| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:46
- Nahlásit
nemethova5
já mám každej den prokurvenej když jsem v práci celej den jako včera a dnes nebo nedejbože celou noc jako zítra a pozítří to nenávidím
Gerda
kde sou ty fotky at´ se mi aspoň trochu zlepší nálada
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:10
- Nahlásit
kejtlin
Gošááááá Gošinkáááááááá:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:14
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:16
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:18
- Nahlásit
isdpch
sim tě to je tak těžký pochopit, jak sem dávat obrázky
evidentně ano..... )
Příště waldu nasměrujem někam do polabský nížiny.
anebo ke kolínu, tam je to taky placatý.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:26
- Nahlásit
isdpch
počkaj, zkusím to, to je jináč, než to bylo za mlada.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:28 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
http://img80.imageshack.us/img80/8431/medaile.jpg
http://img218.imageshack.us/img218/6906/medaileii. jpg
co teď?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:46 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
prt. nejde mi to.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:54 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
isdpch
neboť je to další obrázek, ten se jmenuje medaileII, což se tam také nezobrazuje. Zkusila sem si udělat rajče, nesmim si stáhnout ten exe soubor. Nemůžu používat ten trojůhelníkokolečkočtverec, nemám k tomu něco povolenýho. Prostě je to na prt.
http://img708.imageshack.us/img708/7976/cumi.jpg
to sem udělala já tady to dobře zobrazený?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:02
- Nahlásit
čus žumpice jsem bez havárky doma . Cestou jsem potkala tři zahraniční dobytky, dva degeny a čtyři nedomrdky. Jinak dobrý
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:20 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda
ta skupinofka je dobrá, Baico je tam jak růže mezi trním a fšimla sis jak si sou Nána a Goša podobný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:21
- Nahlásit
Alexa
to je tim, že to sou šedovlký vlčáci )))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:23
- Nahlásit
Alexa
Gerda
ted´ jsem na to koukala, ale podobnost je daná asi tím, že jsou obě vlkošedky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:26
- Nahlásit
Gerda
kejtlin
šedovlk může bejt různě zbarvenej asik né? Ale když se kouknete pořádně né jen letem světem, tak si fšimnete, že maj obě světlej proužek nad okem, světlou kresbu pod okem a vůbec tu masku maj skoro stejnou a i výraz maj podobnej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:33
- Nahlásit
Alexa
šedovlk může bejt různě zbarvenej
může, goša bude tmavší než je, ještě přelínává a tmavne čím dál tím víc, výraz no goša má jazyk skoro až na hrudníku
axa se tam šklebí jako já, nějak se nerady fotíme, sem řikala gerdě at´ sem tam bez hlavy a bez těla.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:33 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Tadyk máte dalšího šedovlka a vypadá ouplně jinak
a tadyk další úplně jinej a už mě nebaví hledat
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:33
- Nahlásit
Alexa
Baico je tam jak růže mezi trním
Von je fšude hned vidět. Na každý fotce, kde je mezi tmavejma psama, tak hned každýho praští přes oči.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:35
- Nahlásit
Ty woe tady leje jak z konve, sem chtěla jít na stopu, už podruhý sem vyndala šunku z mrazáku a du jí tam vrátit f tomdle teda na stopu zvysoka ....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:37
- Nahlásit
Alexa
tady leje jak z konve
Jsem ještě na Václaváku, tadyk zatim nic. Tak radši jdu, musim ještě do města, tak ať mě to nechytne.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:50
- Nahlásit
ach jo, na tom našem cvičáku se na něčem domluvit je zázrak, chtěli jsme sranda mač ty ambiciózní krávy vymysely disciplíny jako aport ve skupině předmětů-aportů, aport přes překážku, odložení ve stoje, jo a kousání nejlépe hladkej na hadr-což to jsem ještě neviděla, takže se asi zúčastněj jenom asi 3 lidi, protože to ti začátečníci nemají šanci, bud´ to změní a nechají to na větší části ale disciplíny vymyslíme my co jsme to naplánovali nebo odvolám sponzory co jsem sehnala a kašlu na to, ty wole oni z toho chtěj dělat obedienci nebo co.my chtěli aby to bylo něco kde záleží na důvtipu a šikovnosti psovoda i psa samozřejmě ale ne tohle.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:15 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
ach jo, na tom našem cvičáku se na něčem domluvit je zázrak, chtěli jsme sranda mač ty ambiciózní krávy vymysely disciplíny jako aport ve skupině předmětů-aportů
hele tak jim to vysvětli a když nebudou chtít ustoupit tak udělejte 2 kategorie jednu pro ně a druhou jednodušší - že si určíte sami co tam bude
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:19
- Nahlásit
Alexa
2 kategorie se asi nestihnou, lidi co maj spratky chtějí být tak do 15hod doma, pak se začne chlastat a slavit čtvery narozeniny.
říkali jsme jim, at´ si svoje soutěže udělají třeba v září, uvidím co k tomu řekne kdo v neděli na cvičáku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:25
- Nahlásit
kejtlin
aport ve skupině předmětů-aportů
není problém, Puma najde ragbyč kdykoliv a kdekoliv
aport přes překážku,
To už vůbec není problém
odložení ve stoje,
není problém pokud nebude vadit, že celé odložení trvá tři vteřiny (dýl nevydrží ani v leže, ani v sedě )
kousání nejlépe hladkej na hadr-
To dá levou zadní, ale chtěla bych vidět toho vola figuranta co by s ní do toho šel .
sumasumárum, přijedu s Pumou, přihlaš mě
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:58
- Nahlásit
čuste, jsem hotová a to ještě musím makat na pc, mě asi odvezou dneska
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:11
- Nahlásit
Psíček
Dobrý den,
já jsem ale na svůj nick zvyklá. Nemůžete vymyslet pro paní Erin něco jiného, co se odleželé makrele podobá, ať už vzhledem či zápachem?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:18
- Nahlásit
Psíček
Pane makrelu prosím vás ne . Je to má oblíbená výcviková pomůcka . Každý pes má přivolání na dobře odleženou, smradlavou rybičku . Tou změnou nicku byste mi to totálně znechutil a odnesli by to moji psi, páč makrely milují
Makrel taky milují, nosí krásné světlé kalhoty, po kterých Texíček moc rád skáče
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:27
- Nahlásit
Psíček
Tak je spousta jiných smradlavých věcí, že jo . Třá málo co se vyrovná vetamixáckému vemenu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:39
- Nahlásit
Biluška
a co zelené dršťky?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:39
- Nahlásit
Biluška
Třá málo co se vyrovná vetamixáckému vemenu
nenene držky jsou lepčí
kejtlin
2 kategorie se asi nestihnou, lidi co maj spratky chtějí být tak do 15hod doma, pak se začne chlastat a slavit čtvery narozeniny.
prosimtě co blbneš, kolik tam budete mít lidí?kolik rozhodčích. Podzimní závody, poslušnost ZZO,ZM, ZVV1, ZVV2+ komplet obrany na 2 rozhodčí s vyhlášením, zahajujeme v 8.30 končíme vždycky kolem třetí a je kolem 35 závodníků
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:41
- Nahlásit
makrel
a co zelené dršťky?
to mluvis o mne?uz jsem tu!!!!venku bylo fajn,aspon jsem prisla trochu na jiny myslenky.kdyz uz to stoji u me zaprd!
|