Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4221 . 4222 . 4223 . 4224 . 4225 . 4226 . 4227 . 4228 . 4229 . 4230 . 4231 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:16
- Nahlásit

kejtlintak to ja tam taky nosila prachy a ted vi,ze jsem bez prace a ze ten hajan me stal v tom lednu desny prachy!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:20
- Nahlásit

Gerda
a spol co jedou da jílovýho, může teda vzít sebou gošu?

impact
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:36
- Nahlásit

nemethova5
No já to dostala od známýho, co to má od sestry veterináře. Ale teda asik jo, na předpis, když to píšou. Moje vetka třá tvrdila, že se to asik už nevyrábí, ale na netu to je a já to budu mít letos znova od něj.

Biluška
Šiš, jakou ódu? Jsem ráda, že stihnu napsat, že beseda proběhla bez problémů, tzn. všicí včetně mě a psa přežili.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:55
- Nahlásit

kejtlin
může teda vzít sebou gošu?

proč bys nemohla????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:56
- Nahlásit

pro jílováky
jo a nemůžu sebou vzít celej plech, protože to by mi děda neodpustil abych mu nenechala doma pár kousků, je to jeho zamilovaná buchta.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 19:58
- Nahlásit

Alexa
proč bys nemohla
nevim, jedu k vám porvé tak abych nebyla moc drzá, původně jsem chtěla bejt opravdu drzá a vzít seboui i axu, mám ji z útulku, ale mám ji už 2 roky doma je v pohodě.

ketty
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:01
- Nahlásit

fota nadheraaaa ..vy pisete jako divi chaaaa

impact
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:05
- Nahlásit

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Kde má Moulič uši?

Jéé, tys nás chytla všechny na jedné fotce.

Mamba jedeeeeeeeeee.

Fakt magoři.

hankah
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:06
- Nahlásit

impact
ta poslední nemá chybu

Lola1
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:07
- Nahlásit

Žena je s manželem u psychoterapeuta po dvacetiletém manželství, stěžuje si na osamělost, nepochopení, nedostatek lásky, sexu, atd, atd, atd...
Prostě mele, mele a mele . . . .
Terapeut po přiměřené době vstane, obejde stůl, požádá ženu, aby se postavila, přistoupí k ní, obejme ji a vášnivě ji políbí.
Žena si pak pomalu jako v transu sedne a mlčky sedí.
Manžel na to čučí jak tydýt...
Terapeut říká manželovi: "Tohle vaše žena potřebuje aspoň třikrát do týdne. Můžete to pro ní udělat ?"
Manžel se zamyslí a povídá: "Můžu jí sem vozit pondělky a středy, ale v pátek ne, to chodím na ryby."

impact
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:08
- Nahlásit

hankah
Neúčastní se toho Megina, ptž ta holt není z chlíva naučená si hrát. Ale ta malá, vpravo v popředí, se učí velice rychle.
Oni tak choděj normálně hele. Máfo (ten černej) drží klacek a ostatní visí z obou stran a jen běží zadníma po zemi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:19
- Nahlásit

už je tu ten mejdan? Ještě musím nakrmit a pak jsem tu jak na koni

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:21
- Nahlásit

Biluška
jééé mejdan, nestíhám sakra , buchta už je v troubě, ještě umýt nádobí a udělat vršek na buchtu a nasviním tolik nádob že zřejmě opět umýt nádobí.

impact
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:31
- Nahlásit

Biluška
Já už tu su. Sedím, mám otevřenou lahvinku, všeeeeecko doma udělaný a dvě hodinky čas, než zalehnu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:36
- Nahlásit

Jsem tu taky. Šest kilo lososa zdárně sežráno, akorát Kofolka se v tom nešťastně vrtá a žádá tescogranule . Ale on ho zbytek smečky naučí, že má žrát to co je

impact
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:38
- Nahlásit

Biluška
Tak já myslím, že mu pár dní dietky neublíží. A až zjistí, že ve smečce je to "cosinesežerutonemám", pojede jak blesk.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:45
- Nahlásit

impact
A až zjistí, že ve smečce je to "cosinesežerutonemám", pojede jak blesk.
Jo, to je tak pokaždé. Akorát Mášenek se děsně smál jak lezu po kolenách za Kofčou, vnucuju mu lososa a Kofi se znechuceným výrazem uhýbá .
Asi nemá ryby rád. Nýna a Rozárka je taky nemusí. Rouz je sežere jenom když má velký hlad, Nýna vůbec. Se jich prostě nedotkne a jenom na mě ublíženě zírá.

impact
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:50
- Nahlásit

Biluška
U nás je miluje Mafián, jako jedinej. Mrtě moc. Jen to trochu nejde do kupy s jeho alergií na ryby.

Ty woe, kde jste všichni? Ňáká nuda dneska.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:50
- Nahlásit

Biluška
u nás se žerou i ryby, ale je fakt, že axe trvalo dlouho, než si na ně zvykla a nemusí je, sní je, protože jinak by byla hlady.
tak mu zkus dát něco jinýho, kamarád takhle hubnul mámě čivaváka, pes hrozně tlustej, 6 dní nevzal do tlamy granuli, jen kuřecí prsa, radek si myslel smečka ho naučí a dieta mu neublíží a se psem to šestej den švihlo, zachránil ho vet ale tak tak, říkal, že tlustýmu zvířeti radikální dieta ublíží víc než normálně štíhlému.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:53
- Nahlásit

Biluškau nas milujem ryby vsichni,vcetne psu,na jakkykoliv zpusob,psi se muzou po nich utlouct a mama koupila hajanovy jak ma tu dietu pangasiuse,to jste jeste nevideli jak si pes s chuti pomlaskava,hele jet tam na sedme strance o tobe basnicka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:53
- Nahlásit

kejtlin
Nic nedostane. Šest dní je šest dní, on ji má první den . A krom toho sežral půl misky, až pak usoudil, že druhou půlku už nechce.

impact
Ty woe, kde jste všichni? Ňáká nuda dneska.
Nevim jak ostatní, já koukám na Kameňák

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 20:54
- Nahlásit

nemethova5
jak ma tu dietu pangasiuse,to jste jeste nevideli jak si pes s chuti pomlaskava,hele jet tam na sedme strance o tobe basnicka.
Gde? Na pangasiusovi?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:02
- Nahlásit

Biluška
pro basnicky streva,sedma stranka,tam si to najdete
pangase dostal hajan jako dietu

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:03
- Nahlásit

Překvapivě sem upekla perník. Ať dělám, co dělám, dycky je to perník. Nevešel se mi do krabička, tak sem ho tam nacpala násilím. Vemte si lžíce. A protézu, bo sem tam dala sušené ovoce, které nezměklo, tudíž jsou tam zapečené kusy tvrdého banánu. Co děláte trupky?

impact
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:03
- Nahlásit

Biluška
Já zašívám podprdu, dokud na to vidím.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:06
- Nahlásit

Gerda
čekám až vychladne buchta, abych mohla udělat vršek. usoudila jsem, že nemůžu vzít celej plech, ale musím něco nechat dědovi doma, to by ho zabilo, kdybych mu jeho oblíbený dezert odvezla celý.
mám blbý zuby tos mi neudělala radost teda

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:08
- Nahlásit

impactto je sranda,tak at si nezasijete k tomu rsty jak ja na sicim stroji!

impact
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:15
- Nahlásit

nemethova5
Prsty by šly, s prsama by to bylo horší.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:16
- Nahlásit

brej večír..uš je mejdlo??? já že se mi chce spát tak dyby nebylo..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:17
- Nahlásit

impactjo tak,ja si tenkrat presila na stroji prsty,kecam na matku a siju a jak to dopadlo???spatne,vlebnosti,spatne.

<< 1 ... 4221 . 4222 . 4223 . 4224 . 4225 . 4226 . 4227 . 4228 . 4229 . 4230 . 4231 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání