Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4338 . 4339 . 4340 . 4341 . 4342 . 4343 . 4344 . 4345 . 4346 . 4347 . 4348 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:23
- Nahlásit

argosek
bud´ v klidu a hled´ si své hlavy.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:23
- Nahlásit

Alexa
Takový krásný pudlata! A ty je ani neumíš vyfoťánkovat )))

lucYnka XIII
je to fen dortice, poflakuje se tu už děsně dlouho, už jedna zpackaná akce odchyt proběhla, vodchtovka už se tu dvakrát pokoušela, dycky jim uteče, nám teda taky, ted to bylo poprvé, co vylezla přímo mezi lidi a přišla tak blízko sama od sebe. Jinak předtim k sobě nenechala přiblížit nikoho, dycky hned prchla. Jenže teď už je po tý dlouhý době asi chuďátko vopuštěný, hladový a tak, dnes byla nejlepší příležitost jí chytit a vzít aji k vetoj, a já neudržela. Neměla sem tu smyčku, blbě sem ju vzala za vobojek, halt no. Vidim jí z balgonu,je před barákem, letim

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:24
- Nahlásit

davidkova renata
a jó vlastně, jen jestli nás tam kejtlin vezme, když ví, že jsme pohádkoví ouchylové

argosek
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:34
- Nahlásit

kejtlin

bud´ v klidu a hled´ si své hlavy.

hledim, zeno, hledim, nemej obavy. ale to vis, jsem jemny a citlivy clovek a tak se zajimam i o sve blizni a kdyz vidim cloveka v nouzi - jako treba ted tebe - snazim se pomoci.

ve zruci budou od cervna otvirat kurzy ukrivdenosti a sebelitosti, tak kdyby sis chtela privydelat, mozna by bylo jeste volne misto lektora.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:56
- Nahlásit

čus žumpice, trek je zdárně dotrekařen. Střízlivět budu ještě asi tak týden, zítra pojedu do práce pro jistotu vlakem Je to nádherný sport

Dělá tu něgdo výcuc za poslední týden? Prosím prosím,smutně koukám

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:15
- Nahlásit

Děcka, zase neúspěch, odchytář ze mě nebude. Už sem měla krásnou rychlostahovací smyčku připravenou, ruku provlečenou s půl kilem salámu, krásně sem si jí nažrala, přisalámovala až blízko k sobě, když sem hejbala sebou, miskou s vodou, flaškou, nic. Jak sem hnula špagátem, čuba v trapu. No, minimálně je teď nadlábnutá půl kilem drůbeží mortadely.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:24
- Nahlásit

Gerda
Jak sem hnula špagátem, čuba v trapu. No, minimálně je teď nadlábnutá půl kilem drůbeží mortadely.
asi bude mít špatný zkušenosti s hejbacím špagátem. Co jí zkusit nalákat někam do uzavřenýho prostoru

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:28
- Nahlásit

Du spát, ráno se vstává, přeju úspěšný lof!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:36
- Nahlásit

Alexa
Co jí zkusit nalákat někam do uzavřenýho prostoru
zkoušela sem si jí odvést na ten salám na dětský hřiště, co má plot, ale ani prd. Ona si ten salám vezme ráda, ale ne za každou cenu. Eště bych si uměla představit, že jí krmim, a někdo za psem přehodí smyčku. Anebo tu odchytovou tyč...nevim, vona nepřijde, lkdyž na ní jdeš přímo, dělala sem, ž du kolem a z kapsy mi padaj salámy, že se na ní nedívam, docela se jí líbilo, když se chválil jinej pes, myslim, že na pejska by šla, sem zvědavá, kdo mi pučí bišona jako volafku na dortíka ))) Ale rotvíkářííí tu sou, pověřim kámošku s lepčí pracovní dobou a koneksema, aby je zaúkolovala.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:39
- Nahlásit

Jinak maryje je děsně naštvaná stran těch vypranejch pelechůch ))))

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:59
- Nahlásit

heledte kdoz ste meli zajem o furminator hlaste se mi na mail lucia13uk@seznam.cz, napiste mi hlavne velikost jakou chcete, uplne nejradsi bych byla kdyby si to vzal nastarosti jeden clovek vsechny objednavky od czpsaru sesbiral a dal mi vedet konecnej pocet.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 22:19
- Nahlásit

lucYnka XIII
Na starost to nechci, ale jeden bych si taky prosila )) Ráno ti to dám do mailu, domácí nápojka mě do mailu dnes nechce pustit.

leila
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 22:24
- Nahlásit

Biluška
výsledky hodím zítra
Jinak jsem byla o víkendu v Pitárné jsem na Vás myslela, že bych se i stavila, ale mé tělo bylo silně proti

rosnička
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 22:41
- Nahlásit

Gerda
maryje je děsně naštvaná stran těch vypranejch pelechůch ))))
Proboha, co ste tomu ubohýmu psoj udělaly?

