| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:02
- Nahlásit
rosnička
Triniti
Sem tu taky,ale měla sem stejnej problém!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:03
- Nahlásit
jablunka
.....ale měla sem stejnej problém!
A že neřekneš???!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:09 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
rosnička
A že neřekneš???!!!!
A komu,gdyž tu nigdo nebyl???
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:17
- Nahlásit
jablunka
Vdyk řikám, že sem tu furt! Ofšem znechucená, bo Davítková, kerá má povinosť dřepjet tu dnem i nocí, na to peče!!!
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:21
- Nahlásit
Tak baby, a teť se rospočítáme Prvá
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:24
- Nahlásit
Druhá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:29
- Nahlásit
Nevíte, jak dopadla ta boxerka s tou vyhřezlou dělohou? Jukla jsem do tématu a tam si povídá výhradně overgod sám se sebou, taxem se nic nedozvěděla.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:32
- Nahlásit
Trinitirosnička
Třetí???
jak dopadla ta boxerka s tou vyhřezlou dělohou?
Je po operaci a asi čeká na nové majitele,ale spíš něco najdeš na stánkách útulku.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:40
- Nahlásit
jablunka
spíš něco najdeš na stánkách útulku.
Kam ji šoupli, nevíš?
|
akdrm
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:46 - Změnil/a: akdrm
- Nahlásit
rosnička
haf, OK je barák velikej? a jsou v něm cennosti?
Nevíte, jak dopadla ta boxerka s tou vyhřezlou dělohou? Jukla jsem do tématu a tam si povídá výhradně overgod sám se sebou, taxem se nic nedozvěděla.
já sám se sebou? kteý to je téma prosím...rád bych na to kouknul...dík
téma už jsem našel, ale povězte mi prosím, jak si tam povídám sám se sebou...to by mne zajímalo...fakt......
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:47
- Nahlásit
rosnička
Kam ji šoupli, nevíš?
Tachov,ale teď sem tam koukala a nic novýho tam není,jen v návštěvní knize je plno vzkazů i zájemců.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 16:53
- Nahlásit
akdrm
Ani velikej, ani cennosti. Byste hlídal mě, to Vám musí stačit!
já sám se sebou? kteý to je téma prosím...rád bych na to kouknul...dík
Ale Vy né, nějakej overdog, nebo -god, si nepamatuju!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:16
- Nahlásit
rosnička
bo Davítková, kerá má povinosť dřepjet tu dnem i nocí, na to peče!!!
Helejte,nechte ňa!!! Sem náááhodou byla f Šárce s Gerdou a Želvou.Gerda dobrý,Želva strašný ,jako dycky.
Počasí dobrý,ale ty hnusný lidi vlezou vopravdu fšude,já bysem to zakázala,todleto!!!
Uš se to tu rosproudilo nebo mám zas vypadnout? Nerada bych si taky povidala sama se sebou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:20
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda dobrý,Želva strašný
Copak zase provedla?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:21
- Nahlásit
jablunka
Copak zase provedla
stačí,že se narodila...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:23
- Nahlásit
davidkova renata
stačí,že se narodila...
to sice nechápu,ale stačí gdyž to říkáte vy!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:24
- Nahlásit
davidkova renata
stačí,že se narodila...
Po dlouhé době se hlasím a rovnou říkám"v každém je cosi dobrého"želvu nevyjímaje
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:27
- Nahlásit
Erin
rovnou říkám"v každém je cosi dobrého"želvu nevyjímaje
Jo ?????? Tak menuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:34
- Nahlásit
rosnička
Nemůžu, bylo by to nadlouho.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:47
- Nahlásit
Ahoj lidi, tak jsme se právě vrátili, jsme doma sotva pár minut. Tu setřici jsme přivezli a už začínám být přesvědčená, že jsme udělali chybu. JE BÍLÁÁÁÁÁÁÁ A aby dostála zadost své barvě tak během tří vteřin tady napadla Lilátko a následně Winky. Zmlátila jsem ji traverzou, ale asi to nebude dostačující. Paní co ji vychovávala jí evidentně pouze řekla, že je bekaná. Už jste někdy viděli agresivního setra? Já teda ne a pár už mi jich rukama prošlo. Je fakt, že žádný z nich nebyl bílej Do línijí určitě bude dostačující jelikož má každé oko jiné, je agresívní a je děsně vychrtlá (ale fakt děsně). Už abysme začali vyhlížet vhodného kryče
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:48
- Nahlásit
Erin
Po dlouhé době se hlasím a rovnou říkám"v každém je cosi dobrého"želvu nevyjímaje
Kllllíd,my máme Želvu fakt rádi,ale mušíme jí krapet pozlobit
Vono dyš si dáš 2 Neuroly a zapiješ to fernetem,dá se to f poho vydržet
|
akdrm
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:49
- Nahlásit
rosnička
Ale Vy né, nějakej overdog, nebo -god, si nepamatuju!
