| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:26
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
je jak ustřelený kecky
fak jo?? no na těch fotkách to nevypadá,ale klamou,to jako jo..příště vedle ní dej krabyčku vot syrek!! at víme
all
tagže sem právje vylezla z vany ,čiliže de to!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:31
- Nahlásit
nemethova5
ahoj paní, jak bylo?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:32
- Nahlásit
davidkova renata
tagže sem právje vylezla z vany
a ze svojí nebo jsi propadla o patro níž k sousedům?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:33
- Nahlásit
nemethova5
my vždycky s kolegou zmoknem, většinou o noční, když nezmoknem, tak chodíme po kolena ve sněhu, v napolo roztátém, v mlze že nevidíš na dva kroky nebo ve vánici a větru, tady dole na vrátnici jsou vrata, jedna půlka je asi 4 na 2 metry, vrata jsou plná, když jen trochu fouká vítr tak nemáš šanci to urvat, většinou je otvírají 2-3lidi, nejhorší je zavírání, protože v půlce není zarážka, takže urveš půlku, chceš tam dát železnou závoru a ta druhá půlka ti mezitím ujede, takže to děláš od začátku, horší je, když fouká na druhou stranu, ty vrata když ti jednu daj, tak už nevstaneš, takže je dost úsměvný to pozorovat nicméně menší už zavírat
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
čiliže jako s tím sejtkem? Nebo ste zasedla kanálek?
Zajímavý ale je, že když normálka stojí, tak neni moc velká, ale když se natáhne na postel, tak má přes dva metry na dýlku, asi paranormal aktyvyty
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
makrelcauuuu pani,hele nakonec jsem na vystavu nejela,pelech byl muj,i psiska zalezli,ale byli jsme na cvicaku a parada,ze bude amin tak nebezpecne vztekly jsem nemyslela,ten po tom fikovy teda jede,jo bylo super,az na to hnusny uchcany pocasi,jsem neco i natocila,ale nevim jak mam zmensit velikost,jedno video ma 161mg,nevim jak to udelat,hele a co pesan???uz je mu lip???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:36
- Nahlásit
davidkova renata
tagže sem právje vylezla z vany
no konečně, já už si včéra řikala, že by to chtělo...vzít vapkou... ))))
nemethova5
nebo na vas poslu hajana a amin se prida
a já na vás pošlu aleksy deprivanta, uš nekulhá a má hlat.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:39 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
nemethova5
video neporadím, pesan od včerejška nekadil, žere a už se tváří, že je doma nuda.Doufám, že to vydrží i jak doberem ty tabletky.
Jste na tom cvičáku museli pěkně mrznout a moknout
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:39
- Nahlásit
kejtlinpani upa vas chapu!!!ja tohle co popisujete mela v bledemodrem na argosu!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
vždyt ti říkám že je to dastíkova dcera ))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:45 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
tagže sem právje vylezla z vany,čiliže de to!!
a tak z vany umí snad vbylízt každej, ale jen NĚKDO se i vykoupe
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:47
- Nahlásit
lidi moje smůla se asi protrhla!!!!!!!!!!!!!
našla jsem venku ted´ když jsem šla na ty hrozný vrata na zemi zmuchlaných 500kč, jsou sice mokrý a špinavý, tak jsem ji opláchla vodou z kohoutku, peníze jsou jako hadry z podobnýho materiálu, takže se nerozmočí, už několikrát jsem vyprala bankovky.
ležela u vrat, takže bud´ se přifoukla z venku, nebo ji ztratili úkáčka, ale tudy se pěšky nechodí jen autem jezdí, takže asi z ulice, bezva něco dopřeju pesanům
jsem stejně debil, místo abych něco koupila sobě tak koupím čoklům.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:48
- Nahlásit
kejtlin
našla jsem venku ted´ když jsem šla na ty hrozný vrata na zemi zmuchlaných 500kč
No vidíš, že nemáš furt jen smůlu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:48
- Nahlásit
Gerdadeprivantu se ja vubec nebojim,ti jsou upa nejlepsi!!!
makrelbylo moc fajn,sice prselo,ale zima nam nebyla,ale amin byl tak total hotovy,ze tu chrape a je upa mimo.jdu se podivat na nejaky ten programek na slunecnici
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:49
- Nahlásit
kejtlin
ležela u vrat, takže bud´ se přifoukla z venku,
a rozhlídla jsi se pořádně kolem??? Třá jich tam bylo víc
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:50
- Nahlásit
kejtlinjsi dobra a ten nahore te ma asi rad,za to vsechno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:52
- Nahlásit
Alexa
koukala aji při zemi sem lezla a kaluže prohrábla, bo mám ty dyjoptryje a nic.
bankovka usušená a vypadá skoro normálně, doufám že to neni padělek to by mě fakt děsně nasralo i když při mý smůle je to možný.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:52
- Nahlásit
kejtlin
to ta náfštěva v jílovém, ouplný lurdy paninko!
Alexa
a tak z vany umí snad vbylízt každej, ale jen NĚKDO se i vykoupe
símťa, jako bys ju neznala,od fčéra jen vstupuje a vystupuje z vany vody nemaje mává plácačkou - ukončete výsup a nástup, špunk se zavírá, příští zastáfka...nastoupil přistoupil - kuuupte si jízdenkůůů na naší vanotramvaaaaj - aji to děcko se rači chodí učit jinam, bo by ho stáhla vo prachy na lístek.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:54
- Nahlásit
nemethova5
deprivantu se ja vubec nebojim,ti jsou upa nejlepsi!!!
taak to nevim, čim tě postrašim... )))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:59
- Nahlásit
Gerda
ouplný lurdy paninko
mám prosbu, nemohla bys mi poslat ty fotky aspoň s axou a gošou na mail? bych poslala zuzce na stránky, že jsme byli na návštěvě v jílovém
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:00
- Nahlásit
kejtlin
gratulejšn
nemethova5
a nějaké fotečky su? z cvičáčku?
já ti něco přepošlu,za chvilku to tam máš ))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:01
- Nahlásit
Gerda
símťa, jako bys ju neznala,od fčéra jen vstupuje a vystupuje z vany vody nemaje mává plácačkou - ukončete výsup a nástup, špunk se zavírá, příští zastáfka...nastoupil přistoupil - kuuupte si jízdenkůůů na naší vanotramvaaaaj - aji to děcko se rači chodí učit jinam, bo by ho stáhla vo prachy na lístek.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:03
- Nahlásit
už vim co jim koupím, 2kg sušenýho masa proužků to mají rádi, stojí sice pro mě jako velkoobchodní cena kolem 400kč, takže kupuju jen ty malý balení po 200dkg ale to mají každý jeden až dva proužky ted´ si dají
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:04
- Nahlásit
Gerda
od fčéra jen vstupuje a vystupuje z vany vody nemaje mává plácačkou - ukončete výsup a nástup, špunk se zavírá, příští zastáfka...nastoupil přistoupil - kuuupte si jízdenkůůů na naší vanotramvaaaaj
no ty seš ale mocínky nejky blbá!!!!!! .-)))))))))))))))))
kejtlin
no tak mě to nepřekvapuje..uš to naznačila gerda..musíš se stýkat s těma správnejma lidima a to sme my ..očekávaj další pyzytýva a socyjální jistoty
all
ste úplně blbí ,koupel probjehla bes potíží a ve vlastní vaně s vodou podotýkám!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:05
- Nahlásit
brezen2008jen video,ted se zde koukam na nejaky programy na upravu,zmenseni a tak
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:07
- Nahlásit
davidkova renata
očekávej další pyzytýva a socyjální jistoty
tak jo, myslíš, že kdyš tento měsíc nezaplatim účty, půjčku a nájem, že mi to projde?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:09
- Nahlásit
ja nevim,ale odvedle jsou tak neskutecne blbýýýýýýýý,ze to snad ani nejni mozny!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:11
- Nahlásit
kejtlin
pošlu ti je, ale až zejtra,tady na to nemám vybavení, ani nápojku, v práci mám všecko. Pošlu ti to úschovnou, bude to děsně veliký, fotí se mi to nějak na velkou kvalitu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:12
- Nahlásit
nemethova5
ja nevim,ale odvedle jsou tak neskutecne blbýýýýýýýý,ze to snad ani nejni mozny!!!!!! kdo?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 18:13
- Nahlásit
Gerda
tak si na fot´áku sniž kvalitu fotek, to se mi bude načítat jedna fotka asi 5-10min.
|