| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:20
- Nahlásit
Tak jsme přišli z venku. Jessie je OK. Nohu má krásně zatáhlou, lítá jak střelená a celkově vypadá, že jí nic nechybí.
Ještě že tak...
Zítra bude mít odpočinek (ve čtvrtek jezdím domů až pozdě večer a chodíme jen na venčící prochajdu) a v pátek se uvidí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:27
- Nahlásit
gabifity vo.e to vypada jak moje morce zezadu!!!
davidkova renatacusss,az ted jse se dovalila ze cvicaku,bylo supeeeeer!jen ten hajzl mrnavy cerny mi prokousl ruku a prokousl stofardovy tlamu,asi ho za chvilku zabiju!!!!tak hyperaktivniho cokla jsem fakt nezazila,zlatej hajan!pan hajan byl s nama,almara zasejc skakala na fika,ten byl radosti bez sebe.
pawLINkafoukame na pacinku,at se brzy uzdravi.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:28
- Nahlásit
Uš sme taky dojeli z práce, maso se bude vyzvedávat jindy. As f sobotu, jesi povezem s lucynkou kočku na řezání noch. Odteď bude mít každá lucynky kočka poznávací znamení - mínus jedna noha. Už se těším, až nalovíme ty Babety ségry, co se teprva naroděj f parku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:31
- Nahlásit
gabifi
normální zlaťanda, akorát holt trošku zvláštní
Trošku teda jo
kachna_
Jak to dopadlo s mentoškem?
Dobrý. Sme pokecali, za tři týdny s náma pojede na oblastku. Mezitím má ještě narozky, tak musím něco vymyslet. Loni jsem ho vzala do cukrárny, ale to se neosvědčilo - jednak byl jak prase (na jezení zákusků nějak nemá jemnou motoriku) a za druhé se dost přežral a obávám se, že noční směna s ním pak měla moc práce . Dárky dostat nemůže. Teda může, ale tamní personál mu nedovolí je mít
Mimochodem tvůj plot byl dneska slavnostně zprovozněn . Za šílený prachy jsme objednali ty chybějící součástky. Pak jsem ten balík přivlekla z pošty. Mášenek zdárně zabil půl dne tím, že lozil po zahradě a instaloval drát. Dalšího půl dne mi ukazoval bebínka, páč se spálil o kopřivy a musela jsem ho litovat. Teď jsem pustila psy. Ta zdrhací ludra je zase někde v lese. Asi vím gde jsem udělala chybu - ten obojek jsem jí měla nasadit
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:37 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Biluška
ten obojek jsem jí měla nasadit
tos mi připomněla jak jsem se tudle rozčilovala-čekala jsem důležitej telefon a foun furt nic, sem byla děsně nasraná a posléze jsem zjistila že foun zvonil, ale doma na stole, a já byla nasratá v práci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:46
- Nahlásit
Biluška
Michal řikal, že to prej bylo strašný, když instaloval drát. Kromě jiného se prej popálil o kopřivy a já jsem ho vůbec nepolitovala
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:47
- Nahlásit
Biluška
Teda může, ale tamní personál mu nedovolí je mít
Ani když to bude něco normálního? nemyslím třeba pes nebo kapesní nožík
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:48
- Nahlásit
Alexa
Mě se bohužel stalo něco mnohem horšího - někdo mi volal na mobil, v práci, já mezitim listovala v papírech, pročež mě napadlo, že nevidim na stole mobil, že mi ho zas někdo ukrad, takže sem ho začala hystericky hledat, jendou rukou, bo f tý druhý sem měla mobil a mluvila sem do něj!!!!!!!!!!! A to se mi stává aji s brejlema, že je hledám a mám je na hlavě!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:51
- Nahlásit
makrel
Ani když to bude něco normálního? nemyslím třeba pes nebo kapesní nožík
Jednou jsem mu dala plakáty se psama. Zakázali mu je nalepit na zeď, prý je to proti předpisům Pak dostal plyšovýho psa - nehygienické, jsou v tom roztoči a bůhvíjaké breberky. DVD s klokanem Skypym mu teda nechali, ale on si ho rozlámal když měl záchvat vzteku. Tak nevím co teď, asi nějaké oblečení - proti tomu nebudou v ústavu nic namítat a když si sám vybere tak by snad mohl mít i radost.
kachna_
Kromě jiného se prej popálil o kopřivy a já jsem ho vůbec nepolitovala
Tak nelitovat Mášenka nebylo možné, páč vyváděl tak, že jsem málem volala rychlou a havrany
Alexa
tos mi připomněla jak jsem se tudle rozčilovala-čekala jsem důležitej telefon a foun furt nic
To nic, drobné mouchy časem vychytáme
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:52
- Nahlásit
Gerda
jendou rukou, bo f tý druhý sem měla mobil a mluvila sem do něj!!!!!!!!!!!
tak na tebe nemám
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:55
- Nahlásit
Biluška
Zakázali mu je nalepit na zeď, prý je to proti předpisům Pak dostal plyšovýho psa - nehygienické, To je trapné,tím si přece nemůže ani ublížit, kdyby jako měli z toho strach. Myslíš, že bude mít radost z oblečení?
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
teď jsem se vážně pobavila http://www.novinky.cz/veda-skoly/198137-klimatolog ove-patraji-po-ztracenem-teple.html
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Gerda
brejle teda nehledám, protože když je nemám na hlavě, tak prostě niv nevidím, ale s mobilem se mi to stává běžně, mluvím do něj a hledám ho, klíče od auta taky mám je v ruce, ale lítám po baráku většinou hledáním už v časové tísni, pak mě zarazí zpravidla děda a říká mi něco o klíčích já na něj, prosimtětedńestrašnepospichamahledamklicevodauta a děda no dyt´ jó, máš je v ruce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:02
- Nahlásit
tady máte jeden ze života
Mladík se připotácí k dívce sedící u stolu.
"Hele, nešla bys tancovat?"
Dívka rozpačitě špitne: "...Nooo...Ano.."
"Tak běž, nemám si totiž kam sednout
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:05
- Nahlásit
makrel
To je trapné,tím si přece nemůže ani ublížit, kdyby jako měli z toho strach
On má dost často záchvaty vzteku kdy třá bije ostatní kluky a tak. Je jasné, že nemůže mít nic ostrého, těžkého a tak podobně. Ale to, že nemůže mít plakáty na zdi je podle mě prostá buzerace a nic jiného
Myslíš, že bude mít radost z oblečení?
Myslím, že jo. Jednou si na výstavě koupil tričko s malamutem a to nosí asi ještě teď. Myslím, že mu ho násilím sundávali ve sprše a v bazénu, jinak ho nesvlíkal nikdy Zkusím sehnat zase nějaké psí, to by se mu určitě líbilo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:06
- Nahlásit
tady ještě jeden historickej
Jdou ženy na prvního máje v průvodu a každá nese jedno z písmen, která tvoří nápis:
VŠE CO MÁME, PRO MÍR DÁME!?
Ta co nese třetí M říká té, co nese Í:
"A ne, aby ses nám zase ztratila jako minule!?"
Biluška
Zkusím sehnat zase nějaké psí, to by se mu určitě líbilo
hele tudle jsem viděla supr na aukru
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:07
- Nahlásit
Biluška
Ale to, že nemůže mít plakáty na zdi je podle mě prostá buzerace a nic jinéh
taky bych řekla
Zkusím sehnat zase nějaké psí, to by se mu určitě líbilo
tak to možná jo, a co něco s autama?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:11
- Nahlásit
od slepičího dobrodružství u radka jsem se několikrát sprchovala a stejně pořád cejtim slepice, to je zvláštní....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:12
- Nahlásit
Alexa
hele tudle jsem viděla supr na aukru
Na aukro nemám registraci. Teda někde mám, ale už jsem ji asi pětkrát hledala a nenašla . Zkusím to někde přes net nejspíš.
makrel
tak to možná jo, a co něco s autama?
Auta ho neberou. Akorát psi a mobil. Mobil ze mě páčí co se známe, ale odolávám, ten nedostane. Jednak by ho při prvním záchvatu rozmlátil a za druhé mi bohatě stačí, že sponzoruju kredit holkám, další děcko co by vedlo nekonečné hovory by mě finančně zruinovalo
Jdu se svalit, nedrásejte a gdo nebude zítra dřít ten mě nakrká
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:16
- Nahlásit
Biluška
Jdu se svalit, nedrásejte a gdo nebude zítra dřít ten mě nakrká
přicmrnduju, bo vstávám ve 4.40.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:20
- Nahlásit
makrel
,bo vstávám ve 4.40.
to tě lituju já přemejšlim essi v 6.30 nebo až v 7.00, ale vidim to na 6.30 budík a v 7.00 možná fstanu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:22
- Nahlásit
makrel
Alexa
já nepůjdu spát vůbec a budu se ukládat ke spánku zítra kolem 8hod ranní.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:25
- Nahlásit
kejtlin
já nepůjdu spát vůbec
No dobrá tedy
budu se ukládat ke spánku zítra kolem 8hod ranní.
V deset ti zavolám . Moc spánku není zdravý
Alexa
ale vidim to na 6.30 budík a v 7.00 možná fstanu
Dostaneš do dršky, počki až tam něgdy přijedu
makrel
přicmrnduju, bo vstávám ve 4.40.
Konečně někdo s pořádnou pracovní morálkou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:31
- Nahlásit
Biluška
V deset ti zavolám
jasně, protože je vás takových víc, tak s tím dopředu počítám a vypínám zvuk, pakliže na to zapomenu tak mi zcela určitě zavolá někdo kdo mi nevolal půl roku a bude chtít pokecat.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 00:28
- Nahlásit
Gerda
Už se těším, až nalovíme ty Babety ségry, co se teprva naroděj f parku
jaky Babety segry??????? uplne ti hrabe jak narodej sakrys to to se musi hlasit musi se to vsechno vykastrovat(teda melo by vona to s nima taky neni zadna sranda ty venkovky jsou vychcany jak mraky a lovej se pomalu), vis kolik je kocek milijon a muze za to ten debilni pes z Macha aSebestovi jak do toho slüchatka prej - Halo halo halo proc je kocek malo a tak stekam jako hrom at je kocek milijon. pres drzku mu tim sluchatkem meli dat ja ted nic nestiham bo je milijon kocek
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 05:12
- Nahlásit
okamžitě fstávejte!!!!!!!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 06:11
- Nahlásit
makrel
okamžitě fstávejte!!!!!!!!
díky, žes mi to připomněla!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 06:31
- Nahlásit
Okamžitě fstávejte a děte dřít.
makrel
Nestačí, že jenom fstanou, pak by se s kafem flákali něgde u telefize
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 07:24
- Nahlásit
Dobré ráno,
snídaněěěě
kafe:
a pro psy:
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 07:29
- Nahlásit
kachna_
čau,neměla bys tam něco jako ovoce a mlíčko k tomu?
|