| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 18:32
- Nahlásit
Erin
Nevím jestli tam měla každodenní vycházky a výcvik, ale pokud myslíš, že měla tak ano. Je to jenom její rozhodnutí - nebude se prát, bude volně. Bude se prát, bude v kotci. Třeba u pumice to zabralo na 1000% . Dneska se stačí zeptat "chceš do klece?" a puma dokonce štěňatům půjčí hračky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 18:36
- Nahlásit
jablunka
Tady žádná hierarchie smečky není. Tady jsem já a potom psi. Všichni na stejné úrovni. Žádný z nich není víc než ostatní. Ani Akéla nebyla víc a že se o to snažila dost dlouho než jí to docvaklo (ale je fakt, že se nervala, spíš se je snažila vyhnat). Tahle si tady taky pravidla určovat nebude - buď to vezme tak jak to je, nebo má smůlu a kotec, podle mě to pochopí tak jak to pochopila pumice.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 18:49
- Nahlásit
Biluška
jsi hodná holka. Dá-li Bůh (ne, nadbůcha jsem na mysli neměla:smirk , pochopí, že tolerance přináší výhody. Ale jinak to vidím podobně, jako jablunka.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 18:54
- Nahlásit
Biluška
Já tě kvůli tomu křižovat nebudu,jen jsem napsala svůj názor.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 18:59
- Nahlásit
jablunka
rosnička
U pumy to fakt zabralo skoro bleskově. Prostě zavrčíš - táhneš pryč, během chvilky to pochopila a dala si pořádně majzla, aby vrčela v mojí přítomnosti. Teď je tady s náma, vystartovala po psech hned jak překročila práh, dostala traverzou hodně moc a je klid. Psice leží na jednom konci pokoje, Šagy na druhém, koukají na sebe, napětí by se dalo krájet, ale nestartuje po nich. Myslím, že se to naučí docela rychle
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 19:09
- Nahlásit
Biluška
Tak takhle jóóó, takhle to pude. Já měla na mysli situaci, kdy bys je prostě striktně oddělila- pak není šance.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 19:15
- Nahlásit
rosnička
To né. Zavírám je za trest. Akorát u Ovce to nikdy nezabralo . Asi to bylo tím, že se na samotce spokojeně vyspala, pak prostě vyrazila dveře, nebo okno a odešla
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 19:17
- Nahlásit
Biluška
Asi to bylo tím, že se na samotce spokojeně vyspala, pak prostě vyrazila dveře, nebo okno a odešla
Byla, ovečka malá, taková žďabec svobodomyslná, ne?!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 19:21
- Nahlásit
Biluška
Psice leží na jednom konci pokoje, Šagy na druhém, koukají na sebe, napětí by se dalo krájet, ale nestartuje po nich. Myslím, že se to naučí docela rychle
Moc to tobě i jí přeju!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 19:31
- Nahlásit
rosnička
Byla, ovečka malá, taková žďabec svobodomyslná, ne?!
No i tak by se to dalo říct
jablunka
Dík. Myslím, že bude rychle v pohodě. Akorát jak jsem ji traverzovala tak jsem si o tu její kostnatou prdel narazila palec. Asi ho mám nalomený . Budu si muset vymyslet nějakou přijatelnou verzi pro doktora a pojišťovnu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 19:46
- Nahlásit
Biluška
Akorát jak jsem ji traverzovala tak jsem si o tu její kostnatou prdel narazila palec. Asi ho mám nalomený
Paní,traverzovat je vod slova traverza!!! Chápete?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 19:49
- Nahlásit
jablunka
Paní,traverzovat je vod slova traverza!!! Chápete?
To jako že Biluši došly traverzy ??? To né, zrovna jsem si jednu chtěla přivobjednat, stará uš je celá vopotřebovaná !
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:01
- Nahlásit
jablunka
rosnička
F klidu, traverz je dostatek. Jenže Šagynka, jak je celá kostnatá tak ta traverza chytla takový jako zpětný švih, estlivá chápete o čem mluvím a mě teď z toho bolí celý palec. Příště do ní budu rači kopat
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:04
- Nahlásit
Biluška
Jenže Šagynka, jak je celá kostnatá tak ta traverza chytla takový jako zpětný švih, estlivá chápete o čem mluvím a mě teď z toho bolí celý palec. Příště do ní budu rači kopat
U střelnejch zbraní se tomu řiká spětnej rás, lidově "kope to". Vám ta traverza prostě nakopala do p.....palce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:05
- Nahlásit
rosnička
Jo paní, přesně tak . A co z toho vyplývá? Už nikdy ŽÁDNÉ BÍLÉ PSY
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:08
- Nahlásit
Biluška
A co z toho vyplývá? Už nikdy ŽÁDNÉ BÍLÉ PSY
Tak f tomhle s váma souhlasím,kor f tomhle počasí,páč mám doma dobytka a né bílýho boxera!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:08
- Nahlásit
Biluška
F klidu, traverz je dostatek. Jenže Šagynka, jak je celá kostnatá tak ta traverza chytla takový jako zpětný švih, estlivá chápete o čem mluvím a mě teď z toho bolí celý palec. Příště do ní budu rači kopat
Tak si opět říkám,že v útulku ji bylo snad i lépe.Zatím čekala na nového páníka pouhopouhý jeden měsíc.Možná čekala komornější prostředí a vlídnější zacházení.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:10
- Nahlásit
Biluška
. A co z toho vyplývá? Už nikdy ŽÁDNÉ BÍLÉ PSY
Nevim, co z toho vyplývá vám, ale mně z toho vyplývá, že už NIKDY ŽÁDNÝ HUBENÝ !!!! Jednak vám nafackuje vlastní traverza a druhak abyste je pořádně vypasila, neš vyskoušíte tu udírnu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:10
- Nahlásit
Biluška
I když už tak teď nevypadá!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:12
- Nahlásit
Erin
klíííííít, vono nebé tak zle.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
čus fšicííí raněný a ztraverzovaný
du vocud bo mi Jelva přinesla starý časáky tak du študovat.Třá najdu nějaký kynológický moudro,v f tom případě dám vědět
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
jablunka
Z toho jasně vyplývá, že musíme chovat pouze psy v barvě khaki . S Davídkovou se na to zaměříme a věnujeme této barvě zvláštní priority
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:13
- Nahlásit
jablunka
jezisi zlatoušek, sluníčto, šudinta majintatej, pupísek
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:13
- Nahlásit
Biluška
, že musíme chovat pouze psy v barvě khaki
Prosila bych rovnou maskáče!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:14
- Nahlásit
Biluška
že musíme chovat pouze psy v barvě khaki
pani,mám plán...zejtra ho doložim fotkama,esi se dneska povedly to budete čubrnět,nezůstanem jen u khaki,možnosti sou netušený a lidi nám urvou ruce
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:14
- Nahlásit
davidkova renata
Třá najdu nějaký kynológický moudro,v f tom případě dám vědět
Jesi sou hodně starý, možná tam najdete návot k použití vostnáče, f tom případě se vozvěte!!
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:15
- Nahlásit
davidkova renata
Dneska jsme složily ZMT
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:17
- Nahlásit
rosnička
Děkuji,děkuji,děkuji!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:17
- Nahlásit
rosnička
Ale,jóó,klííd je supr věc.Šak su klidná,ale ta bílá fena u bilušky mi klid jemně narušuje.Jedna bílá tu byla a kam musela jít?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 20:24
- Nahlásit
Erin
Kurňa, taková chytrá holka.....CÁK JE TO VO BARVĚ ?? Cák sme povjerčivý jak starý báby ???? No sme, ale přeci to nepřiznáme nahlas !!!!!
|