| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 14:58
- Nahlásit
Baico
Kolik nás tam zítra bude
hodně....vem hodně medailí ))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 15:02 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
O.K.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 15:12
- Nahlásit
Pavliii
Ahoj nemohla bys mi na sebe napsat maila? Chtěla bych se k vám připojit na cvičák v Jílovém, ale ne hned tenhle víkend Děkuji moc, Lucka Gerda mi tě doporučila, protože nemám auto :/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 15:15
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
už sem jí to psala zprávou, klidně jí pošli sms, moc na netu není.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 16:46 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Bude blbý, když načnu to víno tak brzo?
Nebo mám počkat, až bude po páté?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 16:48
- Nahlásit
Zdar, co je nového?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:01
- Nahlásit
Alexasmarja,takoveho nechcu!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:04
- Nahlásit
impact
začít můžeš už teď, ale ve 20 už nebudeš mít co pít
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:09 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
tak tydle imeili me dostavaj envim jestli mam brecet nebo se rozcilit ..
Dobrý večer,
obracím se na vás s velkou prosbou převýchovy mého psa.
Mám šestiletou fenku Agátu RR,posledního půl roku nám stále utíká ze zahrady a běhá po ulici.Je moc hodná,nikomu by neublížila,ale pokud ji nechám samotnou doma,snaží se za každou cenu dostat do domu.Rozkousala a poškrábala nám nové dřevěné dveře.Chtěla se dostat dovnitř,Je strašně ustrašená,všeho se bojí.S každým kamarádí a pořád vrtí ocasem až jí ze špičky stříká krev,je vděčná,za každou pozornost.
Před 2,5 lety měla štěňátka a od té doby se vše jen zhoršilo.
Nevím si s ní rady,manžel už vyhrožuje utracením,ale myslím si,že je určitě jiná možnost.
Proto se na vás obracím o pomoc.Odvezla bych ji i kvám.
Byla bych vám velice vděčná,kdybyste se mi ozvala co nejdříve,situace je již neúnosná.
Mám ji ráda ,je moc hezoučká a to vedlo i k tomu,že sousedé si ji oblíbili ,že ji i přes můj zákaz hladili a krmili za plotem.
Asi jsem smotala vše dohromady,ale už jsem opravdu dost zoufalá.
Moc vám děkuji za odpověd.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:12
- Nahlásit
ketty
asi brečet
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:13
- Nahlásit
kettyno tak to budes mit moc prace,to ti jen muzu rict.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:15
- Nahlásit
makrel nooooooo ale kdybyste videli co toho prijde a jinych perlicek uz dve hodiny se v tom stouram odepisuju nemethova5tady nejde o to hodne prace malo prace.....me to bavi a zivi me to teda spis psi ...ja sem jen tak jako ze sem tady snima ne oni semnou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:18
- Nahlásit
kettyno nic si z toho nedelej,ja se pred chvilkou chytla se sousedem,to je takovy p.cus,ze to ani neni mozne!no kvuli maleho amina!on ma desne agresivniho bisona,nevychovaneho,neposlusneho!amin se za nim rozbehl,ja na amina zavolala ke mne,amin si ani k nemu necuchl,okamzite pribehl,predsedl a cekal na kokino a ja ho pochvalila,ten cur.ak za mnou prisel a rika mi,no vy toho cokla mate desne nevychovaneho a ja mu rekla,ba naopak a za druhe,je to ctyrmesicni stene,vy byste se mel zamyslet nad svym coklem,ktery me kousl do obliceje,ja na rozdil od vas maleho cvicim,aby z neho nebyl tak debilni neurotik,jak ten vas,no se chuj nafoukl jak slepice a odkracel,no debilllllll!!!!!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:20
- Nahlásit
kettyjako mysela jsem,ze nez toho pejska das dohromady,jenze,to se budou muset zmenit i majitele,protoze psa vratis zpatky a bude to zas ve starych kolejich,jde videt,ze na fenu nemaji absolutne cas a zkusenosti,ach jo a takovych je pani psu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:31
- Nahlásit
makrel
No, mám ještě jednu načatou ze včera. A ani by mi to tak nevadilo. Se v osm skulím do postele a aspoň se vyspím...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:32
- Nahlásit
impact
Hm, to já jdu dneskana trapnou oslavu, asi jsem si taky měla něco otevřít
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:32
- Nahlásit
impact
, mám ještě jednu načatou ze včera
uš máš umytý nádobí ,ympakte?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:34
- Nahlásit
nemethova5jeziis parada soused bo kdo.... no to joo noo
tady dalsi ukazka co si uzivam
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat na výcvik problémového psa.
Je mu 5 let přísluší k plemenu Labradorský retrívr zkřížený s Akitou inu.
Honí mi zvěř a napadá jiné psy má dominantní povahu .
Chodili jsme na cvičák kde to bylo zpočátku v pohodě ,ale jednou tam pokousal nějakou paní
a oni ho vykázali.Mám ho od štěněte od začátku jsem cvičila základní poslušnost ,
kterou doma poslouchá na výbornou, ale venku je to tak na 50% zkusila jsem vše jak na provázek přivolání tak na pamlsky
a dokonce jsem navštívila psího psychologa a nic prostě jsem beznadějná.Pomohla by kastrace ?
Věřím ,že díky vaším zkušenostem mi budete schopni poradit.(PS. Vím ,že k vám určitě chodí spoustu e-mailů tak doufám ,že si na můj najdete čas )
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:36
- Nahlásit
kettyno ty vole,neco na moji psychiku,vsechny majitele bych zmlatila na jednu hromadu,boze,boze...
soused je hnup,co vubec vycviku a vychove nerozumi,podle toho maji doma agresivniho debila,jo pani darinka1,co ma bisonky,to je jiny kafe,s hajou si to po havirove vykracovali jak velci sefove!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:39
- Nahlásit
davidkova renatamas emila,mas ten odkaz jak byla lidka u nas.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:52
- Nahlásit
nemethova5 no peknee
tak sem se ze sesti stran v meilu dostala na jednu supeer
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 17:59
- Nahlásit
davidkova renata
Včerejší jo, dnešní ne-e.
makrel
Šiš, to radši doma s lahví.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:02
- Nahlásit
impact
Šiš, to radši doma s lahví. No musím ze slušnosti, ale budu takové akce omezovat, nebudu si volný čas kazit kecama, které mě nabví.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:04
- Nahlásit
Teeeeeeeeeda, se musím pochválit.
Byla mi vetka očkovat štěndo a říkala, že včera byla očkovat dvě moje štěnda, co jsou jinde a že se majitelů ptala, jestli chtějí třá něco vědět a že jí řekli, že ani ne, že ví všechno ode mě a co neví, se mě zeptají.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:05
- Nahlásit
makrel
No právě. Se mám moc ráda na to, abych dělala takový věci, jako jsou šílený rodinný oslavy a tak podobně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:06
- Nahlásit
impact
že ví všechno ode mě a co neví, se mě zeptají.
pýcha předchází pád.. moc se nezviditelnuj a di vopláchnout to nádobí,já du taky dřít,už zas
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:08
- Nahlásit
impact
to není ani rodinná, na svoji rodinu už jsem celkem zvyklá. to je s bývalýma spolužačkama, co jsou posedlé PZ
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:16
- Nahlásit
davidkova renata
Tssssss, prdím na nějaký zviditelňování. Jsem viditelná dost.
Taky jdu dřít. Mýt nádobí, uvařit psům na dva dny, uklidit, pověsit prádlo.. Ale vínko mi k tomu sedne.
makrel
Ty woe. Tak rodinnou oslavu povinně bych pochopila, ale ty to absolvuješ naprosto dobrovolně? Jsi divná.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:17
- Nahlásit
impact
no jo, říkám, je to tak nějak ze zvyku, je mi blbé nejít, po těch letech. Ale asi naposled.Radši se ožeru s kámošema v hospodě, než řešit PZ
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:20
- Nahlásit
Debilní koza - teď jsem si kvůli ní zlomila 2 nehty tak, že mi teče i krev. Pinda blbá.
Jináč jsem konečně dorazila domů, byla jsem u impact na návštěvě, a pak jsem jela natankovat a rozhodla jsem se vysát a vydrhnout auto zevnitř. Asi tak po půl roce... Konečně to tam voní a člověk se nebojí sednout, aby se nezašpinil.
|