Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4293 . 4294 . 4295 . 4296 . 4297 . 4298 . 4299 . 4300 . 4301 . 4302 . 4303 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:25
- Nahlásit

Biluška
Deš mi s tím pesimismem na nervy
škoda,že bydlíš tak daleko, myslím, že kdybys byla tady se mnou tak 2 dny tak mluvíš naprosto stejně jako já ne-li hůř, jenže tu bysme byla aspoň dvě, že bysme mohly pokecat ale být tady sama u čumět do zdi, to je totál na hovno

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:25
- Nahlásit

davidkova renata
..třá se votstředíš a rospadneš se na 8 kousků..
No essi sebou švihnu o zem tak je to docela pravděpodobný

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:27
- Nahlásit

kejtlin
myslím, že kdybys byla tady se mnou tak 2 dny tak mluvíš naprosto stejně jako já ne-li hůř,
zaručeně ne. Buď bych tam dávno nebyla (v té práci myslím), nebo bych se naučila tam nějak přežít tu šichtu. Ty si ji úmyslně hnusíš, pak je to logicky ještě horší.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:32
- Nahlásit

Biluška
Ty si ji úmyslně hnusíš
ne tak to prostě je, to je náhled reality, pásový opary se mi asi dělaj z toho, jak si to hnusim, nikoli ale z toho jak to tady je na hovno a hnusný, kdyby to aspoň bylo zaplacený, ale co je to za práci, kdy musíš mít ještě brigádu abys vůbec vyšla a nechcípla ve sračkách hlady!!!!!!!!!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:41
- Nahlásit

kejtlin
nebyla by lepšejší třá mateřská?? to je vlastně placená dovolená

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:42
- Nahlásit

kejtlin
Hele pani, pokud si chtěla zkusit tu vejšku a v práci máš teda pocit, že bys tam snad ani nemusela bejt, zkus ten čas teda využít na přípravu na přijímačky...pokud máš přístup na internet, dalo by se tam dohledat spousta věcí a informací, nebo i dál hledat práci a rozesílat životopisy....naopak, mám pocit, že kdyby tě biluše znala, nikdy by nevěřila, že tyhle příspěvky píšeš ty, mě se zdáš naživo jko velkej optimista a velmi vtipnej člověk, sem si původně myslela, že přijede nějaká životem otrávená vrásčitá a zanedbaná bábofka, a vona přijela baba s vlasama, který jí s mamkou doteď závidíme, s náladou, že se řehtalo celý osazenstvo klubovny, výborná pekařka, žencká s príma čoklama, co jí na očích visej...a ouplná orientační běžkyně.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:44
- Nahlásit

kejtlin
ale co je to za práci, kdy musíš mít ještě brigádu abys vůbec vyšla a nechcípla ve sračkách hlady!!!!!!!!!
Hele, jaký si to uděláš takový to máš, furt nebul. Ty seš prostě pesimistka až na půdu, takovou už bych nenašla i kdybych si dala inzerát

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:44
- Nahlásit

Jimmi
to je vlastně placená dovolená
to jo, ale blbě

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:47
- Nahlásit

kachna_
musíš mít těch harantůch víc a brát na ně příspjěfky a dáfky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:50
- Nahlásit

Jimmi
jako pézetko tak to fakt néééé
Gerda
ouplná orientační běžkyně
ses krapet unáhlila že jo
já nejsem pesimista to se jen zdá,jsem realista, vidím a píšu věci tak jak jsou nic si nepřikrášluju narůžovo.
přístup na net nemám,vozím si notebook a s ním jsem schovaná za rohem, kmdyž jsou tady šéfové cukrovaru, což je skoro pořád, takže jsem ve stresu aby mě nezahlídli poněvadž to by byl velkej problém-v tomto stavu se nepřipravím na nic.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:17
- Nahlásit

kejtlin
stejnak se ale o nějakou vzpruhu pokusit můžeš, furt lepší než bejt jen nasejřená z práce, která tě neba.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:20
- Nahlásit

kejtlin
tak se přestěhuj za lepší prací

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:20
- Nahlásit

kejtlin
Jimmi
můžeš třá u Jimmijů venčit kolie....

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:22
- Nahlásit

Gerda
no vidiš, to je jůsej BIG BIZNIS!!!
a máme pro kejtlin pěkně placenej flek

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:22
- Nahlásit

Gerda

já to navrhnu, ale myslim, že to neprojde

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:23
- Nahlásit

Gerda
né ty moje kolie ale celkově venčení pesanůch, ještě může založit denní stacionář pro křehké duše a tělíčka jorkšírků a má pytel peněz

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:26
- Nahlásit

Jimmi
Už sem si řikala, jestli si s tim dobře placenym flekem trošku neustřelila ))

kachna_
já to navrhnu, ale myslim, že to neprojde
musíš si zamluvit hlasovací většinu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:27
- Nahlásit

Jimmi
přestěhovat se s 11ti psama a bez peněz je poněkud neřešitelné.
Gerda
mám vzpruhu, když přetrpím ty 4 dny tak mě čekaj 4 dny volna,kdy se můžu naplno věnovat psům a většinou i kamarádovi radkovi též zvanému jesenická buzna,ale to i když chodím do práce,zrovna před chvílí mi volal at´ večer přijedu,že mi zlepší náladu a pokecáme, asi týden jsme se neviděli tak si máme co říct.

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:29
- Nahlásit

kachna_

Gerda se myli!!! Prispjefky a dafky nikdy nepokryji naklady, mit haranty misto vejplaty se absolutne nevyplaci

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:29
- Nahlásit

kejtlin
přestěhovat se s 11ti psama
kdyby sis vzala argoska, mohli byste se přestěhovat s dvaceti psama, do španělska.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:32
- Nahlásit

leyenda
Prispjefky a dafky nikdy nepokryji naklady, mit haranty misto vejplaty se absolutne nevyplaci
Tak musíš lhát.

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:34
- Nahlásit

Gerda
do španělska
myslim, ze prave on nechtel do Spanelska ale do Francije

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:36
- Nahlásit

Gerda
Tak musíš lhát.
Jak myslis? Jako si vymyslet pocet deti prevysujici skutecnost?
A smi se to od polycija?

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:39
- Nahlásit

kejtlin
mám vzpruhu, když přetrpím ty 4 dny tak mě čekaj 4 dny volna,kdy se můžu naplno věnovat psům a většinou i kamarádovi radkovi též zvanému jesenická buzna,ale to i když chodím do práce,zrovna před chvílí mi volal at´ večer přijedu,že mi zlepší náladu a pokecáme, asi týden jsme se neviděli tak si máme co říct. no tak se soustřeď na to co je před tebou, že budeš mít super 4 dny, až přežiješ ty hnusné. Taky to tak dělám, když mi někdy práce leze na nervy, což leze asi každému simyslím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:41
- Nahlásit

leyenda
aha, tak to se zase mýlím.

Jak myslis? Jako si vymyslet pocet deti prevysujici skutecnost?
A smi se to od polycija?

Asi se to nesmí, ale musíš být přesvědčivá. Anebo prostě ne...

makrel
už si zpět z vyučování?

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 16:56
- Nahlásit

Gerda
musíš si zamluvit hlasovací většinu.
no jo, ale já jsem proti

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 17:52
- Nahlásit

Gerda
jasné, už i z lesa, já učím vždycky brzo ráno a pak zase odpoledne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:13
- Nahlásit

konečně jsem doma,psům jsem namočila granule, chtěla jsem na stopu, ale goša je tak hladová, že by to nemělo cenu a po našem pozemku se procházeli celý den bažanti, takže ani s axou to nemá cenu, ale zejtra přivstanu, než pojedu brigádničit a udělám s nima stopy, pak na noční a ještě na jednu a 4 dny volna-už aby to bylo.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:14 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Tak jsem si pjekně dáchla na kosmetice, pak jsem šlápla stopu Barušce - celkem to šlo a nečekaně jsem na druhý straně pole potkala kluky ze cvičáku tak jsem nečekaně skončila na cvičáku a dala s vobjema čupkama poslušnost. Mimochodem jsem se na cvičáku pjekně nasrala páč gdo jste tam byli tak z toho horního pole, kde se bude dělat ZMT bude hádejte co ?????? zasraná pastvina už tam jsou kolíky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 19:23
- Nahlásit

Alexa
gdo jste tam byli tak z toho horního pole, kde se bude dělat ZMT bude hádejte co ?????? zasraná pastvina
gdy???????????????????????????????????????

<< 1 ... 4293 . 4294 . 4295 . 4296 . 4297 . 4298 . 4299 . 4300 . 4301 . 4302 . 4303 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání