Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4293 . 4294 . 4295 . 4296 . 4297 . 4298 . 4299 . 4300 . 4301 . 4302 . 4303 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Pumpa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:25
- Nahlásit

zasraná pastvina

tak třeba tam budou učit pasení....

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:27
- Nahlásit

davidkova renata
gdy???????????????????????????????????????

doufáme že do neděle to nestihnou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:29
- Nahlásit

Alexa
doufáme že do neděle to nestihnou
tak jim to narušíme
Pumpa
tak třeba tam budou učit pasení....
jako nějakej pasák že tam bé?a bé pást ty socyjální pracovnice?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:31
- Nahlásit

davidkova renata

no vidíš, to mně nenapadlo....
to by nebylo špatný, třeba by mohly ty šlápoty pracovat na ten cvičák...

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:32 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
jako nějakej pasák že tam bé?
ty woe seš nějaká nenasytná, nahatej fík a loudilský esemes ti nestačej???

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:33 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

by mě zajímalo, jak můžou bejt někteří lidi tak hnusní sobci.
jo a není to na nikoho tady.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:39
- Nahlásit

Pumpa
by mohly ty šlápoty pracovat na ten cvičák...
třá šlapat stopy na speciálky
Alexa
ty woe seš nějaká nenasytná
ty seš blpka
makrel
by mě zajímalo, jak můžou bejt někteří lidi tak hnusní sobci
zas ti nevyšla nějaká žebrota bo co??

Pumpa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:42
- Nahlásit

davidkova renata

jo, mnohdy jsou to šlápoty prasečí...

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:42
- Nahlásit

makrel
by mě zajímalo, jak můžou bejt někteří lidi tak hnusní sobci.
jo a není to na nikoho tady.

Předpokládám, že tě asi nenasralo totéž co mě, ale pocity z toho máme stejné . Na jednu stranu mám děsnou depičku, na druhou stranu jsem tak nasraná, že těžce uvažuju o tom, že jistého člověka budu fyzicky inzultovat

Pumpa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:44 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit

Biluška

co se stalo?
esi to teda nejni tajemnství...

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:44
- Nahlásit

davidkova renata
zas ti nevyšla nějaká žebrota bo co??
nevím, kdo tady chtěl vykořisťovat nebohé lidičiky toužící po slunci

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:46
- Nahlásit

Biluška
Předpokládám, že tě asi nenasralo totéž co mě, ale pocity z toho máme stejné určitě ne totéž, ale nejhorší je, že to o tom člověku vím a pořád dokola se nechávám nachytat a uvěřím, že je lepší než ve skutečnosti.A pak se zase přesvědčím o opaku, naseru se, jsem zklamaná, ale jsem nepoučitelná. A chlap to není, i když by to tak podle popisu mohlo vypadat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:51
- Nahlásit

cus decka!ted jsem dosla dom s psekama a cumim na tv-noviny,ty vole sest promile zenska mela v sobe,se divim,ze nezhebla.

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:52
- Nahlásit

nemethova5
bylas na tom pohovoru nebo kdy tam jdeš?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:00
- Nahlásit

Pumpa
Kdysi jsem chodila na kanysku do jednoho ústavu. Tam žije kluk, který se na mě hrozně upnul. Mentík. Rodiče o něj nemají vůbec zájem, nestýkají se s ním, prakticky ho tam odložili a hotovo. On si mě tak nějak adoptoval . Jezdil k nám na návštěvu, brávala jsem ho s sebou na výstavy, závody a tak. Má moc krásný vztah ke psům. Bohužel personál v tomhle ústavu by z fleku mohl jít natáčet ten film s Marikou jak ji zavřou do toho ústavu (kdybys mě zabila tak si nevzpomenu na název. Jak tu holku omylem dají místo do děcáku do ústavu pro mentíky. Ona to nakonec celé zapálí). Kvůli těžkým neshodám s personálem jsme tam pak ukončili spolupráci. Navrhla jsem ředitelovi, že toho kluka budu navštěvovat dál, civilně. Jenže zrovna v té době jsem byla s časem fakt hodně na štíru a asi tři týdny jsem se tam prostě nedostala. Pak jsem potkala jednu tamní zaměstnankyni, ta mě ujistila, že všechno dobrý, že už na mě zapoměl, že tam radši nemám jezdit a zbytečně nejitřit city. Tak jsem teda nejela . Před Vánocema jsem volala ředitelovi, kluk měl ode mě už dávno slíbený jeden specifický dárek (tenkrát ze mě vymámil slib, že mu ho dám a asi dva měsíce nemluvil o ničem jiném, než že to na Vánoce dostane a to byl prosím pěkně březen ). Takže jsem volala s tím, že nevím essi mu to mám dávat, nebo ne - páč jestli už na mě zapoměl tak fakt nemá smysl jitřit city. Pan ředitel mě ujistil, že zapoměl. Dneska mi volala jedna ze dvou tamních ošetřovatelek, které k těm klukům mají alespoň trošku vztah.Ať se prý nezlobím, ale že S. po mě pořád brečí, pořád vzpomíná, jestli by ho za mnou nemohla přivézt na návštěvu. Vánoce prý probrečel, protože nedostal ten můj dárek . Jsem neskutečně nasraná na toho zmetka ředitelskýho i na tu čůzu, s kterou jsem mluvila v létě Nechápu co by jim udělalo, kdyby o Vánocích řekli "jo, myslí na vás, přivezte mu ten dárek" Zároveň mám kvůli němu děsnou depku, je mi ho hrozně líto. Zítra za ním jedu

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:03
- Nahlásit

Biluška
Nechápu co by jim udělalo, kdyby o Vánocích řeklineudělalo asi nic, ale když dva dělají totéž, tak to není totéž. Zvlášť u práce tohoto typu je vidět, jak se dá různě dělat. Někdo to prostě dělá jen tak, aby udělal co se musí a bylo to co nejjednodušší. Ale chudák kluk.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:11
- Nahlásit

makreljo byla a firma na me udelala velky dojem a jsou tam hodne prijemni,no tak doufam,ze to klapne,ptala se me naborarka,jestli kdyz mi zavola ve ctvrtek jestli bych mohla nastoupit,ja ji rekla muzete volat hned,tak mi vsici drzte palec!
Biluškarekviem pro panenku se to jmenovalo a des a hruza,no chudak mentik,to neni prace s tema deckama,ale poslani,jedna pani kousek od nas bydli a stara se o ty mentiky a musim teda rict,klobouk dolu,jak je vzdycky potkam,tak si hladi hajana,jsou to hodny decka,ne ty co ublizujou zviratum.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:15
- Nahlásit

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:16
- Nahlásit

makrel
Zvlášť u práce tohoto typu je vidět, jak se dá různě dělat. Někdo to prostě dělá jen tak, aby udělal co se musí a bylo to co nejjednodušší
Jo, to přesně vystihuje situaci. Tam nikdo nehne prstem pokud nemusí. Nejradši by ty kluky zavřeli do klecových lůžek a nadopovali práškama na spaní. Prostě ať je s nimi co nejmíň práce. Ideální jsou autisti, ti si sedí na zemi, houpou se a celej den o nich člověk neví

nemethova5
rekviem pro panenku se to jmenovalo
jj, ten myslím. Dík paní.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:17
- Nahlásit

nemethova5
koukám že amin nakonec nebude chlupáč co????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:22
- Nahlásit

Alexaon ma hunatou hlavu a za usima,no jeste uvidime,na hrbete ma novy chlupy,ma to takovy vlnity.no uvidime,jak nebude,nezblaznim se,je to hotovej drajvovej drak a magor do cviceni,hlavne aportu!
Biluškasi myslim,ze to je natoceny podle skutecny udalosti,je to humus.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:24
- Nahlásit

nemethova5
si myslim,ze to je natoceny podle skutecny udalosti,je to humus.
jj, je. Z fleku by to mohli natáčet v tomhle ústavu, žádné změny by nemuseli dělat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:25
- Nahlásit

Biluškaaz mi z toho vyskocila husi kuze,fuj!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:29
- Nahlásit

nemethova5Biluška
Třeba já vím, že bych takovou práci dělat nemohla, tak tam taky nelezu.Měli by to dělat fakt jen ti, co k tomu mají vztah.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:31
- Nahlásit

makrelja taky nemohla,ja bych furt brecela,to same u starych lidi.

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:32
- Nahlásit

nemethova5
jo nápodobně

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:36
- Nahlásit

makrel
Třeba já vím, že bych takovou práci dělat nemohla, tak tam taky nelezu.Měli by to dělat fakt jen ti, co k tomu mají vztah.
Mám pocit, že tam převážně dělají takoví, kteří jinde nemůžou sehnat práci.

Jdu se svalit, mám toho dneska plný brejle.

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 20:57
- Nahlásit

Taky za chvilu půjdu, ať můžu zítra ráno zase od 7 budovat kapitalismus

Pumpa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 21:08
- Nahlásit

Biluška

jo, tak to se Ti nedivim, někdy mi přijde, že v místech kde mají pracovat empatičtí lidé, pracujou žulový sloupy, který jsou náladový. chjo....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 21:54
- Nahlásit

nazdar šlápoty
přijela jsem od radka, má dva nový psy tedy fenky tak kmolem roku jim bude,ségry určitě, radek myslí čistokrevné jorkšírky, já myslím že se tam něco přimíchalo, no to není podstatný, byl s koněm v lese a našel je v pytli látkovým zavázaný, štěstí, že měl sebou psa jinak by si jich nevšimnul, tak je vzal, shodli jsme se že tak kolem roka jim bude, jsou hrozně ustrašený a neznají to venku, říkal radek, že choděj čůrat na rohožku drátěnou-když je vzal na trávu, nejsou čistotný radek má skoro všude lino tak nevadí, říkal radek že jsou asi někde z klece, venku na trávu se hrozně bály no a doma jsou zalezlý v boudičce látkový a nechtěj vylejzat, než se otrkaj, zatím nechtěly jíst ani pít,tak jsme jim nabízely ze lžíce a to pily samy ale z misky nechtěly,snad budou dobrý, až si zvyknou.
přivezla jsem si 5 slepic, 4 stříbrokrký vlašky a jednu hisexu,tak mám radost

<< 1 ... 4293 . 4294 . 4295 . 4296 . 4297 . 4298 . 4299 . 4300 . 4301 . 4302 . 4303 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání