| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:24
- Nahlásit
Tak jsem byla zase na veterině . Vet se třikrát ujistil essi opravdu chci odčervovadla na 220 kilo psů a patnáct ex-potů .
Jedna dobrá zpráva - cukrovku Kofík nemá
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:29
- Nahlásit
Biluška
Vet se třikrát ujistil essi opravdu chci odčervovadla na 220 kilo psů To zní drsně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:30
- Nahlásit
Biluškano aspon tak,ze je v poho,hele,co kdyby jsme si taky dali nejaky prezdivky,kdyz uz vedle maji ty xsichty,co treba čussss tlamy?????
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:31
- Nahlásit
Biluška
Ty woe jako, mě by mohlo kupovat spot-ony. Normálně to valím Neostomosanem a bez problémů. A vyjde mě to na celou smečku asi stopade na rok. A prosím bez blechy a klíštěte.
Jinak jsem říkala už Paw.. Nepočítej s tím, že se mi dovoláš v pondělí před desátou. Budu spát, jasný! Ale na půl jedenácté s tím budu počítat.
pawLINka
Tak po té fretce to asi chtělo...
makrel
Šiš, bych nešlaaaaaaaaaaaaaaaa.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:32
- Nahlásit
impacthele a co to je ten neostomosan???????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:35
- Nahlásit
impact
Šiš, bych nešlaaaaaaaaaaaaaaaa. mě hlavně sere, jak ve chvíli, kdy otěhotněly tak sežraly moudrost světa a jsou the best. A při větě :"Já jako matka...." jsem schopná vraždit
nemethova5
Nevím jak ty, ale já tlama nechci bejt
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:36
- Nahlásit
makrela ja zas jo a jeste k tomu zelena!!!!at zije severni morava a severni morava je nejlepsííííííí!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:37
- Nahlásit
nemethova5
to je, ale proč zelená tlama??????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:37
- Nahlásit
impact
Normálně to valím Neostomosanem
Smrdí potom. Potřebuju s nima kanyskovat, se smradlavým psem by to nešlo
Loni jsem zvolila variantu Kiltix, ale během chvilky jsme většinu obojků poztráceli Expot aspoň neztratí
Nepočítej s tím, že se mi dovoláš v pondělí před desátou. Budu spát, jasný! Ale na půl jedenácté s tím budu počítat.
Počítej s tím radši na deset, mám časový pres takže nepojedu, ale poletím nízko nad zemí
makrel
To zní drsně
Kámoška co má tady vedle 12 tibetských dog je na tom hůř
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:39
- Nahlásit
makreljen tak,bo se mi to moc libi,jo a aeverni morava je upa,ale upa nejlepsi!!!
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
makrel
, jak ve chvíli, kdy otěhotněly tak sežraly moudrost světa a jsou the best.
Fakt? Ve chvíli kdy jsem otěhotněla jsem si připadala jak chodící inkubátor, mozek se odebral na dovolenou . A jestli mě něco dokázalo hodně spolehlivě vytočit tak gynďák, který mě oslovoval "maminko" Jo a taky nedostatek vanilkové polárky
|
impact
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
Si to vygůgli.
No hele já na to dostala tip od kámoše, co chová picbumi. Jako kupuj na patnáct psů třikrát do roka spot-ony?! To může jen šílená Biluše. Normálně ampulka tuším za stopade, ředí se snad na tři litry. Psa tím postříkáš a máš klid.
Já ho měla poprvý vloni. Do dubna tragédie. Normálně jsem scvrnkávala klíšťata ze psů jak kuličky. Pak jsem dostala ten neostomosan, nakropila tím psy a ani jedna blecha či klíště do teď! Blechy měla jen Moula, páč jsem si nějak neuvědomila, že ji mám nastříkat. Přišla ke mě cca měsíc poté, co jsem kropila psy. Jako asi je to sjarajt, páč se s tím psem pak nesmí pár dní do rybníka, že by ho vytrávil. Ale zabral teda skvěle.
A co si budeme povídat. Ty prachy jsou tam taky dost velkej faktor. Je rozdíl dát co dva tři měsíce dva litry a nebo na rok stopade.
makrel
Nechooooooooooooď. Podělím se s tebou o víno a večeři.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:41
- Nahlásit
impact
Biluše není šílená a hlavně není Róčild, takže má levný zdroj těch expotů přece
Z maloobchodní ceny by mě taky rajclo nejspíš
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:43
- Nahlásit
impacthele a neotrujou se mi z toho psiska,jo???dik za tip!hele,ja dala dve stovky ted za amina a to je male mimino,ma ten killtix spot-on a je to jen na tri mesicehned se kouknu a jeste jednou dik.
makrelnechod,vykasli se na ne,mam fernet v cekulade,podelim se.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:45
- Nahlásit
Pozor, už peču!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:48 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
Jo tááák.
nemethova5
Jako my na tom žijem docela v klidu.
http://www.lekarna.cz/neostomosan-a-u-v-sol-1000ml /
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:48
- Nahlásit
Biluška
A jestli mě něco dokázalo hodně spolehlivě vytočit tak gynďák, který mě oslovoval "maminko Bo jsi asi normální
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:49
- Nahlásit
Gerda
já ještě ne, ted´ jsem přišla z venku, nakrmím psy a sebe a jdu na to.
ale mám uvařený salko, a přinesený ořechy ze sklepa, takže jsem vlastně už začala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:51
- Nahlásit
ketty
mám z mailu lidí od agáty pocit, že ti zůstane, kór když ti ji chtějí přivézt a uvažují o utracení....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:52
- Nahlásit
makrel
Bo jsi asi normální
Jsi po dlouhé době první kdo mi něco takového řekl
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:53
- Nahlásit
impacthele dobry a je to i na svrab!domedikozy a ostatni hnusy,ale je to na predpis pani???mam rict vetovy,at mi to predepise?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:54
- Nahlásit
kejtlin
hezkyy, budou oříšky ) Já mám psa těsně po večeři, půjdem, až doperu a dopeču, to bude akorát. Mezitim zmoknem...bezva! Bude príma víkend. Ach jo. Hlavně že celej týden byl hic a slunko.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:57
- Nahlásit
Tahám fotky na rajče a mám takovej pocit, že to neklapne... Furt to načítá a nic. Furt to píše, že čistí předchozí album a je na 2%, tak beztak vyhodí chybu, že se nepodařilo vyčistit předchozí album. Sakra...
A štve mě, že nejdu na Chřibský trek, jak mám v plánu už 2 roky. Mám to za rohem... Loni to nevyšlo už nevím proč a letos kvůli té debilní diplomce. Tak snad příště
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:57
- Nahlásit
Biluška
Jsi po dlouhé době první kdo mi něco takového řekl
za prvé se to vztahuje jenom na vztah k těhotenství a PZ a za druhé jsem si ještě dneska nepřicmrndla, tak to musím dohnat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:59
- Nahlásit
makrel
a za druhé jsem si ještě dneska nepřicmrndla, tak to musím dohnat.
A jo, to je pravda. Impact a Pawlinka budou tenhle měsíc bez prémií páč na mě dneska nenapsali ani jednu ódu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:01
- Nahlásit
nemethova5
Jj, vet ti to prodá. Ale lepší je zajít za nějakým "vesnickým", protože takoví ti lepší se ti budou snažit vnutit nějaký drahý spot a nebo obojek...
Nechcou to dávat, protože je to levné.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:08
- Nahlásit
Biluška
seš na tom s odčervením velmi podobně, když mám víc peněz tak koupím drontal a nechám tam za odčervení necelou 1000kč, můj vet se už ani nediví.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:09
- Nahlásit
pawLINkahm,ja mam veta normalniho,on mi to napise,nic mi nenabizi,ani nepodbizi,je fajn,vzdycky mi najde levnejsi alternativu a kor ted,ted nechtel ani za aminovu kontrolu ani kacku,to byla prohlidka,stehy,matros,on vi,ze jse ted finacne v perdeli.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:14 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Dnes s impact:
Tom chce ojet Morda:
Mamba chce sežrat Toma:
Tady mě ten vůl letěl shodit a oblíznout půl držky:
S Deluší:
Pusa:
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:14
- Nahlásit
nemethova5
máš stejně skvělýho veta jako já, ale mě jednou řekl, že to dělá protože ví, že se na ty psy nevykašlu když jim něco je, radši jedu dvakrát zbytečně než bych nejela vůbec a druhý důvod, že jsem jeden z nejlepších klientů co kdy měl, je jasný, že při mém počtu psů a 3-6 koček mu tam nosím prachy.
|