| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:26
- Nahlásit
pawLINka
a co budeš, až se doučíš?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:27
- Nahlásit
makrel
Sociální pedagóg.
A ináč střední mám obchodku, ale v kanclu se teda nevidím.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:29
- Nahlásit
pawLINka
sociální pedagog je jedna známá myslím. dělá vnějakém ústavu poradkyni. To budeš chtít dělat?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:33 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
makrel
Nene, s mentálně postiženými pracovat nechci. Spíš bych chtěla do oblasti rizikové mládeže nebo jako asistent pedagoga... Ale kdoví kde skončím no...
Edit: Ještě je zajímavý dětský domov nebo něco podobného, ale to se hledají pracovní místa těžko...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:34
- Nahlásit
pawLINka
mentálně postiženými pracovat nechci. Spíš bych chtěla do oblasti rizikové mládeže
no nevím, co je lepší
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:36
- Nahlásit
makrel
Rozhodně různé rizikové skupiny. Já bych s postiženýma neuměla. I s drogově závislým i s děckem ze soc. slabšího prostředí se domluvíš. Ale totok bych neuměla.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:37
- Nahlásit
makrel
Nejde o to, co je lepší, ale na co se cítím... Mentálně postižení mi nevadí, ráda s nimi pracuji, ale vím, že bych to nevydržela denodenně x let. Na to prostě nemám.
Radši budu pracovat s děckama, kde vím, že to zvládnu hodně let bez újmy.
Třeba jsem byla na praxi v ZŠ na psych. léčebně (něco jako "předpasťák"). Byla jsem tam jako asistent pedagoga - vyfasovala jsem několik děcek a dostala zadané, co s nimi mám tu hodinu probírat. To mě bavilo. I když kamarádka tam celou praxi ani nevydržela, protože na ty děcka neměla. Té chudině sprostě nadávali a nedonutila je napsat do sešitu ani čárku...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:40 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Doporučuju reportáž z musherského závodu Šediváčkův long. Klikněte na čas 0:49.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:43
- Nahlásit
makrel
Když s postiženými, tak takhle:
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:43
- Nahlásit
impact
Já se nedomluvím s nikým, max. s dospělýma a to je občas
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:46
- Nahlásit
impact
To video je super celý. Třeba Zina, která se nemohla vymáčknout a nebo ten zvracející reportér.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:47
- Nahlásit
makrel
Já se nedomluvím s nikým, max. s dospělýma a to je občas
A dyk vo tom to je. Já vím, že nemůžu sedět 8 hodin v kanclu u PC, tak se tomu snažím předejít. Vím, že nemůžu dělat s mentálně postiženýma, tak budu hledat práci jinde.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:48
- Nahlásit
pawLINka
třeba Zina, která se nemohla vymáčknou
no ta byla drsná
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:49
- Nahlásit
pawLINka
A dyk vo tom to je. Já vím, že nemůžu sedět 8 hodin v kanclu u PC, tak se tomu snažím předejít. Vím, že nemůžu dělat s mentálně postiženýma, tak budu hledat práci jinde.
Přesně tak, jenže třeba já mám celkem dost požadavků, takže mám omezený výběr
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:53
- Nahlásit
makrel
No ale to já taky.
Já mám spíš problém, že mě prostě baví dělat v hospodě. Ale přece nestuduji proto, abych dělala někde v pajzlu za 8 tisíc...
Největší noční můra pro mě je kasa v Kauflandě nebo v Tescu. To bych se asi po jednom dni neustálého pípání šla zastřelit. Potřebuju akci, možnost se trochu seberealizovat a trošku volnější pracovní dobu.
A jinak ty máš práci v poho, ne? Učíš tu anglinu a děláš překlady jestli to dobře chápu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:58
- Nahlásit
tě bůch,kreténi..něco poctatnýho???
pawLINka
Nene, s mentálně postiženými pracovat nechci
tak co děláš na týdle foře???????????
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 10:59
- Nahlásit
davidkova renata
ale mám výýýbornou dyjetku,sice trošku omezující,ale jediná co fachčí za ty léta všech možnejch zkoušenejch,neznám nikoho komu by výrazně nezabrala,dokonce se tá ta váha jakž takž udržet i pak,pokud čék nejni úpa debil a nežere jak magor všecko co vidí..my to s kámoškou takhle táhnem vod srpna
Tak ta by se šikla, taková činaná dyjetka se dycky hodí, čék nigdá neví, že jo......hlejte, mejla máte, tak sem s ní!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 11:00
- Nahlásit
davidkova renata
Skoumá nepřítele, co jinýho?!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 11:03
- Nahlásit
davidkova renatacus pani!jsem vam psala meily,hazite na me bobek,ci co?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 11:06
- Nahlásit
davidkova renata
Myslím, že rosnička to dobře vystihla.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 11:11
- Nahlásit
pawLINka
dobře vystihla.