OK ale ani tak to nechapu...vysvetlite?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:51
- Nahlásit
Biluška
JE BÍLÁÁÁÁÁÁÁ
Chyba,pani....
Já osobně znám agresívní zlatandu co dělá vodícího psa pro slepce.Už jsem kontaktovala patřičné výcvikové středisko,kde jí školili...V pátek jsem po ní šikovně hodila docela velkej klacek,dobrá trefa Rosňa jí zná taky,takže nekecám...
Do línijí určitě bude dostačující jelikož má každé oko jiné, je agresívní
Tak sláva ,druhou Miu si nemůžem dovolit!!!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 17:56
- Nahlásit
Setřici s agresívníma vočima BERU!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 18:00
- Nahlásit
davidkova renata
Agresivního zlaťáka jsem kdysi měla na cvičáku, jakž takž jsme ho zvládli, ale dodnes to není "klasický" zlaťák . Pak jsme taky měli labradora, holka s ním začala chodit už když byl štěně (cca 4 měsíce), pes přes veškerou výchovu a vedení byl čím dál agresivnější a asi ve dvou letech ho museli dát utratit. Občas mu ruplo v bedně a nepustil vlastní lidi do baráku a podobně. Holt i takoví se najdou. Šagy je na lidi mírumilovná, ale startuje mi po psech. Přitom jsme ji v útulku testovali, měli jsme s sebou Bonnie a Miu, ani si jich nevšimla. A hned po příchodu domů začala startovat na psy
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 18:04
- Nahlásit
Biluška
Jo paní, v kvantitě zákonitě nemusí dominovat kvalita.Bysem doporučila stop stav ve vaší smečce.Následně interaktivní hry a meditace,jináč vám sameček vezme kladélko na záda a veme roha
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 18:04
- Nahlásit
Biluška
Přitom jsme ji v útulku testovali, měli jsme s sebou Bonnie a Miu, ani si jich nevšimla. A hned po příchodu domů začala startovat na psy
No to je rozdíl.
Tadle co vo ní píšu prej je absolutně bezproblémová,pravidelně přezkušovaná,účastní se akcí,táborů apod .prý naprosto bez problémů.I věřím,ale to jí neviděli v normálním životě.V pátek to vypadalo,že rafne i mě,na poslední chvíli to přehodnotila,ale myslím,že k tomu jednou dojde...Je s PP,samosebou.
No nezávidím,pani,dejte vědět jak to vypadá...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 18:19
- Nahlásit
Erin
Vzhledem k tomu, že půlka těch psů je jeho tak bych se neobávala
davidkova renata
Ten labrouš byl taky většinou bezproblémový, ale občas mu ruplo v kouli. Docela bych sázela na nějaký nádor, nebo něco takového. Těžko říct.
Šagy každopádně nevypadá na nějaké větší problémy nevypadá. Maximálně ji nebudu pouštět společně s ostatními psi a bude. Její problém. Stejně jako Gozén-destruktor, kterého nemůžu pouštět venku, bo vezme roha zpátky a zabije nějaké slepice - taky je to její problém. Kdyby nevraždila, mohla by běhat. Pokud se Šagy nenaučí nezakusovat šeltie nebude pobíhat ani po zahradě, ani po baráku. Má krásný slušivý koteček, dostane každodenní vycházku, nějaký ten výcvik a zbytek šlus. Třeba jí časem docvakne, že těm volným psům je líp. Když uvážím, že ji vychovávala jakási ženská v centru Brna, v panelákovém bytě tak to mohlo být i podstatně horší.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 18:24
- Nahlásit
Biluška
Pokud se Šagy nenaučí nezakusovat šeltie nebude pobíhat ani po zahradě, ani po baráku. Má krásný slušivý koteček, dostane každodenní vycházku, nějaký ten výcvik a zbytek šlus
To snad mohla zůstat v tom útulku,ne?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 18:30
- Nahlásit
Biluška
Pokud se Šagy nenaučí nezakusovat šeltie nebude pobíhat ani po zahradě, ani po baráku. Má krásný slušivý koteček, dostane každodenní vycházku, nějaký ten výcvik a zbytek šlus. Třeba jí časem docvakne, že těm volným psům je líp.
Já si zdovolením dovolím oponovat.Nemyslím si,že by jí něco časem docvaklo,pokud je budeš oddělovat.Jen se to může stupňovat.Zatím to může dělat jen proto,že jí ještě není jasná hyerachie smečky,ale postupem času by mohla docela slušně začít žárlit.Ale to je jen můj názor a pár osobních zkušeností.
|