| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 13:26
- Nahlásit
čus žumpice, gdo mi bude posílat ty prachy skrz krásný počasí? To teda Nadbůchovi čestně předám, páč ten déšť už mě fakt deptá. Teda déšť ani ne, ale to bahno co čoklové furt tahají dom
Gerdu žádám, aby Fofíka nenabízela, já ho nedám
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 13:27
- Nahlásit
Biluška
No a jak se mu daří, co nožky?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 13:49
- Nahlásit
Alexa
No šak. Aleš bé (doufám) a na toho se bude kousat
no jen nech bejt, šak to znááááme.
Biluška
Gerdu žádám, aby Fofíka nenabízela, já ho nedám
símťa, mají mít zaktualizované, dyk je to hrůza ))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 13:53
- Nahlásit
Gerda
no jen nech bejt, šak to znááááme.
nech si to jo, já už jsem na nerf teď a eště si tagle přidávej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 14:11
- Nahlásit
Alexa
můžeme mu cvičně pořád volat....
|
leila
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 14:39
- Nahlásit
Biluška
Paní ste tu? Copa jste potřebovala, mám vám zavolat? Páč každej normální člověk je v 11 ve škole, v práci anebo ještě spí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 14:45
- Nahlásit
leila
Páč každej normální člověk je v 11 ve škole, v práci anebo ještě spí
Ne ne, každej normální člověk je touhle dobou v autě na Mariánskohorské . Alespoň podle toho provozu co tam byl to tak vypadalo . Potřebuju essi můžeš roznést po zveráčích a veterinářích plakáty na Gulak a nejbližší akce.
Mimochodem, volala Dana a vylíčila mi tu hrůzu co jsi způsobila u kruhu maďarů . Málem jsem si cvrnkla při Danině líčení kterak Kamilka nemohla vystavovat páč z tebe byla rozrušená
|
leila
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 14:50 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Biluška
Mimochodem, volala Dana a vylíčila mi tu hrůzu co jsi způsobila u kruhu maďarů
sem si tam slušně povoudala s Áďou o tom jak je .... (doplň si sama) ....(opět si doplň sama ) Páč k ádě přistoupila docela arogantně No povim osobně nebo v mailu... A pak jsem probírali ještě nudnost výstav A před tím, no stála jsem tam se Sálusovou a Evou od pulíků no a povídali jsme si, přišla stará a začla šeptat Sálusové, něco jakože něco nemůže být u kruhu, tož nevím no Co Dana simtě říkala?
Potřebuju essi můžeš roznést po zveráčích a veterinářích plakáty na Gulak a nejbližší akce.
A můžu, ale né dneska, páč mám nabito a zítra taky ne a v pátek jsem v Brně... stačí to příští týden?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 14:56
- Nahlásit
leila
stačí to příští týden?
Bohatě, páč ti ty plakáty stejně musím napřed poslat. Mě to napadlo až na té Mariánskohorské, tak jsem ti honem volala .
Jsem netušila, že ve škole nezvedáš telefon . Ňáká slušná, ne?
Co Dana simtě říkala?
No, že jsi Kamilku úplně rozhodila a matka Iris tě pak vyhazovala od kruhu, že tam jako nemáš co dělat
|
leila
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 14:59
- Nahlásit
Biluška
Jsem netušila, že ve škole nezvedáš telefon
to víš, když má člověk founa doma, tak ho ve škole těžko zvedne
No, že jsi Kamilku úplně rozhodila a matka Iris tě pak vyhazovala od kruhu, že tam jako nemáš co dělat
hehe přesně tak, teda nevim proč bych tam nemohla být, a budu jim tam natruc chodit každou výstavu!!! To víš bojí se, že do pumíků vidím víc než oni, viz. popis na webu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 15:14
- Nahlásit
čus žumpo, probrala jsem se z mrákot po noční a chtěla jsem dál chrápat, bohužel jsem je se rozhodla vyřídit všechny telefonáty zatímco jsem měla vypnutý zvuk když jsem spala, volala mi i chovatelka od goši, takže jdu s nima na stopu, za chvíli musim svištět a pak zas na noční to je hnus. pěkně jsem zmokla v noci a vypadá to, že dneska to nebude o nic lepší
četla jsem vás letem světem, kdo mi zas nabízí nějakýho psa?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 15:21 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
do mi zas nabízí nějakýho psa?
nebuj to ti jenom Gerda chtěla vnutit Bilušinýho Kofolu, ale ta ho nedá, čím by se pak zviditelňovala že?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 15:51
- Nahlásit
Alexa
čím by se pak zviditelňovala že?
No zviditelňovala by se jiným útulkáčem, má jich plný barák . Ale na čem by jako vydělávala ty milijouny? . Gdepak, takový kšeft já z ruky nepustím Byznys je byznys
Lucie Kratochvílová
No a jak se mu daří, co nožky?
Cukrovku nemá, zbytek je zatím pořád nějak v řešení. Ale už tolik nečůrá, tak třá byl jenom nachlazený, nebo se dominátořil když přišel sem do smečky.
Nohy jsou blbé a už tak zůstanou, leda by se stal zázrak. Ale na procházení se po zahradě mu to stačí . Momentálně svádí s Hesinkou boj o místo před krbem . Dva se tam nevejdou, Kofinek by o něho moc stál a Sisinka ho odmítá uvolnit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 17:50
- Nahlásit
tož jsme dojely ze stop, poprvé měla čtěňata nášlap a super čuchali no resp. měli velký zájem, to budou stopaři , zuzka tam měla jejich mámu, která asi rok nečuchala a vystřihla účko jedna báseň
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 18:48
- Nahlásit
Děcka, tak takovou prču f práci, co sme dneska měli my, to asi jen tak někdo nemá. Až mě bolijou hubní svaly od teho smíchu!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 18:49
- Nahlásit
Gerda
se chcem taky zasmát.
Jo a [b]Psíček a davídková:[b]: teď na večer jste si tam to slunko mohli klidně nechat!!!!!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 18:50
- Nahlásit
makreljj,presne tak,cely den jsem se psama cucela z okna!jak je hnus a jak tam leje!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 18:52
- Nahlásit
nemethova5
my jsme byli jenom kolem baráku a to ještě zdrhal, aby byl brzo doma. A teď přestalo, ale už jepozdě, je po žrádle, tak to už nikam nejdeme.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 18:55
- Nahlásit
To je zas den.. Mam tuten tyden pocit, ze bydlim v autobuse. Skoda, ze mi Biluska volala, az jsem byla cecea deset minut vzhuru. Mohla jsem tu dnesni nasranost hodit na to, ze me vzbudila.
Jako vazne me ten dest mrda. Uz jsem nebyla venku se psama tyden.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 18:56
- Nahlásit
makrelsice jsou psiska po zradle,ale amina na chvilku ven vemu,protoze doma jen prudi,hajan ten vubec o venek nestoji,dost kulha,tak je rad,ze je zalezlej.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:06
- Nahlásit
impact
Mam tuten tyden pocit, ze bydlim v autobuse. Jak to, máš tam zdechlé kočky v ruksaku???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:07
- Nahlásit
nemethova5
my jsme dneska dobrali tabletky, tak držte prosím palce, ať se to nevrátí ( s tím mám neblahé zkušenosti )
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:12
- Nahlásit
Makrel he?
Mame vyluku na Prerov a vyluka ma objizdku na Kromeriz, pac kratsi objizdka pres Tovacov je zavrena. A mam porad besedy v Prostejove a tam je taky objizdka. Tak furt jen jezdim tam a zpatky a buhvi kam bud vylukou nebo objizdkou nebo vylukou po objizdce. Boze ale jak ja nesnasim autobusy.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:15
- Nahlásit
makreldrzim palce i na nohach!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:16
- Nahlásit
Jinak pro predstavu je od Kojetina Prerov rovne, Prostejov doleva a Kromeriz doprava. Vsechno nasrat. A rozmazat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:17
- Nahlásit
impact
Paní nebuďte fulgární, jo?
zase se ti nestane, že by sis v autobuse zabouchla klíče
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:18
- Nahlásit
Prostejov a Tovacov doleva.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:29 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
impact
to byl pokus o ftip, narážka na tvoji hádanku před nějakou dobou, tak nic no...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 19:35
- Nahlásit
Dobré večír, nebyla jsem tady asi 2 dny a asi zase jen procházím. Zítra to bude podobné, ale v pátek se snad zastavím. To mám jen 2x výcvik a snad jinak volno. Ufff...
Ovšem víkend zase děs... Milion výcviků, oslava sestřiných třicetin, canis na cvičáku (pravidelně několikrát do roka se chodí podívat na cvičák klienti z ÚSP), soutěž v aerobiku s děckama (snad je dovezu všechny zpátky....) atd. Netěším se vůbec.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 20:22
- Nahlásit
gdo dělá vejcuc??
|