Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4293 . 4294 . 4295 . 4296 . 4297 . 4298 . 4299 . 4300 . 4301 . 4302 . 4303 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 11:01
- Nahlásit

Alexa
Už zazáplatovali tu silnici k vám? Stačí mi, že strávím půl týdne klepáním se po D1, abych pak drncala i o víkendu, to se mi fakt nechce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 11:16
- Nahlásit

Alexa
máš taky sovu

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 11:36
- Nahlásit

Baico
Už zazáplatovali tu silnici k vám?
zatím ne doporučuje jet přes Libeř nebo přes Davli co máš blíž
Gerda
máš taky sovu
Ď.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 11:48
- Nahlásit

Alexa
co máš blíž
Nevim, ale tprostě jednu z těch variant zadám do navigace jako prújezdní bod a bude.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 11:52
- Nahlásit

Alexa
a další a další sovičky.

Baico
dáme to přes libeř. Vemeš mě? Ať netaháme tolik aut? Prosím?

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 12:27
- Nahlásit

Gerda
Vemeš mě?
Jasnačka. Takže jedu jen do Krče k nemocnici a tam trefim i bez navigačky. Supéér!!
Jinak jsem byla včera opět na návštěvě. PAn Fernet už běhá a kouká. Ale když jsem si ho vzala do náruče, tak řval jak protrženej a vůbec u mě nechtěl být. Asik mě nechce. Dám mu týden, aby si to rozmyslel a pak si vyberu jeho bráchu

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 12:33
- Nahlásit

Baico
A v krči naberem do závěsu Pavlu, aby trefila přes Libeř a nerozbila si auto v Psárech. Pan Fernet asi nechce být chován...neber si jinýho, co dyš bdue mít malou hlavu...

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 12:35
- Nahlásit

Baico
Gerda
Dám mu týden, aby si to rozmyslel a pak si vyberu jeho bráchu
neber si jinýho
nelámej to přes koleno, vem si toho se kterým si budete sympatický

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 12:47
- Nahlásit

sem už taky tady, mám už herpesin v tabletách, ale nenechala jsem se zneschopnit, měla bych se dostavit někam na infekční a opět podrobovat se testům, strašně se mi tam chce
bylo mi doporučeno být v klixdu a hodně odpočívat, jak můžu odpočívat, když mám zájmy psy a koně.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 12:56
- Nahlásit

kejtlin
doporučeno být v klixdu a hodně odpočívat, jak můžu odpočívat, když mám zájmy psy a koně.
To je fakt super rada!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:02
- Nahlásit

Gerda
Vezmu ti ho, i zaplatim, dáš mi to v neděli
fajn,díky
Alexa
Gerda
a já žádnou sůvu nemám... fňuk!!
Baico
Ječná, jede tramvaj. Žitná, žádná tramvaj
tyjo,konečně!!! na sklonku života sem to snat i pochápla
Psíček
Čus princezny!
čus Jasnosti))))
Je to haltina
a jste to Vy?
nefim essi je to haltyna..možná jo,je to malej vobrázek a já jí nepoužívám,toš nefim

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:07
- Nahlásit

makrel
hlavně se mezi nočníma nevyspim, protže strej staví asi 50m od baráku kde bydlim takže ti je úplně na hovno.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:08
- Nahlásit

Alexa
nelámej to přes koleno
Však taky ne. Byla jsem tam prvně, co konečně vnímali svět okolo sebe. Taky by se mi nelíbilo, kdyby se mi do pelechu nakvartýrovala uplně cizí ženská a cukrblikovala by na mě Za týden může být všechno jinak.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:12 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Baico
by se mi nelíbilo, kdyby se mi do pelechu nakvartýrovala uplně cizí ženská a cukrblikovala by na mě
to chápu
Psíček
to bych snad fěděl, esli je to haltina
nooo,to nejni tak úpa jistý
na vobrázek sem klíííkla ,ale vo moc se nezvječil,tagže vidim vzhledem k pokročilýmu vjeku kulový stejně
v zásadě se mi to taky i pozdává,ale tuty to nefim,no..zas ale co by to bylo jinýho?
édit..má to ale nějaký moc široký a dle mýho moc jako nahoře u vočí né?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:14
- Nahlásit

ted´ jsem kontrolovala gošu, otoky na loktech má opět o něco menší
a jezevčice je úplně dobrá

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:16
- Nahlásit

Zázrak - všimli jste si, Kejtlin napsala veskrze pozitivní příspěvek!!!
To je super, bude jen líp

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:17
- Nahlásit

kachna_
Zázrak - všimli jste si, Kejtlin napsala veskrze pozitivní příspěvek

my sme na mý foře na sasraky zvyklí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:21
- Nahlásit

kachna_
ha,ha, fakt ftipná

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:22
- Nahlásit

Psíček
Si myslím, že to je haltina.

davidkova renata
Si ten obrázek zvětšite pani. Na spodní liště je takový čtvereček a je v něm napsáno "100%", to se rozklikne a dá se tam třá 500% a pak už je to vidět
Su dobrá co? . Sem to taky nevěděla, ale Mášenek mi to právě předvedl
Mimochodem, taky se kloní k názoru, že je to haltina, i gdyž nechápu jak to ví gdyž nigdy žádnou neviděl

Baico
Řeším podobný problém - ta hezčí fenečka má drajf jak prase a nejspíš bude dominantnější než Pumice . Ta míň heská vypadá, že bude hodná a mazlivá. Potřebuju psa na canisterapii.... se nějak nemůžu rozhodnout essi se smířím s tou co na výstavách asi vyhrávat nebude, nebo essi se porvu s povahou té drajvofky (a nakonec stejně rezignuju )

Jdu zase dřít, nedrásejte

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:22
- Nahlásit

Baico
Za týden může být všechno jinak.
za týden už tě všichni svorně pokoušou.

davidkova renata
my sme na mý foře na sasraky zvyklí
tak mi vyčarujte půlmegáč prosííííím.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:24
- Nahlásit

Biluška
Na spodní liště je takový čtvereček a je v něm napsáno "100%" já tu žádný čtverečk a procenta nemám.A taky jedu dřít.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:26
- Nahlásit

makrel
já tu žádný čtverečk a procenta nemám.A taky jedu dřít.
Já jo. Ale když sjedu dolů kurzorem tak tam vyjede taková modrá lišta a ten čtvereček zakryje. Mrcha
Ještě jsou tam dvě šipky, takový znak jakože "bacha radioaktivita", něco jako hodiny (ale rozbitý), fotka a ohnutý papír. A pak už jsou tam ty procenta.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:27
- Nahlásit

Psíček
se musím zastat tady svý wife, poněvadž ten čtvereček, co tam máte vy paní Biluško tam bude bude nejspíš díky vašemu PC a pakliže nebydlíte pokupě s mou wife, fona cho tam mít nemusí
Aha, to sou furt nějaké zrady tohleto. By se měli ty počítadla dělat fšechny stejný, aby si blondýny mohli vzájemně radit

Vy tam ten štvereček máte určitě taky, tak to laskavě zvětšete a dejte sem tu fotku v pořádný velikosti, buďte tak hodný

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:29
- Nahlásit

Biluška
Řeším podobný problém
Já to neřeším. Já mám vybráno. Prostě jen nebude mazlivej, to neřeším. Jinak povahově jsou všichni vyronaní.
Gerda
za týden už tě všichni svorně pokoušou
prot se tam stavim asi i zítra
Ale žuby už mají už teď.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:40
- Nahlásit

Baico
Prostě jen nebude mazlivej, to neřeším
Hele když přijela Rozina, nesnesla, aby na ní vůbec někdo sáhnul. Teprve jak se rozkoukala, otrkala se mezi lidma, zvykla si na "svoje" lidi a jejich kamarády, je z ní mazáneček. Ale je moc fajná, nenechá se mazlit od cizích, fakt jde jenom ke známým. Kámoška z toho byla dost špatná, že chtěla mazlopsa pro každýho, jenže čím víc si uvědomuje, jak jsou lidi zlí, tím méně jí vadí, že Rous nejde ke každýmu.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:53
- Nahlásit

Gerda
Teprve jak se rozkoukala, otrkala se mezi lidma, zvykla si na "svoje" lidi a jejich kamarády, je z ní mazáneček
Dyk jo. neřeším to. Fakt jsou to ještě mrňata. A o socializaci strach nemá. Dneska mi šéfová naznačila, ať nepočítám se 14 dny dovolený v kuse. Prej si mám brát štěně na supervize sebou

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:58
- Nahlásit

davidkova renata
ptala jsem se na tu fenku kavalíra po úraze.
Fenečka se má dobře, cit v noze se nevrátil ani trošku, nohu amputovat nenechali. na ven na tu nohu má obal, aby jí nevadila při běhání, doma jí má volně.
Noha jí v životě nepřekáží, jako "cizí subjekt" jí nevnímá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:58
- Nahlásit

Baico
ať nepočítám se 14 dny dovolený v kuse
opravdu se může zakázat vzetí dovolený? Jakože ti zaměstnavatel nařídí, jak si můžeš dovču vybrat? A co, stejnak to bude nejlepší, budeš si brát štamprdle s sebou, rovnou se naučí plašit špačky.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 14:05
- Nahlásit

Gerda
opravdu se může zakázat vzetí dovolený?
Nk když běží kontrolní kampaň tvýho opatření, tak to i chápu. Ale určo se nějak domluvíme. To abych koupila ten potah na zadní sedačky. Když pojede štamprdlik, tak musí jet i Bajkonůr Docela se bavím při představě, jak se bude tvářit žadatel, až tam na něj vyrazíme

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 14:13
- Nahlásit

Baico
když běží kontrolní kampaň tvýho opatření, tak to i chápu
tak to je jasný
Proč potah? Vždyť budou jezdit v kufru, ne? Zbytečně si umažeš sedačky - já už je mám od psů úplně zničený. Bajkonůr by byl smutnej, kdyby jelo jen štamprdle. Budeš nejoblíbenější kontrolór v republice a vzhledem k těm tartím aktivitám asi i nejobávanější - něco jako Bílé komando....nebo tak něco.

<< 1 ... 4293 . 4294 . 4295 . 4296 . 4297 . 4298 . 4299 . 4300 . 4301 . 4302 . 4303 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání