Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4248 . 4249 . 4250 . 4251 . 4252 . 4253 . 4254 . 4255 . 4256 . 4257 . 4258 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 15:34
- Nahlásit

Pumpa
Neostomosan.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 15:41
- Nahlásit

Gerda

neci samojeda....

impact

kuju, pokusim se sehnat...

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 15:43
- Nahlásit

Pumpa
proč? Ho budeš furt krmit?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 15:45
- Nahlásit

Gerda

nemyslíš, že todle by byl drahej pekáčník?

impact
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 15:55
- Nahlásit

Pumpa
Ten smajl tam byl proto, že ho teď trapně všude doporučuju. Ale mám s ním vynikající zkušenost. A je levný... Vezmu-li v potaz kupování spot-onů či obojků pro šest psů.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 15:58
- Nahlásit

Pumpa
nemyslíš, že todle by byl drahej pekáčník?
si řikala, že nechceš samojed...sem nevěděla, že ho budeš furt krmit, šak už je dost velký, aby žral sám...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 16:12 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit

impact

no dyž pomáhá, tak je to dobře, ne? Dybych Clarkovi povjesila na krk šest vobojků, bude to na prd, jak je chlupatej. Měli sme frontlajn, mistra boba, bo jak se to menovalo, drontal atd atd a fšecko na nic. Akorát ten arpalit zabral, ale je to na chvilku a Clarke lítá po zahradě hlavně v tý zalesněný části, takže večer strávim hodinu na chytání a kremaci klíšťat.

Gerda
teď to nějak nechápu
nemam ráda psy co je jim vidět do pr.ele.

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 16:16
- Nahlásit

Pumpa
frontlajn, mistra boba, bo jak se to menovalo, drontal atd atd a fšecko na nic
zkoušela si Kiltix???? Nemám teda čokly tak chlupatý, ale jsem s ním moc spokojená, fakt mi fungá

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 16:18
- Nahlásit

Alexa

hmm, ten sme měli taky. Klíště se zakouslo přímo do místa, gde sem to nalila.
hele dybych já měla trpaslíka, vyroste do tří metrů...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 16:35
- Nahlásit

lidi to zas bylo dobrodružství, měla jsem lítání do bandy, na poštu a vyřizování sponzorství na ten náš závod a aktivní děda opět pustil z kotce velký holky aby jako nebyly zavřený, šel někam ven a opět nechal otevřený vrata a holky vzaly draka, já přijela a ony pryč, takže jsem je hledala i s dědou, nenašly jsme takže jsem dořvala dědu at´ se mi do nich nesere když jsem doma, že si teda vážím toho, že je pustí když jsem v práci, ale proboha at´ si je nepouští když jsem doma.čekala jsem zda se vrátěj nic, pak přijel strejc co vedle nás staví což mě neskonale sere, když se potřebuju mezi nočníma vyspat a řežou tam motorovkou a psi na ně řvou když přijdou k plotu a bouchaj tam no děs, a čuby moje v autě že jel kolem chemičky a potkal dva velký psy ještě si říkal že jsou bez majitele na dohled, pak mu prej připadaly nějaký povědomý, tak zastavil a poznal je, tak je naložil a přivezl mi je domu.

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 16:46
- Nahlásit

kejtlin
sis, ty mas veci, aspon, ze jsou holky doma
naslas este naky petistofky aspon?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 16:51
- Nahlásit

leyenda
bohužel ne včera jsem pořád chodila kolem vrat a nic, dneska a zejtra přetrpět noční a pak 4 dny volna hurá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 16:53
- Nahlásit

sprostoftip:
Déžo a Araňa jsou v poloze 69...
V nejlepším mu ho ona vyplivne z úst a povídá:
"Tak si představ Dežo, že při tom zemětřesení v Pákistánu zahynulo přes 60000 lidí".
Déžo vytřeštěně povídá:
"Prosím tě, ty dilino, co má společnýho kouření mýho péra s nějakým zemětřesením???!!!"
"Ále, tady ti visí u prdele kus novin, tak si čtu...."

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 16:56
- Nahlásit

Gerda

si blbááá

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 16:59
- Nahlásit

Gerda
fuj, kam chodíš na takové hnusné ftipy??

