| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 08:07
- Nahlásit
kachna_
Dobré ráno,
snídaněěěě
to je správnej motivační budíček
Jinak jsem teda fstala ve třičtvrti na sedm, páč ty hnusný čoklové už mě moc votravovali
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 08:12
- Nahlásit
kachna_
jídloooooooooooooooo
nestíhám,přijde kladeč záchodový
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 08:14
- Nahlásit
davidkova renatacau,uz zas?to dela nejak dlouho?jak budes jeste dlouho chodit ven s nanou do obory na WC?hele hledam nejaky fajny programek na video,kdy to dela ruzny efekty,ale jsem pablb,nejde mi to,chtela jsem ti to poslat pekne uz upraveny.jinak ruku od amina mam pekne oteklou!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 08:14
- Nahlásit
ahoooooooooooj vseeem doufam ze mate taky tak hezky slunecno jako mam jaaa
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 08:15
- Nahlásit
kettyne tu je pod mrakem a zimaaaa pani zimaaaa!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 08:16
- Nahlásit
Uaaaaa dobré ráno
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 08:27
- Nahlásit
nemethova5 no toto tady zatim slunce a modra obloha treba to vydrzi a treba taky nee a zacne lejt ...jinak na teplomeru bylo neco malo nad nulou ale na slunicku je krasne
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 08:28
- Nahlásit
kettytu jsou mraky a je kosa jak blazen,to je duben,to je duben
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 09:34
- Nahlásit
Dobré jitro, tady je slunko, náladu mi zvedla maryje, hned sem jí ráno zmlátila, bo byla velice velmi hnusná na fenu, která z ní měla dokonce radost!!!!!!!Zcela pravděpodobně jsem ve svém vzteku byla natolik přesvědčivá, že už sme pak brázdili louku i se zlaťandou, kterou mařka normálně taky dost nesnáší. Majzla sem jí totiž úplně plnou taškou pytlíků na hovínka, který sem vyfasovala od známé z čekpointu. Mám hovnosáčky asi tak na rok. A máma mi zas udělala svačinu, teď už přitvrdila a nemaskuje mi papriku mezi plátky šunky, teď mi prostě dala naférofku papriku do sáčku s jablkem. Za to mám ale v chlebech dva druhy salámů. Mňáááááám svačinečka dobručká, už jím a kávu piji a taky vodu se šťávou a pak si půjdu čudnout a makat - jak se máte? Už jste vzhůru a připravujete se na krásný nový den? Copak nám asi přinese. Aleksa dnes musí jít na stopy, mamka taky - Aleksičko, že si má davítková řikat hlášení na nečisto, že jo? Sme se tomu fčéra smáli, že bude hlásit kolem delvity - vystupte si, čelem ke mě, co tady děláte? ))) A důchotcům bude brát hole z ruk.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 09:52 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
má davítková řikat hlášení na nečisto, že jo?
no to určitě a taky hlášení na stopu: Pane rozhodčí psovod renata ... se psem Nána ... jsou připraveny na stopu podle zkoušky ZMT, předměty označuje zalehnutím. To samý poslušnost a obrana, ale to určitě umí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 10:03
- Nahlásit
Tady je kosa a velké mraky a přijela jsem, ale za 3 hodiny zase jedu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 10:04
- Nahlásit
Alexa
psovod Renata se psem Nánou )))) Ty vado ciki cik )))) to samozřejmě neumí, zase jí to pokazí, jako minule, dyš nevolala Stůůůjte.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 10:19
- Nahlásit
Gerda
bude hlásit kolem delvity - vystupte si, čelem ke mě, co tady děláte?
a eště řeknu..ruce vzhůru a vodhotte zbran ..budu děsně důležitá...chvíli ale jen bo služebna policyje je hnetka za rohem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 10:22
- Nahlásit
davidkova renata
nazdar psovode renato se psem nánou )))))))) kde máš vlčáka? Musíš hnetka vyměnit dečku kanystrterapeut za obojek polycyje a řikat, že tam děláš preventivní zákroky...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 10:23
- Nahlásit
Gerda
že tam děláš preventivní zákroky...
jako myslíš ynterrupční????? nebo snat kastrační??????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 10:35
- Nahlásit
davidkova renata
polycejní......proč by jinak pes Nána měl obojek polycyje?! Tak může mít obojek veterinární gynekolog...nebo dekulééér ))))))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 10:38
- Nahlásit
dobre skoropoledne
davidkova renata
jídloooooooooooooooo
pani na fotkach nevypadate, ze mate kladnyvztah k jidlu, asi mate dobry spalovani, ze jo?
nestíhám,přijde kladeč záchodový
mne vopravovac , teda mozna, ze pride, dys koukam na hodinky, tak asi nepride
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 10:42
- Nahlásit
nemethova5 no tady je takle to je z rana a porad se to drzi uz je i tepleji slunicko to ohriva hezky vse
http://img192.imageshack.us/img192/709/img2490d.jp g
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 10:46
- Nahlásit
davidkova renata Gerda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 11:07
- Nahlásit
davidkova renata
ty hele, mamko, jak si řikala vo tom popruhu, co má do busu hyjena na hyjenu - sem ho našla na hafbu: http://obchod.hafbezobav.cz/index.php?akc=detail&i dvyrb=3064&kateg=156
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 11:14
- Nahlásit
Gerda
to nejni von.. essi dobře koukám tak timdle mutu hubu prostě vomotáš či jak to říct.tamto je prostě normální jako koš,ale ne z drátů,ale z řemínků,takže je měkkounkej a smotáš ho do dlaně,ale asi bé drahej ,tagže má polycejní pes smůlu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 11:21 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
davidkova renata
pani, tuto?
to by měli mít na Barrandově. Eslivá je to vončo, tak vám sem hodim na ně telefón, abyste si to kdyžtak mohla objednat/zamluvit.
http://www.askino.cz/index.php?menu=114&skupina=11 310-11703
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 11:23
- Nahlásit
davidkova renatahm,takovej ma hajan,jak delal vytloukacku v nahubku,peknej,kozenej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 11:26
- Nahlásit
kachna_
jo todle bé vončo!! kuju..kolik ta sranda stojí,sem to tam nenašla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 11:33
- Nahlásit
davidkova renata
no protože tohle je velkoobchod - dodavatel. ceny už si fakt nevybavim.Tel 251 511 437, tak se zeptej. Je to páskovej obojek od trixie na ovčáka. teda asi ta devítka. Kdyby nevěděly, tak ten co měla Verča na Maxíka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 11:52
- Nahlásit
kachna_
Kdyby nevěděly, tak ten co měla Verča na Maxíka
zajímavá ydentyfykace
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 12:01
- Nahlásit
zdárec, probrala jsem se z mrákot, vyrazila psy ven, za chvíli nakrmím a půjde zase spát za tlučení kladiv,řezání motorových pil a cirkulárky to bych se posrala ve tři už musím zase vstát, ject pro maso, naigelitkovat ho do mrazáku a ject na druhou noční
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 12:31
- Nahlásit
davidkova renata
jo todle bé vončo!!
símťa, víš, jak f tom ten nebohej pes Nána bude vypadat? Jako nějaký z lesa vylezlý strašááák ))
kachna_
Kdyby nevěděly, tak ten co měla Verča na Maxíka
já ti nevim holka.... ))) myslim, že mi to vůbec nepomohlo ))
kejtlin
zdárec, probrala jsem se z mrákot
nemělas vstávat v 10?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 12:44
- Nahlásit
Lidi mě se nic nechce a za chvilu zase jedu
|
leyenda
Člen |