Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4239 . 4240 . 4241 . 4242 . 4243 . 4244 . 4245 . 4246 . 4247 . 4248 . 4249 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:44
- Nahlásit

Biluškanemethova5
a sakra, tak to taky nic, zelená držka chce být tady pani

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:45
- Nahlásit

nemethova5
a už je líp? neboj, se něco najde

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:53
- Nahlásit

makrel
Alexa
nenene držky jsou lepčí
Nemůžu soudit. O drškách jsem toho toliko slyšela, že jsem nikdy nenašla odvahu je zakoupit . Pouze jedinkrát jsem koupila to vemeno. Krmila jsem ho výhradně venku velkým psům a to tak, že jsem jim ho předhodila i s obalem a urychleně prchla . Jednou to Goziša prokousla dřív než jsem utekla a to jsem měla co dělat, abych ji nenakrmila i obsahem svého žaludku Tvrdím, že nic smradlavějšího neexistuje

a sakra, tak to taky nic, zelená držka chce být tady pani
Tak třá ji ukecáme na něco jiného . Třá by mohla být "hovězí kousky", nebo "mleté kuřecí"...je tam výběr

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:57
- Nahlásit

Biluška
O drškách jsem toho toliko slyšela, že jsem nikdy nenašla odvahu je zakoupit
držky jsou supr, ale přiznám se že je dávám jen velkejm psům venku a beru si jednorázový rukavice, který vyhodim současně s pytlíkem. Čuby se po nich můžou utlouct.
Tvrdím, že nic smradlavějšího neexistuje
tak to bylo asik zkažený, páč vemenem normálně krmim a nesmrdí, no ne že by vonělo, ale dá se to

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:58
- Nahlásit

Biluška
Tak třá ji ukecáme na něco jiného . Třá by mohla být "hovězí kousky", nebo "mleté kuřecí"...je tam výběr
A nebo by mohla bejt losos nebo sumeček, to by teprv bylo přicmrndáváníčko!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:59
- Nahlásit

Alexa
držky jsou supr, ale přiznám se že je dávám jen velkejm psům venku a beru si jednorázový rukavice, který vyhodim současně s pytlíkem.
trošku sem zvažovala, že bych je na zkoušku vzala, ale teď už vím, že to zkoušet nebudu. Úplně mi stačilo, že sem jednou uvařila lososa, smrad z ryb 3 dny v hooodně větraném bytě ))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:00
- Nahlásit

makrelaaale stoji to za prd!je mi desne na ho.no!zamestnavatele s tebou jednaji jak s kusem lejna.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:01
- Nahlásit

Gerda
Úplně mi stačilo, že sem jednou uvařila lososa, smrad z ryb 3 dny v hooodně větraném bytě ))
šiš vařit nééééé v žádným případě, to pak vjetřáš měsíce a stejnak to pořádně nevyvětráš

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:08
- Nahlásit

Alexa
šiš vařit nééééé v žádným případě
již vím. Bylo to poprvé a naposledy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:17
- Nahlásit

sem doma, mám vyvenčený psy, granule mají namočený .
nevim jak to bude ze sranda mačem,začíná mi to bejt jedno mě nekonale sere,že budu po dvou nočních a jsem jeden z rozhodčích a oslavenců takže tam musim být, asi odrozhodcuju, odsoutěžím a pojedu dom aspoň na 2 godiny se vyspat já ty noční tak nenávidím, normálně se mi z toho zvedá žaludek to z mý práce celkově, dneska tam byl opět mladej šéf je to stále stejný kokot, měl asi záchvěv dobré nálady jak jsem si myslela, že zmoudřel, ale to není možný, kde nic néni ani smrt nebere.přesně jak psala neméthka zacházejí s tebou jak s kusem hovna.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:34
- Nahlásit

kejtlinze???ani se nedivim,ze jsi total zhnusena,ty jim predvedes vyborny pracovni vykon a xindlove to neoceni,jak jinak,to pises dobre,debil zustane vzdycky debilem,ten uz se nezmeni,to by musel byt zazrak!

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:38
- Nahlásit

kejtlin
nemethova5
Zacházejí s vám tak, jak jim dovolíte, aby s vámi zacházeli. To není žádné rýpání, to je stará lidová moudrost

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:41
- Nahlásit

Biluška
je hnusná, ta moudrost

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:43
- Nahlásit

Biluškaja nic nerikam,protoze zacnu hrat tvrdeji a uz se jim to nelibi,takze i kdyz klidne pritvrdim,kdyz reknu,ze tak ne,je to jeste horsi.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:45
- Nahlásit

Biluška
no to se mnou a s kolegou ještě zachází luxusně, protože se vzpěčujeme a otvíráme si hubu.loni už nevěděl za co by mi dal pokutu, protože neměl za co, tak mi jí dal za to, že jsem neuklidila misky pro kočky co jsou na vrátnici, tak jsem na 2 měsíce onemocněla že a musel sloužit za mě, protože měli lidi dovolený, to se mu zajídalo a sakra moc. a jeho otázka to jako měla být pomsta já nééé já se nemstim, já to řeším jinak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:48
- Nahlásit

Biluška
Zacházejí s vám tak, jak jim dovolíte, aby s vámi zacházeli
nooo na tomhle něco je..souhlasim, i když třeba v osobních fstazích je to asi jednodušší,pokud je slušná nezaměstnanost ,je jasný,že zaměstnavatel to patřičně využije a je těžký si nenechat nas*at na hlavu,když ty prachy prostě potřebuješ a víš,že moc možností nemáš.ale v zásadě máš recht

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:50
- Nahlásit

davidkova renata
hele vozval se ti ten magor?????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:54
- Nahlásit

Biluška
davidkova renata
nemethova5
taky vím, že ho dokážu rozzuřit k nepříčetnosti během minuty a já stále naprosto klidná i když se ve mě vaří krev, usmívám se, upozorním ho na to aby na mě nezvyšoval hlas, že já ten svůj na něj taky nezvyšuju, pak odchází ani neodpoví na pozdrav tak ho opět upozorním, že tedy nevím jak u nich, ale u nás je slušnost odpovědět na pozdrav nemlich ženě a nemlich starší, tak něco prohodí přes rameno, pak třeba přijde pozdraví jako první a já na to to už se zase zdravíme apod. to já ho kotlím kde můžu, kolega to samý, taky kdyř jde náhodou sloužit tak s námi na směně byl jen jednou a odešel v polovině směny a vzteky neviděl.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 19:58
- Nahlásit

Alexa
sem mu volala..tagže asi nic nebé,neví essi to stihne bo muší zaskakovat za zakouslýho fíka wurstenkurtem,má prej mocinky fofr..hele já nevim co jako říct,snad mu teda zavolej at se závazně vyjádří coš je asik sajns-fikšn..aleš nevim.toho se můžeš voptat,ale na noc to těžko bé

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 20:02 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
snad mu teda zavolej at se závazně vyjádří coš je asik sajns-fikšn..aleš nevim.
no já bych mu zavolala tak ve středu páč ani to si nejsem jistá že nebude změna ty woe já se na to příště asik fakt vys.ru, mám já to zapotřebí takovýdle vofuky????? Aleš je stále nezvěstnej? No nic uvidím ve středu a pak zkusím sehnat někoho jinýho aspoň na ten trénink.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 20:03
- Nahlásit

Alexa
hele mě to neřikej,víš dobře co mám za oumysle a proč! s alešm sem si včera ale psala,tak nevim..

impact
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 20:05 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Jsem doma. Konečně.

Máfo nemocnej není, ale poskákaly se mu kolečka v hlavě. To je faň, páč to umím opravit a nemusím platit veterináře.

A topíííííím, tže tu začíná bejt teploučko, konečně.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 20:08
- Nahlásit

asi si dám na večeři fazole v chilli omáčce.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 20:17 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

kejtlin
Já budu mít asi konzervu z www.hotovky.cz .
Btw. kdybyste někdy někdo potřeboval hotový jídlo, tak vřele doporučuju. Je to sice bez příloh, ale co jsem zatím měla možnost, tak výborný. Ne, že bych se tím chtěla živit, ale někdy ten čas uvařit prostě není.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 20:17
- Nahlásit

davidkova renatatak asi proto nemam praci,protoze reknu na rovinu,co jo a co ne,nebo se mi nelibi.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 20:21
- Nahlásit

nemethova5
já to taky říkám, ale tak aby na mě nemohli to jest velmi slušně a klidně a oklikou

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 20:24
- Nahlásit

impactkejtlin
A já nic, bo žeru furt a už to začíná být vidět

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 20:25
- Nahlásit

impact
si ňákej jejich dýloš?

all
fazole mě ňák neuspokojily

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 20:33
- Nahlásit

makrel
do pí*i už to píšu potřetí bo to furt padá!!!!!!!!
na to kašli, od tý doby co chodím do fitka jsem přibrala 8 kg, mám divnou schopnost rychle tvořit svaly i když cvičím s nulovou zátěží, mám i sílu na ženskou poměrně velkou, ale to mám asi z práce kolem koní, říkalo mi spoustu známých, že kdybych byla zdravá, tak bych byla dobrá kulturistka. na nějaký omezovánín zvysoka kašlu a to nejsem hubená

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 20:35
- Nahlásit

kejtlinjj,a jak jim reknes vse na rovinu a delas tak,aby ti po hlave neskakali,tak si hned spatna,jj,to znam.
z fazoli bych mela desny veselo az milo

<< 1 ... 4239 . 4240 . 4241 . 4242 . 4243 . 4244 . 4245 . 4246 . 4247 . 4248 . 4249 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání