| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:28
- Nahlásit
makrel
jenže já dělám za málo peněz a nenávidím tu práci, a ty když se na to budeš chtít vykašlat, tak se na to vykašleš a jdeš se psem ven, ale já tam musim bejt a naprosto k ho*nu, ani psa tam nemůžu mít a bude nuda, bo v neděli tam nikdo nebude jen já a kolega, kterej je sice nejlepší z toho výběru páč je aspoň chytrej a je s ním sranda, ale je únavnej, mele pořád to samý....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:30
- Nahlásit
kejtlin
makrelna houby jdu s vama,se musim pricmrndnout!
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
makrel
nene sem jela přímo dneska cestou tam i zpět!!!!kupodivu sem moc nebloudila mám z toho radost jako opravdu
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
a ty když se na to budeš chtít vykašlat, tak se na to vykašleš a jdeš se psem ven to je fakt, ale jenom někdy, protože když mě honí termín, jako právě teď, tak se od toho PC nehnu třeba 5 hodin.A to je pak pěkný humus na záda a nemluvím ani o třeštění hlavy. A ty tam teda děláš co?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:43
- Nahlásit
makrel
vpodstatě nic, vážím auta ale když nejezděj tak musím tzv. čipovat objekt což o víkendu nejezděj teda někdy v noci čipuju normálně co hodinu a 10min musim vyrazit, chodím jak nindža od jedný vrátnice k druhý, beru si sebou většinou notebook a knížky abych tam nezhebla nudou, to je dolní vrátnice tzv váha a horní tam je to absolutně na nindžu, všem šéfům neustále na očích, takže ani not´as nemůžu vytáhnout nuda neuvěřitelná, zvedáš telefony a kontroluješ lidi-jen jako.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:46
- Nahlásit
kejtlinjezismarja,no jeste ze ja tam budu zas s hajanem sama,notas s sebou,to je nejhorsi,jak se tam couraji sefove,jo čipovani tam budu mit taky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:46
- Nahlásit
kejtlin
A i noční děláš?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:47
- Nahlásit
kejtlin
nemethova5
až budou houby tak můžete přiject na víkend, já k vám nemůžu máte málo ubytovacího prostoru pro moje psy.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:49
- Nahlásit
[b]kejtlin[/b
No to já rozhodně, v panelákovém bytě
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
dobrý píšu si sama sobě, mělo to bejt makrel.
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
kejtlinhm,to je naprd,to mas pravdu,panelak nafukovaci nemam,hele,ja uz tri roky jezdim za davidkovou,jsem desna.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:50
- Nahlásit
kejtlin
aha, to jsem si ani nevšimla, já to hned brala jako že je to pro mě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:51
- Nahlásit
makrel
bohužel dělám, to je nejhorší noční
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:53
- Nahlásit
kejtlinhele a ja mam nejradsi nocni,delas dvanactky,nebo vic?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:54
- Nahlásit
nemethova5
12ctky je to humus
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:54
- Nahlásit
kejtlin
no tak noční když se nic neděje je to nejhorší co může být. Taky jsem kdysi dělala noční 12 v hotelu a v době od 2 do 6 jsem umírala.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 21:56
- Nahlásit
makrel
kejtlinjj,to je ta krize,tak to ja vzdycky jsem sla ven,nebo si namocit tlamu do studene vody,ja jsem zas hotova z denni,nebo rani,to ja upa umiram a pripadam si jak bych spadla do obrovskeho mlynku!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 22:02
- Nahlásit
makrel
nemethova5
já jsem z těch nočních naprosto zničená, nikdy jsem nebyla tolik nemocná jako za poslední 3 roky co tam dělám, i když si hledám jinou práci dost vehementně, ale jde o to abych nespadla z bláta do louže.
já spánek o noční nepřemáhám za ty prachy ani náhodou, ale spánek na hodinu a na židli je prd a furt ti do toho kecá kolega, když si teda zrovna u něj na vrátnici je to na ho*no.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 22:04
- Nahlásit
kejtlin
jo, ono je dokázané, že ty noční nejsou vůbec dobré pro zdraví. Ještě když někdo dělá jenom noční, tak prý je to lepší, než střídání. jsem ráda, že už nemusím dělat noční.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 22:07
- Nahlásit
kejtlin
makrelja to plne chapu,ja vim,ze ty nocni nejsou zdravi prospesny,jo,na zidli hodka je naprd,kdyby jsi si mohla aspon lehnout,jako natahnout,na kremacce to bylo super,i na argosu,to se dalo,ale jak tam mas kolegu,ktery mele a mele,no fajne.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 22:08
- Nahlásit
decka jdu spat,uz na mi na rameno klepe pan drimal,tak dobrou a mejte se fajn.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 22:08
- Nahlásit
makrel
já noční dělat vůbec nemůžu, právě kvůli imunitě, je to blbý i na psychiku, když tě práce nebaví, tak je to ještě horší......a projevuje se to mimo jiné i fyzicky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 22:09
- Nahlásit
nemethova5
dobrou a ráno dám vědět
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 22:10
- Nahlásit
kejtlin
jo, to tak bývá, noční jsou hnus, ale člověk si moc dneska vybírat nemůže
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 22:11
- Nahlásit
Jinak už jdu tež spát, tak držte palce, ať mě pes v noci nebudí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 22:16
- Nahlásit
já spát nejdu, ale jdu něco počíst.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 22:31
- Nahlásit
Gerda
pani moc dekuju za odvezeni k vetoj, Skubycek zdravi Maryjii aj ked ho kousla tak je z ni poblaznen a lita za vsema psiskama na sidlaku a hleda ji.
Rtg nedopad nic moc, ma na srdicku naky stin budem delat dalsi vysetrka snad bude gut chlupacek muj kousnutej.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 23:35
- Nahlásit
lucYnka XIII
šmarjá pani, udělala u dírku? To ne, že ne? Jen ho otrimovala, eště je na sedačce jeho srst. Chuďátko malé....dyš vona halt ty náruživý nechce...Takže maryje skubíčka nezdraví, ale zdraví kočku maryji )))
A co je to ten stín na sérci? Voni ty staroušci to maj jako lidi. Mařena ho má zas jak vrcholovej sportovec. Taky jí nchám udělat zas vyšetření před létem. Ten rengén se dělá v narkóze? To snad ne, že ne?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 00:19
- Nahlásit
Gerda
nn rtg se dela bez narkozy a ten vet ke kterymu chodime je fakt dobrej kardiolog tak kdybys chtela dam ti kontaktik, osetruje mi kocky a je fakt hodnej, uzasnej clovek, pro zvirata by dychal. Mel ted pripad hafika s pothanyma strevama, spal par hodin denne bo po smene na klinice ho cistil, rani vstaval o nekolik hodin driv, aby ho osetroval fakt ma muj obdiv co pro zvirata dela. Jinej byse na to vyprd a jeste by hezky skasiroval majitele. Dnes mi dovezli kocicku srazenou motorkou (pred zhruba 2 tydny ji to srazilo) a se nabid ze zitra ke me dojede a jukne na ni, jen mu humrelo auto a bydlankuje za Prahou (kousk od Jesenice, ale jezdej tam v nedeli dva busyza den) kde je naprd doprava a ja jsem taky bez autika, tak nevim jestli to vyjde. No proste ho desne obdivuju.
šmarjá pani, udělala u dírku? To ne, že ne?
Prd mu udelala dirku, on je hustochlup jemu se jen tak na kuzi nedostane, ale pekne ho vystrasila, se predved hrdina jeden, se skorem posral strachy
Kocka Maryje uz je po kastraci ted mi lezi u nohou a taky zdravy psa Maryji
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 06:49
- Nahlásit
Dobré ráno. Venku to vypadá na hnusný den, chjo...
Jaro mi bude připomínat jen těch cca 200 kuřátek, co se nám vylíhlo...
Jinak jdu na poslední úpravy diplomky, kolem poledne ji zajedu vytisknout a zítra ráno ji nechám svázat. Vedoucí se neozval, přestože jsem mu psala email. Pak už jsem to nechala být, nemám zapotřebí se ho doprošovat. Neozval se týden, mazec...
Přeju hezké deň fšem. A už někdo vstávejte a pojďte si psát.
|