| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:36
- Nahlásit
kejtlin
ježiš promiň, tak to jsem fakt netušila, my to teď máme jako oblíbený hit, dokonce navádím lidi, ať si to vezmou na závody jako hudbu na volnou sestavu v kulturistice.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:37
- Nahlásit
makrel
leyenda
už to neřeště
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:40
- Nahlásit
makrel
pani zkuste koupit uzenou makrelu
kejtlin
tuhle písničku jen slyším a mám husí kůži hnusem
šiš dyk je výborná ,chceš teda Šmouly třá??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:40
- Nahlásit
kejtlin
nazdar pani sem ti fčera zapomněla pogratulovat a teď koukám že to nějak špatně neseš, teda spíš mi to připadá že to neunesli ty který si porazila . Vyser se na ně. Na druhou stranu buď ráda že se to vytříbilo teď a né až fakt o něco půjde. Drž se pani
Gerda
ty jsi normální lofkyně. Držím palce ať ju odchytneš.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
šiš dyk je výborná
že jo, jí může konkrovat tak maximálně Moje střevíčky jsou jako ze zlata a Darinka Mandarinka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:45
- Nahlásit
makrel
jí může konkrovat tak maximálně Moje střevíčky jsou jako ze zlata a Darinka Mandarinka
ale hele essi má ráda třá rap,tak todle bé vončo
http://www.youtube.com/watch?v=T4tej2QRgYw&feature =related
protože totiž se tam píše:
této pohádce vidíme prvopočátky rapu a vůbec hlavní aktérku, Marii Rosůlkovou, která stála u jeho vzniku a stala se jeho průkopnicí...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:46
- Nahlásit
kejtlin
slecno kejtlin, nepremyslela jste o sebevrazde? za duhovym mostem pry zadni zli lide, co nebohym slecnam ublizuji, nejsou.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:46 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
davidkova renata
woe kde tam máš rap???????????
ty jo fakt tam je
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:47
- Nahlásit
kejtlin
Bude líp.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:51
- Nahlásit
a co tohle?
http://www.youtube.com/watch?v=JxB-Uw_S-lk
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:52
- Nahlásit
Normální mňůůůzik by nebyla?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
makrel
ty jo fakt tam je
dyk ti to povidám ..nářez ,tudle pohátku myluju a eště starou Popelku se Štědroněm ,tam sou taky super fláky
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
nene, dneska frčí pohádky
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Vostříhaný pudlata:
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:53
- Nahlásit
Alexa
to už se vytříbilo předtím,ta co to bojkotovala nastoupila se psem po zkouškách a s čubou rok a půlpřed zkouškama a vyklepla jsem ji já a dalších 6 lidí, se mě ptala jak je možný,že jsem já vyhrála, axa teda hezky pracovala ztratily jsme dohromady jen 4 body na poslušnosti já a další 3 mezi nima ona jsme byli hodnoceni přísně, jak na klasických zkouškách, jenže ona vypadla na vědomostní nezná absolutně zkušebák, plete si NZŘ a MZŘ, zkoušku ZKO neznám myslela asi ZPO obranářskou,řekla mi, mi řekne rozhodčí co mám dělat, já na to ale jak toho psa připravíšm když nevíš na co, a ona si to přečtu na netu, proč si to nepřečetla před závodem, věděla, že tam budou otázky ze zkušebáku a my čtyři budeme mít těžký, aby to bylo spravedlivý vůči začátečníkům, ti řekne, že pes má 15 zubů v horní čelisti a 12 ve spodní, že nepodmíněný reflex je to, že psa v něčem nepodmíní a pes to neudělá, za co by měla dostat body, za to, že je debil a šla se psem, kterýho koupila napůl udělanýho? a sčubou se kterou dělá chyby začátečníka, že jí nasadí ve 3měs elektriku, aby nehonila kočky, to nemá cenu, ale kvůli tomu smutná nejsem to jsem tušila, že skončí ona fiaskem.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:53
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=0iXtF7o10k4&feature =related
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:55
- Nahlásit
argosek
nejsem nabohá slečna, s 10ti lety karate a 8mi lety taekwon-da nejsem tak nebohá abych nedokázala rozbít hubu komu si zamanu, hlavně o tom víš hovno tak se prosím nevměšuj velmi trapnými vsuv kami děkuji
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:57
- Nahlásit
makrel
ten hajnej je normální ped´ák to je jasný
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
makrel
ty voe,Fčelí medvííítcíííí..to dneska ani nepudu spát a budu pařit do rána )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Alexa
ty sou kuásný!!!
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
asi jo, ale dětem se to líbí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:01
- Nahlásit
davidkova renata
to dneska ani nepudu spát a budu pařit do rána
no kdybys viděla, jak já jsem vždycky nadšená, když tydle hity někde hrajou a jak na mě fšichni ostatní blbě čumí....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:06
- Nahlásit
makrel
ten hajnej je normální ped´ák to je jasný
asi jo, ale dětem se to líbí
co víc si může pedofil přát.-)))))))))))))
jak na mě fšichni ostatní blbě čumí....
sou to blpcííííííííí a to sme eště nerozbalili ty Šmouly
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:07
- Nahlásit
davidkova renata
tak gdybychom někdy někam jeli, tak bude pohádková diskotéka!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:12
- Nahlásit
makrel
tak gdybychom někdy někam jeli, tak bude pohádková diskotéka!!!!!!
tak už se plánovalo nějaký to společný grilování..tušim zrovna u kejtlin..ta si může pozvat toho úchylnýho hajnýho třá a my se zpijem do němoty Rychlejma špunta,a béme se svíjet jak bajadéry v rytmu Třech vořechů pro Popelku
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:13
- Nahlásit
argosek
hele a za duhovej most muzou i lidi? ja myslela, ze je to jen pro zvirata a pokud tam muzou lidi tak si kejtlin moc nepomuze, ze jo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:13
- Nahlásit
Děfčata, tak vona je někde f čudu! Sem to strašně posrala, sem jí tak vyděsila, že je teď někde chuděra úplně vyřízená! Snad jí z toho lovu nekleplo! Tak si pudu eště sehnat rypku. Vlítnu na ní zas zejtra, teď už bude tma a neuvidim jí.
Aleksa má krádný pudlata, škoda, že nevostří ten foťák na ně )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:16
- Nahlásit
Gerda
škoda, že nevostří ten foťák na ně )))
simtě sem ráda že zmáčknu to tlačítko aby to fotilo, je to automat tak to má vostřit samo né????
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:18
- Nahlásit
Gerda
a co to je vubec za fenu? kde je a proc se poflakuje jen tak?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:21
- Nahlásit
kejtlin
nejsem nabohá slečna, s 10ti lety karate a 8mi lety taekwon-da nejsem tak nebohá abych nedokázala rozbít hubu komu si zamanu, hlavně o tom víš hovno tak se prosím nevměšuj velmi trapnými vsuv kami děkuji
az pujdes priste na karate, nezapomen si chranic hlavy.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:22
- Nahlásit
lucYnka XIII
hele a za duhovej most muzou i lidi? ja myslela, ze je to jen pro zvirata a pokud tam muzou lidi tak si kejtlin moc nepomuze, ze jo
no jasne - vzdyt se preci pise, ze tam na nas nasi zesnuli pejsci cekaji .
|