V tom sem dobrá. Onehdá sem vystihla moment, kdy zmizel šéf a vzala sem roha do galantérky pro jehlice.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 11:16
- Nahlásit
rosnička
ty voe,ty seš eště naživu?????????????????????????????? : nějaký poctatný novinky f tvým životě,třá svarba za mylyjounáře,povití paterčat nebo tak něco??????????
emila pošlu,essi je stejnej,ale nevim zda mi naskočí bo semti ho douho uš nepsala..možná bys mohla poslat ty mě jen tak,abysem ho zas voživila!
Onehdá sem vystihla moment, kdy zmizel šéf a vzala sem roha do galantérky pro jehlice.
sou někerý důležitý momenty v životě lickým ))))))
nemethova5
dyk sem vodpověděla,ted aš bo sem nestíhala.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 11:20
- Nahlásit
davidkova renatajj,ale krasa,ze,hlavne,ze tam mam pojisteni,proti dlouhodoby nezamestnanosti,tak to jsem jaksi nepochopila,no nic,jdu se chystat na cvicak,hazim na ne kulove,tak zatim.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 11:27
- Nahlásit
makrel
max. s dospělýma a to je občas
učit dospělé je občas psycho páč všicí mají nějaký problémy - rozvody, nemoci rodičů, potíže s výchovou dětí...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 11:29
- Nahlásit
nemethova5
,hlavne,ze tam mam pojisteni,proti dlouhodoby nezamestnanosti
no todle sem ale nepochopila doted a tys mi to taky nevosvětlila..CO to teda znamená u nich????
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 11:31
- Nahlásit
pawLINkaNejvětší noční můra pro mě je kasa v Kauflandě nebo v Tescu.
Presne timhle vyhrozuju detem, kdyz mi pripada, ze se dost neuci
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 11:35 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit
davidkova renata
Jo, eště žiju . Poctatný zmněny se nekonaly, dyš teda nepočitám fakt, že fčíl sem uš dlouhodobě vopravdu ščasná, coš je vlastně zmněna jako víno, řekla bych . Vo svarbje se začíná mluvit, zbytečně často a nahlas na můj fkus . Jelikoš sem ale mazaná jako vdolek, zatim sem tydlety protistátní řeči vetovala prohlášenim, že stejnak nefim, f čom bysem se já, mladej žabec vokolo štyrycítky, měla jako vdávat, bo krajky a satén vodmítám a f kostýmku přectírat distynguovanou dámu je nad moje síly . Tož průbježně prohodim, že sem eště fakt na žádnej šikovnej vohos nepřipadla (zvlášť dyš mi zatrhli ty síťovaný šatky, co sem si pro tuto sváteční chvíli mínila uháčkovat ) a je to. Zatim mi to prochází.
Paterčata teda taky né, i dyš i vo těch se začíná ňáko nahlas . Že prej bysem bula skvjelá matka . Nigdo nebere vohlet na starýho čéka, kerej fčas do vomrzení upozorňuje, že harantííí nesnáší , to je svět, todleto. Mužu já za to, že mě prevíti milujou ? No nemužu! Bestak to dělaj naschvál a vješej se na mě z vrozený poťouchlosti, hadi jedny nestydatý.
A co vy, pani, vdaná, vdaná ? Pochlupte se!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 11:47
- Nahlásit
rosnička
sním či bdím? Vy ste duch? Ste patrik švajzí? Proč nechcete paterčata? Dyš si jich eště šest adaptujete, můžou hrát závodně fočus....a dyš budou dobrý, budete bohatá....Nechcete s nám laskavě někdy někam ject?
Nazdar bejci, mám hlat, musim k mamince.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 11:49
- Nahlásit
mám únavu, musím do postele
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 11:49
- Nahlásit
rosnička
mladej žabec vokolo štyrycítky, měla jako vdávat
no jako na můj fkus ste na vdafky eště moc mladá!!! čék by se nemněl ženit z mladický nerozvážnosti!!! dyk víte jaký to má násletky! f případě ,že nevíte tak vám tp povim: katastrofální!! a navís dyš vám uš ted zarthli sítovaný šatky,co by dělali po svarbě?????? Mně se to nelíbí,pani ,budte bdělá a vostružinatá!!!
a gde bydlíte,furt tam jak tudle nebo změna nějaká?
|