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 17:00
- Nahlásit

Gerda
. Si neskutečně blbá . Je ti jasný, že má Mášenek hodně dlouho utrum jo? Páč si na to dycky vzpomenu a začnu se řehtat . Ten ti teda nepoděkuje

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 17:13
- Nahlásit

kejtlin
to je takovy rytmus? 4 dni makat a 4 dni volno? to jeste jde, ne?
deti maji prazdniny, furt sem zvou spoluzaky, co nemaj doma zahradu a zviratka, me klepne... skoda, ze mi to neda vybirat vstupny, navic porad chteji jist, pit, chodit na wc, proste hlavne litat sem tam, mlatit dverma a delat bordel, se mi jeste nestalo, ze by sly nekam na navstevu byt na pul dne moje deti, jo a to si je sem musim sama dovezt a pak je zase rozvezt do domovu, paaac jejich rodice bud nemaj auto nebo cas, nevim, proc jsem tak blba... nic neudelam, musim je hlidat, aby se jim jeste neco nestalo

Lola1
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 17:28
- Nahlásit

Gerda
Biluška

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 17:42
- Nahlásit

Gerda
doboha to nemá chybu
leyenda
když nejsou dovolený tak je to tak , ale máš 2 denní 2 noční-to seš úplně v prdeli mezi těma nočníma protože přijdeš ráno a ten den co přijdeš zase jdeš a po tý druhý noční máš z prvního volnýho dne nic, protože ho skoro celej prospíš nebo prochodíš v mátohách a jsou to 12ctky takže ty 4 vpodstatě 5 dní jsi naprosto mimo.
all
sem si aspoň udělala řízek s bramborama abych nebyla tak moc zhnusen respektive ještě na tom pracuju - na tom jídle.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:18
- Nahlásit

dyť sem to psala, že je to sprostoftip.

ketty
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:22
- Nahlásit

Biluška

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:22
- Nahlásit

Gerda
ty si blp))))))))))))))))))))))))))))))))))

helejte mi kiltiks předloni nefachal vůbec taxem loni pro jistotu nekoupila nic,sem si pohrávala s myšlénkou,že zkusim ten čajovníkovej volej vot barona,maixnerka a eště jiný sou s tim spokojený,zkoušel to něgdo??

All
jinak pro zasvjecené..kauza špunt
dyš přišel kladeč taxem vopatrně položila votásku stran špuntu s tim,že se mi ondá stratila voda.. sem zas byla za vola(bes komentáře) bo si přectafte!!! jak je nahoře na vaně takovej ten přepat aby to nepřeteklo,tak tedle je divnej je takovej jako chromovanej stejně jako špunt a vypadá tam zadělanej na pevno...no a finta je,že vy dáte špunt do patřičný díry a tim kolečkem nahoče votočíte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a špunt se zadělá!!!! ty voe,tadlencta vjedeckotechnycká revoluce uš nejni pro mne..pokrok de dopředu mílovými kroky a já nějak pokulhávám bo co..

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:25
- Nahlásit

davidkova renata
do patřičný díry a tim kolečkem nahoče votočíte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a špunt se zadělá!!! tak to jsem v životě neslyšela

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:39
- Nahlásit

makrel
tak to jsem v životě neslyšela
jo??? tak to mne těší bo vipadáte zdělaná a taky nevíte..
normoš se tam přicucne...asi nějaká vývjeva nebo pottlak nebo paranormálaktyvyty!!! jo a dyš chcete vodu vypustit,votočíte vopačně a von zas vyjede a voda je f prdeli sasrak!!!!!

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:41
- Nahlásit

davidkova renata

a dyť na tom nejni nic divnýho, to máme doma na sprcháči taky....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:46
- Nahlásit

Pumpa
dyť na tom nejni nic divnýho, to máme doma na sprcháči taky....
ňáká chytrá ,né?!
hele Nána bé velmi brzo hárat,.budem teda krejt?????

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:48
- Nahlásit

Pumpa
ha, mají sprcháč, vítejte do klubu pani

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:49
- Nahlásit

Tak jsem byla na stopě a co myslíte???? Šlapala jsem 2 stopy, celou dobu chcalo, sedla jsem do auta přestalo. Celou dobu co jsem jela dom pro čokli, převlíknout se a tak nechcalo dojela jsem na pole vzala Alexu a co myslíte začlo chcát a chcalo a chcalo přes Alexinu stpu, přes Bářinu stopu, během čoklího lítání za talířema. Naložila jsem holky do auta, rozjela jsem se a co myslíte????? Přesně tak přestalo chcát
Nicméně Alexa po cca 3 letech odčuchala moc pjekně a celou dobu si vrtěla ocáskem. Bára taky celkem pjekně čuchala.

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:50
- Nahlásit

davidkova renata
ňáká chytrá ,né?!
sem teda nechtěla rejt, ale já to mám doma na umyvadle už asi 10 let

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:51
- Nahlásit

davidkova renata
nic si z toho nedělejta paní, po bitvě je každý generál Teď budou fšichni tvrdit, že to mají doma

<< 1 ... 4248 . 4249 . 4250 . 4251 . 4252 . 4253 . 4254 . 4255 . 4256 . 4257 . 4258 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání