahlásit
Gerda
já už mařku stříhla dvakrát, když se mi vrtěla při vystříhávání noch.
ale nůžkama a já stříhám pudlata strojkem a nepředpokládám že ta píp ju stříhala nůžkama
vim vo nich símťa!
no že o nich víš, ale už je máš?????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 16:00
- Nahlásit
Alexa
to se stříhaj už tak maličkýýý???
Teťkonc sem dokoukala Blade jedna a dvě, musim jít s kámoškou zas chytat to rovajlérku, eště furt je samotná, a teď je objevená na sídlu. Tak my dem na lof, jesi mě kousne, tak už žádnýho psa nikdy chytat nebudu! At si jí de laskavě chytat fyfyjová!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 16:34
- Nahlásit
kejtlin
a jak jsi slavila, dobrý? a co se ti honí hlavou, jeslti to není tajný?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:16
- Nahlásit
makrel
oslava dobrý, zůstalo po závodech to zdravý jádro, co se mi honí hlavou, no moc se toho stalo po závodech a na oslavě a po oslavě a nechci na to myslet a pořád se mi to vrací nikdo mi s tím nepomůže, musim se s tím nějak srovnat sama.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:20
- Nahlásit
kejtlin
jestli jsi nikoho nezabila, tak to neřeš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:34
- Nahlásit
makrel
jestli jsi nikoho nezabila, tak to neřeš
a jestli jo,tak ho skrm,čoklů na to máš dost
a neřeš furt píčoviny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:35
- Nahlásit
makrel
ne nezabila to neboj, ani jsem se neporvala, držela jsem se, ale spíš si psychicky ublížilo spousta lidí, a i mě podekly takoví lidé od jakých bych to absolutně nečekala a jsem naprosto a absolutně v hajzlu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:40
- Nahlásit
jo a volala gherda,rotvajlerku držela,ale ta se jí vysmekla,radši jí pustila bo jinak by se svlíkla z vobojku a už by nebyla vůbec za co vzít.Je tam vodchytofka,ale vypadá na "odborníky" ,sem zvědavá jestli jí chytěj,ta čuba je tam minimálně 2 měsíce ,je prej starší a asi jí není dvakrát,furt si lehá
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:46
- Nahlásit
kejtlin
jo, to člověka dostane, ale pořád máš plno lidí, kterým na tobě záleží a na které se můžeš spolehnout, tak se soustřeď na ně.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:51
- Nahlásit
Ahooj!!
Jsem uplně mrtvá. To už neni pro mě, abych to ve svým věku táhla od pátku do neděle. Hlavně ten pátek byl vostrej. Jme to rozjeli poměrně vostře, padla za vlast flaška jablíčka, třešňovýho Amundsena, flaška Magistra, flaška ferneta na Ferneta. A každýho panáka jsme zapíjeli sangrií. Pak jsem ve svým stanu našla kamaráda, kterej co si pamatuju chtěl odjet dom a nějak to nezvládl. No a vzhledem k tomu, že jsme nevypili ten sud, tak jsem ho dopíjeli v noci na dnešek. Takovej víkend jsem nezažila od svých studentských let.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:52
- Nahlásit
Baico
to je hezkýýýýýýýýý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:52
- Nahlásit
makrel
to jsem si myslela o těch co mi fakt ublížili jen sedím kouřím už třetí krabku cigaret,piju kafe a tečou mi slzy už ani brečet nemůžu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:54
- Nahlásit
kejtlin
fuj, věřím, že to je hnus, ale bude ti akorát blbě a když se zachovali hnusně, tak za to nestojí, aby sis ničila zdraví, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:57
- Nahlásit
makrel
mě blbě nebejvá ani po chlastu ani po cigaretách většího množství a i kdyby tak co, aspoň zhubnu, odvčera jsem měla jen trochu polívky a kuřecí maso na grilu, to jsem byla ještě celkem v poho, až dneska to na mě dolehlo. je neuvěřitelný kam dokážou lidi zajít jen aby druhýmu ublížili.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 18:00
- Nahlásit
kejtlin
jo, lidi jsou svině,i když to vím, tak mě to taky furt překvapuje.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 18:18
- Nahlásit
kejtlin
pani, nebrecte, mne se z toho hned udelalo smutno, kdyz jsem si vas predstavila, jak sedite a kourite a ste smutna.
Lidi jsou vetsinou zli, sobecky a podrazaci, dyt proto taky mame radsi ty nase pejsky, ne? A vy jich mate hodne, to mate od nich hodne lasky a ti vas nepodrazej. Kdybych mohla, tak bych k vam jela na kafe, ale sem moooc daleko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 18:22
- Nahlásit
Totálně zpackaná akce dortička - je to starší kousek, docela malá, má kulatej zadek - jakože nemá propadlý stehna, srst má ještě zimní, ale je nejspíš nemocná, pořád si lehá, hodně dejchá, jednak je teda asi ve stresu z nás, dvanak si lehá furt. Na buřta mi přišla, nejdřív i na piškot a na maryji, má pejsky ráda, ale jak sem se na ní pokusila vztáhnout ruku, odběhla. Na buřt sem si jí nalákala až pod sebe, čapla jí bohužel za obojek zespoda, vona mě chuděra chytla za ruku, ale nekousla, já držela, pak hodila hlavou, už to vypadalo že se mi vyšmejkne z vobojku, já pustila (sem debil, vim), mezitim vodchytáře zatkla policyj, že někomu naboural auto, po půl hodině ho pustili, von udělal pokus odchytu a vona mu utekla. Prchla nám a už se k ní nelze přiblížit.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 18:23
- Nahlásit
Gerda
třeba se do zítřka zase zklidní.. co zaúkolovat někoho kdo bydlí přímo tam, kde se pohybuje? nebo to není v civilizaci?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 18:35 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit
kejtlin
sedím kouřím už třetí krabku cigaret,piju kafe a tečou mi slzy už ani brečet nemůžu
Tak se na to už vybodněte . Hele, vono se to takhle sem tam vytřídí a kvalitní kusy zůstanou, to se stává celkem zákonitě. Je to nepříjemný, ale svět s tim nestojí a nepadá, takže si v klidu dobulte, podívejte se do zrcadle, ať máte přehled, jak ste činaná (určitě hodně, úpa vidim ty vopuchlý voči, fleky ve vobličeji, voteklej nos a ten pocit, že máte v krku kartáč, ten je z přehulení ) a hezky si tváří v tvář řekněte "Tak tohle se, holka jedna ušatá, muže stát jedině Tobě, bo věčího vola by nenašel, dyby si nohy ke kolenům ušoupal!"
P.S (Já vás teda neznám, ale na mě to zabírá squěle, skuste to, za to nic nedáte.)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 18:41
- Nahlásit
dík všem za podporu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 18:42
- Nahlásit
kejtlin
simtě, to my děláme pro zviditelnění
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 18:55
- Nahlásit
makrel
mluv za sebe joo!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:07
- Nahlásit
makrel
leyenda
se zviditelňujte víc,moc to nepomáhá.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:23
- Nahlásit
kejtlin
a co by ti pomohlo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:26 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Tož su byl zakópit velmi dobrý salámek pro tu čupku, eště se nerozmrazilo maso, du si ukovat řádnou smyčku a opět na ní vyrazim. Vemu aji misku s vodó, je chůdě žíznivé. A dyš ju nenajdu a neulovím, zítra je pobuzeruji v odchytofce, aby poslali zkušené lofce se síťkou. Nevim jesi s uspávačkó, dyš čupka vypadá, že má srce. A to je špekuluju, von furt lehá a dýchá. Tak aby jí uspávadlo nezabilo. Držte palce můrečky.
PS: to se musí stát zrovna mě, kerá se bojim psůch! Taky mmi mohli seslat k lovu nějaký normální plémě! Třá bišonka!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:29
- Nahlásit
kejtlin
http://www.youtube.com/watch?v=wyPBwBn4tjk
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:32
- Nahlásit
Gerda
pani zkuste koupit uzenou makrelu, nevim jak na psy ale na kocky to zabira, je to tuze vonave.
Zkusene lovci by mohli pouzit i odchytovou tyc, ale kdyz jde tak blizko, ze ji muzes chnapnout za obojek, zkus ji pres hlavu navlivknout smycku z voditka, ale musis ji k ni priblizovat nak zboku nebo zvrchu spoustet kdyz bude zrovna jist, ne ji jit s ni proti cumaku to zacne couvat.
Drzim palce, ja bych rada pomohla, ale nemam odchytove pomucky na psy, do sklopce byse dortici nevesel ani nos a do pdberaku tak hlava leda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:33
- Nahlásit
leyenda
nevim asi nic,mě co dokonale zná lidi a nenáší je,protože jsou to svině se tohle stane to je do nebevolající debilita naprostá!!!!!!!!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:34
- Nahlásit
lucYnka XIII
pani zkuste koupit uzenou makrelu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:34
- Nahlásit
makrel
tuhle písničku jen slyším a mám husí kůži hnusem, ale tos nemohla vědět.díky.
|