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 22:57
- Nahlásit

rosnička
Proboha, co ste tomu ubohýmu psoj udělaly?
bohužel sem seznala, že všechny psí deky chtějí vyprt, i tak jsem učinila, čímž sem milostivou naštvala. Celý domek sem jí vyklidila a přestlala, přičemž jsem tam našla jednu prachofku kerou sem hledala a naštěstí nenašla, pročež sem prach dlouho neutřela. Teťkonc, dyš je nalezená, sem jí i použila a hned vyhodila ))))

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 02:26
- Nahlásit

HLAAAAAAAAAAAASUUUUUUUUUUUUUJTEEEEEEEEEEEEEEEEE

prosim hlasujte, kdo nebude hlasovat co pul hodiny pro tyhle cokliky na toho poslu Honzika

Bak http://nejpes.blesk.cz/pejsci/fotosoutez/nejpes-z- utulku-iii.-jenom-pro-utulky/bak-z-kocici-nadeje.h tml

Rasta http://nejpes.blesk.cz/pejsci/fotosoutez/nejpes-z- utulku-iii.-jenom-pro-utulky/rasta-kocici-nadeje.h tml

Curly http://nejpes.blesk.cz/pejsci/fotosoutez/nejpes-z- utulku-iii.-jenom-pro-utulky/curly-kocici-nadeje.h tml

Sisi http://nejpes.blesk.cz/pejsci/fotosoutez/nejpes-z- utulku-iii.-jenom-pro-utulky/sisi-z-kocici-nadeje. html

Blanka http://nejpes.blesk.cz/pejsci/fotosoutez/nejpes-z- utulku-iii.-jenom-pro-utulky/blanka.html

Hlasy můžete posílat od 3.5. do 23.5. každou půlhodinu mezi 6:00 - 0:00.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 06:26
- Nahlásit

Fstávat a makat, ale fofrem, dneska je té práce tolik, že musí máknout nejmíň tři lidi, aby ji zvládli.

leila
S myslivcema? Jsem si říkala, že je jich tam nějak moc . Proč bylo tvé tělo proti? Jsme byli na Stonožce, to je od Pitárné tak půl kiláku, možná ani ne

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 06:37
- Nahlásit

Biluška
Proč bylo tvé tělo proti?
protože jí na zádech seděla opička!

Jak to že se tu zase chrápe???

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 06:50
- Nahlásit

makrel
protože jí na zádech seděla opička!
No bóže, to nám všem Za ten víkend tam proteklo tolik piva, co jindy za rok. Hospodský ještě teď blaženě sčítá tržby a plánuje co si koupí

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 06:55
- Nahlásit

lucYnka XIII
jsem fsem vasim pejskum udelala klik a poslala odkazy svym znamym,
tra aspon nekdo klikne

dobre rano vespolek

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 07:01
- Nahlásit

Biluška
Hospodský ještě teď blaženě sčítá tržby a plánuje co si koupí
příště nakup sudy a ještě vyděláš

leila
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 08:14
- Nahlásit

Biluška
kdepak s myslivcema, s keltama jsem tam byla

tutaj v této chaloupce, jestli vám to něco říká a asi tam budu častějc, tož se někdy stavím

Pumpa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 08:43
- Nahlásit

Biluška

Fstávat a makat, ale fofrem, dneska je té práce tolik,

mám napracováno ze fčera....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 08:43
- Nahlásit

Dobré ráno všem

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 08:46
- Nahlásit

Zdravím všechny.
Tak jsem dnes dokončila akci: odbarvení obarveného půjčeného oblečení na dítě.
Předehra:
omylem vkládám k bílému prádlu červené, ručně barvené, tričko
Hlavní děj:
Odbarvuju v savu perex narůžovělé prádlo
Dohra:
vyndavám z pračky melírované prádlo ze kterého pustila část původní barvy. Růžová zůstala netknuta, naopak vypadá jasnější.

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 08:50 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

čau trumpety
lucYnka XIII
kdoz ste meli zajem o furminator hlaste se
já chcí já chcí ale nevim jakej potřebuju poradu od zkušenejch. chci to na velký normálně chlupatý čokli a jdou s tím česat i pudlové????? essi jo tak aby s tim šli i dlouhovlasý pudlové

kachna_
yndavám z pračky melírované prádlo ze kterého pustila část původní barvy.
zase ruční výroba každý kus originál, to jen tak někdo nemá

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 08:55
- Nahlásit

Alexa
každý kus originá
nebejt to půjčená konfekce

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 09:03
- Nahlásit

Dobré ráno, poklikáno fšem, taky nevim, jakej chci furminátor - asi takovej, aby s nim šla česat maryje, i dyš neni pudlatá ani normální.

kachna_
símťa, to je jasné, savo odbarvuje, dokonce aji zažlucuje. Teď si to prostě celé zničila a budeš muset ušít nové šatičky pro původní děcko. Hele pani, kdyby kámošky dávaly oblečky po harantech, kerý z toho vyrostly, do dalšího kola, mám pro vás taky hrábnout po tašce? A jak moc máte housátko staré? Asi půl roku?

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 09:10
- Nahlásit

Gerda
Asi půl roku?
asi rok. Ale za oblečení budu moc ráda.
Já mám právě taky použitý, ale Klára plánuje ještě jedno dítě, takže ho budu vracet. Samozřejmě, že tohe byly ty nejpohodlnější kusy

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 09:15
- Nahlásit

kachna_
zkuste pani to cmouhovate pradylko nechat tra pres noc namocene ve Vanish pro bile pradlo, vetsinou to funguje, ja taky obcas neco vobarvim
Gerda
mam strasnou spoustu obleceni po harantkach 6-10 let, vsechno malo noseny, vyprany, natrideny a poskladany v krabicich, akorat nevim, jak vam to dovizt, pac to by se mi do auta neveslo ani nahodou

<< 1 ... 4338 . 4339 . 4340 . 4341 . 4342 . 4343 . 4344 . 4345 . 4346 . 4347 . 4348 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání