| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 08:36
- Nahlásit
makrel jooo a ty uz mas v tom foto fooooruuu toho chamelona v prvnich par podobaach kejtlinjoo uz viim ten vtiip no des ja kamosovy vynadala co to posila az na ten konec ten vtipnej je celkem jen zacatek by mohl byt jiny noo
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 08:37
- Nahlásit
Alexa voeeeeeeeeeee ja za to nemuzu ja rano koukam do vzkazu a todle tam jaa niic
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 08:47
- Nahlásit
dobre rano,
pricmrndnu si ketty
u nas je pekne, pocitam za 14dni cca delat prvni seno, uz je to poradne narostle, chtela bych stihnout 4 senosece
jinak nevim jestli me vocad ted nevyhodite, ale ja nejim zadne maso, mliko,
vajicka apod a nepiju alkohol
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 08:47
- Nahlásit
caute decka!!tady chcije!!!vcera bylo u nas pekne,jinak jdu volat do dalsich firem,drzte mi vsichni pesti a palce a vsechno co mate!
kettyvtip,dobry brutus!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 08:49
- Nahlásit
nemethova5
ahoj pani, drzim vam vsechno, je mi lito, ze to s tamtou praci nevyslo,
ale neklesejte na mysli, urcite se neco vyvrbi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 08:51
- Nahlásit
leyendajo,ona prace je jak rikam,ale za osm hrubyho,no jsou to smejdi smejdovati!uz jdu psat a volat,nechci pak videt ten ucet za telefon,bych si to mela dat proplatit pracaku,ze??????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 08:57
- Nahlásit
Tak jsem jela do práce. Zase jsem nikam nedojela . Ale vyjímečně jsem nebourala . Jsem ráno spěchala, nakládám psy do auta a Lilátko si šlo něco vyříkávat se sousedovic čubinou Tak jsem hodila klíče do auta, drapla Lilátko, hodila ji tam taky, vztekle práskla dveřma, zámky udělaly cvak a autíčko je zamčené Náhradní klíče od něj jsou v Olomouci. Možná. Nemůžou se najít. Vyháčkovat to nejde, páč to má jakýsi magnetický cosi, stáhnout okýnka taky nejdou páč jsou elektronický... včil se tam Mášenek zkouší dostat jaksi přes kapotu. Tak asi budu mít volný den
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:01
- Nahlásit
leyenda no toto teeda ....chaaaaaaaaaaaa a co teda jiis?? a tak nee abysis porizovala nake zvire kdyz se to teda nevyplatii
nemethova5no to teeda
Biluškavoeeeeeeeeeeeeeee chaaaaaaaaaaaaa ty mas veci
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:01
- Nahlásit
Biluškapani vy jste roura????? jste zase dnes zlepsila naladu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:11
- Nahlásit
Biluška
to vam teda nezavidim, doufam, ze to pres kapotu pujde a Lilatko vam zatim nesezere sedacky
nemethova5
teda fuj, smat se cizimu nestesti
Biluška
fsimla sis jak jsem si pekne pricmrndla
ketty
jim skoro vsechno, krom veci zvireciho puvodu
ale manzel ji masa spoustu a holky ryby, tak se mi pes i celkem vyplati,
i kdyz musim rict, ze pocatky barfovani byly krusne, koukat se na to, jak po kuchyni roztahujou syrove maso a kosti (blici smajlik)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:12
- Nahlásit
tě bůch,kreténi,zas je hnusně
okamžitě přestante řešit špeky na břiše i jinde nebo upadnu do depréze eště vječí bo co byste řekli??? mám ho tam!
baico
ofšem todle je naprosto luksusní fotka!!!
jo a nepište,pro změnu nestíhám!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:13
- Nahlásit
nemethova5
jste zase dnes zlepsila naladu
No jo, jenže psi jsou furt v tom autě . A otevřít to nejde. V Olomouci se teda našly ty klíče, ale jsou až v Holomócu . Asi budu muset vyslat kurýra, či co. To zas bude pálka
Jsem obvolávala automechaniky a zámečníky v okolí essi to někdo dokáže otevřít. Samozřejmě, že nedokáže. Zato mi jeden ftipně poradil ať zavolám hasiče, že prý oni to umí. Tož jsem volala hasičákům. Prý umí, jsou to schopni otevřít za dvě sekundy. Bourací sekyrou Toš jsem jim řekla, že to umím taky, ani na to nemusím být hasič
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:14
- Nahlásit
leyenda aha jejdaa mazec tedy ja bych bez masa asi neprezila jako semtam udelam ocistnou kuru bezmasi den ale....jinak steykyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:16
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak špeky neřeším,bo ty mám vodjakživa a vodjakživa mě hřejou a mám je ráda
bajko
kterej je ten tvůj Fernet?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:17
- Nahlásit
leyendaja se cizimu nestesti nesmeju,ja jen konstatuju.
davidkova renatacussss tady leje,neco jsem provolala,zas nic,nechapu,proc tam nabidku prace strkaji,kdyz nemaji zajem buzeranti zasrani!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:18
- Nahlásit
Biluškajezisikriste a nejaky sikovny zamecnik???a co takhle vypacit okynko,nebo ho rozbit,furt lepsi,nez znicit cely auto!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:19
- Nahlásit
nemethova5
No až bude nejhůř tak vysklím okno. Zatím se řeší ten kurýr co přiveze klíče.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:19
- Nahlásit
Biluška
pani cák tam nemáte nějakýho šikovnýho zloděje?? to myslim scela vážně...má to za 5 fteřin a bes násilí
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:21
- Nahlásit
Biluška
mate preci stihle dcery - proc se dovnitr neprotahnou vyfukem?
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
No nemáme To bylo první co nás napadlo. Tady jsou akorát samí neschopní důchodci a alkoholici, žádnej šikovnej zloděj tu není Tady vůbec není žádnej šikovnej člověk krom mě (fšímáte jak se nenápadně zviditelňuju, jo? )
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
ketty
no ja si rikam, at kazdej ji, co mu chutna a co mu svedci, kazdyho vec
Biluška
to je potiz s elektronykou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:23
- Nahlásit
argosek
mate preci stihle dcery - proc se dovnitr neprotahnou vyfukem?
sou ve škole . A jestli nezprovozním auto tak se ani nedostanou domů
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:23
- Nahlásit
Biluškabudete to muset vysklit,bohuzel,jak nebudou klice,nebo sikovny zlodej.
leyendanejhorsi je,ze mi chutna vsecko,krom sladkyho.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:25 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
Biluška
. A jestli nezprovozním auto tak se ani nedostanou domů
tak ja pro ne zajedu a muzou par dni zustat u me - tedy nez spravis auto, samozrejme
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:27
- Nahlásit
davidkova renata to teeda a v servisu to de taky napojej se tema sajrajtama na auto otevrou prekodujou nahrajou novej kood ale jde tooo nam se to taky stalooo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:28
- Nahlásit
argosek
tak ja pro ne zajedu a muzou par dni zustat u me - tedy nez spravis auto, samozrejme
Ó, vy jste tak hodný pane . Jsem vám hluboce zašněrována
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:29
- Nahlásit
Biluška
pan lajos uz si vas rozsneruje, nebojte
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:29
- Nahlásit
leyenda jojo taky an to tak koukaam taky by se mi nelibilo kdyby mi nekdo nutil treba ryby ktere ja moc nemusim a kraliky a jina roztomila zviratka nepapam teda jako nak mi to nejde pres drzticku jednou mi rekli ze sme snedla holoube do peti minut bylo venku se mi zvedl kufriik neb sem ho asi hodinu predtim muchlovala teda nevim jestli zrovna to dotycne ale holoubatka jo ......
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 09:57
- Nahlásit
davidkova renata
ofšem todle je naprosto luksusní fotka!!!
ale tadle je taky mocinky pjekná
ketty
to teeda a v servisu to de taky napojej se tema sajrajtama na auto otevrou prekodujou nahrajou novej kood ale jde tooo nam se to taky stalooo
no asik to nebude tak jednoduch, páč kámošovi tagle zamkli auto v servisu a jeli s ním pro náhradní klíče k němu dom, než aby to překodovávali
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 10:16
- Nahlásit
Bilusko mela jsi hned rano vzit cihlu, vyrazit bocni okynko, vyskubnout radio, vzit klice, odemcit, vytahnout psy a zavolat policajty, ze ti to nekdo pres noc vykrad.
|