| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 13:32
- Nahlásit
makrelno,tak to ti ani v nejmensim nezavidim,hajan bude muset do konce probiotika uz nafurt,jinak to s nim jde,tak ja mu preju hafanovy,at se co nejvic sebere.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 14:00
- Nahlásit
makreljo pani,ja jedu na vystavu zejtra,beru sebou amina,co kdybybych vam vzala ty pistalky?kamoska me prekecala,at vemu i amina sebou,pry to bude pro nej prinosne.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 16:00
- Nahlásit
nemethova5
uvidím, jestli tam vůbec půjdu, dám vám vědět . Tady hnusně lije.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 16:01
- Nahlásit
makrelja uz jedu rano po osme,kdyz tak mi napis na meila svoje cislo a meil muj je nemethova5@seznam.cz
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 16:04
- Nahlásit
makrelbo chci jit jeste na cvicak se psama,musim vsechno stihnout!ze bych ti pak brnkla jestli teda jedes nebo ne.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 17:06
- Nahlásit
Tý jo tady je to jak na marodce. Držím marodům palce ať jsou v poho. Vejletníci už odjeli, tak jsem zvědavá jak budou bloudit. Chudák Kejtlin zůstala zapomenutá na náměstí až jsme si na ní vzpomněli a Gerdička pro ní jela, ale Kejtlin už to na námku přestalo bavit tak radši našla cvičák sama
Jinak pohoda a Kejtlin přivezla úžasnou buchtu. Perník s banánem od Gerdy jsem tedy neochutnala, ale prý byl tak jedlý. Jo a Alexa dostala pěknej balonek, až na to že jí víc zajímal Bajkonůr ale pak, když šli holky na prochajdu, tak se jí moc líbil
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 17:26
- Nahlásit
Alexa
Tak aspoń někdo měl hezký den.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 17:31
- Nahlásit
makrel
Tak aspoń někdo měl hezký den.
Já prosím taky . Jsme měli kanystrové zkoušky a sešla se tam bomba parta Už dlouho jsem se tak nenasmála . A v menším děcku jsem objevila divadelní talent, nejspíš ji dám někám k cirkusu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 17:32
- Nahlásit
Biluška
Já prosím taky tak to gratuluji
nejspíš ji dám někám k cirkusu U nás zrovna jeden je, tak se vám můžu zeptat, jestli by ji nechtěli.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 17:38
- Nahlásit
Alexa
pani, kejtlin tě zabije )) my cestou žádnej ukazatel nepotkaly )), tak za mnou jela až do krče a pak jsem jí ukazala, kde má odbočit na magistrálu, tak uvidíme
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 17:41
- Nahlásit
Biluška
Skype?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 17:48
- Nahlásit
nazdar žumpo, když teda se vám nepodařilo se mě zbavit při cestě tam tak se o to Alexa pokusila cestou zpět, vůbec nikde to nebylo značený, na druhým kruháku jsem to psychicky nevydržela a otočila to, že jedu někudy blbě, ovšem pavla veeeeelmi obětavý člověk narozdíl od vás si toho všimla a otočila to za mnou, a jela jsem za ní až do michle nebo kudy, pak mě problikla jak jsme se domluvily já jela doleva ona rovně pak jsem zabočila doprava na magistrálu a v pohodě až na to že byla ucpaná jela jsem po ní asi 20min, ale fakt nevim co proti mě máte, ste jako mohly říct at´ do toho jílovýho nejezdim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:05
- Nahlásit
kejtlin
ty voe,ty si dorazila?????????
ale fakt nevim co proti mě máte,
prostě nás sereš a di si jinam ,ani kuláč náms neupekla
jináč moc heskej den ani sme nezmokli,akorát mám vomrzliny Goša vot kejtlýn je úúúpa nejkrásnější tlustý štěně vofčáka a Pyksla sežrala fšecky vofčí houna f širým okolí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:06
- Nahlásit
kejtlin
na druhým kruháku jsem to psychicky nevydržela a otočila to, že jedu někudy blbě, ovšem pavla veeeeelmi
bože bože to je materiál todleto jasně jsem řikala první kruhák doprava, druhý kruhák doprava třetí kruhák doleva a pak na prvních světlech doleva
hlavně že jsi dojela. Přístě trefíš bez problémů
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:08
- Nahlásit
davidkova renata
ani kuláč náms neupekla
myslíš ten úžasnej jak byl hned sežranej????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:12
- Nahlásit
Proč sem dorazila domki nejpozdějc?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:13
- Nahlásit
Gerda
Proč sem dorazila domki nejpozdějc?
jela jsi přes Kladno?????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:18
- Nahlásit
Jinak to bylo moc pěkné, zvesela sme si pojedli, kávy popili, pokrafali, aji ofce sme hledali, pan bajkonůr byl jako růže mezi trním, samé fenky měl, udělali sme pejskům z medaile haltinu, a tu medaili me jim schválně nechali plácat přes oči. Kejtlin umí krásný guláče a má mocinky heské fenečky. Velice dobře zvládla šejping - po hodině nabídla činnost a z náměstí dojela sama aš na cvičák a poté také domů. Už mám fotky a vy néééééééééééé )) A máma mi uvařila kuře na smetaně. Jupí!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:20
- Nahlásit
Alexa
davidkova renata
ty kruháky mě hnaly někam na kunratice, vůbec nééé na šeberov jak jsem předpokládala a myslela si to o kunraticích sem slyšela jen takovou básničku jinak nic, ale tušila jsem, že na šeberov se tamtudy nejede
jó příště to mě utopíte nebo votrávíte nebo co, když se vám nepodařilo mě zahubit dneska
a to že tam příště trefim checht, ty woe to mě neznáte to že jsem tam byla neznamená, že cestu znám a pamatuju si ji a jinak davídkový se divím, že jí překvapilo, že jsem dorazila, vždyt´ byla se mnou na procházce a účastnila se debaty s Alexou která mě chtěla poslal do pekel, a už ví, jakej mám smysl pro orientaci, tak jako nevím mě chtěla asi na*rat či co
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:20
- Nahlásit
Alexa
jela jsi přes Kladno?????
Šak sem vezla přes půl prahy eště aji mamku přece A ceta podél řeky je zavřená, musí se to objet přes břežany. A tm se to maličko ucpalo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:22
- Nahlásit
Alexa
Biluška
a spol
tagže sem si napustila svou novou vanu že tam vysílením usnu..se mi povedl zášrup nového špuntu,napusila sem si plnou vanu a telefoooonuju s tim ,že aš dokecám,pjekně se naložim.Přídu tam a co byste řekli?????????????????????????????? voda f prdeli!!!!!!!!!!!!!!! Co mám dělat??????????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:23
- Nahlásit
Gerda
po třičtvrtě hodiny čekání na Gerdu která se na mě vy*rala a nechala mě na náměstí v jílovým, jsem ujž vzteky neviděla a rozhodla se cvičák dohledat sama, což jsem po několika obtěžování mnoha lidí nakonec zvládla a voni z toho měli ještě srandu
ale jinak to bylo moc fajn!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:23
- Nahlásit
kejtlin
kunratice, vůbec nééé na šeberov
áááááááááá držte mě
do Kunratic se tudy dostaneš jen přes Šeberov
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:25
- Nahlásit
davidkova renata
woe to co říkám od začátku ucpat to patou!
ale mušíš vyndat ten špunt, jinak tam tu patu nedostaneš.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:27
- Nahlásit
Alexa
ale tos mi neřekla že pojedu přes kunratice, sem myslela že pojedu rovnou na šeberov, kdeže kunratice
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:27
- Nahlásit
kejtlin
ucpat to patou!
njn...ale dyš já sem byla u founu a nemám tak dlouhou nohu
ale mušíš vyndat ten špunt, jinak tam tu patu nedostaneš.
jo taghlenc..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
co byste řekli?????????????????????????????? voda f prdeli!!!!!!!!!!!!!!! Co mám dělat??????????
tak jí ucpi milý Lojzo, tak jí ucpi, ucpi jí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:29
- Nahlásit
kejtlin
hele ještě 5x a budeš jezdit po paměti
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:35
- Nahlásit
makrel
U nás zrovna jeden je, tak se vám můžu zeptat, jestli by ji nechtěli.
jj, buď tak hodná a poptej se, bude tam určitě přínosem
Minimálně jí budu muset sehnat nějaký divadelní kroužek, takový talent nemůžu nechat ležet ladem .Třá bude jednou slavnější než Šimek s Grosmanem a bude mi vydělávat těžký prachy
Alexa
ak jí ucpi milý Lojzo, tak jí ucpi, ucpi jí
Jenže pata je moc dlouhá, moc dlouhá, dlouhá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:36
- Nahlásit
Alexa
jak jsi pozitivně naivní , za mojí kamarádkou jezdím asi 8 let bydlela v roztokách tad´ bydlí asi 3 roky na okoři a co se stalo loni? no někde jsem blbě vodbočila a zabloudila, navíc potmě to vidím úplný ho*no, takže jsem hodinu kroužila kolem přílep
|