Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4230 . 4231 . 4232 . 4233 . 4234 . 4235 . 4236 . 4237 . 4238 . 4239 . 4240 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:15
- Nahlásit

Alexa
Gerda
hele nepsal vám taky roden?? wurstemkurt poslal zas na traumatologii do Motola nějakýho svazovýho fíka..todle teda nevim..jako mě by se to i líbilo,ale nevim jak bysem s nim chodila na volno tuna po sídlišti..

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:17
- Nahlásit

davidkova renata
hele nepsal vám taky roden?? wurstemkurt poslal zas na traumatologii do Motola nějakýho svazovýho fíka..todle teda nevim..ja
mě ne nevíš koho essi to nebyl Václav. Hele a vy jste dnes nebyli?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:17
- Nahlásit

kejtlin
to asi jo, však sou taky pro moje oučely, vám je pošlu jen aby se jko neřeklo )))) kvalitu nebudu snižovat, šak co kdybych potřebovala dělat výřezy, nebo plagáty? Na nástěnce psích kamarádůch je ještě mnoho místa, zatim je tam jen maryje na obrásku, co se menuje Mary the star a na druhym Holy Mary, na třetim je Standa impresionista a eště tam přibyde Nána Krytinář a další mý voblíbený fotk, jenže na to je potřebuju mít v obrý kvalitě, bo to tlačim na fotopapír na nátiskovacim stroju, ty rouro bláznivá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:23
- Nahlásit

davidkova renata
Pokousal ho???? Nebo co se dělá na traumatologii? Tam sou lidi s vyndanejma vnitřnostima, ne? Hele já toho psa nemám ráda. Je to debil.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:27
- Nahlásit

Lidi plosim klikejte Tyne za par hodin to konci
http://nejpes.blesk.cz/pejsci-15772.html

a musim se pochlubit mam velkej mrazaaaaak hec, a jeden malej na ceste a jeste jeden malej, ale ten jeden malej dam kamosce nemuzu byt preci to takova hrabiva

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:30
- Nahlásit

lucYnka XIII
klik týnce.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:32
- Nahlásit

Gerda
pani Skubyckovi z Maryje jeblo v palici, ale uplne celej den dnes nakryva Patrika, ale mu to preju hazlovi modrymu, von porad otravuje jine kocky tak ted za nim beha pes, piska mu do ucha a snazi se ho vojet

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:35 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

lucYnka XIII
týna má už domov!
Alexa
Gerda
prej Pepa Skrejval..že prej ho znal,ale zřejmě si ho splet s čoklem velmi podobným jedný holky co se s rodenem prohodila..na revíru si asi chtěl zobnout a von mu jí chtěl jednu mravnostní uštědřit,buřtoj prej škráblo trošku ..roden píše,že už viděl nějaký to piokousání,ale todle že byly celjke jatka,prej málem vykrvácel.Ale už mu prej volal a žertuje,tak dobrý,už se prej na buřta těší
Ale roden mu řikal,at ho nerovná,ale von si ho asik splet právě..
jo a nebyli sme bo roden psal,že chčije a mě se to hodilo bo MHd bych tam snad ani nedojela stejnak

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:35
- Nahlásit

lucYnka XIII
šak to je po těch lékách, jak mu dáváte tu vijagru,ne? Maryje má bohužel tu smůlu, že občas ve psech vyvolává zájem, což jí nebetyčně sejří, bo nechce, aby se jí někdo všímal, jelikoš je nekontaktní, jako já. Al etk nevim...možná mu snižte dáfku, přece pes nemůže brát vijagru, ne?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:37
- Nahlásit

Byli jsme s psíkama venku v dešti a jakmile jsme dorazili domů, tak vysvitlo sluníčko. Kdo za to může???

Jinak diplomka je vytisklá. Nechce se mi tomu ani věřit. Fakt ji držím v rukách. Joooo. Teď ale začne ta horší část - učení.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:38
- Nahlásit

pawLINka
huž jsi ožralé?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:39
- Nahlásit

kejtlin
Ta pětistofka je moje. Se mi ztratila fčera a odfoukla se asi k tobě.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:40
- Nahlásit

makrel
Ale houno, našla jsem tady slabý 3 deci zbylýho vajna a jináč nic. Jedině tvrdý. Ale to by asi Lukáš nerozchodil.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:41
- Nahlásit

pawLINka
Ale houno, našla jsem tady slabý 3 deci zbylýho vajna
ty nemáš žádné zásoby? se styď

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:46
- Nahlásit

makrel
já taky nemám doma žádné zásoby..mívali sme v práci, ale už taky nemáme, doma v mrazáku mi ležel citrus asi štyry měsíce, až sem ho konečně odnesla ke kamarádce, kde ho pijem, když se sejdem. Mě by to doma samotnou nebafčilo a taky už nežehlim, takže nepotřebuju uklidňovadlo (nenávidim žehlení)

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:48
- Nahlásit

Gerda
nejni to z vijagry je to z maryje se zamiloval a kdyz ji nema oplodnuje aspon kocoura
je to mezidruhovy homosexual

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:48
- Nahlásit

Gerda
. Mě by to doma samotnou nebafčilo a taky už nežehlim, takže nepotřebuju uklidňovadlo (nenávidim žehlení)
žehlení taky nenávídm, tak skoro nežehlím. A 2 deci po náročném dni není špatné

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:49
- Nahlásit

makrel
Zásoby jsem už vypila. Mám bar plnej prázdných flašek od vína.

Musím se znovu zásobit...

Gerda
A to mě baví pít i samotnou. Jsem alkoholik.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:51
- Nahlásit

pawLINka
přicmrndávám

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:56
- Nahlásit

lucYnka XIII
je to mezidruhovy homosexual
)))))))))) ste hrozná trupka )))))))

makrel
žehlení taky nenávídm, tak skoro nežehlím.
já už nedržela žehličku štyry roky v ruce. Za tu dobu sem ušetřila děsně hodin času a rehabilitovala játra )) Víno vůbec nepiju, jak ho cejtim, rovnou se mi zvedne kufr. Dyš už, tak jedině vopčas pívo a jinak citrusa, slivovičku a tydle vovocný tekutiny. No a to neni věc na doma.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:57
- Nahlásit

davidkova renatareni,otevrela jsi to,nebo to neslo,myslim to video

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:57
- Nahlásit

Gerda
Dyš už, tak jedině vopčas pívo a jinak citrusa, slivovičku a tydle vovocný tekutiny
Tak to já zase postupně s přibývajícími léty jen víno, v nouzi nejvyšší možná ještě gin s tonikem, ale jinak nic.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:59
- Nahlásit

makrel
A tak to já mám víno taky na prvním místě (přicmrndávám). Pivo moc nemusím - vypiju, ale dám si radši víno. A z tvrdýho nejraději tequilu. Ježiš, to je moje.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 19:13
- Nahlásit

nemethova5
eště ne dávám nějaký čokly na web a furt to padá
Psíček
Až teď
no potěš koště

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 19:18
- Nahlásit

lucYnka XIII
klik týnce.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 19:20
- Nahlásit

Gerda
uš má domov vy trupky!!!
http://www.utulek-decin.estranky.cz/stranka/nasli- domov

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 19:24
- Nahlásit

Perun s fámi defčata!
Tak vá děkuji za fčerejší krásný den. Sotva jsem přijela dom, jela jsem hned na koncert Arakainu na Kladno. Dom jsem dorazila v jednu a dneska jsem od devíti do pěti yla na cvičáku. Ale zabetonovali jsme na pevno houpačku a vyrobili horizontální žebřík. A máme připravené kotvení na pergolu. Jsem uplně mrtvá a psi taky

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 19:24
- Nahlásit

davidkova renata
uš má domov vy trupky!!!
super, to sem nečetla, nápojka je zas trošku na prd....tak kliknem jinýmu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 19:25
- Nahlásit

davidkova renataale normos to otevres,jo?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 19:26
- Nahlásit

Psíček
Hele, Erin sem už přece nechodí. (jistě, že to tady čtou, ale ne ofiko) Mají přece svoji foru.

<< 1 ... 4230 . 4231 . 4232 . 4233 . 4234 . 4235 . 4236 . 4237 . 4238 . 4239 . 4240 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání