| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2007 18:29
- Nahlásit
jablunka
Tímto žádám vomluvenku
Ok,máš jí mít,ty harantííí tě prostě srát nebudou!!!
To vo kvásku byl zase jinej film!Přiměřeně,přiměřeně
Nene,já myslim,že tam to byly palačíínky(původně ,teda ),todle byla Škopková
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2007 18:36
- Nahlásit
davidkova renata
Nene,já myslim,že tam to byly palačíínky
Ee,měli to bejt lívance a na ty se zadělává kvásek.
todle byla Škopková
ta už měla komplet zaděláno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2007 18:42
- Nahlásit
jablunka
měli to bejt lívance a
Ahá...tak to mám mezery
ta už měla komplet zaděláno
Tak jí v hospě následujte
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2007 18:46
- Nahlásit
davidkova renata
Tak jí v hospě následujte
Proveduů!!!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2007 23:11
- Nahlásit
je tu někdo ?,?,?,?,? nebo všichni usnuli výpadkem fora
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 07:47
- Nahlásit
davidkova renata
Mi přijde,že von si jako žije svým životem,nezávisle na mě ,a celkem dost intenzívním.Rozhodně se nedá dopředu vodhadnout jak se zachová ,podle toho jak má náladu..máte taky takovej dojem?
Taky mám takový dojem paní. Sem to vrazila na kamna, jako že tam je nejteplejc . On se kváskoval tak intenzívně, že jsem ho potom stěhovala po celém baráku a když už jsem uvažovala, že ho vrazím do sklepa gde je skoro nula tak přebublal ven z půllitrového hrnku, Biluška řekla "hrnečku dost" a vrazila to do těsta
Jinak buchta byla poživatelná, akorát Mášenek příště požaduje víc rumu a míň hrušek. Má smůlu. Hrušky nám rostou na zahradě,rum nikoliv. Ale vsadím se, že kdyby nějaký zasadil tak mu příští rok pokvete, tohle je fakt šílená zahrada
Gerda
Kvásek je, když vrazíš droždí do ohřátýho mlíka, vono ti to přebublá z hrnečku ven a dělá to bordel po celým baráku
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 07:53
- Nahlásit
dobré ráno všem
koukám že včera tu nikdo nebyl,co je to sváma?
to jste všici dělali kvásek????
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 08:13
- Nahlásit
želva
koukám že včera tu nikdo nebyl,co je to sváma?
to jste všici dělali kvásek????
Nene, já sem napříklat dělala houno. (Psala sem tu debilní práci, kerá eště furt nikam nevede
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 09:05
- Nahlásit
želva
Neee.já byla na pívu,ale koukám,že to tady nějak vypadlo,tak jsem o nic nepřišla.
Brýýýýýýýýýýý rááááááánko fšicí........
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 09:13
- Nahlásit
isdpch
Pane kolego jak to, že jste nepřijel? Jste byl velmi očekáván a dokonce jsem na vaši počest učesala pumu a Destruktorku .
Mimochodem, nezešílel, pouze mu došel čerstvý kopr a musí přejít na sušený. To jsou ty abstinenční příznaky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 09:18
- Nahlásit
Fšicí!!!!
To si snad něgdo dělá prču,ne?!?!?!
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/962115/psi.php
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 09:50
- Nahlásit
Dobré ráno všichni kvásci a kvasničky!
Sem taky byla včera na pivě, na návštěvě u kamarádky, vyfotily sme Marii a mojí malou kmotřenku, pošlu je tomu z vás, kdo umí vkládat fotky a uvidíte, jak mám krásnýho fotogenickýho psa! )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 10:01
- Nahlásit
jablunka
napsala jsem slečně, že má smůlu. Prošvihla první hárání, teď už je to všechno v čudu, čuby jsou zničené, dostanou raka a nezachrání je ani kastrace. Leda by jim s tou kastrací vzala i slezinu, játra, 3 metry tenkého střeva a jednu ledvinu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 10:10 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
napsala jsem slečně, že má smůlu.
Hlavně si jí měla napsat,že je k.áva nebeská!
A ještě to,že od dvou fenek se štěňat nedočká,pokud nebude mít aspoň jednoho psa!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 11:35
- Nahlásit
dobré ráno či spíše dopoledne.
kontrolní otázka: v autě jede slečna a kope jí brzda. Jak se ta slečna jmenuje????????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 12:17
- Nahlásit
čus fšicííí kerý bolí hlava i ty vostatní
Koukám,co se tu děje...Biluše krotí agresívní těsto(jsem ráda,že máme shodný pohled na věc ) a esi teda Mášenek chce příště víc rumu a mín hrušek,tož mu uvařte grog bo to dá podstatně míň práce!!!!!
jablunka
Bože to zas bude nějej debilní ftip ten inzerát nebo je tý klrávě asi 12 let
benda2
kontrolní otázka: v autě jede slečna a kope jí brzda. Jak se ta slečna jmenuje????????
kontrolní vodpověd: Gerda????
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 13:10
- Nahlásit
benda2
Odpověď je "blondýna"?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 13:26
- Nahlásit
benda2
Dneska sem jela metrem, jednak abych si mohla číst a jednak abych nemusela jet autem, kerýmu spíš než brzda něco klape v motoru. Ach jo.
MAM HLAD!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 15:33
- Nahlásit
Gerda
MAM HLAD!
já ne ,já už prosím dnes papkala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 15:39
- Nahlásit
želva
Já už naštěstí taky a teď je mi zas těžko....už sem se totiž vprdla na dietu, ale zas musim začít, jen co mě přejde nerv z toho auta
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 17:11
- Nahlásit
Gerda
dej si čokoládku,včera to psali v novinách,že je zdravá a kdo ji papká,tak bude fit až do smrti.Dnes jsem jí zakoupila větší množství (70%) a už ji likviduji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 17:24
- Nahlásit
Neessi
nemám čokoládu! A sem furt eště v práci. Ale mám tu slivovici, ta je taky zdravá, bo je z ovoce. Je v ní určitě vysoké procento ovocné šťávy. no a kdyby ne, doleju si jí džusem.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 17:34
- Nahlásit
Gerda
mám tu slivovici, ta je taky zdravá, bo je z ovoce
Možná,ale kdo potom bude řídit?Marie?
Po čekuládce můžeš řídit a ještě budeš veselá Tak si pošli vrátnýho,ať ti zajde koupit čekuládku a dáš mu za to slívovici
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 17:41
- Nahlásit
Neessi
Dneska neřídim, to bych přece nepila, ne? To je jasný. Já si s tim autem nějak moc nerozumim, asi sme si nesedli, nerada v něm jezdim, furt se o něj bojim, že zas přijdu o další peníze, bo sem na ně strašnej smolař, jak sem blbá, takže sem se rozhodla, že už jsem si dlouho nečetla a vyrazila do práce metrem. Začínám číst moc pěknou knihu od Kjóka Izumiho - Mnich z hory Kója. Sem na to zvědavá. Vůbec mám japonský autory ráda, s ničim se moc nemažou, není potřeba některé věci vůbec vysvětlovat, prostě tk jsou a přeber si to, jak chceš. Myslim, že je mi líto, že jsem s tou japonštinou tak nějak rychle sekla. A přitom, když sem se stěhovala od chlapa a sebrala všecky materiály, co sem tam měla, myslim, že bych měla být už komunikace schopná. No, ale pěkný prd ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 18:18
- Nahlásit
Neessi
si čokoládku,včera to psali v novinách,že je zdravá a kdo ji papká,tak bude fit až do smrti
Njn...otázkou ale je,kdy ta smrt nastane...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 18:41
- Nahlásit
davidkova renata
na čokokládu eště nikdy nikdo neumřel, tak nebuď filozof )))))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 18:44
- Nahlásit
Gerda
na čokokládu eště nikdy nikdo neumřel
Hele a víš to jistě?????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 18:49
- Nahlásit
davidkova renata
No jistě, bo bych byla první adept - čokoláda je nade všchno a pokud v nebi nemaj čokoládu, tak tam nechci!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 19:19
- Nahlásit
davidkova renatanazdarek pani,koupila jsem si dnes poradny boty,rano jsem totiz nemohla dojit domu,jinak zdravim vsechny,jo,net mi jeste nejde a nepujde a odhlasila jsem ho,furt to neslo,takze to budu pres kabelovku,jinak jsem na netu u brachy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2007 19:23
- Nahlásit
davidkova renatajo,jestli chces kecat pres mobil,tak zitra muzes,jsem na kremacce,povykladam ti jak jsem dnes potkala kamoskus atackem,to je jeji ovcoun,chlupatejsi a vetsi jak hajan a malem me polilo,pes byl bez ocasu!!!kousla ho blecha!!
|